1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
  • Cvd
    Ez igaz is ha kanyarról lenne szó, de mint leírta, nyílt, egyenes országúton volt a 40-es tábla, innentől kezdve az egész hozzászólásod értelmét veszti. Én meg az ilyen feleslegesen okoskodó hozzászólásokat nem tudom megérteni.:) Sokszor kirakják a táblát, nappal munkaidőben molyolnak valamit az úttal, aztán eltűntetnek mindent a műszak végével de a tábla kintmarad mert nincs kedvük másnap újra kirakni. Meg is értem, de nehogymár betartsam az ilyen helyeken a 40-et, mikor abszolút értelmetlen, ráadásul tízből kilencen nem is foglalkoznak vele, ha meg rajtad kívül mindenki más tartja a 90-et (vagy inkább 110-120-at), akkor még veszélyezteted is őket meg magad az "indokolatlan" vánszorgással.
  • Mike
    totalcaron van egy cikk erről
  • RelakS
  • Mike
    de a szenzorok általában jók
  • RelakS
    De láttam :D Azokon az arcokon mindig leborulok a székről :D

Most vasárnap azt tesztleték, hogy ha leszakad a kardántengely, akkor mi történik? Már több volt a lyuk, mint a vas azon a rohatt tengelyen, de még mindig nem akart leszakadni, mikor hirtelen rükvercbe rakták a verdát... Aztán annyira meg lett gyengítve, hogy egy sima indulástól leszakadt.
    Másnapra csavarral összerakták a tenelyt úgy, hogy a hátramenet letekeri a csavart, és szétesik a tengely. Az utolsó próbánál olyan szépen sikerült eltalálni a kátyút, hogy a kocsi hátulja vagy fél métert emelkedett, a kardántengely meg félbenyeklett, és bekönyökölt a csomagtartóba
  • RelakS
    képség

Lehet, hogy a műszernek itt volt a vége? :D
  • Sadist
    Mythbusterben nem láttátok azt a részt, amikor a trafipaxot akarták átverni? :D Próbálkoztak minden hülyeséggel, kezdve a visszapillantóra akasztott cd-től, az alufólia borításon át a mikrohullám szórásig :D Persze egyik sem jött be :D
  • Mike
    a profi még onann ismerszik meg:
    hogy
    a) megússza sérülés nélkül
    b) meghal
  • Mike
    jaja :)
  • Mike
    miért?
    hogy zseka elbújjon mögötte, és szedje a pénzt zsebbe
  • Sadist
    Jah, meg lopakodó festése is :D
  • Mike
    a profiknak van radarszenzora
  • Mike
    ez jó? szerintem tetülassú
    városban 70-90
    országúton 120-180
    autópályán 200 fölött
  • Mike
    4. a kis köbcenti szarul gyorsul
  • Vlala #1027
    egyszer vagy három-négy autóval mentünk túrázni, elakadásjelző a város közepén, útlezárás rulez. Mi pedig gondoltunk egyet, megálltunk mögötte, elakadásjelző ki, és nem csináltunk semmit, csak álltunk. Persze egy percen belül ott termett a rendőr, aki egyből kifogásolt minket (a barmot nem, aki előttünk állt, mivel nem volt az autó közelében... mi pedig elmagyaráztuk, hogy idegenek vagyunk, és csak a helyi népszokásokat szeretnénk fölvenni. Erre nem volt szava...
  • Vlala #1026
    szerinted mi a faxnak baccák ki a negyvenes táblát, turistalátványosságnak? Valószínűleg oka van.
    Egy kanyar elé kiteszik, az "úrvezető" dacból vagy megszokásból nem tartja be, alszáll, mint a győzelmi zászló... aztán három hétig gyász, meg szegényke, meg emlékét megőrizzük, jó ember volt (az ilyeneknek lenne kedvem röhögni a temetésén). Én meg az ilyeneket nem tudom megérteni, akik nem tartják be.
  • zakika
    tegnap vezetek haza a sogorektol, hat a haz elotti kanyarban (keresztezodes) egy fekete BMW al, kozelebb megyek, hat egy golyofeju fuzi a csajt biciklin es persze a keresztezodesben. messzirol dudaltam egyen, hatha megjon az esze, o meg csak kinyul es int, hogy keruljem meg es meg ordit is, hogy mi van... ha megkerultem, csak a szembe jovo csaj egy kicsit ki volt, hogy miert van ket auto egymas mellet. megprobaltam egy kicsit kozelebb ferkozni hozza, hogy a golyofeju csillogog verdajat hatha sikerul egy kicsit meghuzni, de nem sikerult. de megvan a rendszam, majd utananezetek :)
  • Vlala #1024
    nyugdíjas nő, bácsi: valszleg tapasztalt, sok vihart megélt emberek, akik már látják, amit mi nem. Csökken a reflexük, romlik a látásuk, életveszélyes lenne "lazáskodni".
    A női vezetőkről külön topic szól,. ahol megtárgyaltuk, hogy miért mennek így. Nekik nem kell bizonygatniuk, ogy ők leányok a talpukon.
    Kormány két kézzel fogása biztonságosabb, egy kézze képtelen lennél gyors és korrekt manővereket végrehajtani balesetevszély esetén, pláne, ha még azon is gondolkodnod kell, hová tedd a cigarettát, mielőtt rányúlsz a kormányra (arról nem is beszléve, ha a kezed valahol a jobb első ülésen, két láb között matatott éppen) - az egykezes vezetés szintén egy lazaság, általában biztiöv nélküli vezetéssel jár együtt;
    a hitelre vásárolt kisautókat jobban megbecsülik a gépet, mint azok, akiket az ügyvédjük a fizika törvényei alól is kimossa.

