854
-
#319 semmikor -
Garfield #318 Rendben.
És a gumiszobás résszel kapcsolatban? -
#317 hát ez aztán marha nagy poén volt, gratulálok, mint egy ovodás. te nevettél magadon? hány éves vagy? -
#316 nézd, én is írok néha a gumiba, de nem hozom át a többi fórumba a hangnemet. aki megteszi, az ezentúl gondolom :) mintájára lámát kap. ő is azért kapta, mert a gumiban érezte magát. -
#315 A gumiszobáról nem fog megjelenni cikk az újságokban, hogy zsidóznak. Ennyit a polfórumról. Fórum és az SG egyik legjobb döntése volt a megszűntetése.
-
:) #314 st: mikor irod vissza a szoba nevét az eredetire ? -
#313 az első törlés volt a figyelmeztetés, de ő ezt nem értete meg. -
Garfield #312 St-nek megy a többi moderáknak:
Anno a pol.fórum ki lett nyírva, mert néha elszaladt az ottaniakkal a ló. Igaz, hogy csak a fórumon belül és az esetlegesen előjövő hangnemet, stílust nem exportáltuk a többi fórumba (jelenlegi gumiroom és hatása), viszont senki sem volt kényszerítve, hogy odajöjjön. Egyébként a az új moderálási szabályrendszerrel az is vígan eldöcögne, de mindegy.
Tudom, hogy necces a kérdés, de ha a pol.fórumnak mennie kellett, akkor feltétlenül szükség van a gumiroom-ra és ezen fórum törzsfórumozóinak "hatására" a többi fórumban? Biztos annyira hiányozna? Mert akkor az egész fórumra gond nélkül be lehetne vezetni az új rendszert és a nem fórum-kompatibilis emberkék az igénytelen, primitív színvonalú hozzászólásaikkal (lásd: #245) gyorsan kiesnének.
U.i.: Értem én, hogy kell kreatív pályázat, mely úgymond pozitív üzenetet sugároz az SG-ről, de túrót nem ér az egész, ha ilyen hiperaktív óvodás csoport képét mutatja a fórum. -
#311 Ezt a topicot nem bezárni, nem gumizni, jó lesz beszélgető helynek ! -
#310 megérkezett a következő "igazság bajnoka" -
#309 Egyébként most visszaolvastam meg minden, hogy :) mit írt, de nem értem most kapott figyelmeztetést azért hogy azt írta hogy "szaros szendvics", vagy egyből büntetőpont? Mert ha figyelmeztetés sem volt akkor meglehetősen igazságtalan volt a büntetőpont kiosztása ezesetben, tekintve hogy sztem poén volt. De mindjárt megnézem abba a topicban hogy pontosan mi is volt. -
#308 Bazz :D:D : -
#307 Vajon kihez beszél?
Ja, hozzám. -
#306 Ja, de ne mással, sry! -
#305 Még jó, hogy nem kell direkt húzni, mert magától is összehozza :) -
:) #304 szórakozz:) azért van a forum:) -
#303 Az egész világ összeesküdött! -
#302 Tudom, hogy érik a 3. láma/bünti, de ne siessünk!
Annyira jól szórakozom! -
#301 Hangosan felröhögtem és mindenki néz. -
:) #300 "A hét fő lámája: :)
Gratulálunk! " Hát ezt meg ki irta ?:D köszi a gratuláciokat:) Amúgy meg nevezzétek vissza a topicomat büntetőpont klubra. -
#299 majd akkor megtanul viselkedni -
Vlala #298 a banner (vagy mi az ott fönn :-) ) azért már durva. -
#297 : tanuld meg leírni a másik nevét rendesen! -
#296 Ez nem biztos, hogy jó lesz. Lesz itt sírás, hogy márpedig ő ezért fizetett :) -
#295 Hosszúcím valami nagyon szööööööörnyüüüüüüü :D:D:D:D:D -
:) #294 Rel: majd 1 hét mulva rákérdezek újra,hátha addigra rájösz:DD -
#293 És ki az az LTee? -
#292 majd ha már le tudod írni a nevem, akkor talán veszem a fáradságot, hogy megsértselek. addig számomra nem is létezel. -
#291 őőő... pls aktualizáld a listát! htx
(vagy a szabályzatban van? [ha j, akkor roxx :D]) -
:) #290 qui: amúgy ha zavar a topicomba az amit irok, akkor ne olvasd:) én se járok a te témáidhoz unatkozni:) -
#289 Ki az a Quiter?! -
:) #288 de yó hogy nekem egyik sincs:) -
#287 plusz büntetés: 3 pont és felett se a vip jogok se a nicklogo nem használható -
:) #286 Quiter: te most sértegetsz ?:( Moderáljátok mert megsértett:( -
#285 A fórum motor nagyon lehalt egy időben akkor költözött el az utolsó vonzó topic a Toyotás. Azután új szabályok meg design ami csak rontott. -
#284 mikor hagyod már abba?
szerintem inkább tégy úgy mint, akinek két lámája van, és húzódj meg az istállóban a következő néhány hétre. -
:) #283 St és mikor kapom vissza az eredeti szobanevet ami volt ? -
#282 Én már csak az autós topicok miatt járok oda. -
#281 na beraktam a mellékes büntetést
2 lámával percenként lehet hozzászólni, 3 lámával 3 percenként, 4 lámával 5 percenként
plusz 2 láma felett nem lehet témát nyitni -
:) #280 jajajaaa ez volt..