Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a végén olyan szupertitkos lesz itt minden hogy ihaj 😄
AntiHero
:S Na de akinek küldjük annak tudni kell!
Akik zsûriznek azoknak nem kell tudni érted?
Akinek elküldjük az felrakja egy oldalra ahol a zsûri pontozhatja.

EDIT: Shiwo leninjázot<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shiwo
egy embernek elmegy névvel, és õ név nélkül továbbküldi a zsûrinek..vagy feltölti vagy mittomén...de valakinek nem árt tudnia, hogy melyik képet ki alkotta...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

JAG1
Nincs név, épp ez a lényeg...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

AntiHero
jaja így korrekt.
A levél cime meg "JENETKEZÉS x VERSENYRE"(x helyére természetesen az aktuális versenyt kell írni:😄)
A levél 1 képet, és a készítõ nevét kell hogy tartalmazza mást nem.

zsolesz92
Jah és ha elküldted az e-mailt akkor már nincs javítás h ne legyen már tele annyi levéllel sezgény xy-nak a tárhelye. sztem az ugy korrekt nem?
ha akármilyen versenyre nevezel legyen monnyuk rajzverseny, mert most az jutott eszembe, beadás után nem kérheted vissza h mégvmit rá. vagy legyen monnyuk dolgozatíráés. na értitek az a lényeg.

CoD23
én is pont ezen gondolkoztam hogy nyitok 1 topikot az ilyen versenyez izéknek de nem negyon jutottam semmire

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

JAG1
Jahh és egyértelmû, mindenre kiterjedõ kiírás kell, mert Crem ennek hiányának lett áldozata...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

AntiHero
Jaj de jó<#buck>

Ilyen versenyeknek kéne egy külön topik szerintem.
A képeket tényleg egy e-mail címre kellene küldeni mindenkinek.
A képeket nem mutatnák meg. Csak akkor ha már mindenki leadta a képét és a zsûri pontoz! (ez arra jó hogy ne legyenek lenyúlások, másolások. Teljesen egyedi legyen mindeggyik)

CoD23
ez is verseny lesz ??
ha igen akkor most mi lesz a jutalom ??<#banplz>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

JAG1
Pontozás teljesen egyszerû. Egy pontszámot, csak egyszer oszthatsz. Tehát ha valakinek adtál 10-et, akkor a másik már csak 9-et kaphat. A holtversenyesek között újbóli szavazás.

Kandurex
Valami független fórumozókat kell a célra felkérni, nem úgy mond ismert alakokat..mint pl ez a Shadow <#idiota><#hehe>

pl, engem...amekkora szívem van és persze független diszkriminálom a bannereket, igaz Razok? <#idiota><#vigyor>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JAG1
Az anonimitást úgy lehet megoldani, - bár lehet van egyszerûbb is - hogy mindenki feltölti mondjuk a kepup-ra a mûvét. Csinálunk, egy freemailos címet, aminek a belépési kódját megadjuk a versenyzõknek és onnan küldik a linket a szervezõnek, Õ letölti a képeket és linkeli, ahová akarja...

RaZoK
én is így képzeltem. ^^
most már csak ki kell ötleni valami korrekt megoldást a pontozásra! ^^

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

zsûribõl ajánlok 3 "laikus" + 3 "szakértõ" felállást 😉
ez már valamivel közelebb hozná a valós eredményt, és nem lenne akkora lehúzó szerepe mondjuk egy személyes ellenszenvnek.

az igazi az lenne, ha a versenyzõk nevének ismerete nélkül lehetne megcsinálni a pontoztatást az egyes mûvekhez, de ez nagyon megbonyolítaná a dolgokat.

de ugye mivel ez csak szórakozás és nem véresen komoly pályázat, így valszeg nem éri meg sokat veszõdni 😊
RaZoK
1. St, csak erre ez egy pályázatra ajánlotta fel a V.I.P jutalmat!
2. Nem lesz heti 4 verseny...kb 2 hete 1
3. Nem 3 ember lesz, hanem legalább 6

Shiwo
sztem 1részt nem csak 3 embernek kellene eldönteni a versenyt, másrészt nem kéne heti 4 verseny, mert akkor elsikkad a dolog...meg ST sem fog boldog-boldogtalannak vip-jogot osztogatni..

Japep
Én nem azt mondtam, hogy oda csináljunk bannert, hanem a pontozás lehetne úgy, mint az igazi F1-ben (ha több verseny lenne)...de ez csak egy ötlet.
pl.:
1.ford.: 10 pont
2.ford.: 5 pont
------------összesen: 15 pont

😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

RaZoK
a Felhõk felettet már megígértük Katának 😊
Hát ha írsz a modi topikokba, akkor igen...
Ja, és a nyereményért az elsõ 3 helyezett írjon St-nek!...Ha nem érti mirõl van szó, akkor linkeljetek, meg hivatkozzatok rám ^^

RaZoK
am. Antihero holtverenyben áll a 11 helyen, mert Shadoweyes 4 pontra értékelte a munkáját ^^

Rage47
csak forma1-et ne😊
gondolom majd kirakják a megfelelõ topikba a fejlécet...
Shiwo
F1 topicba elég jó kis flashes bannerek szoktak lenni, nem hinném, hogy ott igényt tartanak új bannerre...

