854
  • Lteebee
    Visszaküzdötte magát.

Tudni kell, hogy az adott lámákat simán visza tudjuk vonni.
    Szóval ha egy pillanatra is felfogta volna, mi miatt nem való ide a stílusa, egy sem lenne neki már régen.
  • tomsolo
    sztem ennek a topignak a gumiban a helye :D
  • LittleL
    jó topik. megy a vita....
  • :)
    cat: Ha unod hát ne olvasd, ez a megoldás:)
  • Punkerwork
    lassan 5 lesz
  • Gladiator
    én sajnos nem tudok adni neked lámát, szal nem adok neked semmit. csúnyabeszédről meg annyit, hogy ha egyszer ilyen ******* vagy, akkor nem tudok mást mondani. sry
  • MIMACSKA
    he! Megint három a láma???
    :o]
  • Cat #393
    már én is kezdelek unni, pedig eléggé immunis vagyok az értetlenségre
  • akyyy
    gladiátor te mit adsz meg nekem ?:D ne akarjá má vezényelni te itt bárkinek is:) és beszéljél szebben, mert asszem én se beszéltem ilyen stilusba veled
  • akyyy
    győ de jó topic :D
  • Gladiator
    nem azért, de ezt most te azért csinálod, hogy holnap az oviban a kislányoknál bevágódj, hogy te voltál az első balfasz akit bannoltak? akkor csak így tovább, de aggyuk már meg neki azt a maradék 2 lámát, azt hagy menjen.
  • Lteebee
    Előbb nősz fel, minthogy megunjuk.
  • Ams
    ...bőg...:D
    Itt most nem az a lényeg hogy mit is mersz meg vagy mit nem ?:) hidd el ha kileszek tiltva tuti egyből ráismersz a nevekre:) Amúgysem a név a lényeg hanem a tartalom:) amit ezen a néven eddig megtudtam tenni azt később is megtehetem. hiába tiltod örökre az ipmet..
  • QuippeR
    de komolyan. regeljen ötven nicket is miattam, ha olyan stílusban ír, hogy még rá sem ismerünk. :)
  • Lteebee
    Néhányan sírva nevetnek, egy valaki meg összeszorított fogakkal, erőlködve.
  • Vlala #383
    rég nem nevettem ilyen jót, mint ezen a topicon két óra alatt... a "sírva nevetős" kategória :-)
  • Ams
    250 IMHO
  • St
    néhány napja úgy gondolta valaki hogy ez jó ötlet, pár perc alatt került banra az összes nickje (1 kivételével). volt kb. olyan 10.
  • Lteebee
    És 10 mailcímet?
    És nem ismerjük meg a szaros stílusodat?
  • Lteebee
    Nem emlékszem már, mit írtál, de nem volt idevaló.
  • QuippeR
    akkor 20 kattintás...
    ki mondta hogy 1 nevet regelek ?:) akár 10-t is csinálhatok
  • St
    passz
  • flashX
    Moderátorok tápikja?
  • Kandurex
    Körülbelül hány aktív fórumozó van?

[kíváncsi]
  • Gladiator
    hé mért lett törölve a a commentem?
  • St
    Valóban, ha kitiltunk csinálhatsz új nevet amit 24 óra múlva használhatsz. Nyilván a következő nevedre nem egyenként fogod a lámákat megkapni, hanem alapból ban.

tehát összegezve:
    - te regisztrálsz egy új nevet, visszaigazolod e-mailben, megváltoztatod a jelszót, aztán vársz 24 órát és kezdesz forumozni

- mi erre 2 kattintással kitiltunk.

megéri?

• MIMACSKA
    Nem hiszem el!! Még mindig mi folyik itt!!!!!! :o
  • Hellhammer
    Most nem értelek. Én is ezt mondom, hogy szerkeszthetik. Sztem a mondanivaló a topik átnevezésével nem változott.
  • QuippeR
    ez a mondat azt jelenti, hogy a hozzászólás lényegének kell csak ugyanannak lennie, de a formát átszerkeszthetik.
  • Hellhammer
    Azért az csak elmond valamit, hogy először csak Punker-el volt nézeteltérésed, most meg szinte az összes ide író ember nem osztja az álláspontod. Ha simán elismerted volna, hogy hülye voltál és szórsz egy kis hamut a fejedre akkor sztem most csak 1 büntetőpontod lenne, de túl makacs vagy ehhez és lám van 3 pontod.
    Tudod azt a fát, ami nem hajlik meg a viharban, azt derékba töri a szél.
  • QuippeR
    inkább örülnél, hogy még nem vágtak ki. én már rég megtettem volna.
  • cSuwwi
    "A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve."

Még a szabályzatban is bennevan (reméltem is). Inkább töröljék, mint átfogalmazzák az író helyett.
  • Punkerwork
  • Random_
    Wow dejó!
    Én meg azon nevetek hogy mennyire amatőrök vagytok ti a moderálásban.. 1 normális szemléletetek nincs, csupán az hogy minnél jobban megpróbáld mutogatni a hatalmadat. Na nézzük sorba: elérem a maximális pontszámot akkor mi van ?:) Ki leszek tiltva csinálok új nevet.. És minden megy előről.. kitiltotok ipre ?:) megtehetitek:) de akkor bebizonyitom hogy az kevés:) Ti túl sokra tartjátok magatokat,pedig az operátorok a csevegőkért vannak, és nem azért hogy mindenbe beleüssék az orrukat.. Azt hogy kaptam az elején a 3 büntetőpontot az egyátalán nem volt normális eljárás. punk ezért várom a bocsánatkérésedet :)) Aztán vmelyikőtök csak úgy fogta megát és a megkérdezésem nélkül átneveztétek ezt topicot amit létrehoztam.. Ezen elkéne gondolkoznotok, és nem összevissza csinálni mindent. azzal hogy kitiltotok vkit még nem oldotok meg semmit sőt...
  • Hellhammer
    Láttam már rá nem egy példát... PL. diszkriminatív, antiszemita, lázító dolgokat simán át szokatk szerkeszteni (ha el tudja kerülni a törlést).
  • fluga
    jajj má na.
    ne veszekeggyünk ennyit. túl komolyan veszitek a fórumozást.
    gyűjtsétek a lámákat szépen, tök aranyosak. píc láv riszpekt.