8180
-
#4088 Hallod ez jönne a Topicba?:D:D -
JackMeadow #4087 én lattam mar bent nagyobbat is -
#4086 Hát a bannerméret 3x-osa, nem nagyon fogják betenni. -
JackMeadow #4085 BEfejeztem a MOTORM4x os témat, remélem teccik
kicsiket nagy let de sztem nem zavaro -
#4084 -
HBK #4083 de ha az utolsónál találtok jobbat akor azt de ez is jó!ja és elfelejtettem hogy kérem szépen! -
HBK #4082 egy BANNERT szertnék egy fekete hátteren legyen középen ez a kép:
alatta ez a kép kissebben hogy az előző középen lehessen:
Bal oldalt ez a kép:
Jobb oldalt ez a kép egy vonalban a bal oldalival:
-
#4081 Átmenethez miért nem használsz szélesebb gardient-mask-ot? Vagy ha kivágod a jobb oldali arc bal oldalát, az sem kell. -
Ilyenre sikerült -
#4079 Üdv. Az Ingyenes vírus-kémprogram-irtó topikban lenne igény egy bannerra, és azt szeretném megkérdezni elsősorban a Házigazdától, hogy meg lehetne-e szervezni egy bannerkészítő versenyt? Lenne-e rá esély, hogy lebonyolítsa ezt az egész dolgot? -
#4078 Szuper!
Szerintem nagyon kira csak írtak privit nekem,hogy valaki más is csinál csak nem találja a topicot de nagyon jó!Majd válsztok a 2 közül -
#4077 Sziasztok srácok szeretnék a Blitz: The League topicba 1 Bannert
ami a #4007 Hozzá szólásban van kb. olyat méretet szeretnék és itt vannak hozzá a képek:
ezt a képet kicsibe szeretném hoyg valahova elhelyezzétek
és még annyi a kérésem hogy valami animációt ah tudnátok 1 minimálisat tenni bele mozogjon ott valami vagy csillogjon valami előre is köszönöm!!
Üdv: Sanyi
-
JackMeadow #4076 Valamiilyesmi jó lesz? idaig jutottam majd meg folytatom -
#4075 És ha lehet akkor ezt a logo bebiggyezteni a banner közepére akkor hálás lennék -
JackMeadow #4074 Na majd en öszedobok valaymit -
#4073 azannya, ez K_Vajó(YYyy)(YY)(y) nagyon tetszik, ügyes. szeressük a flash bannereket. -
#4072 Úgy látszik tegnap kicsit fáradt voltam de úgy gondoltam,hogy váltakozzon a kettő kép ne gyorsan és a bannerre ha lehet akkor legyen ráírva,hogy MOTORM4X.Mégegyszer köszi! -
#4071 Sziasztok!
Szeretnék egy Bannert a MOTORM4X nevű topikhoz ebből a képböl és ebből a képből.Körübelül 700*300 méretbe ha jó.(Nem vagyok jártas még az ilyen dolgokba de majd idővel megtanulom)Köszi! -
#4070 ohh nagyon köszi... csak ezt nem tudtam megcsinálni :) -
#4069 GIF-ben még ennél is nagyobb méretű lenne.
Lényegében az alábbiakat kéne bemásolnod a banner helyére:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="800" height="180" id="banner" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="allowFullScreen" value="false" />
<param name="movie" value="http://fritz.axo.hu/core/bf2142banner.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#000000" />
<embed src="http://fritz.axo.hu/core/bf2142banner.swf" quality="high" bgcolor="#000000" width="800" height="180" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
Vagy kérj meg egy modit
ITT, hogy csinálja meg. :) -
#4068 Gif-be feltolnád valahová? -
#4067 Tökéletes! :D Nagyon kösszönjük
Linkelnél innen ha nem gond. -
#4066 Akkor már csak ex-hülye...
#4065 Köszi -
#4065 Jah am jo lett a banner -
#4064 sztem meg nem fog senkinek adni b+ mert már nem akarom hogy leváltsák :DD az egyik hülye! -
#4063 Ez eléggé animált? :)
(1 Mega)
Látom pár hülye megint leváltana a házigazdaságról, adj nekik. :D -
#4062 mail címemre küld el pls :)
[email protected] előre is nagyon szépen köszönöm, jó arc vagy :) -
#4061 köszönöm szépen fritz nagyon jó lett az megoldható lenne hogy a tuning fehér legyen ? -
#4060 Nekem ez sikerült, de az a sanda gyanúm, hogy a saját weboldaladhoz kérted. -
#4059 atyaég, poszter méretbe kéne:D -
#4058 Hello
Szeretnénk valami új dizájnosabb,animált akár villogo bannert a Battlefiled 2142 topikba.
BF 2142
Ötlet nem nagyon van, de bízom a kretív banner készítőkbe :)
Előre is köszönöm. -
Bala10 #4057 jé, még soha nem láttam. :D
ez engem is érdekelne, de inkább ott kérdez. :) és írd be ide légszi. ^^ -
#4056 ilyen csillagokat hogyan lehet betenni egyes emberekhez?
bár arra már rájöttem hogy kikhez mehet, stb, sak az kéne már hogy sajt képeket jelenitsen megD: -
#4055 4039est vki :( fritz vagy bárki pls :) -
Bala10 #4054 -
#4053 Tessék, bár nem ilyet kértél. :) -
#4052 Köszi! -
#4051 Ezt itt kérd. -
Ha aktuális akkor ez lenne az -
#4049 Sziasztok 1 bannert szeretnék berakatni ha lehetséges? a motogp 07 topikba