1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
#841 De egyszer olvastam, hogy közel laksz a határhoz,
mint én.
Hol is laksz pontosan ?
Mi is szoktunk kijárni, Oberwartba, Parndorfba, Oberpullendorf-ba, meg ilyen helyekre.....
Múlkor Oberwartban egy piros "mikuláscsomag" volt a szélvédőm,ön, mert nem vettem parkolójegyet
5000 forit lett volna,
de nem fizettem ki. Osztrák rendőröknek nem ér el a kezük ide.
Csak 2007 -től tudják behajtani a külföldi büntetéseket a
rendőrök.. -
#840 Neeem, előlről toltam meg. D
Az meg szépen visszatolatott, -
Borg #839 Ausztria. -
Vlala #838 alá is írom, néhány foragalmi helyzetben mazsola vagyok! Ennek köszönhetitek, hogy még élek :-) -
#837 hm, most már látjuk milyen is a mazsola mentalitás :)) -
Vlala #836 azért meg ne én legyek már a hibás, hogy valaki nem tud vezetni -
Vlala #835 igen, viszont inkább itt szerepeljek, mint a halálhírek között -
#834 te Németo-ból irsz? -
#833 csak tipikus példáját adtad a topik cimében szereplő balféknek -
Borg #832 Ma reggel volt egy érdekes esetem :)
Helyszín megint az Alm híd építés, 1+0.5 sávra szűkítés, 60kmh.
Szépen besoroltunk libasorban 60al, és máris jöttek a szokásos agresszorok, akik az extraszűk belső sávban tolakodnak előre.
Elhúz egy ford, egy bmw, kis szünet, jön egy 806-os kocka peugeot vagy 120-al. Épp kezdtem is mérgelődni, hogy miért mindig a legszélesebb autóknak kell itt tolakodniuk. A múltkor is majdnem levitte egy bmw a tükrömet.
Aztán a peugeot után kb ugyanekkora hévvel érkezik egy piros sharan, piros TDI, 4motion, fullra lesötétítve, szerintem még meg is volt ültetve jókis felniken. Elhúznak.
Kiérünk az építkezésről, gyorsítok fel, erre látom, hogy sharan megelőzte a peugeotot, és a jobb oldali sávban elévág. Elkezdenek lassítani, beérem őket, erre látom hogy a Sharan fekete hátsó ablakában villog a kék felirat: "POLIZEI, BITTE FOLGEN!"
Kaphatott az arcára a srác, amikor kivezette a parkolóba :DDDD -
Vlala #831 nem, csak ilyen büdös :-DDD -
Vlala #830 pontosítok:
- biztonságos tempóban haladtam
- kellő körültekintés nélkül kielőzött
- árokba csúszott
- visszamentem segíteni
- hibáztatott
- lecsaptam
Nézőpont kérdése, előzni sohasem kötelező, csak egy lehetőség -
#829 hátulról?
te kizs perverz :))))))) -
#828 de volt ilyened is:
akadályoztam
kielőzőtt
árokbacsúszott
kiszállt
kiszálltam
leütöttem -
#827 Ekkora darab vagy? :D -
#826 ma is sokat vezettem a jégen. DD
csütörtökön én toltam meg a postásautót mert elakadt az úton. D
nem volt még letolva az út. -
Vlala #825 affene, pedig egyszer az életben elmondhatta volna magáról az autós, hogy buknak rá a csajok :-) -
#824 multkor lattam - alok a zebranal (gyalogos). piros nekem az autoknak zold. jon egy csaj (15+) a legujabb pasijaval es hogy mutassa milyen meno (a csaj) atmegy a uton. szerencsere az auto inkabb megalt, pedig tanuskodtam volna mellete. -
Vlala #823 egyszer volt egy ilyen esetem, csak címszvakban:
- Akadályozott.
- Rádudáltam.
- Kiszállt.
- Kiszálltam.
