1012
  • Breki33
    Nálam is beakad

illetve olyat csinált tegnap hogy közeliben mutatja Imbra fejét erre megáll.

Na mondom mivan?

Azt hittem megint lefagyott de egy perc után továbbment.

Rájöttem amúgy hogy a Fifa nem nagyon szereti a SpySweepert így azt kilövöm előtte.
  • Grusi
    Nálam épp fordítva van, a 2005 akadt, ez meg töksimán fut.
  • DJ Bee18
    Nálatok is észrevehető, hogy nagyobb gépigényű, mint a 2005? Mert high-on 1024x768 alatt akadozik, míg a 2005 simán ment, vagy valami gond lehet?
  • báttyó02
    ZNYG-7NW6-ZPVX-5XB4-ZRLD
  • báttyó02
    pill
  • zozipapa
    tud valaki serial key-t a játékhoz?
  • báttyó02
    hehe akkor nem volt hosszu a karriered :DDDDDDDD
  • Grusi
    Ismételten hangoztatnom kell, hogy szerintem a grafika nagyon jó, végre élethű látványt nyújt az egész játéktér, valahogy él az egész. A mezek mondjuk valóban csúnyák, de ez messziről egyáltalán nem látszik :)
  • Breki33
    Tetszik.

Kamerát kéne még belőni, meg hiányzik a kényszerítő pasz

MIndig azt akarom nyomni.
    CSelezni a jobb analóggal próbáltam lehet kell hozzá nyomni az R2-öt.

A gyep egész jó stadion szinte ugyanaz.

Viszont nekem a reklámtáblák nagyon nem tetszenek és megint ez a ronda labda.

OTB-t nem használtam, szép akciókat lehet vezetni.

Első meccs 1-1 Parma ellen.
    Utánna felajánlották a lemondásom P
  • Breki33
    Szerintem is nagyon jó a kommentár.

OLyam Eurosportos
  • báttyó02
    nincsen még valami kiegészités a gémhez ??
    a fifa 2005-ből mit tudok ebbe átrakni?
  • shad0w
    Hmm... én nemtom mi lehet a baj, az én szar gépemen hiba nélkül fut :) Ha a virtuális memóriát növeled úgy sem jó?
  • báttyó02
    jaja én is untam már John-ékat :D
  • báttyó02
    :(((( ha elindul majd ird le te is a véleményed !
  • shad0w
    Nekem nagyon bejön az uj kommentár, már csak azért is mert végre valahára nem John és Andy :) De amúgy most még értelme is van a kommentárnak mer mondja h mikor téves egy ítélet :)
  • Breki33
    Na nekem első meccsen játék köben lefagyott.

Mostmeg nem indul el majd kiirja, hogy hardveres gyorsítást igényel.
  • báttyó02
    jaja a kommentátor tényleg éredes a régiek után :)
    de szerintem jók !
  • _Vegeta_
    Jojatek, vegre van mivel szorakozni. :)
    Bar a kommentar kicsi furcsa eloszor.
  • shad0w
    Na még egy két dolog a játékról ami csak több meccs után tűnhet fel :) Előszöris a legfontosabb: a játék sokkal többet változott a fifa2005höz képest mint az elsőre látszik. Nem grafikában, az továbbra is "gyönyörű", hanem játékélményben. Most játszottam le életem legjobb virtuális mérkőzését. Juve-ManU meccs volt ahol az volt a tulaj kikötése, hogy kaparjunk össze egy döntetlent. Elsőre hallásra nem tűnt lehetetlen küldetésnek, ám a többi infó csak a meccs indításakor került kiírásra: mérkőzés 20. perc, Juve vezet egy góllal, egy játékosom kiállítva... Na amit ezekután szenvedtem azért az egy nyavajás gólért... Fantasztikus meccs volt. Amúgy ezután volt még egy Juvéhez kapcsolódó "vicces" küldetés: győzzem le idegenben minimum három góllal... Nade a lényeg. A játékélmény fantasztikus, nagyon jók lettek a bírói tévedések és a kezelés megjelenése a játékban, bár ebben is van hiba pl nemegyszer kaptam ugy bedobást, hogy én vezettem ki a labdát az alapvonalon úgy h ellenfél még csak a közelben sem volt... Viszont kaptam már úgy 11est, hogy fél méterrel a 16oson kívül rúgtak fel, de a játékosom "bevetődött", a kommentátor szinte extázisban ordibálta, hogy mien téves az ítélet :) A távoli lövések is jók lettek. Mindeközben azért találkoztam egykét igen érdekes buggal is, a legérdekesebb talán az volt mikor szabadrúgás után a labda a hálón keresztül pottyant a kapuba, gól... Mindent egybevetve szerintem egy nagyon jó játék lett, jobb mint amiennek egy két meccs után gondoltam. A Season módot is sikerült érdekesre összehozniuk, most a 26. küldetés után is érdekesnek tartom, ám ha tényleg össz 50 van benne az kicsit elkeserítő. Szóval az új küldetések iránti kíváncsiság hajt előre de az Unlockolható szirszarok egyáltalán nem, strandblabda, klasszikus bőrfoci, megszerezhető harmadik mezek, uj stadionok és most meg kaptam vmi láthatatlan falat... Ebből a szempontből többet vártam a játéktól, még erre az FPS módra vagyok kíváncsi, valsz azis elég tré lesz...
  • Breki33
    Eddig csak tv és referree patchról tudok
  • fitutufi
    majd szóljatok lesz pecs a direct ip-re :)
    má jó lenne...
  • Breki33
    Érdemesebb a drágábbat

A másikból kettő tönkrement.

Egyik pont fifa bajnokság közben.

Nekem még van egy Cordlesem is, eladó PP
  • shad0w
    Kösz, valsz akkor majd egy iet rendelek.
  • Rudee
    Elvileg az.
  • grizzly21
    Ez most az UEFA CHAMPIONS LEAGUE 04-05 topik?
  • Breki33
    Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad

8000

sima dual action 6000

Rendelni
    klikk
  • báttyó02
    nekem max 5-6 ezrem van erre...... :)
  • shad0w
    Oks, és mennyibe van egy ien? És neten hol lehet iet rendelni? Tenx az infókat :)
  • Breki33
    Sztem aki bármelyiket fikázni akarja keresse fel a két direkt ezzel foglalkozó topicot
  • Breki33
    ja tényleg Pes4-ben jobbak a klubcsapatok
    Pes3-ban gondolkodtam
  • báttyó02
    vááááá ki fikázta a UCL-et ??? leirtam a véleményem a #368-ba,hogy a irányitás nem tetszik,de azonkivül kira !
  • Forrest Gump
    Tényleg elhúzhatnál ebböl a topicból, ha csak a fikázás miatt vagy itt.
    Szoktam olvasgatni a PeS4 topicot is bár nem játszom vele, de eszembe nem jutna negatív véleményeket beírkálni oda, és más fifástól se nagyon láttam.
  • báttyó02
    illetve hát jó,de hozzá kell szoknom
  • báttyó02
    aha az jó,lehet veszek :))
  • báttyó02
    de feliratok vannak például ne menjünk messze juvénál :)
  • Breki33
    hasonló
  • Breki33
    Hát tényleg elég rondák
    ott nincseneg logok ezért nem elmosott....
  • báttyó02
    tehát az olyasmi mint a playstation-os gamepad ugye ?
  • báttyó02
    igen érdekel valakit :D

• Breki33
    rumblepad 2

igen két dual karos kell