Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy köszi az oldalt,nagyon jó!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Érthetõbb, mint ha én írnám, hogy ezt ide - ezt meg oda.
Nagyon kezdõ vagyok még benne.
köszönöm az eddigi fáradozásotokat
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Aki tudna csinálni egy bannert megköszönném!
Anyag :
Ez legyen ráírva : FarmVilleHack kép ami a háttere legyen : katt rám (háttér)
Elõre is köszi!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Egy f16-os repülögép szimulátoros társaság magyar honlapjára kéne
Falcon Nest lesz a honlap neve.
Fekete vagy szürke háttere lenne a honlapnak .Tobb mod is készült a Falcon4.0 játékhoz freefalcon openfalcon allied force ezeknek és minden repülögépszimulátornak lenne egy oldala amihez kérném a segitséget.
Vaygy egy jo embléma és az oldal cimével
Egy bannert szeretnék ide az SG-re, ebbõl a 4 képbõl:
kép1, kép2, kép3, szval ezeket lehetne valahogy elrendezni ezzel a hátérrel, és ha lehet valami jó betûtípussal hogy S.z.a.b.i. t.o.p.i.k.
Elõre is köszi a mesternek 😊
I met God. She's black
Köszönöm szépen!
De ezt ne vedd kukacoskodásnak, csak szeretném ha észrevennéd a hibáid.
Ezektõl eltekintve zsír 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Szeretnék kérni egy 900x200-as bannert. Flash, online játékokkal foglalkozó oldalra kellene. Ez legyen ráírva: "Játékok-Online".
Képet nem igazán tudok linkelni, fogalmam sincs milyen kéne (talán Mario, esetleg Sonic szerepelhetne rajta). Rátok bízom. A lényeg, hogy szép, egyszerû és a témához kapcsolódjon.
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ennyit szeretnék még kérni! Egyébként nekem nagyon tetszik, köszönöm szépen!
Itt vannak a te által belinkelt logóból:
Ezt meg csak úgy csináltam: (tudom, kicsit LG-s, kicsit Realos... 😄 )
Ugyanaz, csak korona nélkül:
Nem nagy számok. Mivel egy csapatlogó lesz, nem csicsáztam túl (ahogy te is mondtad), ha valami plusz kell, vagy valami mínusz szólj. 😊
( Szerintem az ilyet legközelebb inkább az avatar-mûhelyben. )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A kerekeknél volt gondom a kivágással,ezért választottam új képet de nem kellett volna nagyon randa!
Holnap csinálok egy újat elölrõl,ha addig nem csinál valaki másikat!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
_
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amit szeretnék kérni tõletek, az nem kifejezetten banner kategóriába tartozik, de... Nem tudom, hogy melyik topicban tudnék ilyet kérni.
Szóval egy foci manager játékra regeltem magamat, ahova szeretném a csapatnak logót betenni...
A csapatom neve: LoS(A) Galacticos (real madrid drukker vagyok)
Két kép kellene nekem;
az egyik: 240*180 méret, maximum 40kb (GIF,JPG,PNG)
a másik: 80*60, (GIF, PNG)
Abszolút rátok bízom, a jó ízlésetekre! Focis csapatlogó, tök mindegy milyen, csak ne az a alap logó legyen bent a játékban. 😊 Lehet egy kicsit real-os beütésû, ne túl csicsás... Köszönöm szépen, hálás vagyok, annak aki foglalkozni fog vele! thx

Ezek pedig legyenek rajta:

Az oldal neve pedig:LS Hungary Country Vehicle!Elõre is köszönöm