• LittleL
    izzókészlet, láthatóságimellény, jogosítvány, forgalmiengedély, menetlevél ?

DDD
  • Aramir
    Hát ha egyszer kell a pénz, akkor kell a pénz a rendőrségnek :D
  • Easy Rider
    de ezek a .... rendőrök egyre többet használják azt a szart... tegnap is jöttem haza mozaikról (egyébként rácalmáson lakom), és az egyik buszmegállóba rendőrautó és mögötte vagy hat autó leállítva... :D én meg mint kis mazsola végigmentem a falun 45-el :D
  • Aramir
    Ja, eléggé genyó helyre álltak :D Kijösz abból az enyhe kanyarból, azt már beis mértek :P
  • Aramir
    Dunaújvárosban dugó?
  • Garfield
    még az is lehet hogy ismeritek egymást..DD

Még az is lehet, hogy valahol, egy dugóban ülve ráztátok egymásnak az ökleiteket
  • LittleL
    Aramir, Easy Rider

még az is lehet hogy ismeritek egymást..DD
  • Easy Rider
    hehe... gondoltam, én is láttam, épp mentem Intersparba, az egyébként 80as tempóval közlekedő vezetők 50-el "vánszorogtak"... ritka esemény volt... :D
  • Aramir
    Igen :)
  • Easy Rider
    ugye te Dunaújvárosi vagy??
  • fifi
    Pl nekem is hitelre vásárolt kisebb hengerűrtartalmú kocsim van, mégis könnyen lehet, hogy én ott teszem az ötödiket, ahol neked már végét járja... :)

-öreg mama, öreg papa igaz.
    -2kézzel kormányt fogó is, pont ma volt dolgom ilyennel. Nem tudom miért ki volt rakva az országúton vmi 40-es tábla, és b+ a nyanya richtig annyival, ment, de lehet hogy csak 38-al nehogy túllépje :DDD a nyílt, kihalt, egyenes országúton...
    5-höz annyit, hogy alapvetően két dolgot nem is tud csinálni kocsiban.egyszer ültem ilyen csávó mellé. kifordultunk balra nagyívben a pirsoból, csak veri neki üveghangon egyesben...mondom "váltson már, mert széthullik a gép" válasz jó, mindjárt csak megvárom, míg az indexet visszakapcsolhatom.... /ehhh anyád!/

3-hoz meg annyit hogy merni nyomni a gázt, és vezetni tudni két külön kategória
  • Aramir
    Én már egy fehér kocsinál is lassítok :P
  • LittleL
    hja, láthatósági mellény....

haver mesélte, hogy egyszer kiálltak az útszélére este
    hárman, a kocsi mellé, láthatósági mellényben.
    Nem volt olyan aki ne lasított volna, mert
    mindenki azt hitte hogy zsaruk vannak az útszélén. DD

Persze aki nem veszi észre őket, az magára vessen. c
  • Aramir
    Ma mértek itt a városban, mindenki szépen 50-el, kb 100-150 m-re lehettem a rendőröktől, erre egy barom mellettem vagy 80-al elakar húzni, leis intették.
    Ennyit a dinamikussan vezető mazsolákról :D 100 m-ről nemlátja a marhája a szinte a szeme elött lévő trafipaxot és a rikító zöld mellényes emberkéket egy egyenes úton.
  • Nem3sis
    szerintem van még olyan kategória is hogy: 40-50 körüli millás 20-30millás autóval
    aki mellett ott ül 40-50 körüli mama is és üti a fejét ha odalép a kocsinak :-)
  • LittleL
  • Nem3sis
    énis szoktam "mazsolázni" városban 50el. mert inkább költöm azt a pénzt benzinre mint a "geci kékek" zsebébe adjam. viszont városon kivül minimum 90 mind1 milyen sebességkorlátozó tábla van kint.
  • LittleL
    itt vannak a kategóriáim.

1.nyugdíjas nő
    2.nyugdíjas bácsi
    3.nők, kivéve a 25 éves körüli néhány belevaló csajt, aki meri nyomni a gázt. D
    4.hitelre vásárolt kis köbcentis autót vezető emberek.
    5.aki kétkézzel fogja a kormányt mindig, mert egykézzel képtelen vezetni,
    mert úgy egyszerre belemenne az árokba. DD
  • LittleL
    "geci kékek". DDDDDD Loáál
  • Vlala #1004
    etz Mkie.nak írtam, aki szerint sebesség teszi az úrvezetőt :-)
  • Cujo01
    jah.. városban csak 70? hát akkor nem vagyok mazsola... :DD bár amióta a geci kékek csináltak rólam fényképet a Kerepesin, azóta óvatosabb vagyok.. :))
  • Vlala #1002
    kifejtenéd ezt az ötfélét bővebben? Megmondom, melyik vagyok :-)