Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert sietnek. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ezt itt is gyakran muveled
a BKV-s mosakodast meg mindig varom, tanarur
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A németek simán kidobják az ilyeneket, a vámnál meg ha túlvan pakolva az utánfutó (márpedig túlpakolják), akkor meg röhögve kifizetik a 200 eurós büntetést, aztán már jöhetnek is.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan éri ez meg nekik.
nûfogalmam sincs hány bútort adnak el így az utcán....
annak is dzsuvás az udvara. DDD
Meg haverok látták az iskola ablakból, hogy
cigánygyerek jön ki reggel a házból,
és a kerti csapnál nekiáll mosni a lábát.
Aztán elindult az iskolába. DD
De két parabolaantenna az megvan. DD
Viszont amiket én láttam, azoknak szakadt kocsijuk, dzsuvás udvaruk volt.
Viszont a házuk bellülrõl kurvajól megvolt csinálva.
legújabb típusú Renault Traffic -cal jöttek lomizni a cigányok,
van olyan is errefelé amelyiknek 7 -es BMW je van ( 1995 -ös)
vagy lehet hogy lomis - cigányok, és a
Peugeot után ott van az ócsakvasas utánfutó. DDD - De ennek nem adnék nagy esélyt.
Csak egy példa: az én falumban egy rendõr van, az is -----, a 15 éves gyerekek már fesztendfjúriuszt játszanak a 25 éves mûszaki nélküli Zsigákkal, nem is tartozik közéjük, aki józanul vezet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mondjuk azt rá lehet fogni, hogy még lendületben voltál,
és ilyenkor még át lehet csusszanni. DD
Totalcar AutóJogász 1
Totalcar AutóJogász 2
Totalcar AutóJogász 3
Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak... (Egyébként érdemes olvasgatni a többi kérdést is, mert sok okosság van bennük.)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
70- nel egyenes úton, amikor 90 -nel is lehetne menni ?- legalább...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mert félt, hogy kilóg a kocsija hátul.
Tudod, a Peugeot 206 -os hosszú autó. DD<#hehe>#hehe>

a csöppség egyszer kis híján kiszedett egy gyíkot apuci vállalati Avensisébõl, amikor a srác úgy ment, mint a csiga. Nem olyan lassan, de ugyanolyan nyálcsíkot húzott maga után, leengedett ablak, hangos zene, és kívül elhelyezett mobiltelefon kíséretében jött ki barátnõm elé a háromszögletû tábla védelmébõl, aztán - vesztére - megáll és kikiabálva az ablakon kiselõadást tart a nõi vezetõkrõl. Ha jól emlékszem, barátnõm legszebb szava a "köcsög" volt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ráadásul gusztustalan piros rúzsos túpírhajú. Ott állok mint egy f..z, úgy csodálkozok, meg sem tudok mukkanni....
A másik öreg f..z majdnem elüti a barátnõm a gyalogátkelõn, és ordít hogy a kur..a anyád.
Parkolóban a majom öregasszony beszáll a mellettem lévõ kocsiba, az ajtót nekicsapja az enyémnek. Beül, mintha nem történt volna semmi. Szólok neki, hogy mi van, erre megint neki akarja csapni. Jött a csajom erre rárugta az ajtót.
Te is tiszteled az idõs f..zfejeket?
hakniutan hazafele megfarattan alok a buszban... elottunk kamion docog, mogotte lada niva. a nivas nem tudja eldonteni mit csinaljon, igy a busz index ki es elozunk. ekkor gondol egyet a nivas es eloz o is - a busz es a kamion kozott. igy szepen harmasban megyunk az uton, kielozzuk a kamiont, majd a niva jobrol megelozi a buszt. ha tegnap ultem volna, akkor olvasok es nem latom hogy ilyen idiotak is vannak...
de még mennnyire..
De ha már felelõtlen szülõk, akkor hadd kérjek Tõletek néhány elrettentõ példát a "kisgyermek az autóban" témából!
vagy annyira elõrerándult a teste, hogy a feje így is elérte a mûszerfalat,
ezt nem tudom, mert nem voltam ott, szerencsére....
de ha akkor sem sikerul, ne szomorodj el, meg lesz szobeli is 😄
Always remember you\'re unique, just like everyone else.