Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
És nem érti.

Nem érti miért.

Nem olvassa mások hozzászólásait.

Nem ismeri a válasz gombot, sem a kis üzenetet jobb oldalon lent.

És itt beleszól a moderálásba.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

St
azaz ez a legjobb rakás szar a neten <#nyes>
kérem vissza az eredeti topic nevet amit adtam neki!!!
I.C.ram
Errõl szól az SG... egy rakás szar lett, de még mindig ez a fórum a legjobb sajnos. 😞
St
saját fórumban lehet. ez itt az általános.
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

lehet õk a tulajdonosok de szabad téma van itt.. bárki nyithat saját témát nem ? Vagy nem lehet saját topicom ?
Random_
#202 ezért kaptál szerintem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

cSuwwi
tegnap este ugye 3 lámád volt, olyasmit olvastam hogy 3 percenként lehet hozzászólni, ennek ellenére simán benyomtál percenként is üziket. Most akkor hogy is van ez, csak beijesztés volt, vagy bug? (a topic elején ezért másoltam be az 3 lámás részt)

shit happens

Amíg a topic az SG oldalán van, addig Õk a tulajdonosai, és rendelkezhetnek felette. Te üzembetartó (házigazda) vagy. Sry, ez egy kegyetlen világ.

Random_
Szerinted ha törlik a hozzászólásod az nem figyelmeztetés? Te nem volnsz le ebbõl ilyen következtetéseket mert nekem az lenne az elsõ.

DC-n akit bannolnak az meg is érdemli! Én is voltam bannolva és rájöttem, hogy el kell olvasni és ke kell tartani a szabályokat.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lteebee
Valakinek szülinapja van és ez a folkmûsor?

nagyon frankó.. átáirjátok a létrehozott topicom nevét, és ha ráékérdezek, akkor büntetõpontal jutalmaztok ? hát elég nagy szabadság van itt.. nagyon királyok vagytok....
Lteebee
De még mekkora!

😄DD

kérem vissza a topic eredeti nevét, amivel nyitottam! Legközelebb kérdezzetek emg engem is hogy hozzájárulok-e ahhoz hogy megváltoztassátok a topicom nevét..
ooottt is van a második 😊
VinylToy
Te tényleg láma vagy 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pl ki egyezett abba hogy megváltoztassátok a tipikomat ? kérem vissza az eredeti topic nevet!! Senkisem kérte ki a véleményemet hogy megváltoztathatjátok-e vagy sem
Borg😄 te nem vagy képbe:d én elismerem hogy hibáztam, de akkor is normálisan kell 1 opnak mérlegelnie olvasd már el normálisan azokat amiket irtam.. nem arról van szó hogy nem ismerem el a hibámat, hanem arról hogy normálisan kell büntetni.. figyelmeztetést nyugodtan lehet küldeni a büntetõpont elõtt.. megaztán mekkora hülyeséget irtál a dcrõl... 1 napokra bannolják az embert néha ok nélkül.. és nagyon sok szidalmazás van maitta.. te nem tom milyen hubokat nézel, de kicsit nyisd ki jobban a szemed.. sokkal nagyobb a felháéborodás mint hinnéd.. de tudod mit ? csináljak 1 dc titlsá topict ? kiváncsi vagy a véleményekre ?
cam3l3on
na s ki az elsõ helyezett?

Punkerwork
mert ott te nem azokat szidtad akiket kellett volna 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hellhammer
Azt nem lehetne megoldani, hogy a gumit függetleníteni a többi SG fórumtól?
Engem speciel nagyon tud zavarni az, hogy sokan vannak úgy hogy gumiznak jó ideig, majd átmenve normál topicba folytatják ugyanazt a stílust. Sztem ez inkább a desktruktívabb. Mert szegény mûveletlen srácnak nem tûnik fel, hogy ami egyik helyen vicc, a másik helyen pofánvágják érte, és indul a flémelés offolás stb. Sztem ha élesen külön lenne választva a 2 fórum arculat, talán kevesebb ilyesmi történne...
Errõl vitáztunk is egyszer már a vicc topicban, de nem tudtuk egymást meggyõzni, csak a gumiszobásoknak meglett a véleménye rólam :|

<#taps> mintha én is ilyeneket mondtam volna :-) de Te jobban meg tudod fogalmazni. A reklamálásért büntit is említetem már a focipályával kapcsolatban.

cicc-cicc gyere le a falvédõrõl!
Gondolom a következõ dolog az "internet szabadásga" lett volna...
Nem a 90-es évek közepén vagyunk már.
Manapság a 9 éves pistike is CS-zik otthonról, mert apuci vett neki gépet meg netet. Sajnos az internet elõfizetésnek az IQ teszt sem feltétele, tehát logikusan a netes népesség növekedésével egyre több idióta kerül be ide.

