1012
  • Rudee
    Roster gondolom lesz, de ugyanaz a csoportbeosztás pl nemtom hogy megvalósítható-e.
  • gercse
    amugy nem ide vág de be tudsz rakni egy juve mezt?(fifa 2005)amely hasonlit az eredetire is mert ahogy elnéztem nekem nincsenek is igazán jó mezeim
  • gercse
    inkább megvárom a raptort,
    amugy nem lesz valami pecss amely által az idei bl-t is le lehetne játszani?
  • Rudee
    BigGUI és FshEd

2GK nem biztos hogy jó lesz, de egy próbát megér.
  • gercse
    de hogy? van már valami amivel lehet importálni vagy hogy? amugy 2gk
  • Rudee
    2GK? Ha az akkor próbáld meg berakni a megfelelő fsh-ba, vagy várd meg a kit raptort.
  • gercse
    meg tudja valaki mondani hogy hogy kell berakni a mezeket?
    lejött egy mez de semmi reademe, ti?
  • tartuffe
    No igen, ez így van kb.
    Nekem csak azért volt meglepő, mert eddig a rossz fifás tapasztalatok miatt nem is nyomtam egyedül egy meccset se, csak tesómmal toltuk. Viszont így még az is lehet, hogy elkezdek egy szezont. :D
  • Rudee
    Sokat javult, de sokan nem veszik észre. Szinte mindenki a PEShez hasonlítja és olyan gameplayt vár. Ha nem olyan akkor pedig már nem is jó. Kivétel persze van, de ritka.
  • tartuffe
    Na, nem oan rossz ez, asszem ennél maradok.
    Más: Nem szoktam az ai ellen jáccani, most mégis lenyomtam egy meccset tesztelni az olasz kommentárt: Milan 2 - 3 Inter world classon. Ez eddig oké, de ez nem az az undorító az első négy lövésből három úgyis beakad (FIFA 2005) mérkőzés volt, hanem végig izgalmas, fordulatos (egyszer én vezettem, kétszer ők). A végét végigtámadtam és Zanetti a 89. percben kiállíttatta magát, ezzel biztos góltól mentve meg a csapatát. Na ilyet eddig a fifa sorozatban még nem igazán tapasztaltam, baromi jó volt!
    Szal csak én érzem úgy, hogy sokat javult a gameplay? (mert ilyesmiről eddig nem sok szó esett)
  • tartuffe
    Tesztelem én is nemsokára, azért a spanyolnál csak jobb lesz...
  • Rudee
    Kipróbáltam, de ez se egy nagy durranás
  • Rudee
    Olasz kommentár.
  • Rudee
    Aha, megyek IRCre.
  • Joke
    Megpróbáljuk még1x?
  • Rudee
  • báttyó02
    direkt nem akartam a madriddal lenni,mert csak megszégyenitettem volna őket :DDDDDD
  • báttyó02
    jah :)
  • Rudee
    Chelsea-Inter meccs volt, 2-0ra nyertem Drogba és Lampard góljaival.
  • Breki33
    eredményt P
  • Rudee
    Na kipróbáltuk, a multi olyan mint a FIFAba volt. De az új mozgások meg minden azért jobbá teszi.
  • Rudee
    Elfelejtettem, Quakenet szerver.
  • báttyó02
    ottvok
  • Rudee
    Csináltam egy ilyet: #uefacl.hu
  • báttyó02
    melyik szoba?
  • Rudee
    Gyere fel irc-re aztán kipróbáljuk.
  • báttyó02
    én is nyomnám valakivel a multit,bár én kezdő vok
  • Rudee
    Azt még nem, majd körülnézek mIRCen, hátha van vmi csati ahol találok ellenfelet.
  • Breki33
    ugy értem a multit
  • Rudee
    Pont most néztem meg, és télleg jó. Egy filet kell fölülírni, ami az előzőnél egyébként 2x nagyobb.
  • Breki33
    kiis próbáltad?
  • mateus33
    Thanx!
  • Rudee
    Megnéztem hogy hogy vannak a mezek, mint várható volt külön fileba van a bajnoki és BL mez. Gondolom ki lehet majd választani a Kit Raptorban hogy melyiket akarod berakni.
  • Rudee
    Itt meg fönt van a direct ip-s peccs, amiben már nincsen grafikai hiba.
  • Rudee
    SA-en van Juventus és Milan mez.
  • Rudee
    Ez.
  • báttyó02
    hmmmm :)
  • gercse

ez lenne az uj template? fifamanian van,
  • báttyó02
    valaki nem jönne kipróbálni velem az uefát multiban? én kezdő vok,semi pron nyomom,ha ezt nyomom :)
  • báttyó02
    na én ehhez nem értek :)