1012
  • gercse
    na nekem is lenne egy kérdésem a karriert mely csapatokkal lehet elinditani?bármelyikkel ellehet amelyik benne van?(talán a héten meg lesz nekem is a game)
  • joe69
    uh, sorry
  • Breki33
    519-520
  • joe69
    az unlockolhato dolgokat hol lehet aktivalni?
  • Breki33
    Tudom már megbeszéltük, hogy a Teccoban kapható

Mondjuk nemtom miaza a satud P
  • joe69
    mar reg kaphato Magyarorszagon, a saturn szorolapon mar megjelenes elott rajta volt, tehat boven beszerezheto
  • Rudee
    Még a demoba raktam be egy mezt próbaképpen.
  • Breki33
    pedig műxik

legalábbis a pes része P

mást cseréltél?
  • Rudee
    Én hiába jeletkezek be, nem látom a topicocat. Kijelentkezve ugyanez a helyzet.

Még nem próbáltam labdát cserélni.
  • Breki33
    most megy

délután volt egy kis leállás

labdát tudsz cserélni?
  • dadek
    ez a first person mode nagyon gagyi lett és a többi unlock is egy kalap szar. Ráadásul csak play now és home and away modeban használhatóak. Nagy csalódás!!!
  • Rudee
    FIFA2005höz is elég későn tették fel külön, szerintem ennél is az lesz.

Más. Neked megy a soccergaming.tv?
  • Rudee
    Meccs előtt (mikor kiválasztod hogy home vagy away csapattal vagy) alul bejön időnként hogy unlockables. Arra rámész és ki tudod választani ami kell.
  • dadek
    sziasztok!

azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet az unlockables-eket használni? Egy unlockerrel feloldottam az összeset, de csak a seson módban tudom megnézni őket viszont, ha valamelyiket ki akarom választani, Pl. labda vagy first person mode nem reagál semmit és nem tudom őket használni. valaki segítsen! előre is köszi
  • Breki33
    Fanatikus :-)

Úgyis kiadják külön
  • Breki33
    passz

nem fogtam semmire csak ez abszolút nem úgy volt ahogy beállítottad

neked volt vmi problémád a géppel nem lagról volt szó szinte játszhatetlen volt holott ez nem jellemző. Ezt az egész beállítást nem értem, hisz utánna mikor jó volt nyertem ezért elnézést kértél és megbeszéltük erre fél év múlva felhozod úgy, hogy húdemegvertél :-)

De sztem hagyjuk ha neked így kellemesebb hidd ezt.

XBox-on nem játszottam, de ne várd azt hogy egyből érezni fogod, mondom nekem még a mai napig kell pár meccs, hogy belejöjjek.

De ezzel pont magadnak mondasz ellent hisz azt mondtad nincs nagy különbség.

Nem nézek hülyének semmit, sőt becsülöm aki bill-el játszik úgymond kétkezest.
    De aki nem tud játszani gamepaddal sztem nem tudja megítélni mennyivel jobb.
  • Rudee
    Marha lassan csordogál a spanyol, remélem ma még azé sikerült leszedni
  • Grusi
    Miért, az mit csinál? :D
    Amúgy csak azért állítom be így, mert akármikor akárkivel játszottam és nyertem, mindig arra fogta, hogy jaj, lag, bejött a macska, bejott a kutya, fujt a szel, neked fujt a biro, stb, holott ha a kovetkezo/elozo meccset ok nyertek, egyetlen nyiff sem volt, hanem "jo meccs volt" szoveg jott, szal ez igy engem mostmar visszamenoleg sem hat meg. :)
    Próbáltam Xbox-on játszani Fifa 2005-el, de teljesen komolyan mondom, hogy billentyűzeten sokkal jobban éreztem, mikor merre kell mennem, jobban tudtam időzíteni a passzokat, cseleket, irányváltásokat. Két játékost pedig valóban nem lehet billről egyszerre irányítani, de bevallom, soha az életben nem is éreztem hiányát. :) Tehát kéretik nem hülyének nézni azt, akinek nem a gamepad jön be, hanem a jó öreg keyboard. :)
  • Breki33
    És most próbáld meg egyszerre megnyomni bill-en a c+e+shift-et meg a nyilakat :-))))
  • Breki33
    Ha nem sok különbség lenne mindenki egyből tudna billentyűzet után gamepadon játszani.

Pont ellenkezőleg van át kell állni és ehhez sok-idő kell.

Sokan a Fifa 2004 demójánál álltunk át és bizony amatőrön kellett kezdeni. Nekem speciel mindig kell néhány meccs hogy belejöjjek emiatt.
    Viszont aki rendesen megtanult vele játszi mind egyetért abban, hogy sokkal élvezetesebb vhogy jobban a kezedbe van a játék.

