UEFA Champions League

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nemtom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
nekem is jön,reggel telepitem 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kernek infot a gamerol, nekemis lassan lefog jonni, bar most rossz a gepem azt jatszani se tudok, mindegy. Szoval A kommentatornak van figo hangja ? Fifa2k5ben ezt hianyoltam 1000l 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

OFF:Úgyis elvertelek volna 😊
ON

Joke
Haverral akartuk ma tolni neten, direct ip-vel, erröl letehetünk. Nem értem az EA üzleti politikáját, igaz, már régóta nem...

És valami patch lesz hozzá , azt nem tudod?

Rudee
Igaz.

Hali!
Igaz , hogy nincs direct IP?

http://plaza.atw.hu/
forestjr79
eszközök-beállítások-kapcsolódás-egyidejû letöltés

Forza vecchio cuore rossoneri!

báttyó02
melyiket ajánlod ? 😄

www.top20.hu
báttyó02
lassn már én is szedem......

báttyó02
öö torrent 😄

báttyó02
szivesenszivesenszivesen 😄

köszköszkösz

gercse
valaki egy letöltöhelyet?<#vigyor>

báttyó02
CD-KEY: ZNYG-7NW6-ZPVX-5XB4-ZRLD

lécci-lécci

hali!

tudna Valaki egy cdkeyt írni???

köszi
Rudee
Valóban jók a küldetések. Nemtom mi van ha nem sikerül, eddig mind jó lett. Az ötödiket csináltam meg most, belegondolva télleg rövid lesz. Szerintem viszont sokkal lassabban fog menni minden, mikor már a BLbe küzdünk.

Egyébként a pontokat nem lehet levásárolni, hanem magától ad érte ezt-azt. Én pont most kaptam 70000 pontért vmi beach ball-t.

shad0w
( bocs a nem ide tartozó kérdésért, de eddig sehol nem kaptam a kérdésemre választ: FlashGet-ben hol lehet beállítani, hogy hány szálon töltsön egy fájlt? )

don't give a fuck

shad0w
na nekem még 15 perc van hátra cd2-bõl... azthiszem holnap játszok vele egy csomot aztán akkor leirom énis a véleményemet róla...

don't give a fuck

shad0w
szerintem ezek a küldetések a játékban a legjobb újítások, elég érdekesen hangzanak, fõleg ez a játékos eladás-vásárlás, bár remélem nem lesz egyhangú és nem fog annyiban kimerülni, hogy meghatározzák, hogy meik csapatot hány góllal kell megverni... meg ha már most a 4-nél tartasz és össz 50 van benne nem látszik vmi hosszúéletûnek a játék... és ha nem sikerül a küldetés akkor mivan, újra kell jtszani meccset, vagy csak nem kapsz pontot?

don't give a fuck

shad0w
erre lehet, hogy lesz megoldás mert a demohoz is kiadtak valami demo zoom nevû progit amivel elméletileg ki lehetett volna kapcsolni a szélesvászont, mondjuk nekem nem mûködött...

don't give a fuck

shad0w
tudtommal nem volt szó az elõzetesekben direct ip-rõl, ettõl függetlenül le lehet irni EA-t, de nem ezért 😊

don't give a fuck

Rudee
A 3. küldetés az eddig legérdekesebb, el kell adni egy védõt, középpályást és csatár, majd venni belõlük egyet-egyet. Vannak kikötések is.

A 4. küldetésem az volt, hogy lõjjek 3 gólt. A Parma volt az ellefél, elsõ félidõbe Owen lõtt kettõt, aztán a hajrában (86. és 89. perc) Gravesen és Guti is betalált.

Rudee
Sehogy.

thedriver
Hogy lehet beállítani, hogy ne legyen "szélesvásznú" a kép? Én nem találom.

Mindenképp érdemes.

Rudee
Szerintem érdemes.

Rudee
Ott legalább volt multiplayer lehetõség a játék módokban, itt az sincs.

A játékra gondoltam...

fitutufi
bundáskenyeret ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

báttyó02
gyáh...pedig elõzetesekben irták hogy lesz.....ennyit az ea-rõl......

Érdemes leárntani?

Forrest Gump
Hogy rohadjanak meg, de lehetett sejteni!
thedriver
A FIFA 2004-ben sem volt, aztán kiadtak hozzá egy patchet.

Valóban nincs direct ip...

Rudee
Pedig jó.

A roster lehetne friss mongyuk, de ez legyen a legkevesebb.

Rudee
Én nem találtam, de még a game modes-ba sincs multiplayer funkció. Nem valószinû hogy patch lenne majd a késõbbiekben.

😊
Én nem mertem még karrierbe vágni.
Meg be kéne dugnom a vidkártyahûtésem meg így passive hûtéssel megszenvedett...

Forrest Gump
Tuti, hogy nincs benne direct ip, mert akkor le se szedem?
Rudee
De ne idõszámítás elõttit mongyá 😄

Elég érdekes eddig a szezon, elsõ meccsen meg kellett verni a Deport 2 góllal, aztán a tartalékok ellen szintén a 2 gólos gyõzelem volt az elvárás, meg kellett 5 kapura tartó lövés. Kaptam is 28000 pontot, de még nem jöttem rá hogy hol tudom "levásárolni".

Elsõ meccsen Arsenal - MU 1:1
tizikkel nyertem 3:2-re óriási párbajban 😊

Fifa 2000 😊

Rudee
Szögletnél te mikor állítottad a lövés erejét? Eddig nem sokszor. Legalábbis FIFA-nál nem.

fitutufi
eddig is lehetett 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

shad0w
Akkor valsz neked van igazad, ezt még valameik másik forumon olvastam még a játék megjelenése elõtt... Mindenesetre ha nincs benne direct ip az hatalmas hiba...

don't give a fuck

Rudee
Egyébként második meccs után leírhatom aszem, hogy az új pontrúgó rendszer eddig teccik. Az labda irányát, rúgás erején is lehet állítani.