Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
'Heaven can wait' ez jó...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nemtom, lehet hogy túl közel volt a mûszerfal.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Énis mindig bekapcsolom az övemet,
mert ha nincsen bekapcsolva, akkor
már nem is érezem magam kénylemben, ( meg persze biztonságban)
egyszerûen megszoktam, ohgy mindig be van kapcsolva.
negatív vélemény :
gimnáziumi osztálytársam még 1996 -ban karamboloztak
egy Ford mondeo -val, 50 -el mentek,
és a lány elöl ült, a biztonsági öve be volt kapcsolva.
Az ütközéskor annyira elõre esett, hogy megfejelte a mûszerfalat,
és az álla megsérült.
Azóta az álla alatt örökre látszani fog a varrat helye.
Azt mondta, hogy a biztonsági öv semmit sem segített.
Pedig 50 km/h -val végzik a biztonsági törésteszteket is....
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
akkor ha másoknak nem vagyok útjában, vagy nem veszélyeztetem õket.
A vasúti átjáróban is csak akkor megyek át 120-al,
ha nincsen elõttem senki. DD
Isten vigyázzon rá.
Ausztriában, Bécsben esett meg ez az eset:
Kinnt voltak szüleim jó régen Bécsben,
és egy kereskedésbe akartak menni, de
eltévedtek.
Megkérdeztek egy éppen arra járó ember.
Aztán az osztrák el kezdte magyarázni, hogy
merre is kéne menni, de látta hogy bonyolult,
úgyhogy azt mondta apáméknak, hogy inkább elkíséri szüleimet oda.
Úgyhogy beült a kocsijába, apámék meg mentek utána,
így is jó fél óra volt, míg odaértek.<#vigyor3>#vigyor3>
Ítthon szerintem nincsen ilyen segítõkész ember. DDD
vannak a maszok, akiket folyton elozgetni kenyszerulsz, a hatad mogott meg 200-zal
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
DE még alagótban is nyomják a 130-as tempót,
sõt, a 150-et is láttam, sõt még elõzött is a kétsávos alagútban .DDD
de amúgy az osztrákok nagyon kultúráltak a vezetésben,
udvariasak, segítõkészek, biztonsági öv mindig be van mindenkinél kapcsolva....
csak példaértékû, de akkor nem vonom magamra... pff
se tobbel, se kevesebbel, es ettol tok dinamikus volt az egesz
Egy olyan országban, ahol elvileg mindenki gazdagabb,
meg mindenki autóval közlekedik, meg mindenre van pénz ?
Na, ebben az országban nincsen fehér villogó a
vasúti átjáróban, csak két piros.
Ez eddi rendben is van, hogy ha jön a vonat,
akkor pirosan villog.
De mi van akkor, ha nem mûködik a jelzõlámpa ?
Azt sehogy sem tudod meg ha jön a vonat, mert
ha nem jön a vonat akkor sem villog a piros lámpa. DD
Tehát nem árt megállni, és körülnézni Ausztriában minden átjáróban,
ahol nincsen sorompó. c
megengedi, hogy áthajthass a síneken,
mert jól mûködik a berendezés..
De én tojok arra, mert én bízom a MÁV - vasúti átjárókban. D<#idiota>#idiota>
meg a magyar mûszaki tudásban.<#zavart1>#zavart1>
De 60 -nál lassabban csak akkor megyek át az átjárón,
ha annak a kocsim futómûve látná a baját.
