UEFA Champions League

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, C nem kell, az csak modifier, cseleknél szerintem nem is mûködik. Pl. emeléssel való kiugratáshoz, kapuson való átemeléshez vagy lövõcselhez kell.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Az általad hármasnak jelölt ponttal egyáltalán nem értek egyet, egyszerûen van aki ezt "masterelte", van, aki azt.
Amúgy meg egyetlen meccset játszottunk, direkt meg is néztem az irclogot, hogy rosszul emlekszem-e. 😊 4-1 lett ide, csak hogy bizonyítsam, hogy nem néztem el semmit nagyon.
Ja, és szorri a kisbetûzésért, nem volt szándékos.

Breki33
Szerintem a c nem kell az alap cselekhez shiftel és a nyilakkal simán elhúzod az elég szerintem.

Gamepaddal annyi hogy R2 és jobb analóg
Breki33
1. nem kapok
2. Nem azt montam, hogy jobb lesz tõle csak a játék élvezetesebb.
3. Jelentõs különbség van -nemis értem hogy gondolod ezt
4. Breki
5. Rosszul emléxel egy meccset te nyertél a többit én.
Emléxem annál vmi gubanc volt amit megis beszéltünk (Asszem akadt mert vmi volt a gépeddel)
6. Nem nagyon kaptam ki 3 fõleg 4 góllal Fifa 2005-el vmit nagyon elnéztél.
Ha valakinek lesz egy kis ideje letudja írni a cselezési módszereket? Mert például futás után megnyomom a shift + c-t rögtön szerel a védõ, idõm sincsen cselezni...Ha meg nemfutok, akkor meg hátulról visszaérnek, szóval valami megoldást kellene találni. Legyetek szívesek :-)

Százalékot kapsz minden eladott gamepad után? 😊
Amúgy szerintem nincs jelentõs különbség gamepad és billentyûzet között, kinek mivel megy jobban - én a magam részérõl aláztam meg csúnyán gamepados ellenfelet, és szívtam hatalmasat billentyûzeten játszótól. Amúgy breki, mi régen játszottunk is egy meccset, ahol 3 vagy 4 góllal nyertem is, szóval talán annyira mégsem jó cucc az a gamepad 😊

Breki33
gamepaddal egyszerû
Hmmm elég nehezen megy a cselezés...

Rudee
Shift c nyilak

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
jelenleg igen
Hogyan lehet cselezni billentyûzettel? 😊

😄DDD

<#idiota>
az elkepzelhetetlen szamodra hogy valaki megvegye a jatekot??

Breki33
Elmondtuk, hogy nincs direct ip
Valaki próbált már online?

Fenébe, nem lehet valahogy BL-szezon közben nehézséget váltani? Semipron kezdtem, de elég kevés így a kihívás... 😞

Breki33
Ja csak egyszer felrúgtak elestem az elpattanót az ellefél rárugta a fekvõ kezemre.

Találjátok el ki jött.

Viszont végre tudom, hogy kell cselezni
Hat nem kell mindig az elsõ ajánlatot elfogadni 😊

Barni
szerintem nem rossz a játék fõleg hogy van benne kéz 😊)

Avanti Italia!

Rudee
Én meg most töltöm a spanyol verziót, arra a kommentátorra leszek kiváncsi. FIFAhoz marha jó volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

És ez a legnagyobb baromság a játékban.
G.Neville, CRonaldo, Rooney akiktõl megváltam.
Igazolni persze nem tudtam normálisat. Belletti, Gattuso, Yorke 😊

ha nyersz a kezdokkel, akkor valaszthatsz hogy kiktol valsz meg

van az elejen amikor a kezdok jatszanak a tarcsik ellen, na ha ott kikapsz a kezdokkel, akkor a tulaj azt mondja hogy a kezdok szarok, es radikalis valtozasokat kell eszkozolni, el kell adni 3 kezdot es venni ujakat

Most mentem tovább és késõb már azt adtam el akit akartam

shad0w
Pff így jártál 😄 Én azt adhattam el akit akartam...

don't give a fuck

Csak onnan lehet.