Megvan az anarchia része is a fórumnak, azt hívják gumiszobának. Akinek nem jön be a kultúrált része a dolgoknak, mehet oda, ott nincs lámázás (ilyen formában...)
Lteebee
Én csak azt várom, hogy 😊 beismeri, hogy: "ja, tényleg! ott a válasz Mimacs üzenetére".

iko
jó ez csak az a baj hogy több lesz a gumilátogató <#lama>

spam. sry

Random_
Van aki nem találkozik az SG fórumozók butább példányaival én láttam eleget nekem tetszenek ezek a szabályozások.

Punkerwork
mert egyre több a problémás ember

I.C.ram
Mohaa is átrakta valamelyik észlény a gumiba 😞
I.C.ram
Egyre gagyibb ez az sg. 😞(( Eddig is tök jól voltunk a büntetõpontok nélkül. Mi afrancért kellett ez?
Random_
(szvsz átrakni a BF-et a gumiba kicsit durva volt elég lett volna bannolni embereket vagy lezárni egy kicsit, de ez már a múlt)

MIMACSKA
Csak elõttes ne feledjetek dobni róla egy privit!!! 😄

www.extragyongy.hu

St
így van
Punkerwork
<#eljen>

Egyébként mindig ez lesz belõle, ha valakinek a moderálását vitára bocsátjuk. Ez egyszerûen nem mûködik így. Számtalan példa volt már erre sajnos.
Lehet, hogy nem lenne rossz egy olyan szabály bevezetése is, hogy aki nyilvánosan ad hangot a moderálással kapcsolatos ellenvéleményének, az is büntit kap. Ott a privi, le lehet irni a kifogásokat = tehát fellebbezni, mint rendesen. Szerintem. Lehet emlékezni a BF-es topicra is. Moderáltam ezt azt, figyelmeztettem õket, aztán mivel egykét idiótának nem tetszett, sértõdöttségükben hadjáratot indítottak az SG ellen. Szánalom power.

Vagy bevarrjuk neki a büntit szó nélkül, vita nélkül, vagy végeláthatatlan flamewar lesz belõle. Erre találták a "moderátor döntési hatásköre" c kifejezést.

😊 : Tanuld meg bazmeg, hogy a gumi stílusát ne hozd ki onnan. A szaros szendvicseddel nyiss topikot ott, ird be ahova akarod. A fórum többi részén ez nem kívánatos, bármennyire is úgygondolod. Büntit kaptál azért amit csináltál, fogd fel, és viseld el. Semmi szükség rá, hogy tovább kerülgessük itt a témát.
Punkerwork
én már nem szólok bele inkább

VinylToy
Punker: Mondom, hogy jobb lett volna a kettõ 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

St
mivel a büntetõpontok lényege a kreténség, értetlenség, destruktivitás megfékezése, javaslok 😊-nek egy újabb lámapontot
Lteebee
Ezt a csávót!

Lteebee
Dehát írt!!!!

MIMACSKA
Nekem írta, nézzél már a "válasz mimacs üzenetére"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
láma

www.extragyongy.hu

Lteebee
A béna te vagy a privid alapján is.
És kiderül az is, hogy eleve nem érdekel mások véleménye, csak piszkálódsz.

Random_
Szerintem meg okosabb lenne felfogni mikor hova mit írhatok és mit nem. szerintem

Vedd a DC-t alapul. Le vannak irva a szabályok. Megsérted õket, akkor mi történik? Megsúgom: Nem figyelmeztetnek, hanem egybõl kibasznak x idõre. És senki sem lázong. A közösség mûködik, a filecsere mûködik. Mert a szabályok a közösséget szolgálják.
Aki ezt nem birja felfogni, és szándékosan szít ellene, azt ugyanúgy moderálni kell mint azt, aki csak úgy á'la nature barom.
VinylToy
hagyjuk

ezt inkább hagyjuk. (nem is tudtam, hogy így kell leírni Strassburgot. Mindig tanul az ember :-) )

Viny: mivel nem irt oda nevet, igy bárkinek irhatta😊
Miért, a romakérdést is megoldaná ha kivonulnának Strassbourgba (mondjuk mind..)
látom :-)

Borg azért ez nem teljesen igy van.. online folyamatos csetelést sokkal nehezebb moderálni mint 1 forumot.. lehet hogy te csak úgy voltál op hogy csináltál szobát és bementek ketten😊 Mert az tényleg semmit nemjelent.. ha viszont 200-500 ember felett operátorkotsz akkor vagy az lesz hogy elzavarnak a fenébe mert olyan béna vagy mert nem vagy rá alkalmas.Vagy pedig faszán belejösz, és rutint szerzel.. namármost ha én cseten vkit kis semmiségért figyelmeztetés nélkül kirúgok/tiltok,akkor az nagy vihart okoz.. úgy mint itt ez a három lámás dolog.. lehet a szabályok ellen véteni, de figyelmeztetni szerintem minden esetbe kell az embert. Ha úgy nem történik változás akkor lehet fokozatosan adni a lámapontokat.. Én igy látom a dolgokat...