Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
Suzuki Bandit topikba.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

gyorgy74
Elnézést nem ide akartam!!!!!<#falbav>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

gyorgy74
Sziasztok szeretnék én is bannert csináltatni és ebbõl az anyagból ha lehet. Úgy szeretném, hogy a lámpa villogjon rajta. Elõre megköszönöm szívességeteket!Kép<#worship><#worship><#worship>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Maximus4
Adobe flash-el.Van portable verzió,nem kell telepíteni csak egy exe fájl.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hungary27
Ja, és ezt amúgy milyen programmal lehet csinálni, tervezni?
hungary27
Le a kalappal. Szép!
Maximus4
És középen,hogy mozogjon a repülõ és azt a "horizontos zöldes izét"😊 azt videóból raktad be,vagy te csináltad?
Amúgy köszi az oldalt,nagyon jó!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Egyszerûbb lesz pl.itt szétnézni.
Érthetõbb, mint ha én írnám, hogy ezt ide - ezt meg oda.
Nagyon kezdõ vagyok még benne.
Maximus4
Na ezt tessék azonnal elmagyarázni,hogy csináltad,lépésrõl lépésre!😄

Meghoztad a kedvem a -flash- es dolgokhoz.., csak tanulgatni kellene.
Hayni
Elméletileg ide kattintva le tudod tölteni az enyém 😊
repvez
Egy kicsit tul sürü és a második szellemkép f16os nem kellene már bele talán a 2 keveréke lenne a legjobb mindegyikben vannak jó részek Esetleg egy PSD-t ha kapok roluk akkor már tudom egy kicsit modositani vagy legalább meglátom hogy hogyan is csináltátok 😛

köszönöm az eddigi fáradozásotokat
Bruk
Köszönöm!

nyuny01
Durva lett nagyon! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

?..v2
repvez
köszi ez már tetszetösebb, tudsz küldeni rola PSd fájlt ?
is

hungary27
Ide sg re kell?
Sziasztok!

Aki tudna csinálni egy bannert megköszönném!

Anyag :

Ez legyen ráírva : FarmVilleHack kép ami a háttere legyen : katt rám (háttér)

Elõre is köszi!

Hayni
repvez
köszi hogy többen is segitetek, de ez egy kicsit egyszerü és nem nagyon látható sem az embléma és a gép is hamar eltünik. és nem nagyon tükrözi hogy a többi verziónak is egy gyüjtöhelye.
Maximus4
Elnézést mindenkitõl,de megint csak próbálkoztam😊

Ilyen lett.

repvez
köszi
Martinez01
Délután ha lessz ötletem megcsinálom, vagy ha addig nem csinál más valami jobbat.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

repvez
tudna nekem egy bannert csinálni valaki 1000x250 vagy 300 méretben
Egy f16-os repülögép szimulátoros társaság magyar honlapjára kéne
Falcon Nest lesz a honlap neve.
Fekete vagy szürke háttere lenne a honlapnak .Tobb mod is készült a Falcon4.0 játékhoz freefalcon openfalcon allied force ezeknek és minden repülögépszimulátornak lenne egy oldala amihez kérném a segitséget.
Vaygy egy jo embléma és az oldal cimével
szabii98
jólesszez köszi 😛

I met God. She's black

Hayni
Ha nem tetszik, majd megcsinálja más, mert ehhez ötletem nincs 😄

szabii98
Hali 😄
Egy bannert szeretnék ide az SG-re, ebbõl a 4 képbõl:
kép1, kép2, kép3, szval ezeket lehetne valahogy elrendezni ezzel a hátérrel, és ha lehet valami jó betûtípussal hogy S.z.a.b.i. t.o.p.i.k.
Elõre is köszi a mesternek 😊

I met God. She's black

Maximus4
Firefoxban:eszközök->oldal adatai->média fül->mentés másként.

Bruk
Hogyan lehetne lementeni? 😊

Bruk
Misi megelõzött. Igazából csak ugyanazt tudnám mondani. Összességében jó lett, a váltás szépre sikeredett.

Köszönöm szépen!

Maximus4
Köszi,pont ilyenekre van szükségem.Elfelejtettem ps-be megcsinálni a szöveget,de az legyen a legkevesebb😊

Misi az ezredes
Elsõnek nem rosz, de jelezném photoshoppal a keretet kicsit élettelibbé lehetett volna varázsolni, így nagyon elüt. meg ugye felül a fehér szöveg kicsit rikít azt szebben bele lehetett volna ültetni a háttérbe.

