8180
286v1w7.jpg

• offkorz
    akkor én már nem csinálok :-c
  • 0Fritz0
    Remélem erről az élvezős dologról fog készülni felvétel, mert akkor egyet rendelnék.
  • Bala10
    "Ha a többi csaj meglátja, elélveznek. :DDDDD" nem akarok nagyképű lenni, de eddig nem volt panasz.

ám nagyon szívesen, de ennél jobbakat szoktak készíteni itten, ez nem egy nagy dolog. Azért örülök, hogy tetszik. :)
  • Flórika
    Úúúristen... ez valami qrva jóóó! :D Nagyon tetszik, köszi szépen! :) Ha a többi csaj meglátja, elélveznek. :DDDDD

Ezentúl asszem mindig tőled "rendelek" majd bannert! :))
  • Bala10

? nem tudom, hogy a mérete jó e, akkora mint az itteni.
  • II Rocky II
    szabadság,tavaszi előszünet :)
  • Flórika
    Hümmm... nagy itt a csend...
  • Flórika
    Ezekből a képekből össze tudnátok rakni egy bannert a Type O Negative topicba? :) Teljesen rátok bízom, hogy milyen legyen, biztos, hogy szépet alkottok, sz'al nem aggódom. :))

Előre is köszi. ^^
  • 0Fritz0
    Erre: Team scare
    :)
  • JackMeadow
    mire cserélni?
  • Benny04
    jó helyre írtad :)
  • hardsound
    Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írok e de nekem az lenne a gondom hogy szeretnék eltüntetni, illetve másra cserélni egy szöveget a képen.
    kép a TEAM EQUALITY-t Team scare-ra ha nem jó oldalra írtam akkor 1000 bocs! Előre is köszi!
  • Timbo
    amit kihagytam.. lehetőleg 200 Kbyte alatt legyen ;) köszi
  • Timbo
    Sziasztok :)

Csináltatnék egy bannert ;) a téma anglia.
    vmi olyasmire gondoltam, hogy angol zászlóó lenne a háttér de kicsit elhalványítva. Erre jönne a felirat : "Irány Anglia!"
    nem ide készül a logóó a méret legyen mondjuk 750x150 pixel :)
    köszi előre is :P (jaa és akinek egyéni kreatív ötlete van az nyugodtan felturbózhatja a bannert ;) ) bízom bennetek :P kössssz
  • II Rocky II
    jaja ahogy előttem iro is mondja jól beszél.:)igaz..mondom nagyon faintul örülök én ennek is.:)egyszerűen faszák vagytok és értem én ezt az egészre...(persze tisztelet a kivételnek mint mindig.)
  • Gunnersboy
    "de ha lehet "
  • JackMeadow
    nem mondtad h hova kéred a feliratot nem?
  • II Rocky II
    figyelj nagyon szuper főleg igy hogy kértem és már kaptam is nagyon nagyon köszönöm...télleg nagyon hálás vagyok.(de ha lehet akkor vmi olyanra gondoltam hogy a szemüvegre ráirni a Móricz optika -t .)de mondom jo ez...
  • air12

??
  • II Rocky II
    huha...nagyon nagyon megküöszönném aki megcsinálná és még ha lehetne hogy ma.tudom nem illik sőt egyálltalán nem szabad sürgetni titeteket.Ezzel tisztában vagyok.de ez most borzasztóan fontos lenne.Szeretnék egy bannert a köv.képekből..(tetszés szerint válasszatok.)ime a link: http://uploaded.to/?id=pc9otr
    az elképzelés az lenne hogy kb 300*300 as logo(banner)nem tom hogy nevezzem kellene.Móricz Optika felirattal.vhogy jol szépen elkészitve.(amugy amit feltöltöttem képeket a mérete kb 280 Kb...szal nem oly sok.mégegyszer nagyon megköszönném éás ha mondja az illető hogyan háláljam meg akkor megteszem.
    Íme a link mégegyszer.
  • Bala10
    próbáld meg itt izs
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Ki vállalná el egy elég konkrét elképzelés szerint egy lemezborító elkészítését?
    Ha valaki segítene e-mailben keressen meg, de csak saját felelősségre, mert minden ötletem elég bonyolult. XD

Címem: [email protected]

(Szabad egyáltalán kérni ilyet ebben a topikban? Szóljatok rám, ha nem.)
  • Wreck86
    sztem akkor legyen mint bf42 topikban a banner.amúgy jó:)
  • Bala10

?
  • Bala10
    megpróbálok, bár az arányokkal bajban szoktam lenni, hiszen a logó az jóval kisebb. :D mekkora legyen a mérete?
  • 0Fritz0
    A három közül szerintem az utolsó a legjobb.
  • daver88
    tudsz jobbat, csinálj!!!! köszi
  • Super Saiyan
    jólvan snake ügyes vagy
  • zsolesz92
    Miért lenne szar? várjuk a te aloktásod...
  • offkorz
    elég szar akárhogyis variálgatod :-c
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az SG-n található a "Medal of Honor Pacific Assault" című játék topikja,s sajnos a régi bannerünk elveszett,ezért szeretnék egy újat kérni tőletek.
    Megalkotását rátok bízom.

kép1
    kép2
    kép3
    kép4

köszi szépen!
  • Maximus4
    ?
  • daver88
    ésha középen jönnének ki a játékosok??? az nagyon gázul néz ki???
  • Maximus4
    Változtattam rajta kicsit.Nagyon gáz lett a szöveg?
  • zsolesz92
    Sztem ha nem kell olyan nagy szöveg akkor visitor 10 px-lel bal alsó sarokba, fifa logónál meg meghagyni a fifa 08-at többit körülötte törülni, behúzni a lelátó elé és overlay-re állítani a réteget, elvileg jól fog kinézni. ha nem olverlay akkor probálj ki mást. sztem jó lesz. nekem nincs időm, erőm bocs
  • daver88
    igazad van, tényleg vegyük le, de vmi akkor sugalja, hogy fifáról van szó..betűtípus mindegy, vmi tetszetős...
  • Maximus4
    Én ráírom,de szívem szerint a fifa logót levenném,mert nagyon ocsmány.Ja és milyen betűtípussal írjam rá?
  • Bala10
    szerintem ez egyértelmű a banner miatt:D
  • Enosh Chan
    omg boner happen : o
  • daver88
    jólesz....még azt elfelejtettem, hogy azt rá tudnátok írni, hogy Fifa08Site???

nagyon köszönöm