1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
Vlala #1001 bassus... ez nem gumi, itt nem szokás betékelni. (amúgy is én akartam :-( ) -
#1000 tééééééééééééééééééééééék :-) (#1000) -
#999 már megint a megszokott helyzet....
Sokan vannak akik nem merik nyomni a gázt egyenes úton,
70 -nel mennek...
nem bírnak felgyorsulni haladóképes sebességre. Pfffff
Aztán megunom ezt,
és elkezdem előzni,
mellérek, és felmérem hogy milyen
sofőr vezeti mazsola módon a kocsiját.
nem szoktam csalódni,
mindig ugyanaz a 4-5 féle embertípus mazsolázik az utakon. DDDDDD -
#998 ne legyetek mar mazsolak
eskuszom sokan nem ertik a topik cimet -
#997 :DDDDDDDDDDDD -
#996 multkor a csehek panaszkodtak, hogy naluk veszelyesebb a sztradan kozlekedni, mint a mellekutakon a kamionok miatt -
Vlala #995 a kamionosok néha tiszta állatok... -
#994 persze, ittam egy kis vizet, mert qrva meleg volt -
#993 ittasan vezettél? :DDD -
#992 penteken vezetgetek (sietek, de azert nem meghalni), faluban elottem egy skoda otvennel. gondolom nem elozgetek itt. kierunk a falubol, gondolom itt az ido, belepillantok a pillantoba es mit latok, egy kamion zug el melletem (ugy latszik mazsola voltam). mentem utana, de a dog tartotta a a szazat igy lealtam, ittam, levegoztem par percet. semmi kedvem nem volt versenyezni vele -
Vlala #991 "úrvezető" : városban hetven, városon kívül ami a csövön kifér. Allah kezében vagyunk, a sorsunk meg van írva, akármit teszünk, nem tehetünk ellene semmit.
(ugyanez a leírás szerepel az "öngyilkos merénylő" címszónál is.) -
#990 még új vagy itt, nem érted
ez az úrvezetők topikja, akiket idegesit a sok lassan mászó mazsola -
Vlala #989 nem észleled a lényeget. Szépen le lettünk általánosítva, hogy itt mindeki marhamód vezet... -
#988 hajrá! menjetek zsarunak mazsolák! akkor kiélhetitek a levillogó kényszereteket! -
#987 akkor a kék villógó a megoldás
arra talán eltünnek az útból a mazsolák -
#986 "Na jó, és mit tudsz csinálni akkor, amikor többsávos úton már hiába villogtatod szénné a reflektort, a kedves autós akkor sem hajlandó kihúzodni a külső sávba, hanem inkább a belsőben totojázik?" - ha nem autópályán vagy, csak többsávos úton, akkor nyugodtan villoghatsz, a büdös életbe senki nem fog neked lehúzódni... (én sem tenném) ..hacsak nem kék villogóval villogsz.. :DD -
#985 a bmw-s tipikus mazsola vezető volt, mert megsérült az idiótája -
Vlala #984 Egy hónappal ezelőtt volt Szlovákiában egy baleset. Tegnap hallottam egy szemtanútól, akiből majdnem áldozat lett.
A hölgy, aki mesélte, munkából tartott hazafelé egy Feliciában (arrafelé vaslahogy mindenkinek Skodája van :-) ), nem sietett, ezért tartotta a hatvanat. Abban az időszakban mindenki igyekszik hazafelé, elég zsúfoltak az utak. Egy magyar rendszámú BMW-snek nem volt elég a hazainál 10 km/h-val magasabb sebességkorlát, ezért az előzés reménytelensége mellett villogásba, dudálásba kezdett, miközben a lehető legjobban rátapadt a Skodára. Aztán egy jobbkanyarban nem bírta tovább, mivel senki nem jött szembe, felbőgő motorral kielőzte...
Csak azt felejtette el, hogy az előzéshez szükséges út legalább kétszeresét kell belátni. A kanyar közepén ért a BMW eleje a Skoda végéhez, a kanyar kivezető ívén egymás mellett haladtak, amikor feltűnt a szembejövő autó. A BMW-s itt követte el második, majdnem végzetes hibáját: fékezés helyett (hiszen az kudarc lett volna, ha a Skodás nyer, és a kudarc nem megengedett egy háborúban) a Skodára rántotta a kormányt, hogy mentse a még menthetőt - miközben a hölgy, látva a veszélyhelyzetet, már az út legszélén haladt. A két autó összeért, a Skoda jobb oldali kerekei az útpadkára futottak, ezen a helyzeten a tapasztalatlan sofőr nem tudott úrrá lenni, ijedtében a fékre taposott. A skoda megcsúszott, és nekivágódott a korlátnak, amely megállította. A BMW-s is megijedhetett a két autó súrlódásának hangjától, mivel az út közepe felé rántotta a kormányt: keresztben állt meg, a szembejövő féktávolságán belül. Mindez kb. 10 másodperc alatt játszódott le, tehát értelmetlen a "mi lett volna, ha" kérdéseket feszegetni, ezt megfelelő rutin nélkül nem lehet jobban megoldani.
