UEFA Champions League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az UEFA CL 06/07-et torrentel töltöttem le és kéri a kódot a telepítéshez de nemtom mit kell beírni mert a neten sem találtam
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Haveromnál is kidobós probléma van, mint ahogy itt lejjebb olvastam. Uninstall nem segített. Van valakinek megoldása?
bajnoki meccs után mentés elõtt kidobja, illetve multiban még a játékkezdés elõtt.
1 szezont már végigjátszott, és pár napja még ment a multi is.
Rem tudtok segíteni.
Üdv.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Kipróbáltam egy friss driverral is illetve a háromnak a variációit, hátha, de sajna nem mûködött egyikkel sem jól:((( Van esetleg más ötleted?! Üdv,
Kipróbáltam, de sajnos nem jó, sõt... bent a játéktéren semmi nem látszik, elfeketült, csak a játékosokból láttam darabkákat:(
- force SW TnL
- force zbuffer
- emulate HW TnL caps
Szar Bayern, szar Bayern :)
Van egy kis gondom a játékkal és a régebbi típusú Geforce 2 MX 400-as kártyámmal. (eddig semmi gond nem volt, Sims 2, HL 2 is megy vele). Szóval az van hogy bent a játékban a játékosoknak csak a fejük, lábuk, karjuk látszik, de a testük, a meztextúra nem sajnos:((( Mi lehet a baj? Olvastam lentebb hogy volt akinek labdagondja volt hasonló kiszerelésben, s olvastam errõl a 3D Analyzerrõl is, de igazán nem tudom milyen beállításokat kellene használnom. Ha tudtok, segítsetek. Elõre is Köszönöm!
labda
hol lehet letolteni cuccokat a gammához??
<#worship>#worship><#taps>#taps>
HUC4-JP5W-SPK9-6CSF-2RLD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Magyarítást elkezdték már régebben, de most idõhiány miatt szüneteltetik a fordítást.
A magyarítással mi van?
Az eladás megy!
Utána jönnek a gondok!
Õket venném:
De hibát jelez:
Mi a baj?
Miért nemtudom teljesíteni a feladatot?
próbáld meg a felénél felcserélni és nézd meg, hogy jó-e és így tvább
ezt a config filet merre is talalom, mert amit en talaltam abba van 1-2 gamepad felsorolva de az enyem nincs benne tehat nemtom mit kene atirnom
De sose értettem miért vesztek ilyen gamepadokat.
Amúgy érdemes megnézni a config file-t abban simán ki lehetett kicserélni
annyi a gondom tulajdonkeppen h a cselezes a 10. gombon van es azt at szeretnem tenni mashova
tudna valaki seginei nekem h hogyan lehet bekonfigolni a gamepadot a jatek alatt.
felismeri meg hasznalni is tudom csak a a gombok kiosztasat szeretnem atrendezni.