1012
-
Rudee #772 Lehet azért mert más a textúra felépítése... -
#771 én betettem a realnak a fifa 2005-ös mezeket,csak kicsit le vannak csuszva :D -
Rudee #770 Még mezt se csináltak hozzá, mit akarsz beimportálni? -
#769 passz :D -
#768 ja jó lenne ha már kijönne hozzá
de hogy oldják majd meg?mert külön van bl meg bajnoksághoz mez,és akkor majd gondolom kölön kell importálni a mezeket is vagy hogy lesz?tudja valaki? -
#767 Kit Raptor for UEFA CL coming soon
Posted by Bram at 17-02-2005 on 16:41
Our partners from SoccerAccess have informed us about the 2GK Kit Raptor for UEFA Champions League 2004-2005. The new kit raptor will also contain the Dressing Room Cinema, just like the Kit Raptor for FIFA 2005. There is also released one screenshot, -
#766 vedd vissza a hardveres gyorsítást
dxdiag -
#765 Vajon miért késik a hang a játékban? Semmi akadás,csak a hang késik egy pillanatnyit. Hangkártya Audigy. -
#764 Te miről beszélsz? Mi az, hogy 320x240-ben lenne csak játszható??? Korábban is írtad, hogy mennyire szaggat meg ez meg az... Hát nálam a 3 éves gépen 1.1es celeronon 256mega sd-vel geforce mx440es kártyán 1024x768x32-ben simán, tökéletesen szaggatás nélkül fut.. Szal ha nálad nem akkor te vagy a béna, amint már irták le kel állítani alg.exe-t spysweepert és a többi háttérben folyamatosan futó sok ramot megzabáló virusírtót sweepert stb... Kivétel persze ha az előbb leírt gépnél is szarabb van neked, de akkor meg gondolom nem várnál sokat... -
#763 Ezt az vétel-eladás gyökérséget vajon ki a franc találhatta ki? A játék maga egész jó lenne ha nem 320x240-ben lenne csak játszható.Valószínűleg az EA akkor fog használható programot kiadni amikor kihúzzák az 5 számomat az ötöslottón.Bár rámfért már egy kis vérnyomásemelkedés, a fifa óta még nem jött ki olyan game ami ennyire felb@szott volna idegileg. -
#762 senki? -
#761 uj gameplay lewsz?
a fifáét át lehet bele rakni? és ha igen akkor melyik az a fájl?(mely fájlok)
elöre is kössz -
#760 azt alapból fel sem raktam, de köszi:)Spysweeper fennt van, de nem fut a háttérben, csak nortonos tűzfal+vírnyákkergető..az bekavarhat szerinted? -
#759 az sp2 része
mindegy lődd ki P -
#758 Köszi Breki..de mi is az az alg? -
#757 A szaggatás megoldásához érdemes az alg-t és a Spysweeepert kilöni -
#756 A játék elismerem hogy javult a fifához képest,de annyira szaggat hogy kénytelen leszek minimálisra venni a felbontást.Biztosan a NASA gépei tervezik a programjaikat.Mindent egybevetve azt hiszem ,a mai délutánnál többet nem érdemes rászánni.
EA sport-It's in a shame! -
#755 Nem csalódtam ebben a tetű EA-ben, fél órája szenvedek a csapatösszeállítással, nem értem mi a f@szért nem lehet a klasszikus drop &drag stílust alkalmazni??? Tele van már a tököm a kezelhetetlen menűrendszerekkel, az idegesitően túlbonyolított, gyatra, sz@r progjamjaikkal.Írom ezt annak tudatában hogy ezentúl büntetőponttal a nevem mellett fogok fórumozni.Nem hiszem el hogy ezt a sz@r menűrendszert képesek voltak még egyszer eladni, amivel egyszer már akkorát buktak a Fifában ,mint a ház.Ezek után el tudom képzelni ilyen lesz a játék....még egy kaki EA sport műhelyből!!! -
#754 Másik banner
-
#753 Jaja, a 2005-ére gondoltam. :) -
#752 A fifáét?
Ez a fifáé P
Ja a 2005-ét -
#751 A spanyol kommentár valóban hervasztó, meg se közelíti a fifáét. :( -
#750 Nincs inverzben, sőt, a sötétebb háttér is eltűnik a menü alól, szal néha el se lehet olvasni. -
Rudee #749 Jó a haj javító peccs is, végre nincs olyan nagy valami a 1-2 játékos fején. -
Rudee #748 Megnéztem, a menü nálam se vibrál, de a nyíl eltűnt -
#747 Ja azt még nem -
Rudee #746 Kamera az jó, a spanyol kommentárra gondoltam. -
#745 A kamera?
Szerintem jó -
Rudee #744 Kipróbáltad? Nemkem nem teccett annyira. -
#743 A menu nekem eddig is vibrált
de azt hittem a navigálás is emiatt van
nincs inverzben amit kiválasztasz ugye? -
#742 A multi peccs nekem is elcseszte a menüt, csak nekem nem vibrál, hanem eltűnt a nyíl a menüpontok elől. Szal nem látom mit választok, az egérhez meg le kéne tenni a gamepad-et :). -
#741 Jók ezek az új kamerák és a multi is bent van.
Viszont tényleg csak nekem vibrál a menüben? -
#740 Spanyol kommentár
klikk -
#739 Direct IP - LAN patch az UEFA CL 04/05-höz!
Nem tudott kifogni az élelmes FIFA búvárokon az EA SPORTS, amikor gondolt egyet és az UEFA Champions League 2004/2005-ből kihagyták a DirectIP/LAN módot. A FIFA GameCenter-esek kiadtak egy olyan kis patchet amivel a bevarázsolható játékba a mindenki által hiányolt lehetőség és így elhárul az akadály az éjszakába nyúló LAN-partik elöl. Tesztelni nem tudtam a patchet, de a mellékelt kis méretű kép tanúsága szerint működni látszik. Feltételezem, hogy sokan ki fogjátok próbálni.
[ [URL=http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=3355][b]LETÖLTÉS - WWW.FIFAHUNGARY.COM[/b][/URL] ]
-
Rudee #738 A FIFA2005ös kamera patch meg lett buherálva, így jó az UEFA CL-hez is
-
#737 Ezt sosem mondtam. -
#736 tudod én (és szerintem Breki is) a FIFA 94 óta folyamatosan játszom a sorozattal... a KONAMI focijait is 94 óta játszom (SuperNintendo-n, N64-en, PS-en, majd PS2-n). Szóval azért elmondhatjuk szerintem, hogy azért van némi hozzáértésünk a témában. Szóval nem a levegőből kapkodjuk a dolgokat... -
#735 találsz hívtak stb P -
#734 senkise akart meggyőzni éncsak azokat cáfoltam meg amit a Konami fociról mondtál.
Amúgy nehiszem, hogy sok Hedgénél és nálam nagyobb fifa-s multal rendelkező embert talász. És ugye engem már hítak fifamániákusnak is.....PP
Szval -
#733 "túl sok reményt nem fűzök hozzá, de hátha..."
ha így állsz hozzá naná, hogy kapcsiből leszólod!