8180
-
#7893 jósetét youtube bannert szokott készíteni valaki?
-
#7892 Ezt a képet megtudná valaki csinálni banner méretűre?
-
#7891 - jól sikerült, köszönet , esetleg tudnátok még két-három féle verziót készíteni (akár animáltat), mert nagyon feldobná a topikot, ha többféle bannerrel tudnék variálni, az 560x160-as méret és a "Daily Chix" felirat továbbra is él. Thanks! Ti vagytok a legjobbak! -
#7890 Jó hogy most linkelted,épp akartam nekiállni. :)
Szép lett amúgy! -
isss #7889 ???
-
#7888 Hali, összetudna dobni valaki egy bannert 560x160-as méretben, ebből a képből és a "Daily Chix" felirattal. Előre is köszi, örök hálám! -
#7887 Szívesen! :) -
#7886 Szép lett, köszi szépen. -
#7885 Köszi az észrevételt!
-
yeeenky #7884 Valóban A betű kell az O helyett. -
#7883 Szerintem LandwirtschAfts -
#7882 ?
-
#7881 Jó reggelt!
Ez szerintem nagyon jó! Köszi! -
#7880 -
isss #7879 .. ha linkelsz képet egyszerűbb lenne.. animálva sincs, de talán a topik színvilágához illik
-
#7878 Üdv.
Saját weboldalamhoz szeretnék kérni egy 600x258 as bannert
Kép
http://kevin353.ewk.hu/galeria/20110129135132_tg-7.jpg
A felső a kép bal oldalán az alsó pedig a kép jobb oldalán helyezkedjen el!
Egy fehér háttérhez igazodjon, de a kép széle legyen egy kicsit olyan mintha régi lenne, és ilyen karcos szerű! A többi kitöltő rész barnás, mint maga a gép ami a képen van...
Ez az elképzelés, remélem valami ki sül belőle!
Előre is köszönöm
-
#7877 Jó reggelt!
A Bayernes topikhoz kérnék egy bannert. Az elrendezés és a rajta megjelenő dolgot az alkotóra bíznám. Talán egy aprócska részletet emelnék ki ha megoldható, hogy a Bayern Müchen logó legyen rajta meganimálva (pl: foroghatna.
Előre is köszi! -
#7876 Már megoldotta és tényleg nem vízjel kellett neki:) -
#7875 Ha jól látom, nem vízjelet akar, hanem effektet, és szerintem annyi a megoldása a problémájának hogy kijelöli azt a részt és utána nyom egy effektet. De nekem így túl egyszerű lenne, ezért se írtam be. -
#7874 Tessék -
PearlWide #7873 Bocs a zavarásért! ...és köszi! -
PearlWide #7872 Sziasztok!
Naon zöld vagyok még errefelé szóljatok, ha nem jól vagy nem jó helyen dumálok pls. ...
Tud segíteni valaki Gimp-ben? (vaaaagy ps.-ben) egy képet szeretnék vízeffektel ellátni, deee csak egy részét, van raj középen egy folyőcska... Gimp-ben az underwaterrel menne, de csak az egész banner nem jövök rá hogyan kellene csak egy részét
-
isss #7871 .. nagyon szívesen -
#7870 Battlefield 3 topikba!
-
#7869 sokkal jobb :) -
#7868 Gyáá... ez nagyon brutális lett :) !! Köszönöm szépen! :) elismerésem.[= -
isss #7867 .., hát igen kicsit elcsúszott a "zöldes/kékes"
??? -
Wolfsnack #7866 az anim nagyon király rajta tényleg nagyon profi vagy és ami fontos ízlésed is van, köszi a topiklakók nevében -
#7865 miért ilyen zöldes/kékes az egész? ha az nincs rajta sztem szebb lenne :) -
isss #7864 .. köszönöm -
#7863 Te aztán nem szarral gurigázol!Iszonyat szépek a munkáid! -
isss #7862 ????
-
#7861 -
isss #7860 ?? _
-
Wolfsnack #7859 kértem de nem adtak, könyörögni meg nem fogok érte -
#7858 nem, csak kérdem, nekem 8 :D tök nem érdekel, hogy milyen banner van ott. csak kértél HG jogot is, aztán mittomén hogy mi van :D -
Wolfsnack #7857 akkor legyen :)
nem kell felhatalmazás, erotika topikba is simán betették a modik
vagy te készítetted azt a régi bannert? mert akkor maradhat -
#7856 fel lettél hatalmazva? :D
btw miért ne legyen kiélezve? hiszen ez a két nagy gyártó harcol egymással évek óta. :) -
Wolfsnack #7855 milyen videokártyát? topiknak tudna esetleg valaki készíteni egy bannert? valami ízléseset és ne legyen ennyire kiélezve az ati nvidia harc mint a mostanin
köszi -
#7854 Üdv mindenkinek!:)
Lenne egy kérésem.. :) Egy Banner kellene nekem a COD4-es klánoldalamra,ha megoldható lenne.
1 000 px × 300 px -es mérettel. a következő linken szereplő régi banneremhez hasonló designel,csak picit modernebbel. : ITT TALÁLHATÓ
Előre is köszönöm szépen.!:) További szép napot!:)