Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Vazzeg, hogy te mennyire 1.0 vagy...

Lteebee
Dehát már rég megoldottuk.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Használd a válasz gombot és vedd észre a jobb alsó sarokban megjelenõ kis üzeneteket!

Gyerekek, találjunk módot a porbléma megoldására, mielõtt megalakul a Lámák Szakszervezete, és demonstrációkkal követelik a jogaikat... vagy éhSéG-sztrájkokat tartanak, esetleg kivonulnak Straßburgba (bocs!)

VinylToy
régóta itt vagy, azt is látod hogy nem neked írta azt?! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LTeeeee: mivel feszitem a húrt ? ebben mi volt ami neked sértõ ?
Vigy a gyaloglon meg a mircen én is nyitok akárhány szobát, ahol op lehetek... sõt, 10 éve vagyok op egy mirc szobában, viszont ott csak 10 másik ember chatel, akinek ugyanúgy van opja. Na látod milyen jól megmondtad a semmit, a fórum többezer hozzászólójához képest?
St
azt is lehet
Lteebee
Azért ne feszítsd túl a húrt!

Mármint ha valaki kap 3-at, abból hetente 1 fogy el, vagy 3 hét után egyszerre a 3?
Szerintem 1 lámának 1 hétnél tovább is kellene maradnia. Legyen mondjuk 2hét/láma. Tehát 2 hetente -1, ha van.
LTeee: én leirtam hogy én hogy moderálnék.. az már a ti dolgotok hogy csináljátok.. Én voltam több chaten is moderátor,sõt vagyok is.. tudom nagyjábóül mit lehet megengedni 1 operátornak és mit nem..
MIMACSKA
Na jó, ha a téma nem bír el egy kis viccelõdést akkor sziasztok! További szép napot!

www.extragyongy.hu

St
lesznek
st: na igen, de akkor meglesznek a mellékhatásai is ?😊
Lteebee
Írtad.
Tetted.
Ha te sem veszed komolyan a témát, hogyan várhatod másoktól?

most engem leõrülteztél ?😄 ne személyeskedj 😊 mert Lámázhatod magad 😊
St
tegnap a moderátorokkal megegyeztünk, hogy aki önként lámát kér magára az kaphat max.-ot. tehát kérhetsz, mi adunk.
Jóvan, csak én is arra gondoltam, hogy mivel az 1 láma még semmit nem von maga után, lehetne az a figyelmeztetés... de akkor inkább privi lesz elsõre.
Punkerwork
na jó én elmentem kajálni, nem kezdek el vitázni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

MIMACSKA
Akkor írhatom mégis, hogy hüje 😄D

www.extragyongy.hu

Engem nem a láma jel zavar, mert naon yól mutat, de tényleg.. én még benyomnék magamnak vagy 5 ilyet, ha nem lenne korlátozás miatta...
Nekem tetszik a jel... Csak hát a moderálásnak is van módja... szerintem a privát üzenetet mindenki észrveszi...
Lteebee
Én akkor sem személyeskedek, ha valaki utasítgat.
Önkontrollnak nevezik.

És az, hogy más nem viselkedik jól, még nem elegendõ indok arra, hogy te is rossz legyél.

A pedálozásról meg annyit, hogy itt egy-két ember hiszi csak, hogy több száz, esetleg ezer pedálozik.
Mint amikor az õrült szembe megy a forgalommal...

MIMACSKA
Most írnám, hogy hüje vagy, de nem teszem mert személyeskedés lenne 😊

www.extragyongy.hu

Laalee
figyelmeztetõnek vedd az 1 lámát az nem von semmit maga után

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

St
Személyeskedésekért alapesetben ne adjunk lámát, a moderátort bárkinek jogában áll szidni. A büntetõpontokkal a közösséget védjük alapesetben, persze ettõl lehetnek eltérések.

A kakis szendvicsért jogos az 1 láma (korábban bant kapott volna).
MIMACSKA
😊

Bár ez engem még eddig nem zavarna... de azért köszi 😄

www.extragyongy.hu

LTeee: igen az volt.. de nem olvassa el azt hogy ki mit ir.. punk itt volt folyamatosan reagál erre ilyen hülyeséget ir hogy punk nincs itt szóval ne irkáljak... neki kellene láma jelet adni mivel még azt se tudja ki kicsoda.. még a neveket se ismeri fel.. csak pedálozik itt nektek😊 biztos operátor akar lenni😊
St
Ha nem gyûjt valaki újabb lámát, akkor a lámák annyi hét alatt törlõdnek, ahány lámát kapott.
Random_
Mi van akkor ha nem veszed észre a privát üzit? Na meg a moderátor várja a választ? Meddig egy napig?

