Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
ez magyar szokás....sajnos.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Na jó, és mit tudsz csinálni akkor, amikor többsávos úton már hiába villogtatod szénné a reflektort, a kedves autós akkor sem hajlandó kihúzodni a külsõ sávba, hanem inkább a belsõben totojázik?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mike at home
vagyis azok, akik utaljak a mazsola vezetoket 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LittleL
Jobbról csak autópályán szoktak elõzni a vagány BMW -sek,
mert sietnek. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

zakika
az asszony is ezt monta

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Mike at home
igen, azt latom
ezt itt is gyakran muveled

a BKV-s mosakodast meg mindig varom, tanarur

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mezitlab?

jobbról inkább ne kockáztasd, mert a hüle gondol egyet, vagy magához tér, és visszajön a sávjába... A minap jövök hazafelé, kedves volt oszttársam a Mégane-nal utolért, az sem volt ötven. Jobbra index, lehúzódás, elmegy, aztán kapom a telefont, hogy "mi van Lajos, ennyire mazsola vagy?" Válasz: "Nem, csak elõbb láttam a rendõrt, mint Te..." (nem volt rendõr, de halllani lehetett a telefonban a puffanást, amellyel a srác kétségbe esett. Otthon nwem tudom, hogy adta be a szüleinek, hogy száguldozott az autójukkal :-) Olllllyan jó gonosznak lenni! )

zakika
multkor jovok havertol (kinyekkent a gepem es vittem hozza...) egy faluban elemkeveredik egy szurke skoda. gondolom majd falun kivul kielozom. kimegyunk a falubol, a skoda kijon zozepre, gondolom le akar kanyarodni... atmegyunk a keresztezodesen, a skoda meg mindig kozepen hetvennel ballag, jobb oldalon is van hely, de azert megvartam, amig szembol semmi...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Aramir
Ingyen szerzik.
A németek simán kidobják az ilyeneket, a vámnál meg ha túlvan pakolva az utánfutó (márpedig túlpakolják), akkor meg röhögve kifizetik a 200 eurós büntetést, aztán már jöhetnek is.

LittleL
Errefelé még bútort is árulnak utánfutóról a romák.

Csak azt nem tudom, hogy hogyan éri ez meg nekik.
nûfogalmam sincs hány bútort adnak el így az utcán....

Aramir
😄

LittleL
Mondjuk, amelyiknek kereklámpás-mercije van,
annak is dzsuvás az udvara. DDD
Meg haverok látták az iskola ablakból, hogy
cigánygyerek jön ki reggel a házból,
és a kerti csapnál nekiáll mosni a lábát.
Aztán elindult az iskolába. DD

De két parabolaantenna az megvan. DD

Hófehér Opel Vectra, akkor még ritkaságnak számító gömbölyû változat, megáll az utcánkban, kisebbségi kihajol belõle: Nem akartok dinnyét venni? (a fóliázott hátsó rész tele volt dinnyével.)

Aramir
Az igen, én ilyen lomisokat még nem láttam.
Viszont amiket én láttam, azoknak szakadt kocsijuk, dzsuvás udvaruk volt.
Viszont a házuk bellülrõl kurvajól megvolt csinálva.

LittleL
nemhittem a szememnek, amikor itt Sárváron
legújabb típusú Renault Traffic -cal jöttek lomizni a cigányok,

van olyan is errefelé amelyiknek 7 -es BMW je van ( 1995 -ös)

Aramir
Hehe, a lomisok nemigazán ilyen polír Peugeottal járnak 😄

LittleL
az is lehet,
vagy lehet hogy lomis - cigányok, és a
Peugeot után ott van az ócsakvasas utánfutó. DDD - De ennek nem adnék nagy esélyt.

ez lehet, hogy a kombi 206-os, csomagtartójában egy 3m-es létrával, piros ronggyal jelezve, hogy túllóg az autón :-) de nem bzitos.

vonzom a hülyéket... sokat vezetek, Nógrád megyében nem nehéz hetente összeszedni egy-két hülyét, heti 4-500 km-es futás mellett... ha megnézed a baleseti statisztikát, választ ad mindenre.
Csak egy példa: az én falumban egy rendõr van, az is -----, a 15 éves gyerekek már fesztendfjúriuszt játszanak a 25 éves mûszaki nélküli Zsigákkal, nem is tartozik közéjük, aki józanul vezet.

Na jóóó, de leengedett soromponál?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

LittleL
Vasóti átjáróban , piroson énis mentem már át kétszer. <#zavart1>

Mondjuk azt rá lehet fogni, hogy még lendületben voltál,
és ilyenkor még át lehet csusszanni. DD

Kis magyar valóság:

Totalcar AutóJogász 1
Totalcar AutóJogász 2
Totalcar AutóJogász 3

Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak... (Egyébként érdemes olvasgatni a többi kérdést is, mert sok okosság van bennük.)

Hogy lehet, hogy veled hetente történnek ilyenek?

ja és nem én vezettem ezt a képen, az enyém aranysárga színû volt 😛

Ezen tanultam vezetni.. peugeot 206 sw.. a parkolás kibaszott nehéz vele!! <#hehe>

RelakSfromhome
persze, rözsó kéccázhat hosszú, mi? <#mf1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aramir
Akkor álljon be ferdébben, nehogymár azon a +30 cm-en múljon 😄

Mike at home
de latom mas is irta 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hosszu a kocsija

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LittleL
Csak azt nem értem, hogy a nõk miért mennek
70- nel egyenes úton, amikor 90 -nel is lehetne menni ?- legalább...

