Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen még nem volt
kihivnám teszem azt a zsekákat, ha a jóember nem kerül elõ, vagy negativ a hozzáállása
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az autó teteje tistza hó, mert úgy hagyják, és ha egy zebrán áthaladó oviscsoport elõtt vészfékkel megáll, beteríti a gyermekeket...
itt egy uj (a hulyeknek akik nem ertenek): ti mit csinalnatok olyanokkal, akik akadalyozzak a forgalmat? (ersd nem lassitjak, hanem lealitjak)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
vagy az otcsillagos frank maskent goldolja. netan o volt az?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nyugodt vagyok.
De ha valaki elállja az utat, az ne csodálkozzon a válaszon.
ja, te vagy a nagy magyar lelkiismeret, aki az illegális szoftverek használata ellen okosít valami SG fórumon? TE?
takony póc.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Mazda 323 -as lehetett, a régebbi változat.
de nem sok maradhatott a srácokból. c
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A kezemet meg el tudom törni magam is, vagyok olyan balfék :-)
aztán én fizetem a gyógykezelésed
te meg a kocsi többrétegü újrafényezését
aztán majd meggondolod ezt a karmolászást mégegyszer
Ha tilos helyre állsz, a kutyát nem érdekli, de mások mozgását ne zavard. SUV-val sem. Parkolási tanácsok a KRESZ tanácsok!-ban a Gumiban, szigorúan nem komolyanveendõ anyag.
de azt is szilánkosra
és te veszel eredeti játékokat, és szólítasz fel arra, becsüljük meg mások munkáját
látom a nagy elszántság meddig tart,
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mentõsök valszeg kiskanállal szedték össze õket...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az utca tengelyére merõlegesen hat lakásos sorházak.
Minden sorház elõtt privát kocsifeljáró (párhuzamos a sorházzal), melyrõl lehet a lakásokhoz tartozó garázsokba kanyarodni, de még van annyi hely, hogy minden garázs elõtt állhat egy autó úgy, hogy a feljárón való közlekedést nem akadályozza.
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy ha valaki vadidegen látogatóba jön az egyik lakóhoz, akkor mi a retkes kékeres mûbráneszért kell megállni a kocsifeljáró kellõs közepén, totálisan megakadályozva az azon való közlekedést??? Miért nem tudja a kocsit az utcán hagyni??? Bár mondjuk ez utóbbi esetben gyalogolnia kéne vagy 30 métert és az már gáz (lásd még hipermarketek mozgássérült parkolói)... Miért hiszik azt, hogy ahol beton van, az rögtön parkolási lehetõség is egyben???
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyenesen haladvalehet menni 60-70 -nel is,
csak ha hirtelen meg kéne állni, vagy kanyarodni,
akkor már baj van.
Én mondjuk, ha nem vagyok tisztában,
hogy csúszik -e az út, csinálok egy
próbafékezést 30 -as tempóról, ha nincs
senki sem a közelemben.
ajánlom mindenkinek.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
de én jeges úton levezettem 250 km-t,
és mégis egyben vagyok.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és bizony a rutintalanok tuti az árokban
kötöttek ki. D
Én is megyek az úton, faluban, és be
akartam fordulni, de az autó ment egyenesen elõre. D
nem mentem gyorsan, de egy mazsola ilyenkor biztos bepánikol.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az övfeszítõk nem csupán blokkolják az öv lecsévélõdését, hanem még a lassulás kezdetekor meg is húzzák azt, körülbelül tíz centiméterrel. Az esetleg lazán álló öv miatt ugyanis értékes centimétereket veszíthetünk, ami pont elég lenne ahhoz, hogy a fej a kormánynak vagy a mûszerfalnak csapódjon. A hirtelen rántást vagy egy nagyon erõs rugó, vagy egy pirotechnikai (robbanó-) töltet végzi. Mindehhez elég 12 ezredmásodperc, és ezzel 1 centiméterre korlátozható a test lassulás nélküli elmozdulása."
Forrás: http://www.vezess.hu
Mindegy, én annyit értek hozzá, hogy ha bekötöm, akkor van jól :-)
Az enyémben már nem volt, de egy ismerõsöm Pontiac -jában benne volz.
Mekkora találmány.
Csak beszálsz az autóba, és motoríndításkor,az ajtóban levõ sínen végigfut a biztonságiöv cstja, és máris be vagy csatolva.<#eljen>#eljen>