UEFA Champions League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roster gondolom lesz, de ugyanaz a csoportbeosztás pl nemtom hogy megvalósítható-e.
Szar Bayern, szar Bayern :)
amugy nem ide vág de be tudsz rakni egy juve mezt?(fifa 2005)amely hasonlit az eredetire is mert ahogy elnéztem nekem nincsenek is igazán jó mezeim
inkább megvárom a raptort,
amugy nem lesz valami pecss amely által az idei bl-t is le lehetne játszani?
amugy nem lesz valami pecss amely által az idei bl-t is le lehetne játszani?
2GK? Ha az akkor próbáld meg berakni a megfelelõ fsh-ba, vagy várd meg a kit raptort.
No igen, ez így van kb.
Nekem csak azért volt meglepõ, mert eddig a rossz fifás tapasztalatok miatt nem is nyomtam egyedül egy meccset se, csak tesómmal toltuk. Viszont így még az is lehet, hogy elkezdek egy szezont. 😄
Nekem csak azért volt meglepõ, mert eddig a rossz fifás tapasztalatok miatt nem is nyomtam egyedül egy meccset se, csak tesómmal toltuk. Viszont így még az is lehet, hogy elkezdek egy szezont. 😄
Yvorl redves farkára!
Sokat javult, de sokan nem veszik észre. Szinte mindenki a PEShez hasonlítja és olyan gameplayt vár. Ha nem olyan akkor pedig már nem is jó. Kivétel persze van, de ritka.
Na, nem oan rossz ez, asszem ennél maradok.
Más: Nem szoktam az ai ellen jáccani, most mégis lenyomtam egy meccset tesztelni az olasz kommentárt: Milan 2 - 3 Inter world classon. Ez eddig oké, de ez nem az az undorító az elsõ négy lövésbõl három úgyis beakad (FIFA 2005) mérkõzés volt, hanem végig izgalmas, fordulatos (egyszer én vezettem, kétszer õk). A végét végigtámadtam és Zanetti a 89. percben kiállíttatta magát, ezzel biztos góltól mentve meg a csapatát. Na ilyet eddig a fifa sorozatban még nem igazán tapasztaltam, baromi jó volt!
Szal csak én érzem úgy, hogy sokat javult a gameplay? (mert ilyesmirõl eddig nem sok szó esett)
Más: Nem szoktam az ai ellen jáccani, most mégis lenyomtam egy meccset tesztelni az olasz kommentárt: Milan 2 - 3 Inter world classon. Ez eddig oké, de ez nem az az undorító az elsõ négy lövésbõl három úgyis beakad (FIFA 2005) mérkõzés volt, hanem végig izgalmas, fordulatos (egyszer én vezettem, kétszer õk). A végét végigtámadtam és Zanetti a 89. percben kiállíttatta magát, ezzel biztos góltól mentve meg a csapatát. Na ilyet eddig a fifa sorozatban még nem igazán tapasztaltam, baromi jó volt!
Szal csak én érzem úgy, hogy sokat javult a gameplay? (mert ilyesmirõl eddig nem sok szó esett)
Yvorl redves farkára!
direkt nem akartam a madriddal lenni,mert csak megszégyenitettem volna õket 😄DDDDD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na kipróbáltuk, a multi olyan mint a FIFAba volt. De az új mozgások meg minden azért jobbá teszi.
én is nyomnám valakivel a multit,bár én kezdõ vok
Azt még nem, majd körülnézek mIRCen, hátha van vmi csati ahol találok ellenfelet.
Pont most néztem meg, és télleg jó. Egy filet kell fölülírni, ami az elõzõnél egyébként 2x nagyobb.
Megnéztem hogy hogy vannak a mezek, mint várható volt külön fileba van a bajnoki és BL mez. Gondolom ki lehet majd választani a Kit Raptorban hogy melyiket akarod berakni.
Itt meg fönt van a direct ip-s peccs, amiben már nincsen grafikai hiba.
valaki nem jönne kipróbálni velem az uefát multiban? én kezdõ vok,semi pron nyomom,ha ezt nyomom 😊
én betettem a realnak a fifa 2005-ös mezeket,csak kicsit le vannak csuszva 😄
ja jó lenne ha már kijönne hozzá
de hogy oldják majd meg?mert külön van bl meg bajnoksághoz mez,és akkor majd gondolom kölön kell importálni a mezeket is vagy hogy lesz?tudja valaki?
de hogy oldják majd meg?mert külön van bl meg bajnoksághoz mez,és akkor majd gondolom kölön kell importálni a mezeket is vagy hogy lesz?tudja valaki?
Kit Raptor for UEFA CL coming soon
Posted by Bram at 17-02-2005 on 16:41
Our partners from SoccerAccess have informed us about the 2GK Kit Raptor for UEFA Champions League 2004-2005. The new kit raptor will also contain the Dressing Room Cinema, just like the Kit Raptor for FIFA 2005. There is also released one screenshot,
Posted by Bram at 17-02-2005 on 16:41
Our partners from SoccerAccess have informed us about the 2GK Kit Raptor for UEFA Champions League 2004-2005. The new kit raptor will also contain the Dressing Room Cinema, just like the Kit Raptor for FIFA 2005. There is also released one screenshot,
Vajon miért késik a hang a játékban? Semmi akadás,csak a hang késik egy pillanatnyit. Hangkártya Audigy.<#wow3>#wow3>
Te mirõl beszélsz? Mi az, hogy 320x240-ben lenne csak játszható??? Korábban is írtad, hogy mennyire szaggat meg ez meg az... Hát nálam a 3 éves gépen 1.1es celeronon 256mega sd-vel geforce mx440es kártyán 1024x768x32-ben simán, tökéletesen szaggatás nélkül fut.. Szal ha nálad nem akkor te vagy a béna, amint már irták le kel állítani alg.exe-t spysweepert és a többi háttérben folyamatosan futó sok ramot megzabáló virusírtót sweepert stb... Kivétel persze ha az elõbb leírt gépnél is szarabb van neked, de akkor meg gondolom nem várnál sokat...
don't give a fuck
Ezt az vétel-eladás gyökérséget vajon ki a franc találhatta ki? A játék maga egész jó lenne ha nem 320x240-ben lenne csak játszható.Valószínûleg az EA akkor fog használható programot kiadni amikor kihúzzák az 5 számomat az ötöslottón.Bár rámfért már egy kis vérnyomásemelkedés, a fifa óta még nem jött ki olyan game ami ennyire felb@szott volna idegileg.
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!