Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövõ héten BL döntõ és az oldalamon ennek külön topikot szeretnék szentelni ahol egy bannert/fejlécet szeretnék a tetejére.
Az alapnak ezt gondoltam (minden BL döntõnek egyedi "skinje" van - uefa.com és a két szélre a két döntõsnek Manchester United Barcelona a logóját képzeltem el. A méret maradjon ekkora vagy hasonló.
Ezek a fontos paraméterek a többit rátok bízom.
Elõre is köszönöm. <#kacsint>#kacsint>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én úgy gondolom igen. 😊
Kérni mindenképp, és remélhetõleg akad valaki, aki megcsinálja (sajnos nekem még van 2 vizsgám, de majd ránézek én is, hátha van rá egy kis idõm).
Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pont ilyenre vágytam! <#eljen>#eljen>

www.bundesliga.de www.kicker.de

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nyugodtan kivárom a sorom mert sajna nincs hozzá kreativitásom.
#7804 ha addig nem csinál valaki akkor nektek is hétvégén!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
ilyen lesz a topik design
lehet akár fekete-fehér banner is, valami izléses, visszafogott legyen ne olyan hardcore, inkább csak finoman utaljon a topik jellegére, ízlésesen, köszi
ezt nem mondtam bocsi...
Egy banner elkészítésének kérésével fordulnék a mesterekhez.
A Paksi SE topiknak kérnék egy csodás banner. El képzelés nem sok van azt rátok bíznám. Képek vannak a topikban is és még található a Paks Fcvalamint a Paks.hu oldalakon is.
Két dolog viszont jó lenne ha szerepelne a bannerban. Az elsõ a ligakupa a második pedig az AtomicStrike zászló hisz ez a hivatalos B-közép lobogója. Valamint ez csak halkan ha megoldható akkor egy Paksi SE felírat amire kattintva átugrana a Paks FC honlapjára akkor ha nem túl komplikált a kérés.
Minden mást a mesterekre bíznék.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Mert elfelejtettem valamit^^
Három kis fülecske kéne még alulra, úgy mint ezen a képen: KATT IDE
A színt azt rád bízom, ami a legjobban passzol a képhez. Ez még megoldható?
Kúrva jó lett :=)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egy kérdésem lenne az adott rész szerkesztését hol lehet kérni? Esetleg erre van külön topik?

Egy ehhez hasonló bannert szeretnék kérni: katt ide
Annyi különbséggel, hogy:
-780x200-as méretû legyen
-ezekkel a képekkel:
egy, kettõ, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz, tizenegy, tizenkettõ, tizenhárom, tizennéhy, tizenöt.
Szeretném még rá a Doramafan feliratot, a betûtípust, betûszíneket és egyéb színeket rábízom a készítõre.
A kérésem az lenne, hogy ha lehet, akkor egy gif formátumút is kaphatnék majd belõle? Elõre is köszönöm!!!
Én szeretnék egy bannert az egyik játékomhoz ami 240X180 méretben.
És ezt hasonló: betû típussal kéne fel és kellene írni csupa nagy betûvel: CEBERUS és ha lehet vörössel .
A hátérképet képet itt találod:, ha esetleg neked van még valami ötleted hozzá amivel még jobban nézne ki nyugodtan bele teheted v esetleg módosíthatod is.
Köszönöm elõre is!
♠♦♣♥
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy nagyon jó lett a banner!
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
src="http://kephost.hu/image-D348_4D847373.gif>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))