Büntetőpontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érti miért.
Nem olvassa mások hozzászólásait.
Nem ismeri a válasz gombot, sem a kis üzenetet jobb oldalon lent.
És itt beleszól a moderálásba.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
shit happens
DC-n akit bannolnak az meg is érdemli! Én is voltam bannolva és rájöttem, hogy el kell olvasni és ke kell tartani a szabályokat.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Engem speciel nagyon tud zavarni az, hogy sokan vannak úgy hogy gumiznak jó ideig, majd átmenve normál topicba folytatják ugyanazt a stílust. Sztem ez inkább a desktruktívabb. Mert szegény mûveletlen srácnak nem tûnik fel, hogy ami egyik helyen vicc, a másik helyen pofánvágják érte, és indul a flémelés offolás stb. Sztem ha élesen külön lenne választva a 2 fórum arculat, talán kevesebb ilyesmi történne...
Errõl vitáztunk is egyszer már a vicc topicban, de nem tudtuk egymást meggyõzni, csak a gumiszobásoknak meglett a véleménye rólam :|
Gondolom a következõ dolog az "internet szabadásga" lett volna...
Nem a 90-es évek közepén vagyunk már.
Manapság a 9 éves pistike is CS-zik otthonról, mert apuci vett neki gépet meg netet. Sajnos az internet elõfizetésnek az IQ teszt sem feltétele, tehát logikusan a netes népesség növekedésével egyre több idióta kerül be ide.
Megvan az anarchia része is a fórumnak, azt hívják gumiszobának. Akinek nem jön be a kultúrált része a dolgoknak, mehet oda, ott nincs lámázás (ilyen formában...)
Lehet, hogy nem lenne rossz egy olyan szabály bevezetése is, hogy aki nyilvánosan ad hangot a moderálással kapcsolatos ellenvéleményének, az is büntit kap. Ott a privi, le lehet irni a kifogásokat = tehát fellebbezni, mint rendesen. Szerintem. Lehet emlékezni a BF-es topicra is. Moderáltam ezt azt, figyelmeztettem õket, aztán mivel egykét idiótának nem tetszett, sértõdöttségükben hadjáratot indítottak az SG ellen. Szánalom power.
Vagy bevarrjuk neki a büntit szó nélkül, vita nélkül, vagy végeláthatatlan flamewar lesz belõle. Erre találták a "moderátor döntési hatásköre" c kifejezést.
😊 : Tanuld meg bazmeg, hogy a gumi stílusát ne hozd ki onnan. A szaros szendvicseddel nyiss topikot ott, ird be ahova akarod. A fórum többi részén ez nem kívánatos, bármennyire is úgygondolod. Büntit kaptál azért amit csináltál, fogd fel, és viseld el. Semmi szükség rá, hogy tovább kerülgessük itt a témát.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
És kiderül az is, hogy eleve nem érdekel mások véleménye, csak piszkálódsz.
Aki ezt nem birja felfogni, és szándékosan szít ellene, azt ugyanúgy moderálni kell mint azt, aki csak úgy á'la nature barom.