UEFA Champions League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fifáét át lehet bele rakni? és ha igen akkor melyik az a fájl?(mely fájlok)
elöre is kössz
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
EA sport-It's in a shame!
Yvorl redves farkára!
Szar Bayern, szar Bayern :)
de azt hittem a navigálás is emiatt van
nincs inverzben amit kiválasztasz ugye?
Yvorl redves farkára!
Nem tudott kifogni az élelmes FIFA búvárokon az EA SPORTS, amikor gondolt egyet és az UEFA Champions League 2004/2005-bõl kihagyták a DirectIP/LAN módot. A FIFA GameCenter-esek kiadtak egy olyan kis patchet amivel a bevarázsolható játékba a mindenki által hiányolt lehetõség és így elhárul az akadály az éjszakába nyúló LAN-partik elöl. Tesztelni nem tudtam a patchet, de a mellékelt kis méretû kép tanúsága szerint mûködni látszik. Feltételezem, hogy sokan ki fogjátok próbálni.
[ LETÖLTÉS - WWW.FIFAHUNGARY.COM ]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Amúgy nehiszem, hogy sok Hedgénél és nálam nagyobb fifa-s multal rendelkezõ embert talász. És ugye engem már hítak fifamániákusnak is.....PP
Szval
ha így állsz hozzá naná, hogy kapcsibõl leszólod!
Viszont megyek, kipróbálom a we8-at, túl sok reményt nem fûzök hozzá, de hátha...
Pénzre mennek ezért csinálják.
Látszik ez a multi-s filozófiában, nem véletlen nincs direct ip, várhattok egy patchre ami nem lesz.
Konami filozófiája pedig az, hogy a konzol hozza a pénzt a PC-s rész nem annyira fontos.
És hogy mindenféle hülyeséget azon vitatkoznék, szerinted lehet az, de még nem láttál akkor egy hülyeséggel feltuningolt focit.
Amúgy a fifába is pont ezeket kell csak ott nem lesz olyan jó pl a gyep+az arcok, amiket ugye eredeti arcról illetve fényképrõl készíthetsz.
Szóval idéznélek azért játszhatóbb az UEFA mert nem kell rostert letölteni hozzá?
És mert ugye pont te tök egyszerûen be tudod állítani a gamepadod hozzá :-)
Két kérdés
Lehet a fifában a játékosváltást csúszkán beállítani?
Lehet a fifában mindenkinek egyedi gólörömöt beállítani?
Lehet a fifában a közelebbi a távolabbi esetleg az érkezõ ember elé élesen beadni?
Lehet a fifában L1 lenyomásával automatikus kényszerítõ paszt adni?
Számomra ezektõl lesz pl játszhatobb nem attól, hogy azon lovagolok, hogy le kell egy rostert tölteni amit saját magam szerkeszthetek.
Teis tudod, hogy nem a rostertõl lesz játszhtó egy játék.
Ez duma.
UEFA enyhén szólva se tökéletes.
Sokat javult hálisten átvettek pár jó dolgot.
Miat, hogy megint?
Szerintem pont arra válaszoltam.
Nem kapcsoltad be a kapust hidd el nagyon szépen ki fog az jönni, soxor mikor nem kéne akkor is.
Szval itt nem a kapus kijövetelével van a gond hanem, azzal, hogy nem tudtad hol kell beállítani sztem.
Vagy nemis tudom érdekes nálam kijön. P
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Na ez az EASport filozófia évek óta
JÓl leírtad"
Sztem ez a pes4 politikája, még te írtad, hogy bele kell rakni minden féle hülyeséget, hogy jó legyen.
"Miért lenne játszhatóbb?
Azért mert automatán cáloz meg ilyesmi egy gomb lenyomása a szabadrúgás, nem lehet többféleképpen beadni?"
Arra írtam, hogy alapból, ugyanis alapból játszhatóbb, mert nem kell rostert letölteni hozzá, meg sok egyéb mást.
Sosem mondtam azt, hogy az uefa tökéletes( csak majdnem😊 ), ténlyeg nem az, említettem korábban is, hogy a szabadrúgás pl túl könnyû.
