854
-
#689 tom, de akkor is!:) -
#688 láma ikont cserélem -
#687 vagy mint a punkbuster és a hőn szeretett global hardware ban :)
1 random gepalkatresz gyari szamabol general 1 kodot, amit bannol :)
gotta luv it ! :) -
#686 elolvastad a szabályokat? mert ha igen akkor tudhatod hogy ezért automatikusan jár a ban! -
#685 THX!:))
Én csak 1 lámát kértem, mert 1 hét az sok!;) -
#684 Hulljon a férgese! :)) -
#683 szép termés!!! -
#682 aaazigen ! :o -
#681 mai nap lámái (ők tényleg az igazi vérláma kategória, mert saját kérésére bannultuk őket, egyébként semmit sem tettek):
tuvok
ktc
szacsi
coolstuf
-
#680 saját kérésre még kiosztottam 2x5 lámát, szacsi és coolstuf részére. kér még valaki? -
Cat #679 ugye tudjátok hogy baromságokról vitatkoztok? aki idióta a fórumon igy is ugy is lámát kap, aki meg nem, az nem - iptől, mactól stbtől függetlenül -
#678 neeeem! inkább olyan Tomi féle! -
#677 homályosíts már fel pls. hogy mi az az "ip rejtő progi"?
proxyval netezel, vagy mivel?
az ipt teljesen nem lehet elrejteni, mivel azzal azonosítanak a weboldalak. ip nélkül nem tudnák kinek milyen adatot kell küldeni, érteed? :) max. bizonyos programok elől valamennyire rejtik, de teljesen anonim szvsz nem lehetsz. -
#676 sztem simán lelehet, de ne offoljatok!:D -
#675 Nekem adj 1-et lécci!:)) -
#674 Csak jelzem, hogy IP rejtő progim van, de azért ne próbálkozz!:D -
Xboxman #673 szerintem az életben nem fogod lekérni mac addresst bár lehet próbálkozni -
Aspyrin #672 htx kérsz lámát? -
#671 hihi...juhbeles?
egyé' mán zsírt, mer elfocc, azt meg nem szeretnénk...! (; -
#670 vissza akartam vágni, valami hasonlóval, de nem jut eszembe egy sem. úgyhogy grat, ez jó volt! -
#669 igen. csak a virslit szeretem... abból is csak egy fajtát hihi!
na jó, itt hagyom abba ezt a fajtalankodást!
-amúgy nem viccelt, tényleg se hús se zsír -
Aspyrin #668 kígyouborka -
#667 ...télleg? :o -
#666 hehe. fúj, egy csirke... vegetáriánus vagyok! -
#665 Itt lehet lámát kérni?
Szeretnék 1 hét bant! -
#664 :) -
Aspyrin #663 [én kérek elnézést] -
Aspyrin #662 akkor simogass engemö -
#661 egen -
#660 ha dc-vel le lehet, másképp is meg lehet oldani bizonyára. már olvastam valahol róla. -
#659 meglehet -
#658 mac-et hogy kérdezed le netről? -
#657 pölö. vagy gépnév, mac address, useragent, ezek kombinálva rengeteg lehetőség van... -
#656 Jó, csak úgy kezdted, hogy hú, az adsl -
#655 Ha már gépet kell kitiltani, akkor szvsz ennek az infónak a hosszabb változata alapján, ami az alábbi képen van, nameg a gépnév alapján, ami ezen nincs ott, de lekérdezhető, simán ki lehet:
-
#654 Tom, pont erről beszéltem...:) -
#653 Megsúgom, hogyha nem veszel szándékosan egy ip-t meg, akkor dinamikuson vagy. Lehet, hogy két hónapig nem változik, de lehet, hogy naponta többször is, amennyiben fel-le mászol a netre -
#652 rengeteg megoldás van, a mac address sem rossz ötlet hardware szinten, csak pöppet nehéz begyűjteni. -
Aspyrin #651 szereted az állatokatö? -
#650 Hardware ban? :O