8180
-
#4411 akkor én már nem csinálok :-c -
#4410 Remélem erről az élvezős dologról fog készülni felvétel, mert akkor egyet rendelnék. -
Bala10 #4409 "Ha a többi csaj meglátja, elélveznek. :DDDDD" nem akarok nagyképű lenni, de eddig nem volt panasz.
ám nagyon szívesen, de ennél jobbakat szoktak készíteni itten, ez nem egy nagy dolog. Azért örülök, hogy tetszik. :) -
#4408 Úúúristen... ez valami qrva jóóó! :D Nagyon tetszik, köszi szépen! :) Ha a többi csaj meglátja, elélveznek. :DDDDD
Ezentúl asszem mindig tőled "rendelek" majd bannert! :)) -
Bala10 #4407
? nem tudom, hogy a mérete jó e, akkora mint az itteni. -
#4406 szabadság,tavaszi előszünet :) -
#4405 Hümmm... nagy itt a csend... -
#4404 Ezekből a képekből össze tudnátok rakni egy bannert a Type O Negative topicba? :) Teljesen rátok bízom, hogy milyen legyen, biztos, hogy szépet alkottok, sz'al nem aggódom. :))
Előre is köszi. ^^ -
#4403 Erre: Team scare
:) -
JackMeadow #4402 mire cserélni? -
#4401 jó helyre írtad :) -
hardsound #4400 Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írok e de nekem az lenne a gondom hogy szeretnék eltüntetni, illetve másra cserélni egy szöveget a képen.
kép a TEAM EQUALITY-t Team scare-ra ha nem jó oldalra írtam akkor 1000 bocs! Előre is köszi! -
#4399 amit kihagytam.. lehetőleg 200 Kbyte alatt legyen ;) köszi -
#4398 Sziasztok :)
Csináltatnék egy bannert ;) a téma anglia.
vmi olyasmire gondoltam, hogy angol zászlóó lenne a háttér de kicsit elhalványítva. Erre jönne a felirat : "Irány Anglia!"
nem ide készül a logóó a méret legyen mondjuk 750x150 pixel :)
köszi előre is :P (jaa és akinek egyéni kreatív ötlete van az nyugodtan felturbózhatja a bannert ;) ) bízom bennetek :P kössssz -
#4397 jaja ahogy előttem iro is mondja jól beszél.:)igaz..mondom nagyon faintul örülök én ennek is.:)egyszerűen faszák vagytok és értem én ezt az egészre...(persze tisztelet a kivételnek mint mindig.) -
#4396 "de ha lehet " -
JackMeadow #4395 nem mondtad h hova kéred a feliratot nem? -
#4394 figyelj nagyon szuper főleg igy hogy kértem és már kaptam is nagyon nagyon köszönöm...télleg nagyon hálás vagyok.(de ha lehet akkor vmi olyanra gondoltam hogy a szemüvegre ráirni a Móricz optika -t .)de mondom jo ez... -
?? -
#4392 huha...nagyon nagyon megküöszönném aki megcsinálná és még ha lehetne hogy ma.tudom nem illik sőt egyálltalán nem szabad sürgetni titeteket.Ezzel tisztában vagyok.de ez most borzasztóan fontos lenne.Szeretnék egy bannert a köv.képekből..(tetszés szerint válasszatok.)ime a link: http://uploaded.to/?id=pc9otr
az elképzelés az lenne hogy kb 300*300 as logo(banner)nem tom hogy nevezzem kellene.Móricz Optika felirattal.vhogy jol szépen elkészitve.(amugy amit feltöltöttem képeket a mérete kb 280 Kb...szal nem oly sok.mégegyszer nagyon megköszönném éás ha mondja az illető hogyan háláljam meg akkor megteszem.
Íme a link mégegyszer. -
Bala10 #4391 próbáld meg itt izs -
#4390 Sziasztok!
Ki vállalná el egy elég konkrét elképzelés szerint egy lemezborító elkészítését?
Ha valaki segítene e-mailben keressen meg, de csak saját felelősségre, mert minden ötletem elég bonyolult. XD
Címem: [email protected]
(Szabad egyáltalán kérni ilyet ebben a topikban? Szóljatok rám, ha nem.) -
#4389 sztem akkor legyen mint bf42 topikban a banner.amúgy jó:) -
Bala10 #4388
? -
Bala10 #4387 megpróbálok, bár az arányokkal bajban szoktam lenni, hiszen a logó az jóval kisebb. :D mekkora legyen a mérete? -
#4386 A három közül szerintem az utolsó a legjobb. -
#4385 tudsz jobbat, csinálj!!!! köszi -
#4384 jólvan snake ügyes vagy -
#4383 Miért lenne szar? várjuk a te aloktásod... -
#4382 elég szar akárhogyis variálgatod :-c -
#4381 Sziasztok!
Az SG-n található a "Medal of Honor Pacific Assault" című játék topikja,s sajnos a régi bannerünk elveszett,ezért szeretnék egy újat kérni tőletek.
Megalkotását rátok bízom.
kép1
kép2
kép3
kép4
köszi szépen! -
#4380 ? -
#4379 ésha középen jönnének ki a játékosok??? az nagyon gázul néz ki??? -
#4378 Változtattam rajta kicsit.Nagyon gáz lett a szöveg?
-
#4377 Sztem ha nem kell olyan nagy szöveg akkor visitor 10 px-lel bal alsó sarokba, fifa logónál meg meghagyni a fifa 08-at többit körülötte törülni, behúzni a lelátó elé és overlay-re állítani a réteget, elvileg jól fog kinézni. ha nem olverlay akkor probálj ki mást. sztem jó lesz. nekem nincs időm, erőm bocs -
#4376 igazad van, tényleg vegyük le, de vmi akkor sugalja, hogy fifáról van szó..betűtípus mindegy, vmi tetszetős... -
#4375 Én ráírom,de szívem szerint a fifa logót levenném,mert nagyon ocsmány.Ja és milyen betűtípussal írjam rá? -
Bala10 #4374 szerintem ez egyértelmű a banner miatt:D -
#4373 omg boner happen : o -
#4372 jólesz....még azt elfelejtettem, hogy azt rá tudnátok írni, hogy Fifa08Site???
nagyon köszönöm