1012
  • báttyó02
    hát muszály venni másik játékost az igaz.....bár én nem tartom ezt se valami kiforrotnak,mert én rögtön az első igazolásnál megvettem adriano-t,meg még rivaldo-t
  • Taranov
    Ha itt ilyen feladat van, hogy kell venni meg el kell adni játékost, akkor megint nem fog megvalósulni, amit szeretek, hogy teljes eredeti csapattal lehessen játszani. Mert ugye a Fifa 2005-ben is az volt a bibi, hogy elmentek a játékosok maguktól, lejárt a szerződésük.
    Nagy lol volt, a Vieri első év után elment és helyébe meg jött valami 67-es skillel rendelkező játékos.
    Remélem itt azért nem nagyon lesznek ilyenek :)
  • Breki33
    hát nem nagyon szabad az első kérőnek igent mondani

Amikor vásárolsz nem írja ki, hogy nincs rá pénzed vagy nem eladó?

muti egy screen-t.

Amúgy asszem ha nyersz nem kell eladni, de ez nem biztos.
  • ReNaMe
    1.Mikor bejön a Transfer Market ott ahol az van, hogy Sell Defender, gondolom ott kell eladni a játékosokat. Én rákattintok kiválasztom és Acceptelek, az első ajánlatra amit kapok. Ha ezt megcsináltam mind a 3.szor, utána felül bejön a "Done" gomb amivel továbbléphetek oda, ahol az van: Buy Defender ... stb... oda kattintok és kiválasztom a játékos akit meg akarok venni, aztán Accept.. De ha megvan mind a 3 akkor nem tudok tovább lépni... Valamit még csinálni kéne? A tarcsik ellen pedig simán győztem.
  • Breki33
    nem elég beállítani megis kell venni

A tarcsik ellen nem győztél gondolom
  • Breki33
    eztis mondom

ezért van még fent
  • Breki33
    pedig én nem offolok állandóan P
  • Breki33
    te hcgamer-es vagy?

remélem nemte írtad a multkor, hogy nemtod ki a Richard
  • ReNaMe
    Hali!

Én még csak most kezdtem el a játékot, de egyből megakadtam a Season módban. Van valami olyan hülyeség, hogy el kell adni 3 játékost (védő, közép.., csatár) meg venni is kell a helyükre hármat. Miután eladtam a három játékost utána felül megjelenik a "done" gomb ami rendben is van hiszen ezután bejön amiker vehetek is. De miután beállítottam, hogy kiket akarok megvenni, nincs további lehetőség, nem tudok tovább lépni. Nem tudom, hogy ennyire balek vagyok vagy mi... de nem tudok tovább lépni...
  • báttyó02
    igazad lehet!
  • Rudee
    Ja, Breki pedig erre is azt mondaná mint a PESt utálóknak, hogy ne pár meccs után ítéljék el a játékot.
  • Rudee
    A PES sokmindenkit megfertőzött, mongyuk a fele azt se tudja miért. Mindenki azt mondja hogy a gameplay nagyon jó. Pedig nem a gameplaytől jobb, hanem attól mert nincs telescriptelve, így pedig sokkal nagyobb teret ad a játékosnak.
  • báttyó02
    hát Breki valahogy nemérdekel mit mond.....nade ényleg nem nagy cucc szerintem,vagy csak annyira elkapott volna a pes láz? :D
  • Rudee
    Velem jáccottál 1 meccset, FIFAval meg mint mondtad hármat. Breki erre tudod mit mondana
  • báttyó02
    hát ahogy veled jácottam nem volt nagy durranás a multi...ugyanaz mint a fifa szinte
  • Rudee
    Szerintem csak az unja meg, aki a szezon módon kívül mást nem is csinált vele. Multi része kifejezetten jó, csak kevesen jáccanak.
  • báttyó02
    ez mi?
  • Grusi
    Van ilyen, elírtam a linket :D
    De a lényeg, hogy nekem nagyon bejött, valamint az összes ismerősöm ódákat zeng a programról. Tudom, tudom, igénytelen vagyok/vagyunk :)
  • Grusi
    URL=http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=11622]HC.Gameren[/URL]86%, én teszteltem :)
  • báttyó02
    az a baj,hogy ezek a cuccok akkor jönnek mindig,mikor már egy csomó ember megunta
  • Rudee
    Chelsea Home Kit (by Tunevi)
  • Rudee

Download
  • Rudee
    Trezeguet Face
  • báttyó02
    :DD szerintem jó :)
  • Taranov
    Az jó vagy rossz?
  • Breki33
    Jé berakták a logo-t P

Amúgy a Guru-ban a 91%-os
  • báttyó02

rossz kép sry :D
  • báttyó02
    csöppet elsz..tam a real mezét:

• Taranov
    Tök jó, akkor megcsinták végre a Fenerbahçe-t is.
  • Rudee
    A FIFAnál sokkal jobb. Kevesebb csapat van, így hirtelen nem tudom abba kik voltak a Rest Of World-be, de változás csak ott van ha van.

Itt ezek vannak:

osztrák, belga, dán, holland, angol, francia, német, olasz, norvég, portugál, skót, spanyol, svéd és svájci bajnokság + rest of world (CSKA Moskva, Dinamo Kijev, Fenerbache, Galatasaray, Legia W., Maccabi Tel-Aviv, Olympikos, Panathinaikos, Paniliakos, PAOK, Plonia, Shakhtar Doneck, Sigma Olomouc, Sparta Praha, Wisla K.)
  • Taranov
    Hellosztok!

Milyen a játék? Milyen csapatok vannak benne, amik nem voltak a FIFA-ban?
  • Rudee
    Működik a FIFA bl labda textúrája

• Rudee
    The Unique Atmosphere Patch

Ez valami audió peccs akar lenni.
  • Rudee
    Érdekes hogy pár hete mindenki a direct ip-t hiányolta. Most meg ott van, de senki se jáccik. Pedig jóval jobb mint a FIFA. EA szerveren sincs csak pár ember
  • gercse
    azért ennyire hülye nem vagyok,én az adott forumon(pl.: pede s kits)brlüli keresésre gondoltam mint itt az sg-n,de az nincs ugylátszik
  • Rudee
    De van.
  • gercse
    ott nem találom a forumon belüli keresést nincs? akkor szop mert 160 oldalt átnézni nem lesz könnyü
  • Rudee
    Pede, Curswine, Rafa Márquez és Lancer is jókat szokott csinálni.
  • gercse
    ez a baj, körül nézek de kit ajálnsz? mert van 1000 mezkészitő,és igazán jokat nem találtam
  • Rudee
    FIFA-s mezeket már letöröltem. Nézz körül socergaming fórumba, ott biztos van.