UEFA Champions League

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
senki?

gercse
uj gameplay lewsz?
a fifáét át lehet bele rakni? és ha igen akkor melyik az a fájl?(mely fájlok)
elöre is kössz

Clement
azt alapból fel sem raktam, de köszi😊Spysweeper fennt van, de nem fut a háttérben, csak nortonos tûzfal+vírnyákkergetõ..az bekavarhat szerinted?

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Breki33
az sp2 része

mindegy lõdd ki P
Clement
Köszi Breki..de mi is az az alg?<#lama>

Breki33
A szaggatás megoldásához érdemes az alg-t és a Spysweeepert kilöni
Clement
A játék elismerem hogy javult a fifához képest,de annyira szaggat hogy kénytelen leszek minimálisra venni a felbontást.Biztosan a NASA gépei tervezik a programjaikat.Mindent egybevetve azt hiszem ,a mai délutánnál többet nem érdemes rászánni.
EA sport-It's in a shame!

Clement
Nem csalódtam ebben a tetû EA-ben, fél órája szenvedek a csapatösszeállítással, nem értem mi a f@szért nem lehet a klasszikus drop &drag stílust alkalmazni??? Tele van már a tököm a kezelhetetlen menûrendszerekkel, az idegesitõen túlbonyolított, gyatra, sz@r progjamjaikkal.Írom ezt annak tudatában hogy ezentúl büntetõponttal a nevem mellett fogok fórumozni.Nem hiszem el hogy ezt a sz@r menûrendszert képesek voltak még egyszer eladni, amivel egyszer már akkorát buktak a Fifában ,mint a ház.Ezek után el tudom képzelni ilyen lesz a játék....még egy kaki EA sport mûhelybõl!!!

Breki33
Másik banner

tartuffe
Jaja, a 2005-ére gondoltam. 😊

Yvorl redves farkára!

Breki33
A fifáét?

Ez a fifáé P

Ja a 2005-ét
tartuffe
A spanyol kommentár valóban hervasztó, meg se közelíti a fifáét. 😞

Yvorl redves farkára!

tartuffe
Nincs inverzben, sõt, a sötétebb háttér is eltûnik a menü alól, szal néha el se lehet olvasni.

Yvorl redves farkára!

Rudee
Jó a haj javító peccs is, végre nincs olyan nagy valami a 1-2 játékos fején.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Megnéztem, a menü nálam se vibrál, de a nyíl eltûnt <#szomoru1>

Breki33
Ja azt még nem
Rudee
Kamera az jó, a spanyol kommentárra gondoltam.

Breki33
A kamera?

Szerintem jó
Rudee
Kipróbáltad? Nemkem nem teccett annyira.

Breki33
A menu nekem eddig is vibrált

de azt hittem a navigálás is emiatt van

nincs inverzben amit kiválasztasz ugye?
tartuffe
A multi peccs nekem is elcseszte a menüt, csak nekem nem vibrál, hanem eltûnt a nyíl a menüpontok elõl. Szal nem látom mit választok, az egérhez meg le kéne tenni a gamepad-et 😊.

Yvorl redves farkára!

Breki33
Jók ezek az új kamerák és a multi is bent van.

Viszont tényleg csak nekem vibrál a menüben?
Breki33
Spanyol kommentár

klikk
The Hedgehog
Direct IP - LAN patch az UEFA CL 04/05-höz!
Nem tudott kifogni az élelmes FIFA búvárokon az EA SPORTS, amikor gondolt egyet és az UEFA Champions League 2004/2005-bõl kihagyták a DirectIP/LAN módot. A FIFA GameCenter-esek kiadtak egy olyan kis patchet amivel a bevarázsolható játékba a mindenki által hiányolt lehetõség és így elhárul az akadály az éjszakába nyúló LAN-partik elöl. Tesztelni nem tudtam a patchet, de a mellékelt kis méretû kép tanúsága szerint mûködni látszik. Feltételezem, hogy sokan ki fogjátok próbálni.