- Visszaült. -
Vlala #822 ilyenkor kell beinteni neki, aztán tegye, ahova akarja... -
#821 lehet, hogy Kern András volt a Miniszter félrelép -ből. DD -
#820 nekem = engem :D -
#819 Az semmi, nekem a Parlament közelében egy áhatos audis dudált le a zebráról. Ráadásul úgy, hogy nekem zöld volt, ő meg kanyarodott... Biztos sietős volt neki. -
#818 a rendszámát jóóól megjegyzed .. és bejelented , hogy láttad amint feltörték és ellopták ;] -
#817 ha nem jön autó akkor én is :) De azért körülnézek szorgalmasan .. viszont néha nem adják meg az elsőbbséget mikor kanyarodnak balra vagy jobbra és nincs se lámpa se zebra .. -
Vlala #816 Piroson átmenés: egyszer valami pasi odaszólt egy öreg néninek, aki nem várta meg a zöldet, hogy "Vigyázzon mama, kamerázzák a tilosban járókat!" A néni eltakart arccal ment tovább... -
#815 Vannak "érdekes" esetek, de ugyanakkor naggyon bénák is. Pl. piroson áthaladó gyalogos... Pff. Én is mindíg átmegyek piroson ha nem jön autó. -
#814 Ma reggel velem is hasonló történt. Közlekedési lámpák kora reggel még nem működtek, békésen át akarok menni (Opeles még akkor jó messze volt), gondoltam úgyis zebra van, ha nem érnék át, akkor majd szépen lelassít. Természetesen a lábát fel sem emelte a gázpedálról, nekem meg a zebra felénél meg kellett állnom, nehogy átmenjen rajtam. -
#813 pisztoly trabantosnál is lehet -
Vlala #812 bosszankodni, mást úgysem tehetsz... amikor Fenyvesi mentelmi jogára hivatkozva nem fúj bele a szondába egy baleset után, akkor már sokat úgysem tehetsz.
Az ember olyan, mint a csiga. A túloldalra úgysem jutsz át. Oda születni kell. -
#811 inkább nem érdemes ilyenkor vitatkozni,
lehet pisztoly is volt még nála. DDD -
Sith #810 Csak egy kis történet:
Ma reggel megyek a bótba oda sétálok a zebrához nézek balra "áhh még messze van amugy is ott a STOPPPPP tábla..." jobbrol senki... sétálok átt drága barátom hát nem átronygolt a stop táblánvagy 80-al... (lakott terület) rámdudál a zebrán majd miután kb 20m rel távolabb megál derékig kihajol a fekete merdzsobol mobilal a fülén és elkezd üvöltözni: "Nem látsz te kis *eci?!!"
khm nos erre mit lehet mondani? -
Garfield #809 Néhány kép jogosítvánnyal igen, aggyal viszont nem rendelkező emberekről, illetve autóikról:
http://autok.freeblog.hu/
http://elobenavarosbol.freeblog.hu/
http://www.rettesoft.hu/szegyentabla/
http://parkshark.atw.hu/ -
#808 na ezt nem tudtam, en a hulyesegre hasznalom -
#807 nincs veled semmi bajom, és itt általánosságban mondtam, hogy nem szeretem amikor valaki droidozik, mivel ez a szóhasználat előszőr az üzleti életben jelent meg, a beosztott munkatársakat hívják így a management tagjai a multiknál -
#806 milyen igaz, kar hogy van jogsija
ha van neki
bar nalunk azt mondjak, hogy a kocsi nem jogsira, hanem benzinre megy -
#805 szerncse akkor hogy neked nem esett bajod -
#804 :D ez jó! -
#803 Ki ő, hogy eljátsza a felsöbbrendüt, hogy neki mindenki adjon elsöbbséget? :) Ez a szégyen... -
#802 off:
rühellem amikor valaki droidozik
azok is meberek, ki ő, hogy eljátsza a felsőbbrendüt
szégyen :(