Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
Szép lett nagyon,grat érte! <#taps>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Misi az ezredes
Elkészült, kicsit kapkodósan de megcsináltam 😄 Még hátra van a 2 45° kép is. 😊 Remélem tetszik! ( Elõrül és hátulról )

Ha a banner nem is a koncepció remélem tetszik 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

nyuny01
Oké!<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Misi az ezredes
Õ épp egy concept hondán dolgozok ha van egy kis türelmed csinálok vele egy bannert én is 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

nyuny01
Honda topikba,ha õk is úgy gondolják!

OCN
Pfuuu de jó vagy 😄
Köszi😊
Nagyon bejött az a mell 😄

hungary27
Tényleg😄 Akkor újra megcsinálom.
Japep

Valóban, és akkor nem is itt kellene kérni, hanem az avatarmûhelyen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

120x120
hungary27
az a baj h keveset mozog és nem fér bele 8kb-a. de ha esetleg VIp leszel tess. ha megcsinálnám 8kb-ra akkor kb 6színbõl állna

OCN
Sziasztok!Egy olyan kérésem lenne,persze csak ha teljesíthetõ,hogy egy videóbol szeretnék giffet kérni.Ha rossz helyen vagyok,akkor utbamutatást,ha megvalósítható,akkor kérhetném ?

0:38 msp-nél kellene a melles jelenet

Annyi lenne a kérésem,hogy msn profilkép méretben (talán 120x120)és a cici a fel-le mozgását.Nem turdom mennyire volt érthetõ.

Elnézést a fogalmazásért.
Köszönöm!

GamEszti
Ja, hogy ez két külön? :$ Bocsi :$

Csunya csunyog!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

GamEszti
Sziasztok
Szeretnék egy képet ebbõl Eszti névvel ^^ http://kephost.hu/image-0BEE_4D3F58AB.jpg

Csunya csunyog!

zsolesz92
Szeretnék

nyuny01
Figyi ha valamit szeretnél még rá,vagy valami szöveget vagy akármi elképzelésed van akkor szólj nyugodtan!

Ez az elsõ Bannerem és még eléggé rutintalan vagyok ilyen téren! 😊

Chris Redfield
Köszönöm ez asszem megteszi, megmutatom a gazdinak remélem beteszi majd.
Bocs hogy nem voltam gépnél elõbb.

Japep

Pontosan. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Misi az ezredes
EZ NEM LOGO MÛHELY ITT BANNERT LEHET KÉRNI

akarjál.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ropi07
Ropi07 névvel

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ropi07
Sziasztok!én egy ilyet akarok
http://1.bp.blogspot.com/_GQD_Wyhrarw/TGO9ku-Na0I/AAAAAAAAAJ8/A3ltFy4UiJg/s1600/mafia_II_logo.jpg

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

nyuny01

Ennél jobban már nem akartam zsúfolni karakterekkel!Ezt sikerült most összehozni!

Misi az ezredes
Amit te kértél az nem banner..

Clark23
Hali!
Valaki meg tudná csinálni amit kértem? Köszönöm

széles. 😊 magassága jó lenne ide.

#7691 jó hangulata van! grat.

hungary27
A logo nemtetszik nekem. A kép egy picit sötét de nagyon szét munka <#eljen>
Desiderata
<#eljen> SG topiban túl magas lenne, honlapon nem zavaró
Misi az ezredes
Közelmúltban egy volt barátom felkeresett egy banner igénnyel,

Elvárások és leírások, milyen témájú kellene :
- Cod2
- Stalingrad
- Tükrözze hûen a múltat
- Ha lehet szabad kezû mû legyen, ( egyediség = minõség )

Vélemények?
Logo nélkül :

Logoval :

Ha lehet ne fikázzatok, nem vagyok mûvész nálam ez a csúcs...

Clark23
És ha kérhetném Clark23 legyen ráírva. Köszönöm

Clark23
Sziasztok!
Van nekem egy logóm, amit a logómûhelyben csináltak nekem már régen. És most elõkerült, csak nagyobb méretben szeretném használni. Ha valaki ezt megcsinálná nekem nagyobb méretben azt megköszönném. 500* széles és 30* magas.
Nagyon köszönöm.
http://kephost.hu/image-A952_4D2B9D02.gif

Chris Redfield
Egy banner akartam csináltatni, vagyis megkérni valakit rá de rossz helyre írtam, ezért ide már csak belinkelem a hozzászólást hogy milyen bannert szeretnék.

Banner leírása
játékcímek az anyag kereséséhez....

köszönöm elõre is a próbálkozásokat.

Thx 😊

ha már megígértem összedobtam egyet 😊 semmi extra
ez lenne 1 link

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Sziasztok!
Mégsem kell már ez a banner, ahogy nézem, nem is állt neki még senki
Azonban csináltam egyet én magam, de csak Paint-ben ollóztam össze, ha valaki a tudásával kissé animálttá tudná nekem tenni azt megköszönném (mondjuk fent a két számítógép körül villámok cikáznának, meg a lenti játékok is valamilyen szinten enyhén animálttá lennének téve, az tök jó lenne)
Köszi!
Itt a fórumban a banner képem: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218813069

Wow, köszi, nagyon jók! Nekem fõleg a harmadik tetszik.

technext: ha van még kedved, te is csinálhatsz, és akkor több közül választhatunk 😊

Még egyszer köszi mindenkinek!

..addig is egykét alternatíva;
elsõ;második; bonus
Semmi gond, nem vagy köteles megcsinálni 😊 Akkor lesz kész, amikor kész lesz, nem sietünk sehova. Sajnálom a kocsis dolgot :S

elnézésedet kell kérnem, de nem tudtam és ma se tudom elkészíteni...
tegnap este óta 3x voltam a rendõrségen...valami kis cickány úgy gondolta h kicsit szétbaszarintja a kocsinkat :@

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

darki81
egy jpeg bannerbõl lehetne kérnimajd gif bannert? (pontosabban valami apró mozgás kéne a képbe)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

nah hazaértem 😊 kifújom magam és megcsinálom...ha kész jelentkezem

Sziasztok!
Szeretnék bannert kérni tõletek!

Egy elég vékony kis bannerre lenne szükségem, mintegy kiegészítéseként a jelenlegi bannernak.

Ez a szövek jó lenne ha villogna valamilyen színnel, mondjuk kékkel, felvillanna, majd elhalványodna, de a szöveg minddig látszana, csak néha jobban felvillanna.

" Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?! "

KÖSZÖNÖM!!!!

<#worship>

este megcsinálom 😊

Szia, hát nem tudom, azt hittem van valamilyen szabvány méret 😄 Ha nincs, akkor olyan méretben kéne, mint ez. Elõre is thx!

szia 😊
mekkora méretben szeretnéd?

Sziasztok!
Animált banner elkészítését is vállaljátok? 😊
(gondolok itt flash video-szerû bannerra)

szabii98

Ezzel a képpel egy méretben és stilusban ilyen logot szeretnék kérni, Szabee.! névvel.
Elõre is thx^^

I met God. She's black

Még egy extra kérés: megoldható, hogy ez mellé a banner mellé csináljatok egy tökugyanilyet, csak az elsõ kép helyett ez legyen? És majd kiválasztjuk, hogy melyiket fogjuk használni. Thx!