[ LETÖLTÉS - WWW.FIFAHUNGARY.COM ]

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Rudee
A FIFA2005ös kamera patch meg lett buherálva, így jó az UEFA CL-hez is

Joke
Ezt sosem mondtam.

The Hedgehog
tudod én (és szerintem Breki is) a FIFA 94 óta folyamatosan játszom a sorozattal... a KONAMI focijait is 94 óta játszom (SuperNintendo-n, N64-en, PS-en, majd PS2-n). Szóval azért elmondhatjuk szerintem, hogy azért van némi hozzáértésünk a témában. Szóval nem a levegõbõl kapkodjuk a dolgokat...

Breki33
találsz hívtak stb P
Breki33
senkise akart meggyõzni éncsak azokat cáfoltam meg amit a Konami fociról mondtál.

Amúgy nehiszem, hogy sok Hedgénél és nálam nagyobb fifa-s multal rendelkezõ embert talász. És ugye engem már hítak fifamániákusnak is.....PP

Szval
The Hedgehog
"túl sok reményt nem fûzök hozzá, de hátha..."

ha így állsz hozzá naná, hogy kapcsibõl leszólod!

The Hedgehog
én nem nagyon akartalak meggyõzni! mindenki azzal játszik ami számára nagyobb örömet okoz!

Joke
Hát nem gyõztetek meg az érvelésetekkel, bár azt hiszem nekem sem fog sikerülni soha titeket meggyõzni. Úgyhogy itt abba is hagyom a vitát.

Viszont megyek, kipróbálom a we8-at, túl sok reményt nem fûzök hozzá, de hátha...

The Hedgehog
Be kellene végre látni, hogy az EA arcade focit készít míg a KONAMI az igazi futball érzést próbálja meg - elég jól - szimulálni a PES sorozatban. A FIFA multira nagyon jó ezzel a játékmenettel szerintem, de hosszú távon kevés ez a fajta fejlõdés amit most mutatnak. A PC-sek pedig a PES-el azért szívják meg mert mindíg a PS2 nyújtotta határok mellé kell igazodni. A PES5 még PS2-re jön ki és hatalmas TECHNIKAI fejlõdést abban sem várhatunk majd a készítõk szerint... ez majd a PES6 lesz ami már a következõ generációs konzolokra jön majd ki (PS3,XBOX2)

Breki33
Nem ez az EA sport filozófiája csak tudom mivel évek óta kiegészítõket készítunk, illetve rakunk be hozzá.

Pénzre mennek ezért csinálják.

Látszik ez a multi-s filozófiában, nem véletlen nincs direct ip, várhattok egy patchre ami nem lesz.

Konami filozófiája pedig az, hogy a konzol hozza a pénzt a PC-s rész nem annyira fontos.

És hogy mindenféle hülyeséget azon vitatkoznék, szerinted lehet az, de még nem láttál akkor egy hülyeséggel feltuningolt focit.

Amúgy a fifába is pont ezeket kell csak ott nem lesz olyan jó pl a gyep+az arcok, amiket ugye eredeti arcról illetve fényképrõl készíthetsz.

Szóval idéznélek azért játszhatóbb az UEFA mert nem kell rostert letölteni hozzá?

És mert ugye pont te tök egyszerûen be tudod állítani a gamepadod hozzá :-)

Két kérdés

Lehet a fifában a játékosváltást csúszkán beállítani?
Lehet a fifában mindenkinek egyedi gólörömöt beállítani?
Lehet a fifában a közelebbi a távolabbi esetleg az érkezõ ember elé élesen beadni?
Lehet a fifában L1 lenyomásával automatikus kényszerítõ paszt adni?

Számomra ezektõl lesz pl játszhatobb nem attól, hogy azon lovagolok, hogy le kell egy rostert tölteni amit saját magam szerkeszthetek.

Teis tudod, hogy nem a rostertõl lesz játszhtó egy játék.

Ez duma.

UEFA enyhén szólva se tökéletes.
Sokat javult hálisten átvettek pár jó dolgot.

