1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
#801 haver szokta mondani, hogy hoesesbe a legjobb menni, mert a gyengek inkebb othon maradnak a csavok meg mar arokba vannak -
Borg #800 Nekem tegnap az A21-esen hazafelé az orrom előtt baszta fel magát a szalagkorlátra egy astra kombi.
Cammogtunk vagy 90-100al oylan sűrűs hóesés volt, ráadásul havas is volt a pálya. A faszfej meg 150-el beelőzte a sort, és kb 200m-rel előttem a kanyarban kicsúszott a korlátnak, majd pörgött vissza, és keresztben megállt. Aztán satufék és törmelékkerülgetés. Az astra egy motorháztetőnyivel megrövidült, de a faszi kiszállt belőle... -
#799 oszi tortenet:
ciganyok jartak a falut piros ladaval szonyeget erulva. de ugy latszik a kinalat nagyobb volt mint a kereslet igy csak lassan szedelozkodtek odebb, beultek a piros ladaba, lassan elindultak elmentek a megfelelo kapuig ahova bekanyrodnak , kitolatnak es huznak haza a putriba. tehat szepen lokoresan mennek, index, kanyar amikor jon kb szazzal egy optimista favorittal, oldalbkapta a ladat (csak ugy pattogott az aszfalton). dullongelve kiszal a sofor "te meg merre mentel elottem". eleg sok tanu volt, igy el lett neki magyarazva, hogy a roma testver most szabalyosan kanyarodott es o repult bele a megengedett majdnem duplajaval es huz belole az alkohol. szerencsere csak vas es uveg tort, de egy hazzal odeb elg sokan voltunk... -
Vlala #798 Egyszer kiengedtem egy jobbról jövő Corsát, a mögöttem jövő Suzuki Sedannak ez már sok volt, és mögülem kirobbanva majdnem összecsattantak... -
#797 tegnapi eset - elmehetne droidstorinak is:
este hat korul hakniutan megfaradtan hazafele ballagok a buszrol mint sok tarsam, at szeretnenk menni az uton, jo en 105 skoda, megal, atenged... mogotte a "hudekemenyvegyok" sotetitett uvedu ezust fabia kikeruli es elhat mellete...
ez nem az elso eset volt ilyen droidokkal. volt mar rosszab is amikor busz megalt, atmegyek elott mellete meg atvagtat egy ujkori droidlovag (es az rosszab volt, mert a busztol nem lattam). -
Vlala #796 az útelállós meg ne csodálkozzon, ha "karcolgassák" a kocsiját... ok nélkül nekem se jutna eszembe ilyesmi, nem lentről jöttem.
LittleL: szééép... a múltkor egy 8 km-es távot 50 perc alatt teljesítetem, közben háromszor álltam meg bikázni, autót húzni, hóból kiszabadítani... -
#795 Halál a mazsikra ! -
#794 wow, de tok jo neked -
#793 Na, a mai szállítási nap is durva volt.
A szomszéd faluba másfél, azaz 1.5 óra alatt jutottam át. DDD
Elindultam a kereszteződéshez a falun kívül.
Ott áll egy terepjárós, és mondja hogy
erre lehetetlen átjutni, mert őket is a Caterpillar szedte ki.
80 cm-es havaz fújt össze a hófúvás.
de az út azon szakaszán 3 méternél nem lehetett meszebbre látni.
Najó, akkor kerülő úton kell mennem gondoltam.
A másik úton meg egy kamion volt az árokban.
És Rába-Steiger -rel próbálták kihúzni.
Már jókora kocsisor gyűlt össze.
Aztán még két traktor tudta csak együtt kihúzni. D
Aztán még a Steiger-nek el kellett tolnia a havat.
De az sem nagyon boldogult.
Izomból nekifutott többször is a Rába-Steiger, és
annyira elpörögtek a kereki, hogy
csak sokadszorra sikerült
utat törnie az úton. DD -
#792 Nem divat a biztonsági öv a mediterrán országokban -
#791 igaz, az is keves nekik -
#790 a kézfogásra gondoltam
a fakabátok nem félóra alatt jönnek ki -
#789 hat persze, ez az eles logika, errol megfelejkeztem
tehat az audot elalja az utadat, elere nem tudsz menni, hatra mar nem, marokbakiabalo tarcsak, fakabat ki, te meg mindig a sorban, mert mozdulni nem tudsz... -
#788 BP-n nem ismer mindenki mindekit, mint mucsajpusztán -
#787 persze, mas meset is olvastal mostanaban :)
ucorogsz ott fel orat ami kijonnek a fakabatok aztan elokerul a tulaj, kezetfognak "zolikam, mit keresel te erre?"... "ez a barom hivott ki benneteket?" ... "kitaposom a belet a kis gorenynek"
csak a szitu megerteseert
persze a kulcsal dekoralas is hasonlo kovetkezmenyekkel jarhat, de ha valaki lesunyizik mint a fing akkor legalabb a zsaruk nem dobjak fel -
#786 a kocsikarcolgatós (még ha csak az eszébe jutott) ne poénkodjon...