De ezt ne vedd kukacoskodásnak, csak szeretném ha észrevennéd a hibáid.

Ezektõl eltekintve zsír 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Maximus4
Tudom,hogy nem mostanában kérted,igazán csak próbának csináltam és ezúttal szeretnék véleményeket kérni,mert ez az elsõ flash bannerem(munkám) és még nagyon-nagyon az alapoknál tartok.Tudom,hogy kevés a kétféle kép,de hirtelen nem volt több ötletem.Szóval itt a banner

alma2
teszt del

szerintem

Bruk
Már nem kell. Most van idõm és nekilátok magam.

sovatalevi
Sziasztok.Ha lehetne kernek,hogy valaki csinaljon egy bannert.550X110 meretu legyen.Radioval kapcsolatos,es irja,hogy: Favorite-Radio .. Elore is koszonom.(Nem az SG-re lesz,hanem egy radios oldalra😊 )

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Bruk
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy 900x200-as bannert. Flash, online játékokkal foglalkozó oldalra kellene. Ez legyen ráírva: "Játékok-Online".
Képet nem igazán tudok linkelni, fogalmam sincs milyen kéne (talán Mario, esetleg Sonic szerepelhetne rajta). Rátok bízom. A lényeg, hogy szép, egyszerû és a témához kapcsolódjon.

Elõre is köszönöm!

Japep

Nincs mit.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoSA
Nagyon szépen köszönöm, nekem nagyon tetszik!! thx!

Japep

?

A kicsikre nem tudom van-e értelme ráírni, ráírtam, majd Te eldöntöd. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoSA
Nekem tetszik nagyon... Egyetlen egy kérésem lenne. Hogy az elsõ, illetve a második verzióra is szövegesen ráírnád, hogy LoS(A) Galacticos

Ennyit szeretnék még kérni! Egyébként nekem nagyon tetszik, köszönöm szépen!

Japep

Itt vannak a te által belinkelt logóból:

Ezt meg csak úgy csináltam: (tudom, kicsit LG-s, kicsit Realos... 😄 )

Ugyanaz, csak korona nélkül:

Nem nagy számok. Mivel egy csapatlogó lesz, nem csicsáztam túl (ahogy te is mondtad), ha valami plusz kell, vagy valami mínusz szólj. 😊

( Szerintem az ilyet legközelebb inkább az avatar-mûhelyben. )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoSA
Kép, ami alapul szolgálhat

Valaki segítsen please! köszi! 😉

nyuny01
Áh most nagyon sok hibát csináltam,valahogy átsiklottam felette!Röstellem is nagyon! 😞

A kerekeknél volt gondom a kivágással,ezért választottam új képet de nem kellett volna nagyon randa!

Holnap csinálok egy újat elölrõl,ha addig nem csinál valaki másikat!

???
_
nyuny01
?

kicsit fura, hogy a gumiból ki van radírozva, de amúgy klassz lett. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LoSA
Sziasztok!

Amit szeretnék kérni tõletek, az nem kifejezetten banner kategóriába tartozik, de... Nem tudom, hogy melyik topicban tudnék ilyet kérni.

Szóval egy foci manager játékra regeltem magamat, ahova szeretném a csapatnak logót betenni...
A csapatom neve: LoS(A) Galacticos (real madrid drukker vagyok)

Két kép kellene nekem;
az egyik: 240*180 méret, maximum 40kb (GIF,JPG,PNG)
a másik: 80*60, (GIF, PNG)

Abszolút rátok bízom, a jó ízlésetekre! Focis csapatlogó, tök mindegy milyen, csak ne az a alap logó legyen bent a játékban. 😊 Lehet egy kicsit real-os beütésû, ne túl csicsás... Köszönöm szépen, hálás vagyok, annak aki foglalkozni fog vele! thx

darkunter
Sziasztok!Szeretnék kérni 1 1600*600-as méretû bannert.A képek:A háttér:Ezek pedig legyenek rajta:Az oldal neve pedig:LS Hungary Country Vehicle!Elõre is köszönöm

http://www.lshcv.ucoz.hu