Miat, hogy megint?
Szerintem pont arra válaszoltam.

Nem kapcsoltad be a kapust hidd el nagyon szépen ki fog az jönni, soxor mikor nem kéne akkor is.

Szval itt nem a kapus kijövetelével van a gond hanem, azzal, hogy nem tudtad hol kell beállítani sztem.

Vagy nemis tudom érdekes nálam kijön. P
báttyó02
jájj téged is elkapott kiskorodba a láncfürész? 😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Solid Snake
<#nyes><#eljen>
báttyó02
én csak azért nem vitázok veled,mert ott ficeg a logódban az,ami az enyémbe is 😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Joke
Nem tudom mit olvastál, de én nem ezt írtam.

"Na ez az EASport filozófia évek óta
JÓl leírtad"

Sztem ez a pes4 politikája, még te írtad, hogy bele kell rakni minden féle hülyeséget, hogy jó legyen.

"Miért lenne játszhatóbb?
Azért mert automatán cáloz meg ilyesmi egy gomb lenyomása a szabadrúgás, nem lehet többféleképpen beadni?"

Arra írtam, hogy alapból, ugyanis alapból játszhatóbb, mert nem kell rostert letölteni hozzá, meg sok egyéb mást.

Sosem mondtam azt, hogy az uefa tökéletes( csak majdnem😊 ), ténlyeg nem az, említettem korábban is, hogy a szabadrúgás pl túl könnyû.

Megint nem arra válaszoltál, hogy a kapus szarul jön ki, hanem hogy ki meg be lehet kapcsolni. A kettõ messze nem ugyan az. Ez olyan, hogy szarul szól a hangszórom, erre te azt mondod, nem muszály hallgatni. Jó megoldás.

Breki33
na ez korrekt
Breki33
tudod nekem Hedge mondta hogy milyen szuperek

amirõl te beszélsz az az egész asf mint elmondtam
tehát minden benne van

ez kb az összes zdata a fifanál amit lelkesen töltögettetek

szval nincs külömbség

megint tény
Rudee
Szerintem mindketten más szempontból nézitek a mezeket.

A hozzászólásokból legalábbis ez jön le. Breki a FIFAs mezek ocsmányságát az elmosódottságban találja meg, Te a PES mezek esetében a hasonlóságot kritizálod.
Mongyuk már millószor össze lett hasonlítva a 2 játék, mindenkinek pedig nem tecchet ugyanaz.

Én a FIFA-ban inkább kicseréltem a mezeket, labdákat, meg minden mást. Így abból lett egy normális focis játék.

A PESbe lévõ kapus szerencsétlenkedése nagyon megviselt, reméltem hogy a WE8-ban javítják, de mégsem. Igaz nem csak ez miatt döntöttem a FIFA és UCL mellett. Ezekben is van sok hiba, de nekem pl sokkal jobban bejön mint a Konami játékai.

shad0w
Én erre gondoltam, én ezt szedtem le mert gondoltam ez mindent javít. The Wolf Furry Evolution Patch 3.0 ez 465.82 MB csak hogy most én is tényeket mondjak... Amúgy sztem a klubcsapatok mezei nagyon szarok alapból, nekem nagyon nem tetszenek, sõt...

don't give a fuck

Breki33
mezeket nem kell cserélni

klubcsapat mezek alapból jók, sõt

Azis tévedés, hogy többszáz megás lenne.

Elárulom száz mega sincs.

Én tényeket mondok.

shad0w
Tudod, hogy nem errõl beszélek, hanem arról a több száz megás cuccról ami a mezeket cseréli ki, amit ha egyesével akarnál kicserélni az jó ideig eltartana. Nem értünk egyet vmiben, enyi 😊 Nna ez abszolút nem az a topic szal részemrõl ez lezárva.

don't give a fuck

Breki33
hát ha te már egy egy megás-s file sima bemásolásánál is feladod játsz csak a Fifa-val P

Amiból ti hátrányt akartok kihozni kifejezettemn elõny.

