Büntetõpontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
/már leírtam mér kéne/
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gondolj bele, hogy eleve egy ilyen lámás pontrendszernek mennyire lehet komoly alapja . Az egész 1 nagy poén, ha valami komolyabb büntetõrendszer lenne, eleve nem ilyen lámával kellene csinálni az egészet . Várható volt, hogy az egész el lesz viccelõdve, mégha ti modok nem is így gondoljátok / akarjátok, de ha tényleg büntetni akartok, akkor egyszerûbb lenne minden modnak adni ban jogot, és ha használnia kell, használja . Talán van minden modnak annyi sütnivalója, hogy nem felejti el levenni 1 hét után, de akinek nincs esze, legyen notesze . Ez az egész most olyan, mintha a VIP csillagok helyett lehetne lámát tenni, de mégsem lehet, mert valami 'rosszat' kéne tenni érte (ez kerülget), komolyan mondtam, hogy fizetek VIP-et, mert nekem a csillag csak azt jelzi, hogy ki milyen nagy basszájba a fórumon, viszont a lámáknak elég nagy vonzerejük van, és biztos lennék benne, hogy a VIP-ek elég nagy része lecserélné a csillagját lámára . És annak megint nemtom mi értelme, hogy mióta van ez a rendszer, minden mod csak az 5 lámájával tud vagdalózni, komlyan azt érzem, mint amikor egy 4 csillagos VIP 'újreg köcsögöz' mindenkit . Sajnálom, nem tehetek róla, hogy nekem ez a lámás dolog poén szinten ennyire bejött, és ha elfogadtok egy javaslatot, akkor lámákra ne próbáljatok komoly büntetõrendszert alapozni, de ha csak fapovával tudjátok fogadni az eleve vicces dolgokat, akkor inkább nem is érdekel az egész, ha 0, ha 5 ...
Marha egyszerû neked azzal magyarázni, hogy nem tetszik nekünk a hangulat az SG-n, csak éppen ez kurvára nem igaz. Talán itt se lennénk akkor ugye.
Te vagy a másik tipikus példa arra, aki nem tudja megkülönböztetni a jó hangulatú humort az egyéb baromságoktól.
Úgy csinálsz mint K.András, mikor már nem tudsz mivel érvelni a saját hülyeségedre, akkor nekünktámadsz egy ilyen nyilvánvaló ökörséggel, aminek persze semmi köze a témához... De azért gondolom kurva okosnak érezted magad, miután elküldted ezt a hozzászólást. Sõt, biztosan viccesnek is gondoltad.
A sírás kerülget.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
\"Life is around you and in you.\"
(mondjuk én nevettem, amikor reagáltam rá, mert elképzeltem Borg gyors reagálását)
Rólad annyira emlékszem, hogy reggel is olvastam egy szösszenetedet és nem tartom, hogy a többséghez tartoznál.
Apropó.
Hány loál pólót rendeltél?
(ezt angolul mondta)
Már megint mi csináltunk?<#wow1>#wow1>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha nem tetszik a modoknak a poénkodás akkor minek van loál poló,gumiszoba,stb(sg forum 80%a). Töröljék az egészet....
ph34r
Már hozzászoktam ha valami piszkos meló van, akkor a moderátorok közül nekem jut :D
Én birom a kritikát, szal akkor Tuvoknak mehet az 5 láma?:)
De javaslom, vegyétek figyelembe, hogy ezt õ is olvassa!
Ha a lámavadászok valahol szórakozni kezdenek, azonnal 5 párosujjú lesz a jutalom.
De kockázatos, lehet kapni egyszerre ötöt is, akkor meg nem láma lesz...
shit happens
Jó lesz?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
És ez pont olyan büntetés, mintha egy elítéltnek nyalókákkal a szájában kellene szaladgálni körbe-körbe egy zsúfolt utcán ...
Látsz itt hatot egy sorban? Én csak ötöt (banánok takarják) :D