shad0w
Mér, neked a kezdõ 11bõl kell eladnod? Csakmer nekem nem volt kötelezõ a kezdõk közül, én Smith-t adtam el asszem...

don't give a fuck

Ne máááár.Most Van Nistelrroy-t vagy Rooney-t adjam el?

shad0w
Így van! És venned helyettük hármat...

don't give a fuck

Breki33
ez a küldi
Na akkor most el kell adnom 3 játékosom??

shad0w
Na, hát Season módban vannak küldetések, amiket teljesíteni kell, nem azért vannak hogy kikerüld õket! 😄 De mikor az elõbb rákérdeztem, hogy Season módról beszélsz-e nem válaszoltál, bajnokság meg többféle is lehet, pl te is kreálhatsz ujat benne...

don't give a fuck

Nekem ez Seasonban van.Úgy kezdtem hogy a bajnokságban.

Ez szopás

shad0w
Akkor nemtudom.. De biztos, hogy nem Season módot indítottál? Mert ott tuti vannak ien küldetések, de azt nem tudtam, hogy sima Tournamentnél, BL-nél is van...

don't give a fuck

shad0w
A gép újraindul? Elég drasztikus... Az még viem szinten oké, hivág a játékból, megszokhattuk, dehogy ujraindul az egész gép...

don't give a fuck

Ez nekem 2 meccs után volt.

shad0w
Na én most kiprobáltam BL-t indítani, Tournamentet és saját ligát is de sehol nem írt ki iet mint neked. Nemtudom miért lehet...

don't give a fuck

Nekem meg nem indul el a BL.A zene elindul és a gép pedig újraindul.<#rinya><#rinya><#rinya>

shad0w
Hmm, akkor valsz igazad lesz, bocs, csak én még nem próbáltam bajnokságot inditani... BL-nél van ez vagy általad kreált bajnokságnál?

don't give a fuck

Olyan hogy behozza hogy sell a defender,midfielder,attacker in starting 11+buy a defender,midfielder,attacker.
Ezzel csak az a baj hogy én senkit nem akarok eladni.

shad0w
Kikerülni sehogy, a küldetésnek az a lényege, hogy megcsináljuk 😄 (de nemtudom, ha elinditasz egy bajnokságot akkor követeli hogy adj el 3 játékost?)

don't give a fuck

shad0w
De itt sem muszály a kezdõ 11-bõl eladni...

don't give a fuck

És hogy lehet kikerülni?

shad0w
Nem, ez Season módban az egyik küldetés csak.

don't give a fuck

Hogyha bajokságot játszok akkor muszáj eladni a kezdõtizenegybõl 3 játékost és venni helyettük 3-at?

Breki33
Már megoldottam

DE el kellett adnom DElpirit hozzá

Zambrottával együtt.

Mondjuk helyette meg van Ronaldinho és Sheva :-)
shad0w
Ehh alapból van egy kis zsé, ha jól emléxem 12 milla. Akiket még eladsz abból is bejön egy kis zsé. Azt viszont nem értem, hogy mit értesz ez alatt, hogy akiket meg lehet venni 15 millák 😊 Azok a legjobb játékosok akik bejönnek elsõ képen, de van két nyilacska amivel arrébmehetsz és végignézheted összes játékost szal akárkit megvehetsz 😄

don't give a fuck

Breki33
Ja most az a feladat, hogy adjak el egy csatárt és egy középpályást

De a kettõért alif adnak 11 millát akiket meg venni lehet 15 milla-k

Akkor itt hogy lehet továbbmenni?
Breki33
Amúgy most akasztott ki ez a game

Sporting ellen 28 perctól gólt kell löni.

78 perc minen fölé kezdek aggódni.
Akkor delpiero a középkezdõkörbõl elindul döl egyik védõ, hopsz másik majd 16-ról életerõs lövés a hosszúba.

Gyönyõrû mondom megvan az elsõ gif.

Mentésbe benne.

Oppá ez nem a 2005?
Sztem egy az egyben.
Najó nézzük, erre mutatja a középkezdést.

Ok akkor a vágén csak mutatja
lövök még egy nagyot a végén nézem erre az ellenfél két aprócska helyzetét ismételgeti majd kész.

Énis.