1012
-
#972 ezt sajnos nem tudom mivel én logitech-et használok és azt ajánlom mindenkinek aki ezentúl vesz
próbáld meg a felénél felcserélni és nézd meg, hogy jó-e és így tvább -
#971 a bill-hez nagyobb ügyesség kell -
#970 sajna nem a jobb analog a cselezes.
ezt a config filet merre is talalom, mert amit en talaltam abba van 1-2 gamepad felsorolva de az enyem nincs benne tehat nemtom mit kene atirnom -
#969 hát igen ehhez ügyesség kell
gyakorlás nélkül nem megy -
#968 jaja jobb analog...most kaptam gamepadot,és kipróbáltaam a pes-t,meg ezt is...hát asszem maradok a bill.-nél :dd -
#967 Cselezés az jobb analóg sztem
De sose értettem miért vesztek ilyen gamepadokat.
Amúgy érdemes megnézni a config file-t abban simán ki lehetett kicserélni -
#966 "GENIUS MAXFIRE G-12U VIBRATION USB"
annyi a gondom tulajdonkeppen h a cselezes a 10. gombon van es azt at szeretnem tenni mashova -
#965 milyen gamepad? -
#964 hi
tudna valaki seginei nekem h hogyan lehet bekonfigolni a gamepadot a jatek alatt.
felismeri meg hasznalni is tudom csak a a gombok kiosztasat szeretnem atrendezni. -
Tigerson #963 köszi, jó lett -
Tigerson #962 köszi, megpróbálom, remélem jó lesz -
Rudee #961 Futtatásba dxdiag, hardveres gyorsítást leveszed és kész. -
Tigerson #960 Hello!
Felraktam a gamet és az összes hang teljesen torz.
Régebben a FIFA 2004-gyel is csinálta, de vki segített és jó lett, de már nem emlékszem, hogy mit kell, ha vki tud segíteni, az segítsen plz! -
#959 oké,köszi :) -
Rudee #958 Uninstall után töröld le a maradék fileokat. -
Rudee #957 Az exe-s hiba egyébként rossz importáláskor fordul elő, talán a zdata-k visszamásolásával is javítható az eset. -
#956 már 2-szer volt..most megint megprobálom,és nem nyulok egyáltalán hozzá..meg másik meghajtora telepitem -
Rudee #955 Reinstall. -
#954 hali.
az lenne a bajom,hogy új season-t akarok kezdeni,és a csapatválasztás után kilép,kiirja hogy az exe hibár észlelt ezért leáll...semmit nem csináltam,egyedül csukákat tettem bele,de a régi season mentésem jó.
am asszem akkor dob ki,mikor a managert kell csinálni...valaki tipp? :| -
Rudee #953 Igen. -
#952 Készül magyarositás a gamehoz ?:) -
#951 :) LOL... jha ö az..:) Kicsi a világ..:):) -
Rudee #950 Petya a haverod? MSNen épp vele konzultálok. -
#949 Hali! MEgvan a Multi patch .. Látjuk is egymást meg minden..csapatot is választottunk.. mezeketis.. és mikor a végén kell nyomni egy done-t és utánna jönne a game kibobja a haveromat az asztalra... Valaki tudna segiteni ?? Elöre is kösz ! -
#948 talán a labda textúrájával van gond, gef4mx esetében ez előfordul, nálam is vol ilyen. töltsd le a 3danalyze progit innen:
http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/TOOLS/dontlinkthefile_3danalyzer-v236.exe
és állítsd be így:
http://iaro.srv.hu/kep/3dconf_hep4.jpg
majd a programon belülről futtasd a játékot. -
#947 nem a kártyával van baj,régebbi driver kell -
Rudee #946 A legújabb detonator sose a legjobb. -
Jokk #945 A legújabb drivert raktam fel, szóval itt az idő a kártyafrissitésre. -
Rudee #944 Próbáld ki másik driverrel, bár lehet hogy az se lesz elég. Kicsit erősebb kártya kéne inkább. -
Jokk #943 ÜdV! VAn a játékkal egy egyszerűnek tűnő gondom: Nem látszik a labda meccs közben! :) Sztetek hogy lehetne láthatóvá tenni? Geforce 4 MX-em van. Köszi! -
Rudee #942 Szivesen. -
#941 köszönöm szépen! -
Rudee #940 Innen.
Az előzőt mindenképp szedd le, mert összeakadnak elég rendesen. -
#939 sziasztok!
megtudná valaki mondani, hogy a legújabb multi patchet honnan tudom leszedni?
köszönööm -
Rudee #938 Talán a FIFA 2003ban volt egyforma, azóta mind más. -
#937 hát én is ugy emléxem.. -
#936 hát úgy emléxem a fifában egyforma volt
lényeg hogy minden játékosnak eredeti magassága és testsúlya van
arcokat csak azért írtam mert erre pes-nél már szinte egy iparág épült
ittmeg néztem az arcokat -
Rudee #935 Magasság még jó hogy más, de 2 játékos testrésze miért arányos. Ez a valóságban nincs így. Az arcok kidolgozottsága szóba se került. -
Rudee #934 Az összes ember teste megegyezzen kifejezés pedig nem azt jelenti hogy a valósággal egyezik meg, hanem hogy mindnek ugyan az a felépítése. -
#933 ebben tévesz pl különbözik a magasságuk
arcokról nemis beszélve