1012
-
reanimator #892 Ja rostert, csak nincs kedvem telepiteni segédprogramot .lusta vagyok :) -
reanimator #891 Na visszaolvastam pár hozzászólást.Valaki kérdezte ,hogy valóban javult e a gameplay? Hát ja.Ez az első fociprogram, amiben igazán kijön a csapatjáték jelleg.A PES4 tetszett de rájöttem,abban nincs igazából csapatjáték.Idétlen a kényszeritőzés ott, sokszot nem is lehet.Ebben viszont remekül megcsinálták.De ez csak egy dolog, van még több apróság,amivel nálam simén veri a konkurenciát.Az UEFA a MOSTANI LEGJOBB foci game, akárki akármit mond.!!!!!!!!.....én csak tudom,mert focizom a valóságban is :) -
Rudee #890 Biztos van vmi határ. Átigazolási limit is lehet, rostert akarsz frissíteni? -
reanimator #889 Amúgy nagyon tetszik a game.Nálam top első foci lett,pes 4 et is üti.Nagyon jók a játékos mozgások.Aki focizik a valóságban annak öröm a jelenet, amikor lefordulsz a védőről ellentétes mozgással mint ahogy a labda jön......hehe kurva jó :) -
reanimator #888 Hellótok!
Nem tudjátok,hogy van a játékban Credit Player limit? (arra gondolok,hogy szabályozva van hány játékost kreálhatsz).És átigazolási limit van benne ?(vagyis például max 200 átigazolást csinálhatsz ). Tudom,hogy létezik hozzá segédprogram ami korlátlan szerkesztési lehetőséget biztosít, de a főmenüben gyorsabb megcsinálni:) -
Rudee #887 Tűzfal miatt is lehet, de lehet pl a bíró patchtől is. Utóbbi akkor ha csak egyikőtöknek van fönt.
Tűzfalon meg ki kell engedni a championsleague2005.exe-t és kész. -
Ferike1111 #886 Sziasztok!!
Sokáig nem volt netem és most megtaláltam a Dirwect IP patch-et is!!És bárkivel akarom nyomatni elindul a game,majd amikor elkezdjük a kezdőpassz után egyből kiirja hogy de other Plaxyer disconnected vagy mi!:(MIndig Connection last van!!De miértr?Tüzfal?vagy miért? -
Rudee #885 Indul majd egy online BL itt. Jelentkezni a [email protected] MSN címen lehet. -
Rudee #884 Play now-nál lehet használni őket. -
#883 No meg is érett bennem a következő kérdés:
Ahogy szerzem a pontokat Season Mode-ban, ugyebár kiírja, hogy megszereztem a tennis ball-t, beach ball-t, bowling ball-t.
Nos, ezzel mit érek? Tudom valahol használni? Mire jó ez igazából? -
Rudee #882 Hmm, egy megfelelő labdamodellel működnek a PES labdatextúrái is. Ugyanúgy mint anno a FIFA labdák a PESben. -
#881 Köszi, akkor majd nyomozok, hogy miért nem kaptam meg a pontot. -
#880 hát márpedig ez azt jelenti, hogy ikszipszilonnal nyolcas, vagy annál jobb osztályzatot kell elérned az adott meccsen... hogy miért nem kaptad meg a pontot azt nem tudom... lehet, hogy arra megkaptad a ponot, viszont vmi más kikötést nem teljesítetél, vagy nemtom... -
#879 Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent az, hogy Match rating 8 or > with xy?
Mert én ezt úgy értettem, hogy 8 vagy több, és 10-es ratinggel nem kaptam meg a pontot. Viszont ha 8 vagy kevesebb, akkor mi az értelme? -
Rudee #878 A FIFA Nike labdája is használható
-
Rudee #877 -
Rudee #876 Mert rossz a Juve mez. A többi működik rendesen. -
#875 szép meg jo,de nekem kifagyott meccs elott ahogy beraktam a juve mezt -
Rudee #874
-
Rudee #873
Donlód -
Rudee #872 Aki nagyon ráér, az elkezdheti csinálni az első roster frissítést. UniDB 3.2 és Microsoft Access segítségével ugyanis szerkeszthető az adatbázis. -
Rudee #871 Gyere majd föl ircre, uefacl.hu@quakenet. -
#870 -
#869 :D -
#868 MSN: [email protected] :P -
#867 MSN: [email protected] -
Rudee #866 Download -
Rudee #865 Én este ráérek. -
Roby #864 UEFA CL Kit Raptor 2GK Ready ! -
#863 ki jön multizni emberek ? valami irc csatit is mondhattok meg aki akar tolni az msn-t ! -
#862 hát szerintem ez eléggé lol cikk:
-
#861 hüüüü szerintem nem nagyon éri meg...persze te tudod! -
#860 12-ért -
#859 mennyibe vetted? -
#858 Jaja, sokszor visszautasítják, de az a gond, hogy ugye nem fáradnak le olyan sokszor a játékosok, tehát általában csak nagyon ritkán, 1-1 meccset kell kihagyniuk a csapat jó játékosainak, ezért kb. elég 15-16 ember egy csapatba. A többit el lehet adni és helyette újakat venni. -
#857 Na megvettem a játékot. Hát sajnos 1024×768(32)-ben (ATI Mobility Radeon 9000 64MB) akad, 800×600-ban meg nagyon ocsmány, de maga a játék nem tűnik rossznak eddig. Azért a starting 11-nél, a team managementben a játékosokat jelképező körök elég gagyik, meg lassú kicsit a menü szerintem. -
Rudee #856 Season módba kell eladni és venni játékost. De van sima Champions League is, ott az alap csapattal tucc jáccani. -
Rudee #855 A 3 játékos összskillje legyen 240 vagy mennyi, ki is írja jobb fölül. -
#854 de pl. a fifa2005-ben is volt olyan,hogy legelső szezonomban,mikor a celtichez kerültem,rögtön az első átigazolásnál megvettem Adriano-t.
Az a baj,hogy ha van pénzed,akkor már majdnem megtudod venni akit akarsz,bár azért sokszor vissza is utasitják -
#853 Hát igen, az nem valami életszerű.