Japep
Amúgy most a moderátoros verseny gyõztes mûvét fogják használni is, vagy csak úgy csináltuk ?

Amúgy jó ötlet a versenyek, lehetne összetett is, mint pl. a forma1...<#buck>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

RaZoK
úgy egyvelegbe mindent néztek szerintem 😊

De a leg jobb lenne ha 5 vagy 6 bjra lenne.

Rage47
ezt kérdeztem én is, de semmi válasz egyelõre...
gameplusz
Jahm =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

RaZoK
Heló!

Részemrõl ez a pályázat eldölt...talán a holtversenyeknél mindenki érzi, hogy melyik a legjobb 😊
A következõ dolog: Mivel néhányan felvetették a javaslatot, hogy legyenek még versenyek...én támogatom!
Már csak ki kéne találni valami pontozási módodot...mert a jelenlegi kicsit zavaros ^^

Kandurex
Játékos fórum..? 😊

gameplusz
Az melyik fõnök? =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kandurex
Ez alapján belinkeltem õket a játékos fórumon, majd eldöntik melyiket rakjuk be.

Bexter
Azért vicces 😊
Összehasonlitgattam a pontokat meg a bannereket. Mi alapján döntött a zsûri?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

"Ez tipikusan olyan dolog, hogy azért oltod a másikat, mert esetleg sikerült neki valami az életben." - ezt csak most vettem észre, egy picit reagálnék rá:

tipikusan nem azért oltom, ugyanis hidd el, messze nem vagyok az a fajta. de tudod ha vki jópár évet eltölt dizájnerként a grafika világában, akkor lesz némi rálátása a dolgokra, méghozzá keményen szakmai szempontok szerint.
Crem
Teljesen igazad van.
Ez a fekete stílus nem illik az SG pasztel színvilágába. Tényleg nem sok idõt töltöttem vele. 20 percbõl 17 percig a karaktert kerestem.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kata
Állok elébe, majd pontozom azt is. 😛

(Amúgy azért adtam csak ennyit, mert ugyan kifogástalan a minõsége, de a képi és színvilága valahogy az én ízlésem szerint nem passzolt egy moderátortopik fejlécébe. A fogaskerekeket nem értettem hogy kerültek képbe, valamint maga a fejléc nem volt elég informatív, hogy a moderátorok mijérõl is van szó. És ahogy néztem, nem kellett nagyon vért izzadnod az elkészítésével 😛 , de a fõ ok a kevés pontra az a stílus volt, ami sztem most ide nem volt okés.)

[/cserf][/fülünyúl]

Crem
Grat minenkinek!

Kata ezért a pontért le "fotosopoplom" rólad a ruhát!<#bee1><#wave>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

félreértetek... de sebaj, gratula mindenkinek.
gameplusz
Te így látod, más meg máshogy látja. Nem tetszhet mindenkinek minden. Ez tipikusan olyan dolog, hogy azért oltod a másikat, mert esetleg sikerült neki valami az életben. Én meg persze védem magam, mert örülök a fejemnek, hogy ennyi is összejött ezzel a shit-tel. Na nem akarlak megbántani vele, de ez kifejezetten vicc kategória, ehhh, meg minden, pisz.-

Rage47
Nyugi, nem kell senkinek magyarázkodnia.😊 A zsûri így döntött, ez van. Az más kérdés, hogy mi hogy szavaznánk...
gameplusz
Jah igen és a versenyoldalon egy korábbi verzió van, ami még a jelenleginél is sokkal szarabb szerintem. Hitelességet bizonyítva (hogy sem most, sem tegnap csináltam, itt a kép, hogy mikorról való):

-=iTT=-

Persze gondolom ez már hangyafingnyit sem érdekel senkit, de azért lelki békém kedvéért beírtam.-

Gunnersboy
htx

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem akarok megbántani senkit, de szakmaiságnak a végeredményhez semmi köze (mint szakmabeli mondom 😉)

egyedül japep munkája az, aminek valóban az elsõ három között a helye.

néhány pontszám kifejezetten vicc kategória, ehhh 😊
gameplusz
http://gameplus.uw.hu/moderatorok.png

Szerintem olvasható, de döntse el mindenki maga. Na mindegy, akárhogyis van, 1 hónapja ps-ezek...

zsolesz92
Már nem azért, tök jó lett egyébként a banner, de olvashatatlan és 3. hely. nem tom milyen pontozás. Nem a magam érdekében mondom, a helyzetemen ugysem változtat de mostmewg sztme nagyonis a dolgok mögé néztetek, hogy ki mennyit dolgozott, inkább azt néztétek, nem pedig hogy hogyan néz ki.

Rage47
grat mindenkinek:p

megkérdezhetem, h mi alapján pontozott a zsûri? pl. szöveg áttekinthetõség, dizájn, vagy mitomén. csak hogy tudjam mihez tartani magam a továbbiakban😊
AntiHero
El, úgyis szar szerintem is a munkám így utólag<#vigyor3>

Ehh, még 1 5let, legyen olyan mint az f1 ben, holtversenben az ven elõrébb aki elõbb volt, de éppen azon a versenyen kevesebb pontot kapott.

oks, joccakát.

RaZoK
én viszont megyek...majd holnap lesz valami.

Oks, akkor nem toom.