1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
  • Garfield
    Na jóóó, de leengedett soromponál?
  • LittleL
    Vasóti átjáróban , piroson énis mentem már át kétszer.

Mondjuk azt rá lehet fogni, hogy még lendületben voltál,
    és ilyenkor még át lehet csusszanni. DD
  • Garfield
    Kis magyar valóság:

Totalcar AutóJogász 1
    Totalcar AutóJogász 2
    Totalcar AutóJogász 3

Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak... (Egyébként érdemes olvasgatni a többi kérdést is, mert sok okosság van bennük.)
  • riviera
    Hogy lehet, hogy veled hetente történnek ilyenek?
  • dieselG
    ja és nem én vezettem ezt a képen, az enyém aranysárga színű volt :P
  • dieselG
    Ezen tanultam vezetni.. peugeot 206 sw.. a parkolás kibaszott nehéz vele!!
  • RelakSfromhome
    persze, rözsó kéccázhat hosszú, mi?
  • Aramir
    Akkor álljon be ferdébben, nehogymár azon a +30 cm-en múljon :D
  • Mike at home
    de latom mas is irta :)
  • Mike at home
    hosszu a kocsija
  • LittleL
    Csak azt nem értem, hogy a nők miért mennek
    70- nel egyenes úton, amikor 90 -nel is lehetne menni ?- legalább...
  • RelakSfromhome
    Előző nap egy kombi opel csinálta ugyan ezt (egyébként a fal egy étteremben folytatódik), az tényleg lelógott
  • LittleL
    Lehet, hogy azért állt fel annyira a járdára,
    mert félt, hogy kilóg a kocsija hátul.

Tudod, a Peugeot 206 -os hosszú autó. DD
  • GregSB
    Szerintem nő :DDD
  • RelakSfromhome
    Lehet tippelni: Mazsola, vagy sak szimplán bunkó?

• zakika
    bizonyok korhatar felett mar gyalogosan kozlekedve is veszelyesek
  • Vlala #945
    hasonló vérmérsékletű barátnőink vannak...
    a csöppség egyszer kis híján kiszedett egy gyíkot apuci vállalati Avensiséből, amikor a srác úgy ment, mint a csiga. Nem olyan lassan, de ugyanolyan nyálcsíkot húzott maga után, leengedett ablak, hangos zene, és kívül elhelyezett mobiltelefon kíséretében jött ki barátnőm elé a háromszögletű tábla védelméből, aztán - vesztére - megáll és kikiabálva az ablakon kiselőadást tart a női vezetőkről. Ha jól emlékszem, barátnőm legszebb szava a "köcsög" volt...
  • Mike at home
    izgalmas életed lehet :)
  • bertino
    Wow... gigantikus feltűnést keltő feltűnőség o__O
  • manoG
    70 éves nyanyika jobról irányjelzés, és körültekintés nélkűl elémhajt,majdnem csattanok neki. Dudálok, erre megáll az út közepén,ráadásul útszűkület. Kikerülöm, utánamjön, lámpánál kiszáll,ajtómat csapkodja, kiszállok, ordít, levegőt sem vesz.
    Ráadásul gusztustalan piros rúzsos túpírhajú. Ott állok mint egy f..z, úgy csodálkozok, meg sem tudok mukkanni....

A másik öreg f..z majdnem elüti a barátnőm a gyalogátkelőn, és ordít hogy a kur..a anyád.

Parkolóban a majom öregasszony beszáll a mellettem lévő kocsiba, az ajtót nekicsapja az enyémnek. Beül, mintha nem történt volna semmi. Szólok neki, hogy mi van, erre megint neki akarja csapni. Jött a csajom erre rárugta az ajtót.

Te is tiszteled az idős f..zfejeket?
  • Vlala #941
    Engem motoros előzött jobbról úgy, hogy 50-nel mentem, és a mögöttem jövőt még balról előzte meg. Plusz még hozzátenném, hogy azelőtt egy héttel törték le a jobb tükrömet, így hha nem többen ülünk az autóban, lehet, hogy nem is vettem volna észre, és akár tragikusan is végződhetett volna.
  • zakika
    tegnapi eset

hakniutan hazafele megfarattan alok a buszban... elottunk kamion docog, mogotte lada niva. a nivas nem tudja eldonteni mit csinaljon, igy a busz index ki es elozunk. ekkor gondol egyet a nivas es eloz o is - a busz es a kamion kozott. igy szepen harmasban megyunk az uton, kielozzuk a kamiont, majd a niva jobrol megelozi a buszt. ha tegnap ultem volna, akkor olvasok es nem latom hogy ilyen idiotak is vannak...
  • LittleL
    háát, a féket is tudni kell használni....

