8180
286v1w7.jpg

• Maximus4
    Nem a legjobb de talán ideiglenesen megteszi.Majd jönnek a profik és lesz szebb is.
  • daver88
    üdv!!!

lenne egy hatalmas kérésem!!! vki gyorsan a mai napon össze tudna dobni ezekből a képekből(770*145-ös méretbe pls.)

kép1
    kép3
    kép4

nem muszáj minden képnek benne lennie, sőt, ha van job, akár rakhattok is bele jobbat. köszi előre is
  • 0Fritz0
    BUÉK! :)

• Peck
    A fórum azért van hogy beszélgessünk,nincs megtiltva a kérdezés ha jól tudom,tudom hogy google a barátom,és van a tutorial.hu,de nem minden olyan dolog van ott leírva amit itt el tudnak mondani nagyonalakba a srácok...
  • zsolesz92
    Visszaolvasás nélkül is értettem a kérdést, de mi az h ilyet hol lehet megtanulni? Ez photoshop, illetve az a mozgó lehet h IR, de általában google a barátod és a tutorial.hu is és vagy 10000000000 tutorial oldal
    ;)
  • Peck
    olvass vissza...
  • zsolesz92
    Milyen módszer?????
  • Peck
    Photoshopban nem vagyok profi,de egy két dolgot megtudok csinálni.... de tudnátok adni valami linket,vagy egyebet,hogy photoshopban mégis hol van ez a módszer? mert én még életemben nem halottam róla :D
  • John Cena
    Nagyon szépen köszönöm!!
  • RAZOR27
    nem ,de ment ugyanaz a pm :)
  • Tomy Lee
    #4334 ?Ha már rajta van valaki akkor nem szóltam;-)
  • JackMeadow
    Nekem is jöhetne az PM, vagy ugy csökkentetd h a szinárnyalatokat veszed kissebre? Azt megcsinálom PS el is
  • RAZOR27
    nm :)
  • red bull
    THX ;)
  • RAZOR27
    ment a pm!
  • red bull
    Segítenél hogy kell vele kicsinyiteni?
  • RAZOR27
    Ulead GIF animator 5 (igen, az)
  • red bull
    sorry most ez lehet hülyeség lesz de az uga5 az egy program? :S
  • RAZOR27
    uga5-el lekicsínythető

szerk: Megpróbáltam lekicsinyíteni ,de ennyire nem lehet.Lehet ,de akkor csak 3 színből áll ,de az.....hát az nem túl szép XD
  • RIZLA

• John Cena
    MAjdnem egy hónap basszál le..
  • JackMeadow
    photoshop de h ajobban megnézed kb 10szerese a kivánt méretnek:)örülök hogy teccik
  • Peck
    apááámmm :D no 1. mester :D ilyesmit kül hol lehet megtanulni? ^^ vagy milyen progival csináljátok? :) de ez állatira jó lett!!! nagyon köszi!!
  • JackMeadow
    Na ho teccik? csöühet nagy let:)
    nem tom h lehetne csökkenteni a méretét:)
  • JackMeadow
  • Peck
    Pls valaki csinálja meg az én kérésemet is,sajnos nem értek a photoshophoz,nagy szépen kérek valakit csinálja meg! (#4335)

Köszi előre is!
  • RAZOR27
    Akkor nekem rossz a szemem #4271
  • JackMeadow
    űű bocs de hat ez elég rusnya lett:)
  • John Cena
    ha nem is 2-3hónap de 1 hónapja itt nem kértem semmit se általábaamit nyitok tiopicot kérek bele bannert de azt nem sűrűn teszem de mostr nyitottam és oda kellene csak máshova meg nem szoktam kérni
  • John Cena
    ?:S:S nem is kértem 2hetente bannert!! max 2-3havonta
  • RAZOR27
    Nemakarok genyó lenni ,de kéthetente minek kérsz bannert?
  • John Cena
    ÉS valami Lightos Animációt lehetne???
  • John Cena
    Lehetne kissebb méret azaz úgy értem kb. akor a mint ami a #4305 HSZben!! előre is köszönöm!!!
  • John Cena
    Köszi!
  • RIZLA
  • John Cena
    Sziasztok a Los Angeles Lakers topicba tudnátok csinálni egy bannert.

ebből

ebből

és ebből

a képből vaalmit tudnátok csinálni PLS vagy úyg is jó nekem hogy Nem muszáyl ezeket a képeket csak kapcsolódjon a kosárlabdához(NBA) és a Lakershez
  • Peck
    Hellobello,valaki tudna csinálni nekem egy 100x100 as (lehet kisebb is egy kicsit) max 25kb-os animált képet? "Semir" felirattal,előre is nagyon köszi!

• Tomy Lee
    Sziasztok!
    Kérnék szépen valakit,hogy szerkessze meg nekem eztLink,úgy,hogy banner legyen belőle és kellene szerepelni rajta az xbox360 feliratnak.
    Vagy esetleg ha valakinek jobb ötlete van és össze tudna hozni egy másik banner-t"Kingdom Under Fire Circle of Doom"témával az gyártsa le.
    N.szépen köszönöm!
  • offkorz
    valaki bannolhatna már szaros :-c
  • RaZoK
    boltból...