UEFA Champions League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elhiszed, ha azt mondom hogy a zászló eredeti? Épp most próbálgatom a 2GF fsh-t átbuherálni.
Érdekes hogy a reklámtábla mérete is megváltozott, végre nem kell torzítani a feliratokat.
A háttérben látható a kissé félresikeredett Fordos reklámtábla, azt is le kell még cserélni.
??
te nem nagyon ismered azt a játékot úgy látom
pont azt soroltad fel amiben sokkal jobb (többek között)
Nem tudjátok,hogy van a játékban Credit Player limit? (arra gondolok,hogy szabályozva van hány játékost kreálhatsz).És átigazolási limit van benne ?(vagyis például max 200 átigazolást csinálhatsz ). Tudom,hogy létezik hozzá segédprogram ami korlátlan szerkesztési lehetõséget biztosít, de a fõmenüben gyorsabb megcsinálni😊
Tûzfalon meg ki kell engedni a championsleague2005.exe-t és kész.
Sokáig nem volt netem és most megtaláltam a Dirwect IP patch-et is!!És bárkivel akarom nyomatni elindul a game,majd amikor elkezdjük a kezdõpassz után egybõl kiirja hogy de other Plaxyer disconnected vagy mi!😞MIndig Connection last van!!De miértr?Tüzfal?vagy miért?
Ahogy szerzem a pontokat Season Mode-ban, ugyebár kiírja, hogy megszereztem a tennis ball-t, beach ball-t, bowling ball-t.
Nos, ezzel mit érek? Tudom valahol használni? Mire jó ez igazából?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
don't give a fuck
Mert én ezt úgy értettem, hogy 8 vagy több, és 10-es ratinggel nem kaptam meg a pontot. Viszont ha 8 vagy kevesebb, akkor mi az értelme?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^