1012
-
Rudee #932 Nem úgy néz ki, nem is mondta senki. De nincs kigyúrt válla se, mint az összes PESben lévő játékosnak. -
#931 *melyiknek néz ki valóságosabban a testfelépitése -
#930 looool..hát éppen ez az..nézd már meg pes4-be pl. ronaldo-t,meg a uefába ronaldo-t..és döntsd el,hogy melyik valóságosabb,melyiknek néz ki a testfelépitése..most őszintén: ronaldo úgy néz ki mint az uefába?(az arcán kivül)
-
#929 looool..hát éppen ez az..nézd már meg pes4-be pl. ronaldo-t,meg a uefába ronaldo-t..és döntsd el,hogy melyik valóságosabb,melyiknek néz ki a testfelépitése..most őszintén: ronaldo úgy néz ki mint az uefába?(az arcán kivül)
-
Rudee #928 Inkább a térde nézzen ki szarul, minthogy az összes ember testfelépítése megegyezzen. -
#927 de még mindig emberibb a térde..
-
reanimator #926 á kösz. de rendes vagy,hogy felraktad -
Rudee #925 De legalább jobb mint a Konami kigyúrt vizilabdázói. -
#924 :DDDD -
Rudee #923 Itt. Ha nagyon belemerülsz akkor kelleni fog ez is. -
reanimator #922 már csak biggui kéne. hol jutok hozzá? -
Rudee #921 Nem. Én a FIFA-s Ball Revolutionból szedtem ki a két modellt és a textúrákat. BigGUIval be lehet rakni, utánna csak az UEFA fatBH Buildert kell futtani és kész is. -
reanimator #920 soccermagingon nem találok ball raptort vagy mi a rákot.gondolom az kell. -
Rudee #919 Ez csak a jól megszokott EA térd. -
#918 érdekes a térde
műtötték? P -
Rudee #917 Kell a textúra és a labda modellje, valamint 2 vagy 3 program.
Itt van egy jópár labdáról kép, ezeket be lehet rakni UEFA CL-be is. Lehet válogatni. -
reanimator #916 és ezt a kék labdát te raktad be a gamebe ? hogyan, mi kell hozzá? -
Rudee #915 Megnéztem a képeket, ilyen labdákat legutóbb a FIFA 2003hoz láttam. Adidas VB labdák közül az előző kék-fehér és a 98as Fevernova van meg ehez.
Van még Adidas Capitano, F50 (sok színben), Megnetic, Pelias és Roteiro.
Mingyá nézek képet róluk, valahol láttam múltkor. -
reanimator #914 jé de érdekes. a játékban levő piros labda koppintja ezt. csak a kék pöttyök helyén van a piros csillag -
reanimator #913 sirály. ez az 1970 -es I.Mexikói Vb labdája volt. csak fekete fehér volt a szine.ilyen volt nekem is :)
na két képet küldök,2 labdát találtam -
Rudee #912 Elküldheted, itt a kép. Owen nosztalgiázik a régi labdával :D
-
#911 ott van alul a kép felirat -
reanimator #910 Oké majd megnézem. figy ha nem megy nekem a feltöltés(ami várhatóan 100 százalék),akkor elküldöm neked és te berakod ide. oké? -
reanimator #909 Suta vagyok ezekhez a dolgokhoz(feltöltés). Most megyek kajálni.De majd jövök vissza .Mert találtam labda képeket. -
Rudee #908 Mingyá fölrakok én is egy képet hogy hogy néz ki ez a játékban. -
Rudee #907 Tehát az [IMG] és [IMG] közé, de a másodikba kell egy / jel az I elé. -
Rudee #906 Feltöltöd valahova a képet majd az linket beírod az [IMG] és [/IMG] közé , szóköz nem kell. -
reanimator #905 Hú van egy képem.hogy kell felrakni ide, hogy meg tudjátok nézni ? -
Rudee #904 Természetes hogy az EAs se maradhat.
Elhiszed, ha azt mondom hogy a zászló eredeti? Épp most próbálgatom a 2GF fsh-t átbuherálni. -
Rudee #903 Egy régi VB labdája megvan (kék-fehér kockás) ha kell. Az is 70es évek vége felöli. -
reanimator #902 Én egy dolgot keresek csak. Az 1982 es világbajnokság Tango labdáját. De ha jól emlékszem az 1978 as argentinai VB hivatalos labdája volt az.Ha tudja valaki miről beszélek, és létezik ehhez a gamehez adna egy cimet? -
#901 ja azt nem láttam
amúgy az EASportost is kéne
viszont a flag jó -
Rudee #900 Kép alatti sor :D
Érdekes hogy a reklámtábla mérete is megváltozott, végre nem kell torzítani a feliratokat. -
Rudee #899 Egyik holland fórumba találtam egyébként egy kissé átszerkesztett config.dat filet, amivel az egész játék szebbnek tűnik. Mintha részletesebb lenne minden. -
#898 mácsak reklámtáblát kéne cserélni :-) -
Rudee #897 Ronaldo új cipőjében nem is hibázott a Malaga ellen, bár a szintén új labdát biztos jobban látta mint az eredetileg elég elmosódottat.
A háttérben látható a kissé félresikeredett Fordos reklámtábla, azt is le kell még cserélni. -
#896 "igazából csapatjáték.Idétlen a kényszeritőzés ott, sokszot nem is lehet"
??
te nem nagyon ismered azt a játékot úgy látom
pont azt soroltad fel amiben sokkal jobb (többek között) -
Rudee #895 Ja, eddig toronymagasan a legjobb EA foci. Pozitívum hogy szinte minden grafikai kiegészítő használható, ami a FIFA 2005höz is jó volt. Épp most tömtem tele normális cipőkkel. -
reanimator #894 Képzeld mekkora marha vagyok.Azt hittem amikor kijött, olyan lesz mint a Fifa 2004. Le se töltöttem.Fifa 2005 is kimaradt.Aztán kb 4 napja megkaptam ,és gondoltam felrakom kipróbálom, és jól lebaszom az EA-t,hogy nem fejlődnek semmit.Erre elinditottam és este keltem fel a gép elől, hulla fáradtan éhesen szomjasan,annyira belemerültem.Életem egyik legjobb játékélménye lett.Pro Evo 4 uninstall :) -
Rudee #893 Sajnos még nincs rendes program amivel külsőleg szerkeszthető lenne. Access-szel elég macerás, remélhetőleg nemsoká lesz UEFA CL-gel kompatibilis CC.