A poén szerintem nem volt jó inkább gyomorforgató.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lteebee
És kezdi elõlrõl.

Ja ezért ne adj neki lámát.. nem lehet. Bár õ nem lány... <#confused>
VinylToy
Egyébként csak megjegyzés hogy el kell olvasni ennek a topiknak az 1, 249, 260-ig hozzászólását akkor fényderül mindenre.

Szerkesztette: Vinyltoy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Éna zt mondom hogy a büntetõpontok elõtt lehetne figyelmeztetni privát üzenetben.. ha erre nem reagálok én illetve mások akkor lehetne adni a pontot.. És nem mindjárt hármat.. hanem a hozzászólás mértékében.. Szerintem meg a suendvicses részben 1 yó poén volt.. ezért még szerintem figyelmeztetés se járna maximum 1 törlés..
Random_
Jó rendõrbõl is 10 különbözõ van és úgy büntet vagy enged el ahogy éppen hangulata van. Ez a való világban is így megy. Itt az Op-ok tartanak rendet ez van akinek nem tetszik ahogy a való világban is zavar, de felügyelet nélkül még rosszabb lenne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lteebee
"Mimancs te vak vagy "

Ezt én pl személyeskedésnek érzem.
Elkerülhetõ személyeskedésnek.

Remélem, nem baj, hogy szóltam.

MIMACSKA
Tudod mit?? Kend a fejedre a szendvicsedet!<#mf2>

A * om álljon melléd egy olyan vitában ahol ráadásul minden hozzászólásoddal veszítesz a hiteledbõl!

www.extragyongy.hu

Lteebee
Most boldog mosoly ült az arcomra.

Lteebee
Akkor biztosan másról beszélnénk.

MIMACSKA
Különösen a felnövésük a ti érdemetek 😄

www.extragyongy.hu

Mimancs te vak vagy ?😊 nem tom te hogy olvasod, de láthatnád hogy itt van és reagál😊 kicsit olvasd jobban😊 és ne akard már nekem mondani hogy álljak le😊 Ezt majd én eldöntöm, a te segitségedre ninc szükségem, fõleg a parancsaidra nem vok kiváncsi😊
VinylToy
mi lett volna ha csak kettõt ad, neadjisten négyet 😄

MIMACSKA
jó minnd1 nem is érdekel az egész. Csak szívózom 😊 mert zavarja az igazságérzetemet. bocs

www.extragyongy.hu

Laalee
mert egy olyan topikban ahol nem a csevegésen van a hangsúly zavaró a több soros felesleges vitát olvasni. a hw forum szinvonala igy is elég alacsony. ezt ugy általánosságban mondom, nemtom a tied mire vonatkozott. 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
És ahogy eddig is 10 különbözõ tûréshatárral töröltünk, szerkesztettünk.
A fórum mûködik, a balhésok eltûnnek, vagy felnõnek.

A szocializálódásra képesek maradnak.

😊 hibázott, punker túlreagálta egy egy napja sem mûködõ enyhe kifejezéssel is kiforratlan rendszerrel.

Pink: az a baj hogy te máshogy nézed a viselkedést mint én.. én nem anyázok, nem trágárkodok, nem szidtam senkit.. te mégis 3 pontot adtál.... Még szerencse hogy ST jobban odatud figyelni a dolgokra...
Random_
Kicsit tájékozatlan vagy nem ártana elolvasni a szabályozásra vonatkozó fórumot.

martinger
nem lehetne, hogy a fikázás kimarad?

MIMACSKA
Na jó azért sztem most már álljál le!!!
A punker meg mint látod nincs itt, ergo felesleges chates stílusban gúnyorosan kérdezgetned, mert adok minyá én is neked egy<#lama>-t

www.extragyongy.hu

az "Az a baj" kezdetû mondatokból elegem van mára, (már Belgáéknál is utáltam) megyek a Gumiba regenerálódni...

Az a baj, hogy mindenki meg tudja magyarázni, hogy tökéletes, és másban van a hiba! Lehet, hogy egyeseknél otthon az asztalnál a bélsáros szendvics a téma, de itt Emberek is vannak!

RelakS
Jóvan, majd szólok ( 😉 ), de most ugyi arról beszéltem, hogy te is, meg LaaLee is benyomtatok magatoknak egy-egy lámát 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE