Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
Ui.> ja, ezzel én is egyetértek, viszont esetek többségében gondolom normális ember akkor vállal be bevállalni valót az úton, ha esze is van, ha meg nem ésszel megy bele és mégis tuléli, nagyrészt szerencséje volt, de sajnos sok a baleseti példa erre <#shakehead>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vróbi haver - Honda CRX
Sopron -tól Hegyfalusi körforgalom kb.45 km = 8.5 perc
állítólag egyensekben 180 -nal jött

Ez érdekes. A megadott számok alapján ugyanis 317,6 km/h volt az átlagsebessége.

U.i.: Az ilyen "rekordokhoz" csak annyit tudok mondani, hogy aki hülye, haljon meg. Kár, hogy a valóságban sajna nem a hülyék szoktak meghalni ilyen szitukban... <#shakehead>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aramir
Csak fékezni ne kelljen 😄

Varjúval 140? Bátor ember... még az 1.3-assal is!

LittleL: mi olyat szoktunk játszani, hogy ki ér elõbb a kórházba. A helyszínen vagy mentõben meghalás kapásból +1000 reputation pontot ér! :-)

Aramir
Szerencsére korán reggel semmi forgalom nem volt 😊

Aramir
A Wartyogóm csak 140-et bír, de ott már erõssen ráz 😛

bertino
Én meg a villamos mellett, csak nem a jobb oldalán <#papakacsint>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LittleL
mi ilyen rekordokat szoktunk egymás között felállítani : DD

Vróbi haver - Honda CRX
Sopron -tól Hegyfalusi körforgalom kb.45 km = 8.5 perc <#hawaii>
állítólag egyensekben 180 -nal jött

Lada 1500 -össel. DD
Sárvár - Répcelak 21 km = 6.5 perc

Opel Calibrával.
Szombathely - Répcelak 36 km = 15 perc

Én, Chrysler Neon
Szombathely - Répcelak
21 perc volt a rekordom, pedig egyenesekben volt hogy 170 -nel i mentem.<#zavart1><#hehe>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Aramir
Én meg egyszer kb 100-al száguldottam át egy piroson 😄

LittleL
ma 100 -al mentem faluban,<#zavart1>
meg 120 -al a vasúti átjáróban. D<#zavart1><#zavart1>

de ezt is meg akarom dönteni egyszer...D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
szemét biztosítók.<#violent>

[HUN]PAStheLoD
biztosítónak érdeke hogy ne fizessen , tehát alapból így bánik az ügyféllel ...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mike
szerintem meg nélkülük is annak kezelnék

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LittleL
zajlik az autós élet kéremszépen.

hi. amúgy csak benéztem ide egyet...

Kinyílik a bicska a zsebembem az ilyen s*ggfejek miatt, ugyanis a biztosítók az ilyenek miatt kezelek a teljesen "normális", valós kárigénnyel bejelentkezõt is potenciális csalóként.

Érdemes elolvasni az elsõ részét is, amelyben a biztosítók "trükkjeirõl" írnak"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aramir
Egy kicsit ide is kapcsolódik:
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/bizt2/

Digitális kamera meg kommunikátor <#vigyor>

zakika
mondjuk az sem ajanlott, hogy egymas mellet menjenek biciklivel. masik dolog, hogy nem voltam a keresztezodesben sot sokkal elotte voltam, csak a baromka kiugrott elsobseg adas nelkul

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

[HUN]PAStheLoD
hát elhaladhatsz mellette ha párhuzamos sávok vannak a kersztezõdésben , az már elõzésnek minõsül talán .. de amúgy nem ajánlott átmenni a szembe sávokba keresztezõdésekben 😊

[HUN]PAStheLoD
<#merges2><#ijedt>

Sadist
Nem úgy van a KRESZ-ben, hogy keresztezõdésben nem lehet elõzni? <#fejvakaras>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Miért, szted a körforgalomból kifelé index minek számít? Azt hittem, nem is kerülünk forgalmi helyzetbe, õ kijön, én bemegyek, csá.

zakika
persze, lattam mar olyan keresztezodes is, ahol a fouton is sebessegkorlat volt, mert annyi balaset volt elsobsejmegadaselfelejtes vegett, hogy most mar vigyazzon az, akinek elsobsege van...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Mike
persze elsõbbséged csak ott van, ahol meg is adják

Mike
nyílvános vesszõzés 😊))

a fenét... kihajtás elõtt ellenõrizni kell mindkét irányt, ezt sokan elfelejtik. Nekem egy kálmán :-) jött majdnem, indexelt kifelé a körforgalomból, aztán csodálkozott, hogy kimegyek elé. A mögötte jövõ szerint már jó ideje ment az indexe... persze nem hallotta a pitypityet a Fekete Vonattól.

zakika
mult heten este kocsikazok haza videki kisvarosomba. mar sotetedett, elottem ket kivilagitatlan biciklis egymas mellet (ez nomalis, senki ne csodalkozzon). szembe semmi, hat gondolom kielozom oket (nem fogok huszal csosszogni mogottuk). ekkor egy barom egy mellekutcabol kiugrott es majdnem nekem... persze ha nekem jott volna ki a hibas? en, mert a szembe savba mentem. ha egy kicsivel odeb lettunk volna, akkor visz a ket bicsiklist is 😊

Legalább olyan jó, mint helyzetjelzõvel menni, mert hadd lássák már, hogy teszkóban vettem hozzá színes helyzetjelzõizzókat.
Ráadásul tele van a járgány kék ledekkel is, az ablaktörlõspricnijeim is világítanak, meg az antennám vége is... "no, béjbe, elhiszed már, hogy ez a betmobil?"

