854
-
#360 "hány centi vagy?":D -
#359 #319 -
#357 Visszajöhetsz, max repülsz megint :)) -
#356 Ez az a helyzet, amikor azt hiszi, hogy vele nevetünk, közben rajta. -
#355 Mint ahogy minden cigisnek van 100 éves láncdohányos nagyapája, és mindenkinek van olyan balesetet azért túlélt ismerőse aki nem csatolta be a biztonsági övet... :) -
#354 hogy bármit az túlzás.
hozzászólást tartalmilag átszerkeszteni pl elvileg nem lehet még nekik sem... -
#353 Annyira kemény! -
:) #352 Gladiátor mennyibe fogadunk hogy bármikor visszajövök ip banról ? -
#351 -
#350 Viccelsz?
Számos helyen moderátor.
(ezt mondta) -
#349 1 pislogó zsiráf jöhet ide is:D -
#348 Nézd meg, ki adta! -
#347 nézd meg kitől kapta: ) -
#346 Nemtom szoktál-e máshol is fórumozni, de általában elfogadott az (bár itt leírva nem találtam), hogy egy fórumban ha valaki rákattint a hozzászólását érvényesítő gombra, akkor onnantól kezdve átruházza az abban foglaltakat érintő összes jogot a fórum üzemeltetőjére.
Azaz bármit csinál az ember a fórumon (topicot nyit, üzenetet postol, képet feltölt stb.) az amint megjelenik, onnantól kezdve nem az ő tulajdona, azaz az üzemeltető bármit megtehet vele. Ezt fogadd el, és nyugodtabb életed lesz :) -
#345 euz a lúzer ':)' szentem lehetne örök bannra rakni, meg az összes olyat aki szándékosan próbál lámákat szerezni, mert őj utána se fogják abbahagyni. szal örök ip bann, azt csá, nincs több ilyen kretén. -
#344 Te miért kaptad egyébként a bp-dat? Csak érdeklődésképpen. -
#343 nem én kereszteltem el. csak teccett -
#342 Meglesz, ne aggódj! -
#341 :DDDD -
#340 -
:) #339 Hát királyul cisnáljátok opok:D Szerintem adjátok vissza a topicom nevét, és ne nevezzétek át a témanyitó megkérdezése nélkül -
#338 Punker tudta.
Hiába, nem hülyegyerek na! -
#337 ha tudom hogy ez lesz belőle 5-öt kap :) -
#336 Javaslom a #334-es szabályba foglalását. -
#335 Magyarország - "a tízmillió moderátor országa" -
#334 A törlés figyelmeztetés! Ha kitörlik egy hozzászólásod az egyértelmű jele annak, hogy nem odavaló! Aki ennek ellenére megismétli az megérdemli az 1 db kislámát ami nem vérre menő bann hanem figyelemfelhívás ettől még tud fórumozni. -
#333 csak jól csinálta punker, hogy egyből 3-at adott :) -
#332 "kenguru"
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
[felröhög] -
Cat #331 nekem inkább az a fura, hogy itt van három éve, és mégsincs képben -
#330 eljutottunk oda 320 hozzászólás után hogy megint 3 kengurud van :D -
#329 majd eldöntik, hogy mit csinálnak. a rendőrt is így szoktad utasítgatni? -
#328 Sztem :) begyűjti még ma az 5 -t. Azért becsülöm őt, mert nem adja fel. Mondjuk az megint más kérdés, hogy mennyire bölcs dolog folyamatosan szembeszélben pisálni és még akkor sem megfordulni amikor már orkánná erősödött a szél... -
#327 Ja értem. Ok. -
#326 Én először elég rossz ötletnek tartottam ezt a lámázást, látva magam előtt, hogy mekkora viták és sértődések lesznek az össze-vissza, esetleg igazságtalanul adott lámákból.
Azonban jobban belegondolva, így hogy nyilvános hogy melyik modi adta és miért, már azt mondom, hogy várjuk ki a végét. -
#325 a hét fő lámája sértő, vegyétek le
a törlés nem figyelmeztetés, a figyelmeztetés az az, hogy figyu, ne írj ilyet
-
:) #324 st bakker inkább adnál választ a kérdésemre a potjaid helyett... -
#323 Mondtam hogy "ha" kérlek szépen. Tehát csak abban az esetben...
Egyébként szted igazágos hogy egyből büntetőpontokat osztotok? Jómagad írtad a szabályok közé hogy figyelmeztetni kell... Akkor nemtom mit kell igazság bajnokázni.
-
#322 látom felküzdötted magad 2 es szintre :D -
#321 teljesen igaz. néha kell politizálni, de erre nem az internet a legmegfelelőbb hely. azon belül az sg pedig végképp nem. -
#320 nem fog megszűnni.