854
  • St
    semmikor
  • Garfield
    Rendben.

És a gumiszobás résszel kapcsolatban?
  • Gladiator
    hát ez aztán marha nagy poén volt, gratulálok, mint egy ovodás. te nevettél magadon? hány éves vagy?
  • QuippeR
    nézd, én is írok néha a gumiba, de nem hozom át a többi fórumba a hangnemet. aki megteszi, az ezentúl gondolom :) mintájára lámát kap. ő is azért kapta, mert a gumiban érezte magát.
  • St
    A gumiszobáról nem fog megjelenni cikk az újságokban, hogy zsidóznak. Ennyit a polfórumról. Fórum és az SG egyik legjobb döntése volt a megszűntetése.
  • :)
    st: mikor irod vissza a szoba nevét az eredetire ?
  • Punkerwork
    az első törlés volt a figyelmeztetés, de ő ezt nem értete meg.
  • Garfield
    St-nek megy a többi moderáknak:

Anno a pol.fórum ki lett nyírva, mert néha elszaladt az ottaniakkal a ló. Igaz, hogy csak a fórumon belül és az esetlegesen előjövő hangnemet, stílust nem exportáltuk a többi fórumba (jelenlegi gumiroom és hatása), viszont senki sem volt kényszerítve, hogy odajöjjön. Egyébként a az új moderálási szabályrendszerrel az is vígan eldöcögne, de mindegy.

Tudom, hogy necces a kérdés, de ha a pol.fórumnak mennie kellett, akkor feltétlenül szükség van a gumiroom-ra és ezen fórum törzsfórumozóinak "hatására" a többi fórumban? Biztos annyira hiányozna? Mert akkor az egész fórumra gond nélkül be lehetne vezetni az új rendszert és a nem fórum-kompatibilis emberkék az igénytelen, primitív színvonalú hozzászólásaikkal (lásd: #245) gyorsan kiesnének.

U.i.: Értem én, hogy kell kreatív pályázat, mely úgymond pozitív üzenetet sugároz az SG-ről, de túrót nem ér az egész, ha ilyen hiperaktív óvodás csoport képét mutatja a fórum.
  • Kandurex
    Ezt a topicot nem bezárni, nem gumizni, jó lesz beszélgető helynek !
  • St
    megérkezett a következő "igazság bajnoka"
  • rezsofiz
    Egyébként most visszaolvastam meg minden, hogy :) mit írt, de nem értem most kapott figyelmeztetést azért hogy azt írta hogy "szaros szendvics", vagy egyből büntetőpont? Mert ha figyelmeztetés sem volt akkor meglehetősen igazságtalan volt a büntetőpont kiosztása ezesetben, tekintve hogy sztem poén volt. De mindjárt megnézem abba a topicban hogy pontosan mi is volt.
  • RelakS
    Bazz :D:D :
  • Lteebee
    Vajon kihez beszél?

Ja, hozzám.
  • RelakS
    Ja, de ne mással, sry!
  • RelakS
    Még jó, hogy nem kell direkt húzni, mert magától is összehozza :)
    szórakozz:) azért van a forum:)
  • Lteebee
    Az egész világ összeesküdött!
  • Lteebee
    Tudom, hogy érik a 3. láma/bünti, de ne siessünk!

Annyira jól szórakozom!
  • Lteebee
    Hangosan felröhögtem és mindenki néz.
    "A hét fő lámája: :)
    Gratulálunk! " Hát ezt meg ki irta ?:D köszi a gratuláciokat:) Amúgy meg nevezzétek vissza a topicomat büntetőpont klubra.
  • Punkerwork
    majd akkor megtanul viselkedni
  • Vlala #298
    a banner (vagy mi az ott fönn :-) ) azért már durva.
  • RelakS
    : tanuld meg leírni a másik nevét rendesen!
  • Crokin
    Ez nem biztos, hogy jó lesz. Lesz itt sírás, hogy márpedig ő ezért fizetett :)
  • RelakS
    Hosszúcím valami nagyon szööööööörnyüüüüüüü :D:D:D:D:D
    Rel: majd 1 hét mulva rákérdezek újra,hátha addigra rájösz:DD
  • Lteebee
    És ki az az LTee?
  • QuippeR
    majd ha már le tudod írni a nevem, akkor talán veszem a fáradságot, hogy megsértselek. addig számomra nem is létezel.
  • RelakS
    őőő... pls aktualizáld a listát! htx

(vagy a szabályzatban van? [ha j, akkor roxx :D])
    qui: amúgy ha zavar a topicomba az amit irok, akkor ne olvasd:) én se járok a te témáidhoz unatkozni:)
  • RelakS
    Ki az a Quiter?!
    de yó hogy nekem egyik sincs:)
  • St
    plusz büntetés: 3 pont és felett se a vip jogok se a nicklogo nem használható
    Quiter: te most sértegetsz ?:( Moderáljátok mert megsértett:(
  • Random_
    A fórum motor nagyon lehalt egy időben akkor költözött el az utolsó vonzó topic a Toyotás. Azután új szabályok meg design ami csak rontott.
  • QuippeR
    mikor hagyod már abba?

szerintem inkább tégy úgy mint, akinek két lámája van, és húzódj meg az istállóban a következő néhány hétre.
    St és mikor kapom vissza az eredeti szobanevet ami volt ?
  • Hellhammer
    Én már csak az autós topicok miatt járok oda.
  • St
    na beraktam a mellékes büntetést

2 lámával percenként lehet hozzászólni, 3 lámával 3 percenként, 4 lámával 5 percenként

plusz 2 láma felett nem lehet témát nyitni
    jajajaaa ez volt..