Utálom a mazsola vezetõket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És azokat nem utáljuk, akik olyan fordulaton bõgett motorral rohangálnak este negyed 12-kor, hogy két utcával arrébb szinte a szelepek hangját meg tudom különböztetni? (na jó, ez túlzás, mert gondolom a kipufogójától volt ez a tuning hang, de az úton, ahol száguldott, garantáltan kiesett mindenki az ágyból)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
arról meg hogy ki igyon hipót eltérõ az elképzelésünk :(
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
azért látszott rajta, hogy nincs minden rendben....
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az én kedvenceim a kivilágítatlan bicajosok, akik az útszéli kátyúk miatt (mivel nem látja a hülyéje) inkább az út közepén megy. Az ilyen miért nem nyel hipót inkább?
Fater aszondja, lehet legközelebb már azt fogják kiírni, hogy kerékpárt és Smartot a falhoz támasztani tilos :D
Az ilyen fasz megérdemli.
Nekem is volt már, hogy nagy ködben elõztem egy IFA-t, egyszercsak mindenféle világítás nélkül feltünt egy Suzuki szembõl. Szerencsére betudtam fejezni az elõzést, de villogtam neki rendessen :D
- Tudom.
- Akkor miért nem javítja/javíttatja meg?
- Hülye liba, majd hajnalban a te kedvedért nekiállok javítgatni mi?
- Jólvan, akkor forgalmit, jogosítványt legyen szíves <#idiota>#idiota>
Jártam már én is úgy, hogy elindúltam, minden oké volt, de amilyen szar a Wartburgnak a biztosítékszekrénye, elmozdúlt a bizti (jó kis budapesti macskaköves úton), és már nemis volt féklámpám. Máskor meg a fesszabályzóm adta meg magát, és sorban égtek ki Budapesten az égõim (index, féklámpa stb).
Persze volt normális ember, aki a piros lámpánál álva odaszaladt mögüllem, és szólt, félre is álltam biztit cserélni.
Polákot nem ismerem, nemtudom milyen megoldása van a biztosítékoknak, valószinüleg a nõ sem nézte meg induláskor, de talán szólni kéne az ilyeneknek legközelebb, mielött tényleg nagyobb baj lenne.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem volt semmi háromszög, mellény se ( sõt, a mellény mintha a kocsi hátulján lett volna de felvenni luxus volt nekik:D )
csak óvatossan, de dinamikusan.<#hehe>#hehe>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mentem a 51-esen egyszer csak azt látom ,hogy az elöttem lévõ Toyota kisteherautó eléggé lelassul szinte állóra látom van elõtte valami kis piros kocsi gondolom biztos az le akar kanyarodni DE NEM. Mivel elég nagy volt a forgalom megelózte a kis pirosat a kiteher majd beértük az ALANYT.Piros elég új Ford Focus nagy T betû a hátulján,anyu kapaszkodik veszettül a kormányba apu mellette ül.Eszeveszettül száguldott 35-40 KM/h -val.Kérdésem:ha valaki ennyire fél vagy nem tud vezetni miért a legforgalmasabb fõútvonalon kezdi? Én is voltam kezdõ de a forgalom ritmusát mindig fölvettem viszont ez a vezetés már kifejezetten veszélyeztetés volt ennél még a leglepukkantabb IFA is jobban megy.Na ennyi ,remélem más nem kapott ki egy ilyen MADAME-ot
de azért a vezetõje ettól még elveszítheti az uralmát a gép felett.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
A hullámvasút az kutya füle ehhez képest.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Képzeld el, ha nem fát kap el, hanem gyalogost, kamiont vagy óvodáscsoportot...
a lényeg, hogy nem mazsola a haverom.<#idiota>#idiota>
A 31 éves oktató halálos (ne feledjük, tanulóautóban az oktató nincs bekötve!), a tanuló súlyos sérüléseket szenvedett.
Mindezt azért, mert valaki nem volt mazsola.
A legtöbben azt felejtik el, hogy hiába van alattuk négykerékhajtáés, ami jobban húz hóban, kanyarodáskor, tapadáskor ugyanannyi a tapadó felület, mint a kétkerekeseknél. Ezért látsz télen több 4x4-est az árokban, mint kétkerékhajtásút.
Egyébként az Autómánia topic kettõvel arrébb, ha kérhetem.