Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valaki segíteni,egy bannert készíteni,illetve késöbbiekben szeretnék bannercserét.igy szükségem volna a html kódra is.A segítséget Köszönöm!
http://tox.hu/mellekallas

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Egy kép hozzá<#vigyor3>#vigyor3>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
csak egy psps kép kell bele, meg pár effekt, semmi különös, elõre is köszönöm
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
NHL 08 topikba kérnék szépen egy bannert.Rátok bízom az ötletet.Csak annyi, hogy ha megoldható egy színátmenet kéne bele😊
Linkelek pár anyagot:
a játék borítója
nhl logók
Képek a játékból:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
vmi ilyesmire gondoltam mint pl. ez
természetesen nem sürgõs.
Köszönöm szépen elõre is!
Be Positive! MMO GAMER
Nekem egy akkora banner kéne ami befér a nevemnek(most nem tom mien méret pontosan ti gondolom tudjátok),TQ(fehérrel) felirattal a közepén lehetne két angyalszárny jobb-és baloldalt mellete,világoskék háttérrel kösz elöre is!!
Be Positive! MMO GAMER
24 - Exile -Nov.23
Kösz !
S.W.I.N.E. forever !!
Akinek van ideje, szeretnék PSP topikba egy uj bannert!
Légyszives, ha vki ráért, csináljon egyet, köszönöm!
Logómûhelyben akartam kérni, de ott a nekem szükséges mérettel nem foglalkoznak. Szóval egy Cartmenes avatarra lenne szükségem, 120x100as méretben. Ha lehet akkor gif(vagyis mozgóképes) legyen, a mozgás pl a jellegzetes táncikálása vagy hogy bemutat, nemtom.Ha lehet az aljára valamilyen kéziráshoz hasonlo betûtipussal a Soma felirat kerüljön
Elõre is köszönöm!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Köszönöm!
Glory Glory Man United!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

csinálnátok ide egy bannerT? Méret 600*225 köszönöm
Über a banner, és köszönöm a türelmet😊
Vissza kéne jönnöm alkotni ide is meg összes ps topikba de sajna annyira nincs hangulatom hozzá. pedig ha elkezdweném... 😞
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
itt a banner, remélem tetszik!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?