RelakSfromhome
Elõzõ nap egy kombi opel csinálta ugyan ezt (egyébként a fal egy étteremben folytatódik), az tényleg lelógott

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LittleL
Lehet, hogy azért állt fel annyira a járdára,
mert félt, hogy kilóg a kocsija hátul.

Tudod, a Peugeot 206 -os hosszú autó. DD<#hehe>

GregSB
Szerintem nõ 😄DD

RelakSfromhome
Lehet tippelni: Mazsola, vagy sak szimplán bunkó?

zakika
bizonyok korhatar felett mar gyalogosan kozlekedve is veszelyesek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

hasonló vérmérsékletû barátnõink vannak...
a csöppség egyszer kis híján kiszedett egy gyíkot apuci vállalati Avensisébõl, amikor a srác úgy ment, mint a csiga. Nem olyan lassan, de ugyanolyan nyálcsíkot húzott maga után, leengedett ablak, hangos zene, és kívül elhelyezett mobiltelefon kíséretében jött ki barátnõm elé a háromszögletû tábla védelmébõl, aztán - vesztére - megáll és kikiabálva az ablakon kiselõadást tart a nõi vezetõkrõl. Ha jól emlékszem, barátnõm legszebb szava a "köcsög" volt...

Mike at home
izgalmas életed lehet 😊

bertino
Wow... gigantikus feltûnést keltõ feltûnõség o__O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

manoG
70 éves nyanyika jobról irányjelzés, és körültekintés nélkûl elémhajt,majdnem csattanok neki. Dudálok, erre megáll az út közepén,ráadásul útszûkület. Kikerülöm, utánamjön, lámpánál kiszáll,ajtómat csapkodja, kiszállok, ordít, levegõt sem vesz.
Ráadásul gusztustalan piros rúzsos túpírhajú. Ott állok mint egy f..z, úgy csodálkozok, meg sem tudok mukkanni....

A másik öreg f..z majdnem elüti a barátnõm a gyalogátkelõn, és ordít hogy a kur..a anyád.

Parkolóban a majom öregasszony beszáll a mellettem lévõ kocsiba, az ajtót nekicsapja az enyémnek. Beül, mintha nem történt volna semmi. Szólok neki, hogy mi van, erre megint neki akarja csapni. Jött a csajom erre rárugta az ajtót.

Te is tiszteled az idõs f..zfejeket?

Engem motoros elõzött jobbról úgy, hogy 50-nel mentem, és a mögöttem jövõt még balról elõzte meg. Plusz még hozzátenném, hogy azelõtt egy héttel törték le a jobb tükrömet, így hha nem többen ülünk az autóban, lehet, hogy nem is vettem volna észre, és akár tragikusan is végzõdhetett volna.

zakika
tegnapi eset

hakniutan hazafele megfarattan alok a buszban... elottunk kamion docog, mogotte lada niva. a nivas nem tudja eldonteni mit csinaljon, igy a busz index ki es elozunk. ekkor gondol egyet a nivas es eloz o is - a busz es a kamion kozott. igy szepen harmasban megyunk az uton, kielozzuk a kamiont, majd a niva jobrol megelozi a buszt. ha tegnap ultem volna, akkor olvasok es nem latom hogy ilyen idiotak is vannak...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

LittleL
háát, a féket is tudni kell használni....

de még mennnyire..

persze, az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogy ha valamire nagyon koncentrál, vagy izgul, akkor csökken az önértékelõ képessége, azt hiszi, minden rendben van, csak a dudálások, villogások, gyászjelentések döbbentik rá arra, hogy talán fékezni kellett volna a zebra elõtt. TEgnap egy kikerülés után bennmaradt az indexem, egy öregúr rámszólt, hogy "Mi az, arrafelé indexelsz, aztán egyenesenm mész, majaom?" Visszaszóltam neki, hogy "Teljesen igaza van, bocsánat!" Szegény mindenre számított, csak erre nem...

zakika
mikor a felesegemmel mentem szulni, a doki monta, hogy inkabb ne vezessek...

a link alapján azt hittem, autóból kirepült, vagy bennemaradt és összezúzottt kisgyermekekrõl fog szólni. Ebben a korban azonban már nem csak a szülõ felel a gyermekért, hanem õ maga is. Tegnap reggel én is majdnem bennemaradtam egy keresztezõdésben, mert a hülye nem nézte meg, piros-e a piros... egy jótanács, elõször a fékeket tuningoljátok az autón.
De ha már felelõtlen szülõk, akkor hadd kérjek Tõletek néhány elrettentõ példát a "kisgyermek az autóban" témából!

LittleL
lehet, hogy nem mûködött jól a biztonsági öv,
vagy annyira elõrerándult a teste, hogy a feje így is elérte a mûszerfalat,

ezt nem tudom, mert nem voltam ott, szerencsére....

Mike at home
na majd holnap
de ha akkor sem sikerul, ne szomorodj el, meg lesz szobeli is 😄

Stotoo
Énis most érettségizek és autóval tettem/teszem meg minden nap azt a 30km-t az iskoláig. Mégis élek és nem nyirtam ki senkit.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Mert például legalább annyira odafigyelhetnének a gyerekükre, hogy ilyen napon nem engedik autóba ülni.