A Skodában kb. 80.000 korona kár keletkezett, mivel mindkét oldalát alaposan lecsiszolták, szinte minden oldalsó karosszériaelem sérült, a jobb első lámpát pedig a korlát végezte ki. A vezetőnek az ijedtségen kívül semmi baja nem esett - a biztiöv megfogta, mikor a korlátnak csattant. A BMW jobb elejét érte a Tipo, a vezető lábtöréssel és enye fejsérüléssel megúszta. A Tipoban hátul utazó kisgyermeket eszméletlen állapotban vitték kórházba, mivel a gondos szülő megspórolta a gyermekülést, de legaláb annyi esze volt, hogy nem köti be a nyakát a biztiövvel... a vezető kisebb sérüléseket szenvedett és egy totálkáros autóval lett gazdagabb.
a biztosítók lojalitására ebben a topicban nem térnék ki, a lényeg annyi, hogy a magyar biztosítók nem igazán aszeretnek fizetni a szlovák balesetek szlovák károsultjainak.
Ezt a történetet azért írtam le, mert a hölgy ezzel a mondattal kezdte (hosszú ideje nem találkoztunk):
Mondhatom, Ti, Magyarok is jól tudtok vezetni. -
#983 Akkor az egy tényleg vakegér lehet -
#982 olyankor meg kell picit poccinteni hatulrol -
#981 ez magyar szokás....sajnos. -
Garfield #980 Na jó, és mit tudsz csinálni akkor, amikor többsávos úton már hiába villogtatod szénné a reflektort, a kedves autós akkor sem hajlandó kihúzodni a külső sávba, hanem inkább a belsőben totojázik? -
#979 vagyis azok, akik utaljak a mazsola vezetoket :) -
#978 Jobbról csak autópályán szoktak előzni a vagány BMW -sek,
mert sietnek. D -
#977 az asszony is ezt monta -
#976 igen, azt latom
ezt itt is gyakran muveled
a BKV-s mosakodast meg mindig varom, tanarur -
#975 mezitlab? -
Vlala #974 jobbról inkább ne kockáztasd, mert a hüle gondol egyet, vagy magához tér, és visszajön a sávjába... A minap jövök hazafelé, kedves volt oszttársam a Mégane-nal utolért, az sem volt ötven. Jobbra index, lehúzódás, elmegy, aztán kapom a telefont, hogy "mi van Lajos, ennyire mazsola vagy?" Válasz: "Nem, csak előbb láttam a rendőrt, mint Te..." (nem volt rendőr, de halllani lehetett a telefonban a puffanást, amellyel a srác kétségbe esett. Otthon nwem tudom, hogy adta be a szüleinek, hogy száguldozott az autójukkal :-) Olllllyan jó gonosznak lenni! [sátáni kacaj]) -
#973 multkor jovok havertol (kinyekkent a gepem es vittem hozza...) egy faluban elemkeveredik egy szurke skoda. gondolom majd falun kivul kielozom. kimegyunk a falubol, a skoda kijon zozepre, gondolom le akar kanyarodni... atmegyunk a keresztezodesen, a skoda meg mindig kozepen hetvennel ballag, jobb oldalon is van hely, de azert megvartam, amig szembol semmi... -
#972 Ingyen szerzik.
A németek simán kidobják az ilyeneket, a vámnál meg ha túlvan pakolva az utánfutó (márpedig túlpakolják), akkor meg röhögve kifizetik a 200 eurós büntetést, aztán már jöhetnek is. -
#971 Errefelé még bútort is árulnak utánfutóról a romák.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan éri ez meg nekik.
nűfogalmam sincs hány bútort adnak el így az utcán.... -
#970 :D -
#969 Mondjuk, amelyiknek kereklámpás-mercije van,
annak is dzsuvás az udvara. DDD
Meg haverok látták az iskola ablakból, hogy
cigánygyerek jön ki reggel a házból,
és a kerti csapnál nekiáll mosni a lábát.
Aztán elindult az iskolába. DD
De két parabolaantenna az megvan. DD -
Vlala #968 Hófehér Opel Vectra, akkor még ritkaságnak számító gömbölyű változat, megáll az utcánkban, kisebbségi kihajol belőle: Nem akartok dinnyét venni? (a fóliázott hátsó rész tele volt dinnyével.) -
#967 Az igen, én ilyen lomisokat még nem láttam.
Viszont amiket én láttam, azoknak szakadt kocsijuk, dzsuvás udvaruk volt.
Viszont a házuk bellülről kurvajól megvolt csinálva. -
#966 nemhittem a szememnek, amikor itt Sárváron
legújabb típusú Renault Traffic -cal jöttek lomizni a cigányok,
van olyan is errefelé amelyiknek 7 -es BMW je van ( 1995 -ös) -
#965 Hehe, a lomisok nemigazán ilyen polír Peugeottal járnak :D -
#964 az is lehet,
vagy lehet hogy lomis - cigányok, és a
Peugeot után ott van az ócsakvasas utánfutó. DDD - De ennek nem adnék nagy esélyt. -
Vlala #963 ez lehet, hogy a kombi 206-os, csomagtartójában egy 3m-es létrával, piros ronggyal jelezve, hogy túllóg az autón :-) de nem bzitos. -
Vlala #962 vonzom a hülyéket... sokat vezetek, Nógrád megyében nem nehéz hetente összeszedni egy-két hülyét, heti 4-500 km-es futás mellett... ha megnézed a baleseti statisztikát, választ ad mindenre.
Csak egy példa: az én falumban egy rendőr van, az is -----, a 15 éves gyerekek már fesztendfjúriuszt játszanak a 25 éves műszaki nélküli Zsigákkal, nem is tartozik közéjük, aki józanul vezet.