8180
286v1w7.jpg

• RaZoK
    hát nem...efektív én mostanság nagyon elfoglalt vagyok...:C
  • madass
    nem vmi aktiv itt a készitök serege....
  • zritya
    -.-
  • RIZLA
    köszi szépen :)
  • redbull0304
    Léci valaki! :)
  • Benny04
    boldog szülinapot! :)
  • zritya
    #4440 pls valaki nagyon kelene!köszi
  • RIZLA
    nm :)
  • SHADOWEYES7
    Köszönöm ;)
  • RIZLA
  • SHADOWEYES7
    Ebből a képből szeretnék banert : 770*145 nagyságban . thx
  • zritya
    Hali!
    Szeretnék egy bannert kérnieböla kép böl és oldalaz va rá lene irva PARTY11 elöre is köszönöm a kép mérete
    770*145pixel nagyságu még eccer kösz
  • JackMeadow
    csináltam magamnak egy bannert ni:
  • lippet
    A felirat pedig egyen ez: Szávay Ági
  • lippet
    Hello!
    Szeretnék egy 735*233 bannert kérni a Szávay Ági topiknak!
    A banner a következőkből állna:
    1. kép
    2. kép
    3. kép
    4. kép

Ebből szeretnék egy szép bannert kérni!
    Előre is köszönöm!
  • madass
    gumis topicba lessz
  • Bala10
    ki az az edmond? oszitasi?
  • madass
    Sziasztok

szeretnék kérni egy olyan topic bannert amiben dezodor,spray, és egy zuhany van. mellé irva hogy edmond ezeket nem használja. vagy valami ilyesmi csak az benne legyen hogy edomond vagy edi meg az is hogy büdös vagy nem fürdik le vagy nem használ egyéb szereket...

elöre is köszönöm
  • s c o t t
    köszönöm, nagyon teccik:-)csak lehetne benn mondjuk több kép is, de ez nem probléma.amugy a vice city, san andreas, és a majd megjelenő gta4 van.még1x kösz
  • Bala10

?
  • Maximus4
    Így jó?
  • Bala10
    mennyi van? Vice city, sanandreas... megmég? ha azok képeit összeolllózom az jó? :)
  • DWO
    sziasztok torrent lapomnak szeretnék bannert amivel majd hirdetem az alap banner méret kellene az a 460x valamenyis bocs nemtom pontosan :(

a képemeg ez lenne:kép

A képen nem lenne rosz ha rajta Lenne Hogy >> Az erő Veled Van!
  • hardsound
    Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írok e de nekem az lenne a gondom hogy szeretnék eltüntetni, illetve másra cserélni egy szöveget a képen.
    A TEAM EQUALITY-t Team scare-rakép1
    kép2
  • Tomy Lee
    Szuper lett!Ezer köszönet
  • s c o t t
    köszönöm szépen, de ez nem sürgetés volt, szóval ráér a dolog, csak érdekelt, hogy egyáltalán várhatok-e valamités mégegyszer kösz, hogy foglalkozol vele
  • Bala10
    megpróbálom, de nem igérem mára.
  • s c o t t
    ő hát az olyan kisebb kép, amit a fórumokban az "aláírás" részre szoktak betenni.ez növeli a fórum személyreszabottságát,ez jellemző az adott userre stb.és hát illik szépnek lenni, gondoltam ti kihoznátok belőle valamit
  • Bala10
    az olyasmi mint az userbar?
  • s c o t t
    vagy itt nem is foglalkoztok aláírásokkal?mert akkor bocs hogy itt kértem
  • DWO
    Torrent lapomnak szeretnék komoly kis fejlécet felüre ! láttam itt nagyon szép munkkákat gondoltam irok hátha énis kapok egy picit a jóbol:) aki tudna esetleg segiteni az vegyen fel msnre szépen kérem! Darth-Tracker a lap neve nem reklám csak azért irtam le hogy valami DARTH_os sötétes darth véderes komoly logot szeretnék!

msn: [email protected]

thx
  • t0n1c
    azért, ha nem nagy gond, valaki összedobhatna egyet... már, ha nem nagy meló
    kivi lennék hogy néz ki a valóságban, amit én elképzeltem :)
    mert sajna elég buta emberek dolgoznak, ott ahol a pólót csináltatom, és soha nem lett olyan a kép mint amilyennek képzeltem...
    lehet bennem van a hiba! :D
    köszi előre is, ha valaki nekiáll!
  • Bala10

?
  • Bala10
    a képet oda vidd, ahova viszed a pólót. majd ők átalakítják. Főleg, hogy ők tudják mennyi színt szitáznak rá.
  • t0n1c
    hu de kihalt ez a fórum...járt itt mostanában banner-gyáros? :)
  • s c o t t
    hello!valaki csinálna nekem egy Grand Theft Auto-s alát?a mérete legyen 300×100-as, szóval nem túl nagy.és ha kérhetném ne részekhez legyen kötve, hanem ugy az egész. a régebbi részeket ne, ugy a vice city től a majd megjelenő IV-ig.és az legyen ráírva, hogy scott lehetőleg gta betűtipussal, (én nem találtam, remélem azért van).a színek legyenek szép élénkek, és ne a játék grafikája legyen benne, hanem ilyen rajzolásos dolgok, mint a borítón.kösznöm ha valaki időt szakit rá, tényleg
  • blackgamer
    videóklip kvíz topiknak eltűnt a bannerja, valami film kvízéhez hasonlót tudnátok kreálni? köszi
  • lippet
    Hello!
    Szeretnék egy bannert kérni a Hetedik Mennyországos topikomhoz!
    Íme a kellékek:
    1. kép
    2. kép3. kép4. kép
    A méret: 850*120
    A felirat: Hetedik Mennyország topik
    Vmi szép háttéret.
    Köszönöm!
  • t0n1c
    hali!
    szeretném ezt a képet átalakíttatni veletek. rátok bízom! :)
    a lényeg hogy pólóra szeretném nyomtatni, ezért a mérete ne legyen kicsi
    ja és valami kis szivecskés téma is mehet rá, meg alulra odaírva hogy: Pandabu (a betük türkizkékkel meg babarózsaszínnel felváltva)

előre is köszi!!!
  • Tomy Lee
    Sziasztok!
    Szeretnék 1 Bannert ami galambokkal kapcsolatos(lehetne úgy,hogy több galamb van benne).Szöveget majd én szerkesztek rá viszont a Banner nagyon jól jönne.
    szél:850 pont
    mag:150 pont
    Köszi szépen annak aki összehozná!!