UEFA Champions League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
don't give a fuck
Meg a másik: mikor választani kell a számok közül, ott meik micsoda? Mer pl az egyes nekem nem csinál semmit, viszont akkor mi felel meg az egyesnek? Meg a többinek?
Yvorl redves farkára!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
röviden ennyi
don't give a fuck
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
don't give a fuck
don't give a fuck
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
don't give a fuck
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
Szar Bayern, szar Bayern :)
don't give a fuck
Az ellen úgyis hibázni fog és azt kell kihasználni...
<#hehe>#hehe>
don't give a fuck
Anno akkor fejeztem be a fifázást amikor world classon az MTKval 5-1re vertem a brazilokat. :)
don't give a fuck
don't give a fuck
Remélem kiadnak majd hozzá patchet ami orvosolja ezt a problémát!
don't give a fuck
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De igénytelen pöcs vagyok <#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!