szerintem :-() -
#785 ilyenkor rendőrt hívunk szépen mobilon, ezer emberből zsírfejű ki van zárva, hogy kitalálja ki volt. :-)
a kocsi karcolásról volt szó amúgy, de ez ne zavarjon... -
#784 -
Vlala #783 Egy hölgyismerősöm mesélte (régi SG-seknek már ismerős lesz a sztori), hogy egy bálnaméretű autó foglalta az egyik sávot a 2x2 sávos belvárosi úton elakadásjelzővel, a tulaja látványos beszélgetést folytatott a kulcsot lóbálva, a járműtől 2-3 méterre. A belső sáv telített, így a hölgy nem tudta kikerülni, gondolt egyet, (kicsit Menthos-reklám utánérzés :-) ), kiszállt, és odament a tulajhoz a legártatlanabb mosolyával:
- Elnézést, segítsek megtolni? -
#782 egyszer villamossal mentem es egyszer csak lealt - egy barom ugy parkolt oda, hogy nem lehetett tovabb menni. soforbacsi telefonalt hogy kuldjenek mar valami vontatot, mert al az egesz forgalom... 10perc utan meguntuk, egyparan odebbloktuk az autot... -
#781 "beteríti"
az vitzes -
#780 nemtom
ilyen még nem volt
kihivnám teszem azt a zsekákat, ha a jóember nem kerül elő, vagy negativ a hozzáállása -
Vlala #779 Azokat szeretem még, akik épp egy tenyérnyi jeget kaparnak le a szélvédőről, és úgy indulnak el, mert sietnek. Az oldalablakon nem lát ki, a tükröket nem tudja használni, és a fényszórói is alig-alig látszanak a rárakódott jégtől...
Az autó teteje tistza hó, mert úgy hagyják, és ha egy zebrán áthaladó oviscsoport előtt vészfékkel megáll, beteríti a gyermekeket... -
#778 tema befejezve
itt egy uj (a hulyeknek akik nem ertenek): ti mit csinalnatok olyanokkal, akik akadalyozzak a forgalmat? (ersd nem lassitjak, hanem lealitjak) -
Vlala #777 én itt fejeztem be a témát, ez már flame...
-
#776 itt a kaparászásról volt szó -
#775 multkor egy egyiranyu utca kozepen megalt egy balfek, kiszal, bement a boltba es mire visszajot szep kis sor volt mogotte de nem mert szolni senki mert egy barom akinek a feje egybe van nove a seggevel, 100 kilo felett es dzippel... nem fogja magat senki lelovetni par perc kesesert :)
vagy az otcsillagos frank maskent goldolja. netan o volt az? -
Vlala #774 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10.
Nyugodt vagyok.
De ha valaki elállja az utat, az ne csodálkozzon a válaszon. -
#773 Az ilyet a hátába állított letört kezével szállítanak a kórházba felénk, ha meglátják.
ja, te vagy a nagy magyar lelkiismeret, aki az illegális szoftverek használata ellen okosít valami SG fórumon? TE?
takony póc.
-
Easy Rider #772 hú dekemény vazzee -
#771 Én láttam a híradóban, szerintem egy
Mazda 323 -as lehetett, a régebbi változat.
de nem sok maradhatott a srácokból. c -
Vlala #770 Jó, akkor írd ki, hogy Mike autója, a Tiédet békén hagyom :-)
A kezemet meg el tudom törni magam is, vagyok olyan balfék :-) -
#769 eltöröm a kezed
aztán én fizetem a gyógykezelésed
te meg a kocsi többrétegü újrafényezését
aztán majd meggondolod ezt a karmolászást mégegyszer -
Vlala #768 Pont Ti tanítottatok meg, hogy vegyem el, ami jár.
Ha tilos helyre állsz, a kutyát nem érdekli, de mások mozgását ne zavard. SUV-val sem. Parkolási tanácsok a KRESZ tanácsok!-ban a Gumiban, szigorúan nem komolyanveendő anyag. -
Vlala #767 Egy kicsit nyugodtabb lettem, thanx. -
#766 ha ilyennel elkapnálak, a kezed eltörése lenne a legkevesebb
de azt is szilánkosra
és te veszel eredeti játékokat, és szólítasz fel arra, becsüljük meg mások munkáját
látom a nagy elszántság meddig tart, -
#765 Ja, meg az Auchan-nál látom rendszeresen, hogy a mozgássérült parkolóból kivezető széles járdát használja valaki parkolónak -
#764 Opel.
Állítólag. -
Vlala #763 Nem tudja valaki, milyen autó volt? Ismerősömék a hétvégén voltak síelni Szlovákiában, öten egy Peugeotban... -
Vlala #762 esetleg kulccsal írni egy karcolatot a kapubejárók szabadon hagyásáról...