Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, én pont az ellenkezõjét tapasztalom 😞 de ez lehet azért is, mert az említett gépkocsik kezdenek "kihalni" az utakról.
Pl menyasszonyomra a zebrán egy mercis dudált rá :/
Bár szvsz inkább a sofõrtõl függ, hogy milyen vérmérsékletü, ha idegsokkos, akkor tökmindegy, milyen kocsival megy.
A bicikliseket meg nemigazán kedvelem (kresz nem ismerete, világítás teljes hiánya stb.)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egy Felicia pick up, hûtõkocsival nyomulok. DD
Azért ezzel meg kell gondolnom, hogy mikor elõzzek.
Kell hogy legyen 200-300 méteres belátható szakasz. Úú
És ha szállítok, márpedig általában szállítok vele
hisz azért van, akkor meg már eleve sokkal
visszafogottabban kell vezetnem.
ezért ha átülök a Fiat Palio -ba , 100 Le
Akkor meg nyomom neki, mint állat,
ilyenkor érzem szabadnak magam.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
nincs kockázat.
Megnézném a türelmes srácot aki írta megelõzné e 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha 90-nel megyek, es utolerek vkit aki 70-nel maszik, meg johogy megelozom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az hogy türelmes meg ráér abban benne van hogy nem bízik magában, mert ha ráérsz akkor elõtte miért mentél gyorsabban, ha nem mentél volna gyorsabban mint õ akkor nem éred utol ;D
Szerintem a skoda warburg lada és trabi sofõrök a legtürelmetlenebbek, mert ha lelassítja õket egy gyalogos vagy biciklis dudálnak mutogatnak mert utánna nehezen tudnak utánna elindulni...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
-nem biztos magában
-nem biztos a saját autójában
-nem biztos az elõtte haladóban
vagy mind a három
vagy kettõ kombinációja 😄
-És lehet hogy azért nem akarom megelõzni a kamiont, mert
nemsokára úgyis le kell kanyarodni a fõútról.
-Vagy te már ismered az utat, és tudod hogy kanyargós rész jön,és ott
veszélyes az elõzés, aki meg mögötted jön az nem ismeri az utat
és azért akar mindenáron elõzni. - az had elõzzön.
-Vagy egyszerûen nem sietsz sehová, és a 80-90 -nel haladó kamiont
nincs kedved megelõzni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
aki nem akar elozni, az ne alljon a megelozendo seggere
nem mindenki siet
van aki csak kocsikazik eppen passziobol
Itt most azokról van szó, akik kényelmessen beállnak egy teherautó mögé, aztán basznak elõzni.
A hozzászólásod második fele meg faszság szerintem.
Ha megy elöttem egy teherautó, ami pl 100-al megy, én meg nem akarok gyorsabban menni 100-nál, akkor nem elõzõm meg, de nemis megyek rá, hagyok helyet, hogy beférjenek elém, de nem állok rá a teherautó seggére.
Szóval aki nem mer ráhúzni az elõtte levõ teherautóra, az nem óvatos, hanem bizonytalan, és kikényszeríti a mögötte jövõkbõl, hogy elõzzék meg, ezzel pedig veszélyes is a közlekedõkre. Az ilyeneknek adják oda szépen a közlekedés akadályozása miatt adható büntetõpontokat. Egyszóval tökéletes mazsola.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Viszont ilyenkor mindig arra apellálok, hogy a leghülyébb embernek is lehetnek világos pillanatai.
Jelen esetben például azt jelenti, hogy a legkisebb koccanás esetében is felettébb bonyolult lenne kimagyarázni, hogyan is koccant össze az egyirányú utcában, forgalommal szemben egy szabályosan közlekedõ másik autóval...
Ez kb. olyan, mint a mozgássérült parkoló.
Én elvbõl nem állok oda.
Az a legszánalmasabb, amikor a város szélén, ergo csak autóval megközelíthetõ hipermarket parkolójába beállnak a mozgássérült parkolóba, mert azok feltûnõen üresek és azok vannak legközelebb a bejárathoz.
Szegényeknek le is törne a lába, ha oda-vissza olyan 100 métert kéne sétálniuk.
egy lányismerõsömmel történt, amikopr nem tudott az autójával továbbmenni, mert a belsõ sáv zsúfolt, a külsõben pedig hatalmas bálnamerci, vészvillogóval, a C. kategóriás sofõr mellette áll és beszélget. A lány megáll mögötte, kiszáll, és a legártatlanabb arcát elõvéve megszólítja a tulajt:
"Elnézést, segítsek megtolni?"