Pl Beckham lelép izraelbe.

Én 20 másodperc alatt kiszedem átrakom.

Szegény fifás mit csinál?
Játszatja ahol van mert nem tudja módosítani, és vár hátha jön majd valamikor egy adatbázisszerkesztõ.

Szval ne mondjad, hogy ez hátrány.

Ez kb annyi mint cracket keresni egy játékhoz.
Breki33
Hát te így minõsíted.

Megis untad :-)

Van ilyen ismerõsöm, egyszer majdnem sikerült beadni neki a 2003-ra, hogy a 2004-es.

Ha letöltötted a zdataim tudod mirõl beszélek.

De ezse érv a Fifa mellett klubcsapat mezek pl sokkal szarabbak alapban.

shad0w
Hát sztem "csupasz" állapotban a FIFA sokkal élvezhetõbb mint a PES... Valahogy nekem az nem jön be h kamu nevû csapatokban gagyi mezekben hülye nevû játékosok rohangálnak. (szubjektív)

don't give a fuck

shad0w
Énis ezen az állásponton vagyok. Egy játékot úgy kell minõsíteni ahogy kihozod a boltból, és nem úgy hogy ilyen-olyan húdefasza NEM HIVATALOS extrákat, mezeket, gyepet, stadionokat rostereket stb stb stb... kell bele pakolni. Ami amugy vagy több száz mega vagy sok idõ bepakolni, ráadásul sokan hozzá sem tudnak jutni ahogy ezt Joke is leírta...

don't give a fuck

Breki33
tényleg lehet?

nem mondod :-)

de elárulom sokkal rosszabbakat lehet
mi csináltunk egypárat hozzá ugye ugyhogy tudom

"Lehet, hogy könnyû bele rakni, de mi az hogy aki nem képes cserélni? Hát ez is jó üzletpolitika. Szegény gyerek megveszi 10 ropiért, nincs netje, bas*za meg mert szarul néz ki, viszont jajdejó van a neten nem hivatalos kiegészítõk, amit még meg is kell tanulni berakni, de legalábbis letölteni. Ne már a gyereknek kelljen ahhoz érteni, honnan tudja letölteni és hogy kell berakni, mert elég sok midnenki nem ért hozzá, sõt... "

Na ez az EASport filozófia évek óta
JÓl leírtad

Miért lenne játszhatóbb?
Azért mert automatán cáloz meg ilyesmi egy gomb lenyomása a szabadrúgás, nem lehet többféleképpen beadni?

Hát ha neked ez kell mint kihívás......

A kapust lehet on-ra és offra állítani és elárulom magától jön.

Egyébb érvek?
Joke
Elég gáz, hogy a játék alapból ronda. A fifa sem a legszebb, sõt van ami kefejezetten csúnya. De abba is lehet új gyepszõnyeget, mezeket, labdákat, cipõket, reklámtáblákat berakni.

Lehet, hogy könnyû bele rakni, de mi az hogy aki nem képes cserélni? Hát ez is jó üzletpolitika. Szegény gyerek megveszi 10 ropiért, nincs netje, bas*za meg mert szarul néz ki, viszont jajdejó van a neten nem hivatalos kiegészítõk, amit még meg is kell tanulni berakni, de legalábbis letölteni. Ne már a gyereknek kelljen ahhoz érteni, honnan tudja letölteni és hogy kell berakni, mert elég sok midnenki nem ért hozzá, sõt...

Szóval lehet, hogy könnyebb szebbé tenni, mint a fifát mondjuk, de ne várjuk el mindenkitõl, hogy értsen ehhez, és meg is tudja hozzá szerezni a cuccost.

Sõt, ha megszerzi a gamet a fifa/uefa játszhatóbb, mint a pes4 a rosterek miatt is.

Ja és a kapus akkor is hülyén jön ki magától, tudom ki lehet hozni, én is kiszoktam, de amikor 1 lépésre van a védõ tõle, akkor elvárnám, hogy magától jól jöjjön ki, de nem ezt teszi!