Büntetőpontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Fõleg abban a megvilágításban, amikor valaki talán még nem is járt az adott topikban...csak beugrott egyet TÉK-elni...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
HONDA-The Power of Dream
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Megy hogy lehet nagyobb a nick sorom?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
három büntipontja van, és a stílusa katasztrófális
szerinted idevaló?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068892391
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
DE. Tudjátok már legalább ti modik hogy miért adtok pontot.És nem hiszem hogy az hogy vki nem olvass vissza akkora bün lenne hogy büntipont jár érte.Mint ahogy az sem hogy fölteszi azt a kédést amit más már föltett.Én csak azt mondom hogy dolgozzatok ki vmi. szisztémát ami szerint adjátok a pontokat, és azt tegyétek közzé hogy mki. tudja mit nem tehet.
HONDA-The Power of Dream
Efreet igen, de az megint más kérdés 😊)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
HONDA-The Power of Dream
ezenkívül nézd meg a topic címét: "Büntetõpontok"
nem vagyok moderátor sem, a játékkal meg nem foglalkozom - akkor minek menjek nézelõdni?
HONDA-The Power of Dream
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Volt olyan topic amit én is olvastam hogy csoró gyerek nem tudta mitöl tök sötét a game és nem lát semmit,erre azt mondták neki hogy menjen tök sötétben el a mitomén micsodáig és ott már világos lesz.Mi ez ha nem szivatás.Ahelyet hogy leirták volna mit kell átálitani.Az ilyen aki ezt a válasz adja nem destruktiv?nem érdemel pontott?
HONDA-The Power of Dream
nem véletlenül fórum a fórum és nem chat, hogy vissza lehessen olvasni. extra lustáknak a topic alján a keresõ is rendelkezésre áll, azt is lehet használni, hidd el nem fáj és azért nem büntet meg senki.
Bazz de ha vki tényleg nem ért vmit akkor mi van? mert a tapasztalat az hogy ha megkérdezel vmit akkor minimum lehülyéznek ahelyet hogy segitsenek vagy az a válasz hogy olvass vissza.Ja persze 20.000 hsz-t nem? Sztem ha vki kérdez vmit azért teszi mert tudni akarja a választ minnél hamarabb és nem azért hogy órákat olvasgasson.
HONDA-The Power of Dream
ja, diktatúra... mondta bármikor bárki hogy nem az van?
Télleg??? azér mer nem olvasott vissza??? LOL
Bazz lassan már mindenre kényszeriteni akarnak, MEGALOL
Tiszta diktatura lesz SZUPERMEGALOL
HONDA-The Power of Dream
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ez már egy kicsit sok...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Boldog Karácsonyt!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
És ott még beszélni se tudsz a moderátorral.
HONDA-The Power of Dream