Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, csak ilyen büdös :-DDD

pontosítok:

- biztonságos tempóban haladtam
- kellõ körültekintés nélkül kielõzött
- árokba csúszott
- visszamentem segíteni
- hibáztatott
- lecsaptam

Nézõpont kérdése, elõzni sohasem kötelezõ, csak egy lehetõség

Mike
hátulról?
te kizs perverz 😊))))))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
de volt ilyened is:

akadályoztam
kielõzõtt
árokbacsúszott
kiszállt
kiszálltam
leütöttem

RelakSfromhome
Ekkora darab vagy? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LittleL
ma is sokat vezettem a jégen. DD

csütörtökön én toltam meg a postásautót mert elakadt az úton. D
nem volt még letolva az út.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

affene, pedig egyszer az életben elmondhatta volna magáról az autós, hogy buknak rá a csajok :-)

zakika
multkor lattam - alok a zebranal (gyalogos). piros nekem az autoknak zold. jon egy csaj (15+) a legujabb pasijaval es hogy mutassa milyen meno (a csaj) atmegy a uton. szerencsere az auto inkabb megalt, pedig tanuskodtam volna mellete.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

egyszer volt egy ilyen esetem, csak címszvakban:
- Akadályozott.
- Rádudáltam.
- Kiszállt.
- Kiszálltam.
- Visszaült.

ilyenkor kell beinteni neki, aztán tegye, ahova akarja...

LittleL
lehet, hogy Kern András volt a Miniszter félrelép -bõl. DD<#zavart1><#circling>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

GregSB
nekem = engem 😄

GregSB
Az semmi, nekem a Parlament közelében egy áhatos audis dudált le a zebráról. Ráadásul úgy, hogy nekem zöld volt, õ meg kanyarodott... Biztos sietõs volt neki.

[HUN]PAStheLoD
a rendszámát jóóól megjegyzed .. és bejelented , hogy láttad amint feltörték és ellopták ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ha nem jön autó akkor én is 😊 De azért körülnézek szorgalmasan .. viszont néha nem adják meg az elsõbbséget mikor kanyarodnak balra vagy jobbra és nincs se lámpa se zebra ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Piroson átmenés: egyszer valami pasi odaszólt egy öreg néninek, aki nem várta meg a zöldet, hogy "Vigyázzon mama, kamerázzák a tilosban járókat!" A néni eltakart arccal ment tovább...

GregSB
Vannak "érdekes" esetek, de ugyanakkor naggyon bénák is. Pl. piroson áthaladó gyalogos... Pff. Én is mindíg átmegyek piroson ha nem jön autó.

Sadist
Ma reggel velem is hasonló történt. Közlekedési lámpák kora reggel még nem mûködtek, békésen át akarok menni (Opeles még akkor jó messze volt), gondoltam úgyis zebra van, ha nem érnék át, akkor majd szépen lelassít. Természetesen a lábát fel sem emelte a gázpedálról, nekem meg a zebra felénél meg kellett állnom, nehogy átmenjen rajtam.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
pisztoly trabantosnál is lehet

bosszankodni, mást úgysem tehetsz... amikor Fenyvesi mentelmi jogára hivatkozva nem fúj bele a szondába egy baleset után, akkor már sokat úgysem tehetsz.
Az ember olyan, mint a csiga. A túloldalra úgysem jutsz át. Oda születni kell.

LittleL
inkább nem érdemes ilyenkor vitatkozni,
lehet pisztoly is volt még nála. DDD

Csak egy kis történet:
Ma reggel megyek a bótba oda sétálok a zebrához nézek balra "áhh még messze van amugy is ott a STOPPPPP tábla..." jobbrol senki... sétálok átt drága barátom hát nem átronygolt a stop táblánvagy 80-al... (lakott terület) rámdudál a zebrán majd miután kb 20m rel távolabb megál derékig kihajol a fekete merdzsobol mobilal a fülén és elkezd üvöltözni: "Nem látsz te kis *eci?!!"
khm nos erre mit lehet mondani?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Néhány kép jogosítvánnyal igen, aggyal viszont nem rendelkezõ emberekrõl, illetve autóikról:

http://autok.freeblog.hu/
http://elobenavarosbol.freeblog.hu/
http://www.rettesoft.hu/szegyentabla/
http://parkshark.atw.hu/

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

zakika
na ezt nem tudtam, en a hulyesegre hasznalom

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Mike
nincs veled semmi bajom, és itt általánosságban mondtam, hogy nem szeretem amikor valaki droidozik, mivel ez a szóhasználat elõszõr az üzleti életben jelent meg, a beosztott munkatársakat hívják így a management tagjai a multiknál

zakika
milyen igaz, kar hogy van jogsija
ha van neki

bar nalunk azt mondjak, hogy a kocsi nem jogsira, hanem benzinre megy

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

LittleL
szerncse akkor hogy neked nem esett bajod

Aramir
😄 ez jó!

Aramir
Ki õ, hogy eljátsza a felsöbbrendüt, hogy neki mindenki adjon elsöbbséget? 😊 Ez a szégyen...

Mike
off:

rühellem amikor valaki droidozik

azok is meberek, ki õ, hogy eljátsza a felsõbbrendüt

szégyen 😞

zakika
haver szokta mondani, hogy hoesesbe a legjobb menni, mert a gyengek inkebb othon maradnak a csavok meg mar arokba vannak

Nekem tegnap az A21-esen hazafelé az orrom elõtt baszta fel magát a szalagkorlátra egy astra kombi.
Cammogtunk vagy 90-100al oylan sûrûs hóesés volt, ráadásul havas is volt a pálya. A faszfej meg 150-el beelõzte a sort, és kb 200m-rel elõttem a kanyarban kicsúszott a korlátnak, majd pörgött vissza, és keresztben megállt. Aztán satufék és törmelékkerülgetés. Az astra egy motorháztetõnyivel megrövidült, de a faszi kiszállt belõle...
zakika
oszi tortenet:
ciganyok jartak a falut piros ladaval szonyeget erulva. de ugy latszik a kinalat nagyobb volt mint a kereslet igy csak lassan szedelozkodtek odebb, beultek a piros ladaba, lassan elindultak elmentek a megfelelo kapuig ahova bekanyrodnak , kitolatnak es huznak haza a putriba. tehat szepen lokoresan mennek, index, kanyar amikor jon kb szazzal egy optimista favorittal, oldalbkapta a ladat (csak ugy pattogott az aszfalton). dullongelve kiszal a sofor "te meg merre mentel elottem". eleg sok tanu volt, igy el lett neki magyarazva, hogy a roma testver most szabalyosan kanyarodott es o repult bele a megengedett majdnem duplajaval es huz belole az alkohol. szerencsere csak vas es uveg tort, de egy hazzal odeb elg sokan voltunk...

Egyszer kiengedtem egy jobbról jövõ Corsát, a mögöttem jövõ Suzuki Sedannak ez már sok volt, és mögülem kirobbanva majdnem összecsattantak...

zakika
tegnapi eset - elmehetne droidstorinak is:

este hat korul hakniutan megfaradtan hazafele ballagok a buszrol mint sok tarsam, at szeretnenk menni az uton, jo en 105 skoda, megal, atenged... mogotte a "hudekemenyvegyok" sotetitett uvedu ezust fabia kikeruli es elhat mellete...

ez nem az elso eset volt ilyen droidokkal. volt mar rosszab is amikor busz megalt, atmegyek elott mellete meg atvagtat egy ujkori droidlovag (es az rosszab volt, mert a busztol nem lattam).

az útelállós meg ne csodálkozzon, ha "karcolgassák" a kocsiját... ok nélkül nekem se jutna eszembe ilyesmi, nem lentrõl jöttem.

LittleL: szééép... a múltkor egy 8 km-es távot 50 perc alatt teljesítetem, közben háromszor álltam meg bikázni, autót húzni, hóból kiszabadítani...

Sir Quno Jedi
Halál a mazsikra !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike at home
wow, de tok jo neked

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LittleL
Na, a mai szállítási nap is durva volt.

A szomszéd faluba másfél, azaz 1.5 óra alatt jutottam át. DDD

Elindultam a keresztezõdéshez a falun kívül.
Ott áll egy terepjárós, és mondja hogy
erre lehetetlen átjutni, mert õket is a Caterpillar szedte ki.
80 cm-es havaz fújt össze a hófúvás.
de az út azon szakaszán 3 méternél nem lehetett meszebbre látni.

Najó, akkor kerülõ úton kell mennem gondoltam.
A másik úton meg egy kamion volt az árokban.
És Rába-Steiger -rel próbálták kihúzni.
Már jókora kocsisor gyûlt össze.
Aztán még két traktor tudta csak együtt kihúzni. D

Aztán még a Steiger-nek el kellett tolnia a havat.
De az sem nagyon boldogult.
Izomból nekifutott többször is a Rába-Steiger, és
annyira elpörögtek a kereki, hogy
csak sokadszorra sikerült
utat törnie az úton. DD

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zakika
igaz, az is keves nekik

Mike
a kézfogásra gondoltam

a fakabátok nem félóra alatt jönnek ki

zakika
hat persze, ez az eles logika, errol megfelejkeztem
tehat az audot elalja az utadat, elere nem tudsz menni, hatra mar nem, marokbakiabalo tarcsak, fakabat ki, te meg mindig a sorban, mert mozdulni nem tudsz...

Mike
BP-n nem ismer mindenki mindekit, mint mucsajpusztán

zakika
persze, mas meset is olvastal mostanaban 😊

ucorogsz ott fel orat ami kijonnek a fakabatok aztan elokerul a tulaj, kezetfognak "zolikam, mit keresel te erre?"... "ez a barom hivott ki benneteket?" ... "kitaposom a belet a kis gorenynek"

csak a szitu megerteseert

persze a kulcsal dekoralas is hasonlo kovetkezmenyekkel jarhat, de ha valaki lesunyizik mint a fing akkor legalabb a zsaruk nem dobjak fel

Frank99
a kocsikarcolgatós (még ha csak az eszébe jutott) ne poénkodjon...

szerintem :-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ilyenkor rendõrt hívunk szépen mobilon, ezer emberbõl zsírfejû ki van zárva, hogy kitalálja ki volt. :-)

a kocsi karcolásról volt szó amúgy, de ez ne zavarjon...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mike
<#eljen>

Egy hölgyismerõsöm mesélte (régi SG-seknek már ismerõs lesz a sztori), hogy egy bálnaméretû autó foglalta az egyik sávot a 2x2 sávos belvárosi úton elakadásjelzõvel, a tulaja látványos beszélgetést folytatott a kulcsot lóbálva, a jármûtõl 2-3 méterre. A belsõ sáv telített, így a hölgy nem tudta kikerülni, gondolt egyet, (kicsit Menthos-reklám utánérzés :-) ), kiszállt, és odament a tulajhoz a legártatlanabb mosolyával:
- Elnézést, segítsek megtolni?

zakika
egyszer villamossal mentem es egyszer csak lealt - egy barom ugy parkolt oda, hogy nem lehetett tovabb menni. soforbacsi telefonalt hogy kuldjenek mar valami vontatot, mert al az egesz forgalom... 10perc utan meguntuk, egyparan odebbloktuk az autot...