A különbséget speciel nagyon jól meg tudom ítélni hisz évekig játszottam bill-el és az új cuccok tesztelésénél bill-el nyomom.

Mégegyszer nem arról van szó, hogy valaki gamepadot használva jobb lesz, hanem a játék lesz élvezetesebb !!!

Deha te azt mondod hogy neked ugyanaz billel egyszerre két játékost írányítani mint a két analóg paddal készséggel elhiszem. P

Az a meccs amiről te beszélsz 4-2 lett október 11-én volt és én magyaráztam el neked hogy go-ra kell indulni, de az istennek se értetted meg én meg egy patch hibája (azonos mezek) miatt voltam ideges.

Ez a meccs irtózatosan szaggatott amit akkor megis beszéltunk, elnézést is kértél érte (mondván vmi hiba van a gépeddel)
    de ha visszaolvastál láthatod, hogy ezt megis beszéltük.
    Nem gondoltam volna ezek után, hogy így állítod be :-)

Utánna mikor nem volt gond emlékeim szerint én nyertem, de az utolsó hónapban mikor még fifáztam veretlen voltam.

Erről ennyit, de ha neked ebből az jön le, hogy nem jobb a gamepad hát hidd azt :-)

• Grusi
    Ja, C nem kell, az csak modifier, cseleknél szerintem nem is működik. Pl. emeléssel való kiugratáshoz, kapuson való átemeléshez vagy lövőcselhez kell.
  • Grusi
    Az általad hármasnak jelölt ponttal egyáltalán nem értek egyet, egyszerűen van aki ezt "masterelte", van, aki azt.
    Amúgy meg egyetlen meccset játszottunk, direkt meg is néztem az irclogot, hogy rosszul emlekszem-e. :) 4-1 lett ide, csak hogy bizonyítsam, hogy nem néztem el semmit nagyon.
    Ja, és szorri a kisbetűzésért, nem volt szándékos.
  • Breki33
    Szerintem a c nem kell az alap cselekhez shiftel és a nyilakkal simán elhúzod az elég szerintem.

Gamepaddal annyi hogy R2 és jobb analóg
  • Breki33
    1. nem kapok
    2. Nem azt montam, hogy jobb lesz tőle csak a játék élvezetesebb.
    3. Jelentős különbség van -nemis értem hogy gondolod ezt
    4. Breki
    5. Rosszul emléxel egy meccset te nyertél a többit én.
    Emléxem annál vmi gubanc volt amit megis beszéltünk (Asszem akadt mert vmi volt a gépeddel)
    6. Nem nagyon kaptam ki 3 főleg 4 góllal Fifa 2005-el vmit nagyon elnéztél.
  • Since
    Ha valakinek lesz egy kis ideje letudja írni a cselezési módszereket? Mert például futás után megnyomom a shift + c-t rögtön szerel a védő, időm sincsen cselezni...Ha meg nemfutok, akkor meg hátulról visszaérnek, szóval valami megoldást kellene találni. Legyetek szívesek :-)
  • Grusi
    Százalékot kapsz minden eladott gamepad után? :)
    Amúgy szerintem nincs jelentős különbség gamepad és billentyűzet között, kinek mivel megy jobban - én a magam részéről aláztam meg csúnyán gamepados ellenfelet, és szívtam hatalmasat billentyűzeten játszótól. Amúgy breki, mi régen játszottunk is egy meccset, ahol 3 vagy 4 góllal nyertem is, szóval talán annyira mégsem jó cucc az a gamepad :)
  • Breki33
    gamepaddal egyszerű
  • Since
    Hmmm elég nehezen megy a cselezés...
  • Rudee
    Shift c nyilak
  • Breki33
    jelenleg igen
  • Since
    Hogyan lehet cselezni billentyűzettel? :)
  • Grusi
    :DDDD
  • joe69

az elkepzelhetetlen szamodra hogy valaki megvegye a jatekot??
  • Breki33
    Elmondtuk, hogy nincs direct ip
  • Nadi
    Valaki próbált már online?
  • Grusi
    Fenébe, nem lehet valahogy BL-szezon közben nehézséget váltani? Semipron kezdtem, de elég kevés így a kihívás... :(
  • Breki33
    Ja csak egyszer felrúgtak elestem az elpattanót az ellefél rárugta a fekvő kezemre.

Találjátok el ki jött.

Viszont végre tudom, hogy kell cselezni
  • Grusi
    Hat nem kell mindig az első ajánlatot elfogadni :)
  • Barni
    szerintem nem rossz a játék főleg hogy van benne kéz :))
  • Rudee
    Én meg most töltöm a spanyol verziót, arra a kommentátorra leszek kiváncsi. FIFAhoz marha jó volt.