Büntetőpontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szerintem 1 lámának 1 hétnél tovább is kellene maradnia. Legyen mondjuk 2hét/láma. Tehát 2 hetente -1, ha van.
www.extragyongy.hu
Tetted.
Ha te sem veszed komolyan a témát, hogyan várhatod másoktól?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nekem tetszik a jel... Csak hát a moderálásnak is van módja... szerintem a privát üzenetet mindenki észrveszi...
Önkontrollnak nevezik.
És az, hogy más nem viselkedik jól, még nem elegendõ indok arra, hogy te is rossz legyél.
A pedálozásról meg annyit, hogy itt egy-két ember hiszi csak, hogy több száz, esetleg ezer pedálozik.
Mint amikor az õrült szembe megy a forgalommal...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A kakis szendvicsért jogos az 1 láma (korábban bant kapott volna).
A poén szerintem nem volt jó inkább gyomorforgató.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerkesztette: Vinyltoy
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ezt én pl személyeskedésnek érzem.
Elkerülhetõ személyeskedésnek.
Remélem, nem baj, hogy szóltam.
A * om álljon melléd egy olyan vitában ahol ráadásul minden hozzászólásoddal veszítesz a hiteledbõl!
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A fórum mûködik, a balhésok eltûnnek, vagy felnõnek.
A szocializálódásra képesek maradnak.
😊 hibázott, punker túlreagálta egy egy napja sem mûködõ enyhe kifejezéssel is kiforratlan rendszerrel.
A punker meg mint látod nincs itt, ergo felesleges chates stílusban gúnyorosan kérdezgetned, mert adok minyá én is neked egy<#lama>#lama>-t
www.extragyongy.hu
Az a baj, hogy mindenki meg tudja magyarázni, hogy tökéletes, és másban van a hiba! Lehet, hogy egyeseknél otthon az asztalnál a bélsáros szendvics a téma, de itt Emberek is vannak!