1012
  • gercse
    az zsír akkor már csak a játékot kell megszereznem
  • dadek
    Szisztok!

befejeztem a szezon módot a Liverpollal és megnyertem a BL-t. Végre megcsinálták a meccs uztáni ünneplést. Nagyon jó lett. (bl zene+kispad befutása a pályára, edződobálás stb.)
  • james69holden
    Na ne! Csak ennyi? :D
  • Rudee
    Lőjjé egy gólt egy cseréddel.
  • thedriver
    Egy cserejátékossal kell gólt lőni.
  • james69holden
    Az mit jelent hogy score 1 goal with substitute? Mert Dinamo Kijev ellen játszok, 2-1-re vezetnek és a 65. percebn szállok be...ű
    Azt hittem 1 góllal kell nyernem, meg is nyertem (sőt 2 vel!), de nem kaptam érte lófaszt se...
    Na mit jelent a szöveg, angoltudásom csekély e téren
  • The Hedgehog
    arra várhatsz :)
  • thedriver
    Nekem tegnap úgy a 30. küldetés környékén sikerült összehoznom egy kezezést. Kicsit meglepődtem. Most már csak egy játékvezetői labdára vágyom.
  • AMDFan
    Hát nekem is kicsit fura, hogy azért mert nem vertem a reserve csapatot (ami az MU-nál majdnem olyan erős volt mint a kezdő) el kellett adnom 3 kezdőt!! G.Neville (soha nem adtam volna el), CRonaldo (ezt annyira nem bántam), Rooney (ehhh...). Aztán helyettük meg ilyeneket tudtam max megvenni, hogy Belletti, Gattuso, Yorke. No comment. Yorke-ot szeret(t)em, de azért Rooney-nak jobban örültem volna, ha marad. Később meg megint 3-mat el kellett adnom. Így meg már nem azzal az MU-val játszok. Szóval lehetne mit csiszolni ezeken a küldetéseken...
  • joe69
    zidane azert olcso mert oreg, bar ez azert hulyeseg ebben as jatekban, mert ugyis csak 1 szezont nyomsz le...

a jo oreg jatekosok olcsobbak, mint azonos kepessegu, de fiatalabb tarsaik,ilyenek giggs, maldini, hasselbaink, stam
  • Joke
    Hát én rohadtul nem értem. Mikor tényleg annyi játékost el kell adnom, és monjuk a Zidane is kb csak 6 misit ér, és a legolcsóbb ellen is 9 misi, akkor elég nehéz nem a legjobbakat eladni. Mert a Juanfran a 1,3 misiével hát... Meg Pavon, meg Raúl Bravo. Szóval így nehéz játékosokat venni.
  • báttyó02
    :D
  • báttyó02
    najó hát az már más tészta :)
  • Rudee
    Zenéket eddig is ki lehetett cserélni.
  • Grusi
    Eső van :)
  • báttyó02
    hm te szereted az urban freestyle-t? :)
  • báttyó02
    ehem ehem :D én amúgy a rappet szeretem,meg még max diszkó zene,de nekem valahogy bejön ez a zene,amit az UCL alá nyomtak :D
  • NiGhTM4R3
    FIFA 2005-be volt pár szám ami egész jó volt, de ebbe, fújj.
    De van akinek a nyálas,lightos zene jön be:)
  • báttyó02
    nekem a zene non teccik
  • NiGhTM4R3
    Értékelés:
    Pozitívumok:
    - Végre lecserélték azokat a nyomorék kommentátorokat
    - Szezon mód teli ötletekkel, edző kinézetválasztása
    - Játékélmény, mozgás, cselek (kismértékbe,DE) változtak (sztem)
    - Új gólörömök
    - Okosabb ellenfél
    - új szabadrúgás, szöglet
    - hosszabbítás kijelzése
    Egyelőre ennyi.
    Negatívumok:
    - Zene szar ahogy van
    - Grafika semmit sem változott (mennyi idő kell h egy értelmes közönséget varázsoljanak a játékba???)
    - BUGok még vannak
    - FIFA 2005-höz képest nem olyan nagy a változás (Én többet vártam)
    stb stb
    Amiket hiányolok:
    - Időjárás? szél, hó, eső, cunami vagy vmi??:)
    - Cserékkel milesz
    - Grafika tuning
    Lehet véleményezni:)
  • Grusi
    Énis Manchesterrel kezdtem, elmentek a felesleges játékosok, lásd Solskjaer, Keane (muhaha), Fortune, stb, jött hozzám is Ronaldinho és Kaká, majd később az olasz futball két tinisztárja, Pazzini és Montolivo. Pazzini remek fogás volt amúgy, négy meccsén nyolc gólnál tart :)
  • Grusi
    Az amúgy oké, hogy valamiért zavarnak a bírói tévedések, amik szerintem egyenesen élethűvé tették a játékot, de hogy a küldetések nehézségét kifogásolod, az igazán nem járja. Ha jól játszol, nem kell "széttörni a billentyűzetet a monitoron", ennyire egyszerű. Szerintem sokkal, de sokkal jobb a játékélmény, mint a Fifa 2005-ben, csak az a rohadt direct IP benne lenne...
  • shad0w
    Noshát én a ManU-val csináltam Seasont és Giggsen kívül egy kezdőt sem adtam el, őt sem lett volna nagyon muszály, csak meg tudtam szerezni helyette Nestát. Rajta kívül még Kaká és Ronaldinho érkezett a csapathoz a többi gyengébb játékoson kívül szal sztem nagyon jól meg lett csinálva a játékos eladás-vásárlás rendszer. A bírói tévedések azért általában könnyen észrevehetőek arról nem is beszélve hogy a kommentátor mindig jelzi, hogy mikor volt téves egy ítélet és miért. Szal nemtom hogy nem vetted észre :) Én már kaptam 11est ugy h kb egy méterrel 16os előtt rúgtak fel, és ellenem is ítélt már a bíró tévesen 11est. Meg nemrég kiállították az ellenfél egyik játékosát és 11est is kaptam 16oson belüli kezezésért, szal ez is elég jol meg van csinálva, sztem... :)
  • joe69
    sem
  • joe69
    semmikepp dem azzal a csapattal indulsz, hisz ha jol szamolom osszesen talan 7 jatekost el KELL adni
  • Rudee
    Season-t én is a Reallal kezdtem, de nem kellett a kezdőket eladnom. Illetve el tudtam volna adni őket is, de ott voltak a tartalékok is. Pavón, Celades és Morientes ment el először, egyikükre se volt szükségem.
    A 2. vagy 3. küldetés az ugye hogy verd meg a tartalék csapatodat. Ha itt nem nyersz, csak akor kell a kezdőből eladni embereket.
  • Joke
    Vannak benne tévedések? Mondjuk néha feltűnik hogy én szögletet ítéltem volna kirúgás helyett, de még vissza sem nézem, hogy ténlyeg így volt-e, vagy sem, nem hogy felidegesíteném amgam rajta. 11-est meg még én sem kaptam, meg még ellenem sem fújtak be.

Az viszont elég gáz, hogy kedvenc csapatommal season módot indítok, és az elején el kell adnom a fél kezdő csapatomat, mert ugye helyettük vennem kell mást, de azok meg rohadt drágák, így viszont olyan játékosokat kell eladnom, akik sokat értek. Zidane, Becks, Raúl, Oven, Morientes nélkül meg azért már nem olyan könnyű hozni a meccseket! De a nagyobb baj, hogy így már nem azzal a csapattal indulsz, akivel szerettél volna!
  • shad0w
    Nos ezzel úgy ahogy van nem értek egyet.
    1. bírói tévedések nagyon jók lettek, én egy játékon valahogy nem tudom felidegesíteni magam, 10évesen kinőttem. Jókat röhögök azon is ahogy a kommentátor sikítozik h ugyanmár biróúr ez nem 11es mikor ellenem adja meg akkor is. :) Amúgy többnyire bedobásokat és szögeleteket "téveszt" a bíró és a partjelző. Amúgy ismétlem sztem nagyon jól megcsinálták, még véletlenül sem a fifa2005 "maradványa"...
    2. sztem jók a küldetések és a nehézséget még véletlenül sem lehet Season módban állitani...
    3. ez az egyik amiben egyetértünk, nagyon tré unlockables, csak egy ujabb fogás volt az EA-től h bejelenthetik h bícsbóll meg fps azt nesztek egy strandlabda...
    4. UEFA CL játékélménye százezerszer jobb mint fifa2005é; másik dolog amiben egyetértünk direct ip kihagyása, EA suxx
    5. nálam még fentvan, fent is marad még egy darabig, amugy 3 nap alatt nem könnyű megítélni egy játékot (lásd pl PES ahol mindenki ezt mondogatja :)) és a harmadik dolog amiben egyetértünk: énis örülök hogy nem vettem meg :)
  • Breki33
    mit hagytak meg?
  • valdez
    sziasztok.

már megint fogom a fejem a dizájneri döntéseken.

első: bíró tévedések. pofátlanság. a fifa 2005ben is volt hogy csomószor a hibásan megírt algoritmus miatt rossz döntések voltak főleg szöglet és kirúgás ítélésében. kis túlzással meghagyták az egészet és felmondattak pár mondatot hozzá. az már a dolog másik oldala, hogy szerintem az emberek többsége szereti, ha igazságosan folynak a dolgok. aki nem az elmegy műkorcsolyát nézni.

második. iszonyat jó dolog a meccsenként változó feladatok. viszont ezt is sikerült elbaszni. nyerjek a celtic ellen bl meccsen három góllal és birtokoljam a labdát hatvan százalékban. jó. advance. hopp, kiderül hogy 28. perc és 10 emberem van. természetesen megpróbálja az ember, több választási lehetőség is van: végigjátssza a meccset aztán elszomorodik hogy nem sikerült; lejjebb veszi a nehézséget; játssza a meccset és a hosszabbításban eltöri a billentyűzetet a monitoron mert a "tévedő bíró ficsör" aktiválódott; szarik rá, és csinálja a szezont tovább.

harmadik: unlockables. már leírták alább miért faszság.

negyedik: a fifa 2005 szinte ugyanilyen játékélményt és van directip.

ötödik: uninstall három nap után. örülök hogy nem vettem meg
  • Breki33
    Asszem nekem egyszer átlépte a labdát
  • shad0w
    Ehe, ezt a bírót nemcsoda, hogy "elfelejtették" aktiválni :) Valami borzalmasan idegesítő ahogy mozog a pályán. Soxor jobb az emberfogása mint a védőké, nemegyszer volt olyan, hogy vezettem a labdát a bíró meg fél méterrel előttem futott hátrafelé...
  • Breki33
    valószínű nincs szerkesztőprogi
  • Rudee
    A mez más felépítésű, nem jó hozzá a FIFA-s. Egy bíró patchet láttam már, meg volt még egy valami.
  • gercse
    mezeket vagy valamit lehet bele rakni?egyáltalán jelent már meg valami hozzá?
  • Rudee
    Kár hogy szinte semmilyen kiegészítő se jelenik meg
  • fitutufi
    season-t 2 napja végigtoltam , de má uncsi... :)
    direct IP-t akarok
  • Rudee
    Jobb mint a FIFA, karrier végére még nem értem el.
  • gercse
    és érdemes vele sok idöt eltölteni?tehát jobb mint a fifa?vagy egy szinten vannak? a bl megnyerése után van valami jo kis animácio?
  • Rudee
    Bármelyikkel.