LittleL: csatlakozva az elõttem szólóhoz: legalább megálltál. Elõfordul az ilyesmi. (megj.: én a fácánt csak arany színben szeretem :-) )
Én is megálltam volna, de nem, hangsúlyozom, nem ütöttem volna le a fácánt :-)

Mazsolala

[HUN]PAStheLoD
hmm tényleg, ha elkapnak ausztriban, mert nem vagyok 18 de vezetek, persze ott a plasztikkártya , de hát attól még nem leszek 18 :] , tehát mi lehet a szankció ezesetben ?

[HUN]PAStheLoD
lál 😄D
"az úgy volt" :]]
de te legalább megálltál..

LittleL
Csütörtökön elütöttem egy fácánt.<#szomoru1>

Az úgy volt,
hogy mentem az úton, és látom hogy
két fácán ott enyeleg az út közepén,
80 -al mentem kb, és aszittem hogy elrepülnek mire odaérek,
de az egyik nem tudott elrepülni, úgyhogy átment a kocsi alatt.

Láttam a visszapillantóban, hogy repülnek mindenfele a tollak,
meg is álltam,
A fácán túlélte, de megsántult,
látta hogy kiszállok a kocsiból, és
a fácán erre a közeli rét felé vette az irányt,
és elbújt egy bokor mögött, onnan figyelt.
Aztán, mivel menni nem tudott,
valahogy elkepesztetett, elrepült...
Szerintem másnapra felfalták a rókák.

Hát hiába, ez egy mazsola fácán volt. D<#zavart1>

Mike at home
gonmdolom azert, mert akinek van, annyira orul neki, hogy bekapcsolja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sadist
Valaki mondja már el nekem, miért jó városban sötétedés után ködlámpás díszkivilágítással vezetni? Nem múlik el nap, hogy ne látnék legalább 5 ilyet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LittleL
Sopron az szép város, és meg Répcelaki vagyok. hmm

LittleL
Igen, pontosítok, a 70 Euró alatti büntetéseket jelenleg nem
postázzák kishazánkba, csak 2007 -tõl.

Mike
Ausztriaba

Hova "mész"?
Mike
és ha legközelebb mész, nem fogják követelni tõled?

Tévedsz, a 70 euró feletti büntetéseket most is kipostázzák ausztriába, és mo-ra is. Ausztria és Mo között ugyanis szerzõdés van. Amit irtál, az csak azokra az EU tagokra vonatkozik, akikkel még nincs szerzõdésünk.
A 70 euró alattit meg asszem 2007-tõl sem fogják.
Sopronban, de kb 300km-re dolgozok a határtól😊
Mike
ezt jó tudni

LittleL
De egyszer olvastam, hogy közel laksz a határhoz,
mint én.
Hol is laksz pontosan ?

Mi is szoktunk kijárni, Oberwartba, Parndorfba, Oberpullendorf-ba, meg ilyen helyekre.....
Múlkor Oberwartban egy piros "mikuláscsomag" volt a szélvédõm,ön, mert nem vettem parkolójegyet
5000 forit lett volna,
de nem fizettem ki. Osztrák rendõröknek nem ér el a kezük ide.
Csak 2007 -tõl tudják behajtani a külföldi büntetéseket a
rendõrök..

LittleL
Neeem, elõlrõl toltam meg. D<#mf2><#idiota>
Az meg szépen visszatolatott,

Ausztria.
alá is írom, néhány foragalmi helyzetben mazsola vagyok! Ennek köszönhetitek, hogy még élek :-)

Mike
hm, most már látjuk milyen is a mazsola mentalitás 😊)

azért meg ne én legyek már a hibás, hogy valaki nem tud vezetni

igen, viszont inkább itt szerepeljek, mint a halálhírek között

Mike
te Németo-ból irsz?

Mike
csak tipikus példáját adtad a topik cimében szereplõ balféknek

Ma reggel volt egy érdekes esetem 😊

Helyszín megint az Alm híd építés, 1+0.5 sávra szûkítés, 60kmh.
Szépen besoroltunk libasorban 60al, és máris jöttek a szokásos agresszorok, akik az extraszûk belsõ sávban tolakodnak elõre.
Elhúz egy ford, egy bmw, kis szünet, jön egy 806-os kocka peugeot vagy 120-al. Épp kezdtem is mérgelõdni, hogy miért mindig a legszélesebb autóknak kell itt tolakodniuk. A múltkor is majdnem levitte egy bmw a tükrömet.
Aztán a peugeot után kb ugyanekkora hévvel érkezik egy piros sharan, piros TDI, 4motion, fullra lesötétítve, szerintem még meg is volt ültetve jókis felniken. Elhúznak.
Kiérünk az építkezésrõl, gyorsítok fel, erre látom, hogy sharan megelõzte a peugeotot, és a jobb oldali sávban elévág. Elkezdenek lassítani, beérem õket, erre látom hogy a Sharan fekete hátsó ablakában villog a kék felirat: "POLIZEI, BITTE FOLGEN!"

Kaphatott az arcára a srác, amikor kivezette a parkolóba 😄DDD