Megint nem arra válaszoltál, hogy a kapus szarul jön ki, hanem hogy ki meg be lehet kapcsolni. A kettõ messze nem ugyan az. Ez olyan, hogy szarul szól a hangszórom, erre te azt mondod, nem muszály hallgatni. Jó megoldás.
amirõl te beszélsz az az egész asf mint elmondtam
tehát minden benne van
ez kb az összes zdata a fifanál amit lelkesen töltögettetek
szval nincs külömbség
megint tény
A hozzászólásokból legalábbis ez jön le. Breki a FIFAs mezek ocsmányságát az elmosódottságban találja meg, Te a PES mezek esetében a hasonlóságot kritizálod.
Mongyuk már millószor össze lett hasonlítva a 2 játék, mindenkinek pedig nem tecchet ugyanaz.
Én a FIFA-ban inkább kicseréltem a mezeket, labdákat, meg minden mást. Így abból lett egy normális focis játék.
A PESbe lévõ kapus szerencsétlenkedése nagyon megviselt, reméltem hogy a WE8-ban javítják, de mégsem. Igaz nem csak ez miatt döntöttem a FIFA és UCL mellett. Ezekben is van sok hiba, de nekem pl sokkal jobban bejön mint a Konami játékai.
don't give a fuck
klubcsapat mezek alapból jók, sõt
Azis tévedés, hogy többszáz megás lenne.
Elárulom száz mega sincs.
Én tényeket mondok.
don't give a fuck
Amiból ti hátrányt akartok kihozni kifejezettemn elõny.
Pl Beckham lelép izraelbe.
Én 20 másodperc alatt kiszedem átrakom.
Szegény fifás mit csinál?
Játszatja ahol van mert nem tudja módosítani, és vár hátha jön majd valamikor egy adatbázisszerkesztõ.
Szval ne mondjad, hogy ez hátrány.
Ez kb annyi mint cracket keresni egy játékhoz.
Megis untad :-)
Van ilyen ismerõsöm, egyszer majdnem sikerült beadni neki a 2003-ra, hogy a 2004-es.
Ha letöltötted a zdataim tudod mirõl beszélek.
De ezse érv a Fifa mellett klubcsapat mezek pl sokkal szarabbak alapban.
don't give a fuck
don't give a fuck
nem mondod :-)
de elárulom sokkal rosszabbakat lehet
mi csináltunk egypárat hozzá ugye ugyhogy tudom
"Lehet, hogy könnyû bele rakni, de mi az hogy aki nem képes cserélni? Hát ez is jó üzletpolitika. Szegény gyerek megveszi 10 ropiért, nincs netje, bas*za meg mert szarul néz ki, viszont jajdejó van a neten nem hivatalos kiegészítõk, amit még meg is kell tanulni berakni, de legalábbis letölteni. Ne már a gyereknek kelljen ahhoz érteni, honnan tudja letölteni és hogy kell berakni, mert elég sok midnenki nem ért hozzá, sõt... "
Na ez az EASport filozófia évek óta
JÓl leírtad
Miért lenne játszhatóbb?
Azért mert automatán cáloz meg ilyesmi egy gomb lenyomása a szabadrúgás, nem lehet többféleképpen beadni?
Hát ha neked ez kell mint kihívás......
A kapust lehet on-ra és offra állítani és elárulom magától jön.
Egyébb érvek?
Lehet, hogy könnyû bele rakni, de mi az hogy aki nem képes cserélni? Hát ez is jó üzletpolitika. Szegény gyerek megveszi 10 ropiért, nincs netje, bas*za meg mert szarul néz ki, viszont jajdejó van a neten nem hivatalos kiegészítõk, amit még meg is kell tanulni berakni, de legalábbis letölteni. Ne már a gyereknek kelljen ahhoz érteni, honnan tudja letölteni és hogy kell berakni, mert elég sok midnenki nem ért hozzá, sõt...
Szóval lehet, hogy könnyebb szebbé tenni, mint a fifát mondjuk, de ne várjuk el mindenkitõl, hogy értsen ehhez, és meg is tudja hozzá szerezni a cuccost.
Sõt, ha megszerzi a gamet a fifa/uefa játszhatóbb, mint a pes4 a rosterek miatt is.
Ja és a kapus akkor is hülyén jön ki magától, tudom ki lehet hozni, én is kiszoktam, de amikor 1 lépésre van a védõ tõle, akkor elvárnám, hogy magától jól jöjjön ki, de nem ezt teszi!