Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
"beteríti"

az vitzes

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nemtom

ilyen még nem volt

kihivnám teszem azt a zsekákat, ha a jóember nem kerül elõ, vagy negativ a hozzáállása

Azokat szeretem még, akik épp egy tenyérnyi jeget kaparnak le a szélvédõrõl, és úgy indulnak el, mert sietnek. Az oldalablakon nem lát ki, a tükröket nem tudja használni, és a fényszórói is alig-alig látszanak a rárakódott jégtõl...
Az autó teteje tistza hó, mert úgy hagyják, és ha egy zebrán áthaladó oviscsoport elõtt vészfékkel megáll, beteríti a gyermekeket...

zakika
tema befejezve
itt egy uj (a hulyeknek akik nem ertenek): ti mit csinalnatok olyanokkal, akik akadalyozzak a forgalmat? (ersd nem lassitjak, hanem lealitjak)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

én itt fejeztem be a témát, ez már flame...

Mike
itt a kaparászásról volt szó

zakika
multkor egy egyiranyu utca kozepen megalt egy balfek, kiszal, bement a boltba es mire visszajot szep kis sor volt mogotte de nem mert szolni senki mert egy barom akinek a feje egybe van nove a seggevel, 100 kilo felett es dzippel... nem fogja magat senki lelovetni par perc kesesert 😊

vagy az otcsillagos frank maskent goldolja. netan o volt az?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

1..2..3..4..5..6..7..8..9..10.
Nyugodt vagyok.

De ha valaki elállja az utat, az ne csodálkozzon a válaszon.

Frank99
Az ilyet a hátába állított letört kezével szállítanak a kórházba felénk, ha meglátják.

ja, te vagy a nagy magyar lelkiismeret, aki az illegális szoftverek használata ellen okosít valami SG fórumon? TE?

takony póc.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hú dekemény vazzee

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

LittleL
Én láttam a híradóban, szerintem egy
Mazda 323 -as lehetett, a régebbi változat.

de nem sok maradhatott a srácokból. c

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jó, akkor írd ki, hogy Mike autója, a Tiédet békén hagyom :-)
A kezemet meg el tudom törni magam is, vagyok olyan balfék :-)

Mike
eltöröm a kezed
aztán én fizetem a gyógykezelésed
te meg a kocsi többrétegü újrafényezését

aztán majd meggondolod ezt a karmolászást mégegyszer

Pont Ti tanítottatok meg, hogy vegyem el, ami jár.
Ha tilos helyre állsz, a kutyát nem érdekli, de mások mozgását ne zavard. SUV-val sem. Parkolási tanácsok a KRESZ tanácsok!-ban a Gumiban, szigorúan nem komolyanveendõ anyag.

Egy kicsit nyugodtabb lettem, thanx.

Mike
ha ilyennel elkapnálak, a kezed eltörése lenne a legkevesebb

de azt is szilánkosra

és te veszel eredeti játékokat, és szólítasz fel arra, becsüljük meg mások munkáját

látom a nagy elszántság meddig tart,

RelakS
Ja, meg az Auchan-nál látom rendszeresen, hogy a mozgássérült parkolóból kivezetõ széles járdát használja valaki parkolónak

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kalóz Pepi
Opel.
Állítólag.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Nem tudja valaki, milyen autó volt? Ismerõsömék a hétvégén voltak síelni Szlovákiában, öten egy Peugeotban...

esetleg kulccsal írni egy karcolatot a kapubejárók szabadon hagyásáról...

meg kell kérdeznei az autó tulajától - írott formában, festékszóróval.

Mike at home
na most errol meg az a velemenyem, hogy soxor feleslegesen tul sok ilyen mozgasserult hely van. foleg hogy en meg egy mozgasserultet sem lattam abban az uzletben

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szombat délelõtt öt fiatal halt meg egy közúti balesetben, amikor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 54-es úton. A keceli diszkóból hazafelé igyekvõ fiatalok autója Bócsa térségében 100 fölötti sebességgel áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a kamionnak, ami több mint 30 méteren keresztül tolta maga elõtt a roncsot.

Mentõsök valszeg kiskanállal szedték össze õket...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Utcánk.
Az utca tengelyére merõlegesen hat lakásos sorházak.
Minden sorház elõtt privát kocsifeljáró (párhuzamos a sorházzal), melyrõl lehet a lakásokhoz tartozó garázsokba kanyarodni, de még van annyi hely, hogy minden garázs elõtt állhat egy autó úgy, hogy a feljárón való közlekedést nem akadályozza.

