854
  • Ams
    "hány centi vagy?":D
  • Metwork
  • Crokin
    Visszajöhetsz, max repülsz megint :))
  • Lteebee
    Ez az a helyzet, amikor azt hiszi, hogy vele nevetünk, közben rajta.
  • Hellhammer
    Mint ahogy minden cigisnek van 100 éves láncdohányos nagyapája, és mindenkinek van olyan balesetet azért túlélt ismerőse aki nem csatolta be a biztonsági övet... :)
  • cSuwwi
    hogy bármit az túlzás.
    hozzászólást tartalmilag átszerkeszteni pl elvileg nem lehet még nekik sem...
  • Lteebee
    Annyira kemény!
  • :)
    Gladiátor mennyibe fogadunk hogy bármikor visszajövök ip banról ?
  • rezsofiz
  • Lteebee
    Viccelsz?
    Számos helyen moderátor.

(ezt mondta)
  • Ams
    1 pislogó zsiráf jöhet ide is:D
  • Lteebee
    Nézd meg, ki adta!
  • Punkerwork
    nézd meg kitől kapta: )
  • Hellhammer
    Nemtom szoktál-e máshol is fórumozni, de általában elfogadott az (bár itt leírva nem találtam), hogy egy fórumban ha valaki rákattint a hozzászólását érvényesítő gombra, akkor onnantól kezdve átruházza az abban foglaltakat érintő összes jogot a fórum üzemeltetőjére.
    Azaz bármit csinál az ember a fórumon (topicot nyit, üzenetet postol, képet feltölt stb.) az amint megjelenik, onnantól kezdve nem az ő tulajdona, azaz az üzemeltető bármit megtehet vele. Ezt fogadd el, és nyugodtabb életed lesz :)
  • Gladiator
    euz a lúzer ':)' szentem lehetne örök bannra rakni, meg az összes olyat aki szándékosan próbál lámákat szerezni, mert őj utána se fogják abbahagyni. szal örök ip bann, azt csá, nincs több ilyen kretén.
  • rezsofiz
    Te miért kaptad egyébként a bp-dat? Csak érdeklődésképpen.
  • Laalee
    nem én kereszteltem el. csak teccett
  • Lteebee
    Meglesz, ne aggódj!
  • rezsofiz
    :DDDD
  • Punkerwork
    Hát királyul cisnáljátok opok:D Szerintem adjátok vissza a topicom nevét, és ne nevezzétek át a témanyitó megkérdezése nélkül
  • Lteebee
    Punker tudta.
    Hiába, nem hülyegyerek na!
  • Punkerwork
    ha tudom hogy ez lesz belőle 5-öt kap :)
  • Lteebee
    Javaslom a #334-es szabályba foglalását.
  • Lteebee
    Magyarország - "a tízmillió moderátor országa"
  • Random_
    A törlés figyelmeztetés! Ha kitörlik egy hozzászólásod az egyértelmű jele annak, hogy nem odavaló! Aki ennek ellenére megismétli az megérdemli az 1 db kislámát ami nem vérre menő bann hanem figyelemfelhívás ettől még tud fórumozni.
  • St
    csak jól csinálta punker, hogy egyből 3-at adott :)
  • RelakS
    "kenguru"

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

[felröhög]
  • Cat #331
    nekem inkább az a fura, hogy itt van három éve, és mégsincs képben
  • Laalee
    eljutottunk oda 320 hozzászólás után hogy megint 3 kengurud van :D
  • QuippeR
    majd eldöntik, hogy mit csinálnak. a rendőrt is így szoktad utasítgatni?
  • Hellhammer
    Sztem :) begyűjti még ma az 5 -t. Azért becsülöm őt, mert nem adja fel. Mondjuk az megint más kérdés, hogy mennyire bölcs dolog folyamatosan szembeszélben pisálni és még akkor sem megfordulni amikor már orkánná erősödött a szél...
  • rezsofiz
    Ja értem. Ok.
  • FtranX
    Én először elég rossz ötletnek tartottam ezt a lámázást, látva magam előtt, hogy mekkora viták és sértődések lesznek az össze-vissza, esetleg igazságtalanul adott lámákból.
    Azonban jobban belegondolva, így hogy nyilvános hogy melyik modi adta és miért, már azt mondom, hogy várjuk ki a végét.
  • martinger
    a hét fő lámája sértő, vegyétek le
    a törlés nem figyelmeztetés, a figyelmeztetés az az, hogy figyu, ne írj ilyet
    st bakker inkább adnál választ a kérdésemre a potjaid helyett...
  • rezsofiz
    Mondtam hogy "ha" kérlek szépen. Tehát csak abban az esetben...
    Egyébként szted igazágos hogy egyből büntetőpontokat osztotok? Jómagad írtad a szabályok közé hogy figyelmeztetni kell... Akkor nemtom mit kell igazság bajnokázni.
  • Laalee
    látom felküzdötted magad 2 es szintre :D
  • QuippeR
    teljesen igaz. néha kell politizálni, de erre nem az internet a legmegfelelőbb hely. azon belül az sg pedig végképp nem.
  • St
    nem fog megszűnni.