de még mennnyire..
  • Vlala #938
    persze, az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogy ha valamire nagyon koncentrál, vagy izgul, akkor csökken az önértékelő képessége, azt hiszi, minden rendben van, csak a dudálások, villogások, gyászjelentések döbbentik rá arra, hogy talán fékezni kellett volna a zebra előtt. TEgnap egy kikerülés után bennmaradt az indexem, egy öregúr rámszólt, hogy "Mi az, arrafelé indexelsz, aztán egyenesenm mész, majaom?" Visszaszóltam neki, hogy "Teljesen igaza van, bocsánat!" Szegény mindenre számított, csak erre nem...
  • zakika
    mikor a felesegemmel mentem szulni, a doki monta, hogy inkabb ne vezessek...
  • Vlala #936
    a link alapján azt hittem, autóból kirepült, vagy bennemaradt és összezúzottt kisgyermekekről fog szólni. Ebben a korban azonban már nem csak a szülő felel a gyermekért, hanem ő maga is. Tegnap reggel én is majdnem bennemaradtam egy kereszteződésben, mert a hülye nem nézte meg, piros-e a piros... egy jótanács, először a fékeket tuningoljátok az autón.
    De ha már felelőtlen szülők, akkor hadd kérjek Tőletek néhány elrettentő példát a "kisgyermek az autóban" témából!
  • LittleL
    lehet, hogy nem működött jól a biztonsági öv,
    vagy annyira előrerándult a teste, hogy a feje így is elérte a műszerfalat,

ezt nem tudom, mert nem voltam ott, szerencsére....
  • Mike at home
    na majd holnap
    de ha akkor sem sikerul, ne szomorodj el, meg lesz szobeli is :D
  • Stotoo
    Énis most érettségizek és autóval tettem/teszem meg minden nap azt a 30km-t az iskoláig. Mégis élek és nem nyirtam ki senkit.
  • Garfield
    Mert például legalább annyira odafigyelhetnének a gyerekükre, hogy ilyen napon nem engedik autóba ülni.
  • bertino
    ... akik azt hiszik a utódaikról, hogy tudnak valamit az utakon, sőt, kocsit is nyomnak a markukba
  • Sadist
    Miért a szülő felelőtlen? Egy 18 éves felnőtt embernek már illene vigyáznia magára.
  • Garfield
    Csókoltatom a hülye, felelőtlen szülőket.
  • Vlala #928
    ha az automata övet kitámasztja egy csipesszel, hogy ne szorítson annyira, akkor nem is fog védeni. Hülyeség ellen nincs orvosság.

'Heaven can wait' ez jó...

• Garfield
    Ez az egész olyan abszurdnak hangzik. Hogy tudta lefejelni a műszerfalat? Nem működött a biztonsági öv? Rosszul volt beállítva az ülés???
  • LittleL
    de a csaj azt mondta, hogy semmit sem segített az öv.

nemtom, lehet hogy túl közel volt a műszerfal.
  • Sadist
    Ha biztonsági övvel az állát zúzta be, akkor öv nélkül az agyát a műszerfalról kellett volna összekaparni.
  • LittleL
    Hát ez elég sokkoló.
    Énis mindig bekapcsolom az övemet,
    mert ha nincsen bekapcsolva, akkor
    már nem is érezem magam kénylemben, ( meg persze biztonságban)
    egyszerűen megszoktam, ohgy mindig be van kapcsolva.

negatív vélemény :
    gimnáziumi osztálytársam még 1996 -ban karamboloztak
    egy Ford mondeo -val, 50 -el mentek,
    és a lány elöl ült, a biztonsági öve be volt kapcsolva.
    Az ütközéskor annyira előre esett, hogy megfejelte a műszerfalat,
    és az álla megsérült.
    Azóta az álla alatt örökre látszani fog a varrat helye.

Azt mondta, hogy a biztonsági öv semmit sem segített.
    Pedig 50 km/h -val végzik a biztonsági törésteszteket is....
  • LittleL
    Énis szeretek gyorsan menni, de csak
    akkor ha másoknak nem vagyok útjában, vagy nem veszélyeztetem őket.

A vasúti átjáróban is csak akkor megyek át 120-al,
    ha nincsen előttem senki. DD
  • Garfield
    from szánalmas.hu:

Biztonsági öv