Magyarázza már meg nekem valaki, hogy ha valaki vadidegen látogatóba jön az egyik lakóhoz, akkor mi a retkes kékeres mûbráneszért kell megállni a kocsifeljáró kellõs közepén, totálisan megakadályozva az azon való közlekedést??? Miért nem tudja a kocsit az utcán hagyni??? Bár mondjuk ez utóbbi esetben gyalogolnia kéne vagy 30 métert és az már gáz (lásd még hipermarketek mozgássérült parkolói)... Miért hiszik azt, hogy ahol beton van, az rögtön parkolási lehetõség is egyben???

Sadist
KRESZ szerint minden elinduláskor kell 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LittleL
igen, ez szokott lenni,
egyenesen haladvalehet menni 60-70 -nel is,
csak ha hirtelen meg kéne állni, vagy kanyarodni,
akkor már baj van.

Én mondjuk, ha nem vagyok tisztában,
hogy csúszik -e az út, csinálok egy
próbafékezést 30 -as tempóról, ha nincs
senki sem a közelemben.
ajánlom mindenkinek.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Múltkor én is késõ este mentem haza, kicsit nagyobb tempóban, mint ahogy kellett volna. Az üllõin. Jobbra kellett volna kanyarodni ,fékeztem, de az ABS dolgozott a lébam alatt rendesen. Na mondom ittén be nem veszem a kanyart tükörjégen 40-nel. Inkább hagyom, és megyek mégegy háztömböt...

LittleL
meglehet. DD

de én jeges úton levezettem 250 km-t,
és mégis egyben vagyok.

Mike at home
ez most mi? onbizalom erosites? 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LittleL
Hát tegnap megint ónos esõ esett,
és bizony a rutintalanok tuti az árokban
kötöttek ki. D

Én is megyek az úton, faluban, és be
akartam fordulni, de az autó ment egyenesen elõre. D
nem mentem gyorsan, de egy mazsola ilyenkor biztos bepánikol.

No problem, picit túlreagáltam <#puszi>

Kata
nem azé montam, sry.

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Ha egyszer így van 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sikerült teljesen összezavarnotok övfeszítõ-ügyben. Hurrá.

LittleL
igen, valami ilyen lehet ez.

Sadist
"Övfeszítõ

Az övfeszítõk nem csupán blokkolják az öv lecsévélõdését, hanem még a lassulás kezdetekor meg is húzzák azt, körülbelül tíz centiméterrel. Az esetleg lazán álló öv miatt ugyanis értékes centimétereket veszíthetünk, ami pont elég lenne ahhoz, hogy a fej a kormánynak vagy a mûszerfalnak csapódjon. A hirtelen rántást vagy egy nagyon erõs rugó, vagy egy pirotechnikai (robbanó-) töltet végzi. Mindehhez elég 12 ezredmásodperc, és ezzel 1 centiméterre korlátozható a test lassulás nélküli elmozdulása."

Forrás: http://www.vezess.hu

Aramir
Ikább az, hogy ha hirtelen dölsz elõre, akkor nem engedi, csak lassú mozgásoknál, plusz ha laza, akkor magától visszahúzza az övet.

Sadist
Az övfeszítés az nem az, amikor a légzsákhoz hasonlóan, ütközéskor néhány centivel szorosabbra húzza a biztonsági övet?

valami ilyesmi rémlett nekem is.

Mike
persze lehet, hogy mégsem, hátul is van övfeszítés, de nem pirotechnikus balaesetnél, szal mégsem ugyanaz

<#kerdes>

Mindegy, én annyit értek hozzá, hogy ha bekötöm, akkor van jól :-)

Mike
az is az

ez a kettõ ugyanaz

akkor arról. Azt hittem, az ütközéskor pirotechnikailag megfeszülõ övekrõl beszélsz (ill. pötyögsz)

Mike
az az övfeszítés

nem, az automata övekrõl. Régebbi autókban még volt fix öv, amit úgy kellett beállítani, mint egy válltáska pántját, és nem tudtál tõle 10 centit elõremozdulni...

Mike
az övfeszítésrõl beszélsz?

várj egy picit, nem egyrõl beszélek. Amcsi tütükben tényleg automata a biziöv, mert az ajtóba van építve, és az ajtó csukódásakor becsatolódik. Én az automata beállítású (rugós) övekrõl beszélek, amely az autók 90 %-ában már benne van.

LittleL
Jah, az Amerikai autókban van általában automata biztonsági öv.

Az enyémben már nem volt, de egy ismerõsöm Pontiac -jában benne volz.

Mekkora találmány.
Csak beszálsz az autóba, és motoríndításkor,az ajtóban levõ sínen végigfut a biztonságiöv cstja, és máris be vagy csatolva.<#eljen>

Természetesen Tisztelet a józan ésszel vezetõ kivételnek!