Mondanom sem kell, a fickó barnásvörös lett, és motyogott valamit arról, hogy "mitszószbe" :-)
Garfield: õ a nagyobb :-)
Novemberben, amikor beteg volt a Skoda, nem egyszer maradtam ott az úton, mert leállt a motor. Ilyenkor vagy önindítóval kihúzod magad az út szélére, vagy kiteszed a vészvillogót - a válasz mutogatás, villogás, megjegyzések. Sajnos annyira elterjedt a vészvillogó "kamu"-használata, hogy azokat sem veszik komolyan, akik tényleg leragadtak.
Ez kb. olyan, mint a mozgássérült parkoló. Mozgássérült-igazolványt mindenki tud szerezni, mert mindenkinek vannak idõs, beteg emberek a családban. Akkor minek? Bízzunk abban, hogy csak az használja, aki tényleg béna? Bízhatunk a magyar mentalitásban...
A mondeósról még egy szót, te nem voltál hibás abban, hogy feltartottad és emiatt kellett manõvereznie, de abban igen, hogy megütötted. Eddig sem mondtam mást, csak azt hogy én sem voltam hibás hogy nekem jött a trabis, nekem ezzel kárt okozott, de nem vertem meg, pedig több okom lett volna rá.
Az hogy beszólt neked? azt nem kellett volna meghallani. Mert ha most azt mondom keled hogy Qrva Anja'd nem hinneé mogy ezért meg kellene verned. Barbár bunkó emberek verekednek, akik nem bírják elviselni a másik embert.
Ne feledd: okos enged :-)
Mivel közel a karácsony, így az egyik üres parkolóhelyre lehúzódtam, legközelebb már nem fognak ilyen jó hangulatban találni az ilyen állatok.
A rugalmas közlekedésnek is van egy bizonyos határa...
Mégegyszer mondom, nem azért vezetek, hogy másoklat feltartsak. Ha ezeken a gyilkos, csúszós utakon a pápamobil is jön mögöttem, akkor sem fogok 35-40-nél gyorsabban menni, mert életveszélyes.
Ha visszaolvasnál, vagy valakit megkérnél rá, hogy olvassa fel neked: a Mondeost nem azért csaptam le, mert elõzni akart, nem is azért, mert veszélybe sodort. Azért, mert ezek után visszamentem neki segíteni, bár nem sok kedvem volt kiszállni a hidegbe, és welkezdett velem ordítani, hogy az én hibámból most tönkrement az autója.
A saját ólomcipõs hibáját ne próbálja rámkenni, mert közöm sem volt a balesetéhez, max. annyi, mint a szembejövõnek, aki ahogy jött, úgy el is hajtott persze, szép magyar szokás szerint.
Semmi szükségem arra, hogy malusba kerüljek ilyen McRae Jr-ok miatt.
Részemrõl ennnyi, jelentkezem büntetõpontért a téma 30. elõvételéért.
Clio #530 uttsó elõtti mondat: na ja, ha Kicsim velem van, én sem veszek észre semmit :-)
El lehet intézni úgy is, hogy ehevaze, micsináltál, vegyük fel a felvennivalót, oszt alá szolgája, vagy lehet mondeós módra vadulni is, hogy miafaszvanmáhülyeköcsög. Utóbbi esetben jogos a pofon, bár én szvsz mentem volna a dolgomra.
Vlala miatt árokba került a mondós, az én esetemben én miattam lett a gyereknek totálkáros a trabantja.
Átültetve az eseményeket, én kiszálok a Clio-ból odamegyek és a gyerek elkedett volna pampogni, hogy miattad lett totálkáros a trabim fizesd ki... Szerintem nekem több okom lett volna halálra verni, de mégsem tettem.
Érted már? Remélem igen, mert többször nem mondom el a lényeget...
Én ezt a mondeós ügyet lezártam mivel nem voltam ott és nem ismerem a körülményeket így nem tudok okosat mondani, nekem egyedül az nem tetszett ahogy a srác eljárt, akinek megállok segíteni azt nem verem agyon meg amúgy senkit nem verek meg...
Én konkrétan arra gondolta, hogy vezetés közben hol hibázott Vlala, mert nem gyorsított rá, nem szorította le az útról, nem azért ment 40-el, hogy feltartsa a forgalmat stb stb.
mert nem olyan gyors/erõs a kocsim
akkor hagyok elõttem elég helyet,
hogyha valaki elõz, elõbb elém be tudjon férni.
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/