Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- biztonságos tempóban haladtam
- kellõ körültekintés nélkül kielõzött
- árokba csúszott
- visszamentem segíteni
- hibáztatott
- lecsaptam
Nézõpont kérdése, elõzni sohasem kötelezõ, csak egy lehetõség
akadályoztam
kielõzõtt
árokbacsúszott
kiszállt
kiszálltam
leütöttem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
csütörtökön én toltam meg a postásautót mert elakadt az úton. D
nem volt még letolva az út.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- Akadályozott.
- Rádudáltam.
- Kiszállt.
- Kiszálltam.
- Visszaült.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az ember olyan, mint a csiga. A túloldalra úgysem jutsz át. Oda születni kell.
lehet pisztoly is volt még nála. DDD
Ma reggel megyek a bótba oda sétálok a zebrához nézek balra "áhh még messze van amugy is ott a STOPPPPP tábla..." jobbrol senki... sétálok átt drága barátom hát nem átronygolt a stop táblánvagy 80-al... (lakott terület) rámdudál a zebrán majd miután kb 20m rel távolabb megál derékig kihajol a fekete merdzsobol mobilal a fülén és elkezd üvöltözni: "Nem látsz te kis *eci?!!"
khm nos erre mit lehet mondani?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
http://autok.freeblog.hu/
http://elobenavarosbol.freeblog.hu/
http://www.rettesoft.hu/szegyentabla/
http://parkshark.atw.hu/
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ha van neki
bar nalunk azt mondjak, hogy a kocsi nem jogsira, hanem benzinre megy
rühellem amikor valaki droidozik
azok is meberek, ki õ, hogy eljátsza a felsõbbrendüt
szégyen 😞
Cammogtunk vagy 90-100al oylan sûrûs hóesés volt, ráadásul havas is volt a pálya. A faszfej meg 150-el beelõzte a sort, és kb 200m-rel elõttem a kanyarban kicsúszott a korlátnak, majd pörgött vissza, és keresztben megállt. Aztán satufék és törmelékkerülgetés. Az astra egy motorháztetõnyivel megrövidült, de a faszi kiszállt belõle...
ciganyok jartak a falut piros ladaval szonyeget erulva. de ugy latszik a kinalat nagyobb volt mint a kereslet igy csak lassan szedelozkodtek odebb, beultek a piros ladaba, lassan elindultak elmentek a megfelelo kapuig ahova bekanyrodnak , kitolatnak es huznak haza a putriba. tehat szepen lokoresan mennek, index, kanyar amikor jon kb szazzal egy optimista favorittal, oldalbkapta a ladat (csak ugy pattogott az aszfalton). dullongelve kiszal a sofor "te meg merre mentel elottem". eleg sok tanu volt, igy el lett neki magyarazva, hogy a roma testver most szabalyosan kanyarodott es o repult bele a megengedett majdnem duplajaval es huz belole az alkohol. szerencsere csak vas es uveg tort, de egy hazzal odeb elg sokan voltunk...
este hat korul hakniutan megfaradtan hazafele ballagok a buszrol mint sok tarsam, at szeretnenk menni az uton, jo en 105 skoda, megal, atenged... mogotte a "hudekemenyvegyok" sotetitett uvedu ezust fabia kikeruli es elhat mellete...
ez nem az elso eset volt ilyen droidokkal. volt mar rosszab is amikor busz megalt, atmegyek elott mellete meg atvagtat egy ujkori droidlovag (es az rosszab volt, mert a busztol nem lattam).
LittleL: szééép... a múltkor egy 8 km-es távot 50 perc alatt teljesítetem, közben háromszor álltam meg bikázni, autót húzni, hóból kiszabadítani...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A szomszéd faluba másfél, azaz 1.5 óra alatt jutottam át. DDD
Elindultam a keresztezõdéshez a falun kívül.
Ott áll egy terepjárós, és mondja hogy
erre lehetetlen átjutni, mert õket is a Caterpillar szedte ki.
80 cm-es havaz fújt össze a hófúvás.
de az út azon szakaszán 3 méternél nem lehetett meszebbre látni.
Najó, akkor kerülõ úton kell mennem gondoltam.
A másik úton meg egy kamion volt az árokban.
És Rába-Steiger -rel próbálták kihúzni.
Már jókora kocsisor gyûlt össze.
Aztán még két traktor tudta csak együtt kihúzni. D
Aztán még a Steiger-nek el kellett tolnia a havat.
De az sem nagyon boldogult.
Izomból nekifutott többször is a Rába-Steiger, és
annyira elpörögtek a kereki, hogy
csak sokadszorra sikerült
utat törnie az úton. DD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a fakabátok nem félóra alatt jönnek ki
tehat az audot elalja az utadat, elere nem tudsz menni, hatra mar nem, marokbakiabalo tarcsak, fakabat ki, te meg mindig a sorban, mert mozdulni nem tudsz...
ucorogsz ott fel orat ami kijonnek a fakabatok aztan elokerul a tulaj, kezetfognak "zolikam, mit keresel te erre?"... "ez a barom hivott ki benneteket?" ... "kitaposom a belet a kis gorenynek"
csak a szitu megerteseert
persze a kulcsal dekoralas is hasonlo kovetkezmenyekkel jarhat, de ha valaki lesunyizik mint a fing akkor legalabb a zsaruk nem dobjak fel
szerintem :-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a kocsi karcolásról volt szó amúgy, de ez ne zavarjon...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
- Elnézést, segítsek megtolni?