8180
-
#4169 ezt valaki ? -
#4168 Meglehetosen tetszetos (Y) -
#4167 Videót letölt, szerkeszt, konvertál, utószerkeszt, örül. :)
#4166: -
#4166 Történt egy kis dizájnváltás -
#4165 Halo Wars Trailer - enjoy -
#4164 de ezeket te csinálod? vagy mi ez? vagy csak méretezel?
vagy igy van a neten? -
#4163 Köszönöm ,sajna a topicot valaki hidegre tette ,de dolgozok rajta ,mert alaptalanul törölték :( -
#4162 Amennyiben mozgó banner is jó, akkor nézd meg EZT. (1.36 Mega)
Nem az általad választott részből van, de csak ezt találtam. :) -
#4161 nincs mit. -
#4160 HY!
Szeretnék egy bannert a Halo topicba ,elképzelésem nem sok ,mert én csak a logókhoz értek ,de itt van néhány kép: ITT
Köszönöm! -
#4159 Tökéletes pont oda teremtetett ennek a bannernak a sorsa köszi! -
#4158 ingame képekből semmi jót nemtudtam összehozni.
-
#4157 Hali szeretnék kérni egy bannert a Dragonball Z: Budokai játékok topicjábaezekből a gameplay képekből összevágva!? A többit rátok bízom előre is köszi! -
#4156 Szevasztok !
Szeretnék kérni egy bannert a Simtractor topikba !
A banner ez legyen és valami pofás felirat legyen hogy "Simtractor topik" olyan betűtipusba mint a buszok bannerba. a simtractor.vnx.pl feliratot kérem töröljétek róla és mardjon .gif formátomú ! előre is köszönöm ! -
#4155 bocs a lányok itt vannak teljes méretben:
kép1 -
#4154 az nemkell rá, hogy, focieredményekre....elég csak hogy tippeljünk...
vmi humorosabb formába is lehetne, esetleg ilyen kép:
kép2
kép2
ezeket néztem még...az előzőhöz nem ragaszkodom...ha nem illik a sorba a lányok mellé...:D
-
JackMeadow #4153 keresgélj még anyagot, én megcsinálom majd neked. Mi legyen ráírva? "Tippeljünk...focieredményekre lehet tippelni..." ez? -
#4152 üdv!!!
jómultkor már csináltatok nekem egy bannert, úgy döntöttünk, hogy változtatni szeretnénk egy picit...a topic neve Tippeljünk...focieredményekre lehet tippelni..(stilszerűen)...ehhez szeretnénk egy új logót csináltatni veletek, amit nagyon megköszönnénk...
a topic linkje: Tippeljünk!
amiket szeretnénk látni a bannerbe:
első
akár háttérképnek is elmenne...a többit a ti kreatív fantáziátokra bíznám, ha esetleg kellene még anyag hozzá, akkor szóljatok, és keresgélek vmit. de bízom bennetek...:)
előre is hatalmas köszönet...
daver88 -
JackMeadow #4151 nem megy ma a helyesiras.
Na itt van a javitott remélem több hibat nem vétettem Grr: http://images.netbag.hu/20071120/23045391073.jpeg -
Tomy Lee #4150 Nagyon szép!
Ha javítod az ékezetet akkor lehetne 1 e betüt is még tenni az Avantgard után?
Tehát Avantgarde.
És hálás köszönet na + persze mutatom majd a honlapot is(mondjuk kis egyszerü lett). -
#4149 na így már mindjárt másabb! :) -
JackMeadow #4148 nesze óó -
JackMeadow #4147 Jahha leeset:) elfelejtettem rérakni az ékezetet, fene a szar ékezettelenített dontokba XD -
#4146 nekem is:D -
Bala10 #4145 ám jó! :) -
Bala10 #4144 ó -
JackMeadow #4143 he?
-
#4142 a kávézo szurja a szemem :D -
JackMeadow #4141 nekem nagyon bejön olyan kis finom hangulata van, remélem neked is teccik, h a akarod ra irom a cimet is de azt nem tom hova kéne, ird ki ahonlapra azt kész. MAjd a honlapot megnezhetem?
Nosz aitt van -
Tomy Lee #4140 De jó lenne!Privibe küldöm.Nagyon köszi!! -
JackMeadow #4139 Haligali!
Én majd mlg ma nekiállok szerintem csak még be kell fejeznem a fizika tanulást, mi legyen ráírva? vagy mi a cuki cime vagy vlami? hog yne legyen üres valami sz9veg kéne!!! -
Tomy Lee #4138 Sziasztok!
Szeretnék 1 Banner-t a honlapomra.Linkelek pár képet és azokból kellene összehozni valamit.
kép1kép2kép4kép4kép5kép6
Méret lehetne: 750p szélesség és 200p magasság.
Valami frankót ki kellene ezekből hozni.Jah és esetleg animált is lehetne?Bár azt nemtudom,hogy mehetne e az oldalamra bannernak azaz rá lehet e tenni ilyet.
Nagyon szépen köszönöm ha segít valaki! -
#4137 szoltam modiknak -
Bala10 #4136 azta. -
#4135 Az itteni srácok nyerjék meg neked a versenyt? :)
"Banner készitő versenyt hirdetünk!! aki a legjobb bannert késziti az oldalnak 100giga up ot kap.Bannereket bármelyik staff nak elküldhetitek." -
Bala10 #4134 hű
tök jó lett. :) -
#4132 :) egészségetekre -
#4131 Nagyon jók! :) Grat!
Jópofák azok a rovarok és egyéb biológiai vírusnak tűnő valakik ott a második képen. :)
Köszönöm! -
-
#4129 Ebbe a topikba lenne szíves valaki csinálni egy bannert?
Méretek:
Min 650, max 750 px széles
min 150, max 200 px magas
anyag:antivírusok:01,01,0304,05,06,07,08,09,10,1112(szögletes keret nélkül, ha lehet),
antispyok:01,02,03040506
Nem fontos, hogy mind rajta legyen, de amennyit csak lehet, szerkesszetek rá. :)
Köszönöm.