Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Ki az a Quiter?!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

de yó hogy nekem egyik sincs😊
St
plusz büntetés: 3 pont és felett se a vip jogok se a nicklogo nem használható
Quiter: te most sértegetsz ?😞 Moderáljátok mert megsértett😞
Random_
A fórum motor nagyon lehalt egy idõben akkor költözött el az utolsó vonzó topic a Toyotás. Azután új szabályok meg design ami csak rontott.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

QuippeR
mikor hagyod már abba?

szerintem inkább tégy úgy mint, akinek két lámája van, és húzódj meg az istállóban a következõ néhány hétre.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

St és mikor kapom vissza az eredeti szobanevet ami volt ?
Hellhammer
Én már csak az autós topicok miatt járok oda.

St
na beraktam a mellékes büntetést

2 lámával percenként lehet hozzászólni, 3 lámával 3 percenként, 4 lámával 5 percenként

plusz 2 láma felett nem lehet témát nyitni
jajajaaa ez volt..
Random_
Ja én is onnan költöztem ide mert ott volt olyan, hogy több száz hozzászólást töröltek egy alkalommal. Csak mert az op felfigyelt a fórumra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ez volt a büntetõpont klub?

Lteebee
Csak szépen sorjában.

Majd ha te válaszolsz a kérdésekre és felfogod, amit mások mondanak, akkor te is számíthatsz a korrektségre.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

VinylToy
Szerintem Kõvári Ádám 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
Szerintem éjjel egy alacsonyabb ingerküszöbû moderátor simán lezárja.
Vagy törli, vagy gumi.

Ki nevezte át a topicomat ?
VinylToy
Nem akarok hazamenni a munkahelyrõl, mert még látok kiaknázatlan lehetõségeket ebben a témában 😄DD

Holnap elsõ dolgom lesz elolvasni a hozzászólásokat!

Add To Favorites 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
jesszoké!

Lteebee
Unofficial downgrade.

Lteebee
És el sem rontaná, ha használná a válasz gombot.

Hellhammer
Ehh, ezzel a post-al verziószámot léptél nálam. Már nem 1.0, hanem 0.9 vagy 😛

VinylToy
személyeskedünk, személyeskedünk 😄

RelakS
Tudod, alapvetõ tisztelet a másik iránt. Rád is 😊-ként hivatkoznak, és nem pl :-)-ként vagy -ként!

Nem tom ki nevezte át, de aki átirta, az pls irja vissza az eredetire
Lteebee
Hány éves lehet?

Lteebee
Ne csináld már!
Még rámfogja, hogy átneveztem a ...topikját.

neked nem tök mind1 hogy irom le a nevét ? te is ráismersz, õ is...
Lteebee
Nem olvassa a hozzászólásokat, vagy nem érti, vagy mittomén.

RelakS

VinylToy
Figyi engem nem zavar hogy nem bírsz egy l betût írni a nevem mögé, de LTeeBee nevét írd le helyesen, Õ tudod minden joggal felruházott moderátor, aki topikot nevezz át, hozzászólást töröl, lámát osztogat 😄

Lteebee
Ez egy ilyen lázadó?

RelakS
Válasz gomb indokolatlan nemhasználata = figyelmeztetés nekije? 😊 (nem feltétlenül +1 <#lama>-ra gondolok!!!)

Mellesleg elvileg már minden böngészõben megy.

Random asszem te nem olvastál itt mindent.. de szivesen várom a te lámádat is a sértés miatt.. ez 1 személyes sértés volt felém a xaros szendvics meg senkit se sértett személyesen. mégis büntetve lett.
Az ilyen szövegelést kell mdoerálni ahogyan te nyilvánultál meg
cam3l3on
<#banplz>

RelakS
<#idiota>

Lteebee
A válasz gombot használd légyszi!

Elõre is köszi.

Viny: miért nézd meg hány hozzászólás van és még 1 nap se telt el.. ne mondd hogy nem sikeres topic😊
Random_
Pontosan mindennek van határa ahogy anno a sz@ros hozzászólás is átlépett egy határt. Furcsa, hogy az a határátlépés nem zavart akkor.

Hellhammer
Javaslom kicsit menj tájékozódni mondjuk az index fórumaira. Pár hét ottani fórumozás (mondjuk nem a lányregényes topicokat látogatva) után csókolni fogod az itteni modok lábát...

RelakS
MINDENHOL azt csinálnak szvsz. (eddig egyedül a fotozz.hu-n futottam ilyenbe, de ott meg idióták a szabályok. Persze lehet, hogy okkal 😞 )

Lteebee
Szerintem mutasd meg ezt a vitát egy felnõttnek és kérd ki a véleményét!

Ki fog röhögni.

Random most akkor sértegetés miatt te is kapsz lámát gondolom😊
VinylToy
"...én léátrehozok vmit amire jö9nnek az emberek..."

Neeeee sírok a röhögéstõl 😄

Random_
Aranyosak a lámáid. Mi a nevük? Apa láma és anya láma? Mikor lesz kicsinyük?

Szabadságra ott a gumi lehet írkálni oda.

Lteee hpogy ne szólnék bele ? én léátrehozok vmit amire jö9nnek az emberek.. erre fogjátok és módositjátok a szoba nevét,meg a tartalmát.. azért mindennek van határa.. ennyire nem njézzétek már le a sima csevegõt.. Legalább megkéne kérdezni a létrehozót hogy beleeggyezik-e. Mindennek van azért határa.. Ha ilyen envû topikot szeretnék létrehoznihogy "lámák klubja" akkor ilyenre csináltam volna.. szóval kérem visszaálitani az eredeti szobanevet
Lteebee
És itt a legfincsibb a szaros szendvics.

Komolyan, ha nem az irodában lennék, a földön fetrengenék a röhögéstõl.
Vissza kell fognom magam.

Miért, a munkahelyeden/suliban van saját szgéped? Szerintem csak olyan van, amit Te használsz. Az SG-sek felelnek az itt elhangzottakért, ezért a moderálás. Hidd el, nem azért módosították a topicot, hogy Téged bosszantsanak.

I.C.ram
Felejtsd el, ez itt az SG.... Azt csinálnak a moderátorok, amit akarnak.
Már lassan semmilyen szabadság nincs...
VinylToy
<#zavart2>