késõn este jöttem haza a 44-es úton. Teljesen kihalt volt minden, jöttem jó 140-el. És egyszercsak a semmibõl ott mosolygott elõttem egy MTZ egy baszott nagy állatszállító ketreccel a hátulján. Világított szerncsétlen, de ahogy a ketrec himbálózott, néha kitakarta a lámpát... 😄 Ilyen satu féket még nem nyomtam a Cordobán ijedtemben, aztán kihúztam balra elõzni, de komolyan fontolgattam, hogy megállok elõtte és kiszedem a traktorból a parasztot...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én az utakon fõállású mazsola vagyok, már nem is intek be a dudáló-villogó-karlengetõ emberkéknek - városban vasúton harminc, városon kívül negven, ha siet, elõzzön.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mondjuk illene tudni, mi történik körülötted
általában illik tudatában lenni annak, hogy a mögöttünk lévõ el kezdett minket elõzni, illetve, nem úgy szokás balra kanyarodni, hogy kanyar elõtt satu, majd berántom balra a kormányt, ja és elõtte véletlenül sem nézek semerre, max jobbra, hogy hogy legel a tehén a legelõn
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Régebben a Lurdy parkolójában gizdázott egy autófan, kézifékes, a szokásos. Aztán elveszítette az uralmat, és bevágodott a járdára, ahol épp, hogy megúszta az anyuka, meg a kislánya.
Pár nappal rá chateltem egyik oldalon, s írkálta egy autób*zi csajszi, hogy most milyen jó jegesek a pályák, milyen jó lenne csúszkálni parkolóban. Megemlítettem neki a Lurdy-s esetet, erre azt reagálta, hogy miért nem vigyázott jobban az anyuka meg a lány. Nem is kellett több... :-)
Nagyon soxor van, hogy szinte már azt kivánom, hogy jöjjön már oldalrol az IFA, vagy a fehérvári gyors, de érdekes modon mindig megusszák valahogy, és mindig a 'normális' ember szop nagyobbat
És az a mazsola aki megprobál ésszel közlekedni?!
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
én speciel vasuti átjároban majdhogynem megállok, és körülnézek, nem hiszek én még a fehéren villogo lámopának sem.
Elég nagy gáz hogy igy mentek keresztul rajta, viszont az mégnagyobb gáz, hogy buszkék is vagytok erre...
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Lehet hogy inkább 18.5 perc lehetett ?
Az biztos hogy 8,5 volt a vége.
És egy másik haver is vele volt, õ
is igazolta hogy baromi gyorsan jöttek hazafelé..
Egyenesekben 180 -nal is jöttek,
De asszem a 18.5 perc az már reális.
(megkövetem magam - magkövezem magam. DDD)
Nekem csak max 60, olyan helyen szinte nem is voltam... eddig <#smile>#smile>
DE nektek mennyi volt eddig a legnagyobb sebesség
vasúti átjáróban ?
nekem kb. a már említett 120, de itt jó minõségû gumírozott átjáróra
kell gondolni, nem a Taksony -í vasúti átjáróra,
mert egyszer régen a keresztapám egy Ezerötös zsigulival 80-nal keresztülment rajta,
és totál elszállt az egész futómûve. D<#idiota>#idiota>
Amúgy ilyeneket nemszoktam csinálni, legalábbis azóta még nem sikerült egyszersem.
Itt jöttök "rajózni" azzal, hogy belvárosban 100-zal mentetek? Erre vagytok büszkék?
Kapjatok már a fejetekhez, amíg a helyén van...
Április 12-én éjjel egy idióta pl. azt találta bevállalhatónak, hogy az 5-ös úton, a szatymazi körforgalomnál egy jobbos kanyar elõtt kocsisort kezd elõzni. Aztán a szembõl szabályosan érkezõ pótkocsis teherautó erõsebbnek bizonyult.
Eredmény: a kocsit vezetõ férfi és a kocsiban utazó 5 hónapos csecsemõ az Igazságügyi Orvostani Intézet alagsorába, a szintén a kocsiban utazó nõ meg életveszélyes sérülésekkel a kórházba került.
Csináltam én már elõzést szimpla 100-nál, belátható útszakaszon, teljesen nyugis körülmények közt, nem kalkulálva azzal, hogy az elõttem elõzésbe kezdõ valójában nem elõzni akar, csak úgy gondolta, hogy nem tartja fel a forgalmat a balrakanyarjával. Kissé csodálkoztam, amikor az elõzendõ kocsi hátuljának magasságában a szembesávban egyszercsak fék 100-ról és balkanyar...