Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sopron -tól Hegyfalusi körforgalom kb.45 km = 8.5 perc
állítólag egyensekben 180 -nal jött
Ez érdekes. A megadott számok alapján ugyanis 317,6 km/h volt az átlagsebessége.
U.i.: Az ilyen "rekordokhoz" csak annyit tudok mondani, hogy aki hülye, haljon meg. Kár, hogy a valóságban sajna nem a hülyék szoktak meghalni ilyen szitukban... <#shakehead>#shakehead>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
LittleL: mi olyat szoktunk játszani, hogy ki ér elõbb a kórházba. A helyszínen vagy mentõben meghalás kapásból +1000 reputation pontot ér! :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vróbi haver - Honda CRX
Sopron -tól Hegyfalusi körforgalom kb.45 km = 8.5 perc <#hawaii>#hawaii>
állítólag egyensekben 180 -nal jött
Lada 1500 -össel. DD
Sárvár - Répcelak 21 km = 6.5 perc
Opel Calibrával.
Szombathely - Répcelak 36 km = 15 perc
Én, Chrysler Neon
Szombathely - Répcelak
21 perc volt a rekordom, pedig egyenesekben volt hogy 170 -nel i mentem.<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
meg 120 -al a vasúti átjáróban. D<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
de ezt is meg akarom dönteni egyszer...D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hi. amúgy csak benéztem ide egyet...
Érdemes elolvasni az elsõ részét is, amelyben a biztosítók "trükkjeirõl" írnak"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/bizt2/
Digitális kamera meg kommunikátor <#vigyor>#vigyor>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ráadásul tele van a járgány kék ledekkel is, az ablaktörlõspricnijeim is világítanak, meg az antennám vége is... "no, béjbe, elhiszed már, hogy ez a betmobil?"
LittleL: csatlakozva az elõttem szólóhoz: legalább megálltál. Elõfordul az ilyesmi. (megj.: én a fácánt csak arany színben szeretem :-) )
Én is megálltam volna, de nem, hangsúlyozom, nem ütöttem volna le a fácánt :-)
Mazsolala
"az úgy volt" :]]
de te legalább megálltál..
Az úgy volt,
hogy mentem az úton, és látom hogy
két fácán ott enyeleg az út közepén,
80 -al mentem kb, és aszittem hogy elrepülnek mire odaérek,
de az egyik nem tudott elrepülni, úgyhogy átment a kocsi alatt.
Láttam a visszapillantóban, hogy repülnek mindenfele a tollak,
meg is álltam,
A fácán túlélte, de megsántult,
látta hogy kiszállok a kocsiból, és
a fácán erre a közeli rét felé vette az irányt,
és elbújt egy bokor mögött, onnan figyelt.
Aztán, mivel menni nem tudott,
valahogy elkepesztetett, elrepült...
Szerintem másnapra felfalták a rókák.
Hát hiába, ez egy mazsola fácán volt. D<#zavart1>#zavart1>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
postázzák kishazánkba, csak 2007 -tõl.
A 70 euró alattit meg asszem 2007-tõl sem fogják.
mint én.
Hol is laksz pontosan ?
Mi is szoktunk kijárni, Oberwartba, Parndorfba, Oberpullendorf-ba, meg ilyen helyekre.....
Múlkor Oberwartban egy piros "mikuláscsomag" volt a szélvédõm,ön, mert nem vettem parkolójegyet
5000 forit lett volna,
de nem fizettem ki. Osztrák rendõröknek nem ér el a kezük ide.
Csak 2007 -tõl tudják behajtani a külföldi büntetéseket a
rendõrök..
Az meg szépen visszatolatott,
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Helyszín megint az Alm híd építés, 1+0.5 sávra szûkítés, 60kmh.
Szépen besoroltunk libasorban 60al, és máris jöttek a szokásos agresszorok, akik az extraszûk belsõ sávban tolakodnak elõre.
Elhúz egy ford, egy bmw, kis szünet, jön egy 806-os kocka peugeot vagy 120-al. Épp kezdtem is mérgelõdni, hogy miért mindig a legszélesebb autóknak kell itt tolakodniuk. A múltkor is majdnem levitte egy bmw a tükrömet.
Aztán a peugeot után kb ugyanekkora hévvel érkezik egy piros sharan, piros TDI, 4motion, fullra lesötétítve, szerintem még meg is volt ültetve jókis felniken. Elhúznak.
Kiérünk az építkezésrõl, gyorsítok fel, erre látom, hogy sharan megelõzte a peugeotot, és a jobb oldali sávban elévág. Elkezdenek lassítani, beérem õket, erre látom hogy a Sharan fekete hátsó ablakában villog a kék felirat: "POLIZEI, BITTE FOLGEN!"
Kaphatott az arcára a srác, amikor kivezette a parkolóba 😄DDD