1012
-
Rudee #812 Roster gondolom lesz, de ugyanaz a csoportbeosztás pl nemtom hogy megvalósítható-e. -
#811 amugy nem ide vág de be tudsz rakni egy juve mezt?(fifa 2005)amely hasonlit az eredetire is mert ahogy elnéztem nekem nincsenek is igazán jó mezeim -
#810 inkább megvárom a raptort,
amugy nem lesz valami pecss amely által az idei bl-t is le lehetne játszani? -
Rudee #809 BigGUI és FshEd
2GK nem biztos hogy jó lesz, de egy próbát megér. -
#808 de hogy? van már valami amivel lehet importálni vagy hogy? amugy 2gk
-
Rudee #807 2GK? Ha az akkor próbáld meg berakni a megfelelő fsh-ba, vagy várd meg a kit raptort. -
#806 meg tudja valaki mondani hogy hogy kell berakni a mezeket?
lejött egy mez de semmi reademe, ti? -
#805 No igen, ez így van kb.
Nekem csak azért volt meglepő, mert eddig a rossz fifás tapasztalatok miatt nem is nyomtam egyedül egy meccset se, csak tesómmal toltuk. Viszont így még az is lehet, hogy elkezdek egy szezont. :D -
Rudee #804 Sokat javult, de sokan nem veszik észre. Szinte mindenki a PEShez hasonlítja és olyan gameplayt vár. Ha nem olyan akkor pedig már nem is jó. Kivétel persze van, de ritka. -
#803 Na, nem oan rossz ez, asszem ennél maradok.
Más: Nem szoktam az ai ellen jáccani, most mégis lenyomtam egy meccset tesztelni az olasz kommentárt: Milan 2 - 3 Inter world classon. Ez eddig oké, de ez nem az az undorító az első négy lövésből három úgyis beakad (FIFA 2005) mérkőzés volt, hanem végig izgalmas, fordulatos (egyszer én vezettem, kétszer ők). A végét végigtámadtam és Zanetti a 89. percben kiállíttatta magát, ezzel biztos góltól mentve meg a csapatát. Na ilyet eddig a fifa sorozatban még nem igazán tapasztaltam, baromi jó volt!
Szal csak én érzem úgy, hogy sokat javult a gameplay? (mert ilyesmiről eddig nem sok szó esett)
-
#802 Tesztelem én is nemsokára, azért a spanyolnál csak jobb lesz... -
Rudee #801 Kipróbáltam, de ez se egy nagy durranás -
Rudee #800 Olasz kommentár. -
Rudee #799 Aha, megyek IRCre. -
#798 Megpróbáljuk még1x? -
Rudee #797 -
#796 direkt nem akartam a madriddal lenni,mert csak megszégyenitettem volna őket :DDDDDD -
#795 jah :) -
Rudee #794 Chelsea-Inter meccs volt, 2-0ra nyertem Drogba és Lampard góljaival. -
#793 eredményt P -
Rudee #792 Na kipróbáltuk, a multi olyan mint a FIFAba volt. De az új mozgások meg minden azért jobbá teszi. -
Rudee #791 Elfelejtettem, Quakenet szerver. -
#790 ottvok -
Rudee #789 Csináltam egy ilyet: #uefacl.hu -
#788 melyik szoba? -
Rudee #787 Gyere fel irc-re aztán kipróbáljuk. -
#786 én is nyomnám valakivel a multit,bár én kezdő vok -
Rudee #785 Azt még nem, majd körülnézek mIRCen, hátha van vmi csati ahol találok ellenfelet. -
#784 ugy értem a multit -
Rudee #783 Pont most néztem meg, és télleg jó. Egy filet kell fölülírni, ami az előzőnél egyébként 2x nagyobb. -
#782 kiis próbáltad? -
#781 Thanx! -
Rudee #780 Megnéztem hogy hogy vannak a mezek, mint várható volt külön fileba van a bajnoki és BL mez. Gondolom ki lehet majd választani a Kit Raptorban hogy melyiket akarod berakni. -
Rudee #779 Itt meg fönt van a direct ip-s peccs, amiben már nincsen grafikai hiba. -
Rudee #778 SA-en van Juventus és Milan mez. -
Rudee #777 Ez. -
#776 hmmmm :) -
ez lenne az uj template? fifamanian van, -
#774 valaki nem jönne kipróbálni velem az uefát multiban? én kezdő vok,semi pron nyomom,ha ezt nyomom :) -
#773 na én ehhez nem értek :)