Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik zsûriznek azoknak nem kell tudni érted?
Akinek elküldjük az felrakja egy oldalra ahol a zsûri pontozhatja.
EDIT: Shiwo leninjázot<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A levél cime meg "JENETKEZÉS x VERSENYRE"(x helyére természetesen az aktuális versenyt kell írni:😄)
A levél 1 képet, és a készítõ nevét kell hogy tartalmazza mást nem.
ha akármilyen versenyre nevezel legyen monnyuk rajzverseny, mert most az jutott eszembe, beadás után nem kérheted vissza h mégvmit rá. vagy legyen monnyuk dolgozatíráés. na értitek az a lényeg.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ilyen versenyeknek kéne egy külön topik szerintem.
A képeket tényleg egy e-mail címre kellene küldeni mindenkinek.
A képeket nem mutatnák meg. Csak akkor ha már mindenki leadta a képét és a zsûri pontoz! (ez arra jó hogy ne legyenek lenyúlások, másolások. Teljesen egyedi legyen mindeggyik)
ha igen akkor most mi lesz a jutalom ??<#banplz>#banplz>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
pl, engem...amekkora szívem van és persze független diszkriminálom a bannereket, igaz Razok? <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
most már csak ki kell ötleni valami korrekt megoldást a pontozásra! ^^
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
ez már valamivel közelebb hozná a valós eredményt, és nem lenne akkora lehúzó szerepe mondjuk egy személyes ellenszenvnek.
az igazi az lenne, ha a versenyzõk nevének ismerete nélkül lehetne megcsinálni a pontoztatást az egyes mûvekhez, de ez nagyon megbonyolítaná a dolgokat.
de ugye mivel ez csak szórakozás és nem véresen komoly pályázat, így valszeg nem éri meg sokat veszõdni 😊
2. Nem lesz heti 4 verseny...kb 2 hete 1
3. Nem 3 ember lesz, hanem legalább 6
pl.:
1.ford.: 10 pont
2.ford.: 5 pont
------------összesen: 15 pont
😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát ha írsz a modi topikokba, akkor igen...
Ja, és a nyereményért az elsõ 3 helyezett írjon St-nek!...Ha nem érti mirõl van szó, akkor linkeljetek, meg hivatkozzatok rám ^^
Amúgy jó ötlet a versenyek, lehetne összetett is, mint pl. a forma1...<#buck>#buck>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Részemrõl ez a pályázat eldölt...talán a holtversenyeknél mindenki érzi, hogy melyik a legjobb 😊
A következõ dolog: Mivel néhányan felvetették a javaslatot, hogy legyenek még versenyek...én támogatom!
Már csak ki kéne találni valami pontozási módodot...mert a jelenlegi kicsit zavaros ^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Összehasonlitgattam a pontokat meg a bannereket. Mi alapján döntött a zsûri?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
tipikusan nem azért oltom, ugyanis hidd el, messze nem vagyok az a fajta. de tudod ha vki jópár évet eltölt dizájnerként a grafika világában, akkor lesz némi rálátása a dolgokra, méghozzá keményen szakmai szempontok szerint.
Ez a fekete stílus nem illik az SG pasztel színvilágába. Tényleg nem sok idõt töltöttem vele. 20 percbõl 17 percig a karaktert kerestem.😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(Amúgy azért adtam csak ennyit, mert ugyan kifogástalan a minõsége, de a képi és színvilága valahogy az én ízlésem szerint nem passzolt egy moderátortopik fejlécébe. A fogaskerekeket nem értettem hogy kerültek képbe, valamint maga a fejléc nem volt elég informatív, hogy a moderátorok mijérõl is van szó. És ahogy néztem, nem kellett nagyon vért izzadnod az elkészítésével 😛 , de a fõ ok a kevés pontra az a stílus volt, ami sztem most ide nem volt okés.)
[/cserf][/fülünyúl]
Kata ezért a pontért le "fotosopoplom" rólad a ruhát!<#bee1>#bee1><#wave>#wave>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
-=iTT=-
Persze gondolom ez már hangyafingnyit sem érdekel senkit, de azért lelki békém kedvéért beírtam.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyedül japep munkája az, aminek valóban az elsõ három között a helye.
néhány pontszám kifejezetten vicc kategória, ehhh 😊
Szerintem olvasható, de döntse el mindenki maga. Na mindegy, akárhogyis van, 1 hónapja ps-ezek...
megkérdezhetem, h mi alapján pontozott a zsûri? pl. szöveg áttekinthetõség, dizájn, vagy mitomén. csak hogy tudjam mihez tartani magam a továbbiakban😊