Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
a harmadik bekezdés szvsz elég vicces 😄 megvan a maga baja 😄DD lol
"...találd meg a megfeleõ topikot..."
nemtom ki csinálta, de eléggé elkapkodta az illetõ :>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Itt egyenlõre nem jön össze😞Link
Köszönöm szépen!<#eljen>#eljen>
hát nem tok helyesen irni ez van 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
olyan nincs izs, csak azért látod így, mert kicsit össze lett nyomva, mert nem fért be teljesen. ha rákattintasz a képre látod, h szabályos, kicsi kockáZ alkotják.
csak hogy leszen a nagyobb kocka?😄(amiben van a sok kicsi?😊)
utána edit>>define patter. leokézod.
eztán már csak annyi a dolgod, h pattern stamp tool-al kiválasztod a patternek közt oszt készvan 😄
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Lécci lécci. 😊
Sajnos még csak kezdõ netes vagyok.Meg szeretném kérdezni melyik progival lehet könnyen, látványos efektekkel bannert készíteni?!
Az enyémet Az Eazy gif animator nevû progival készítettem,de nem valami nagy szám(elsõre o. k) Viszont tetszett a program menü rendszere,egyszerû kezelhetõsége.Azért láttam ennél sokkal jobb lógókat is
Ha walaki tud jobbat,kérem jelezze! Thx
<#help>#help>
Nagyon köszi!
Lehetne szélességre:740 pont
Magasságra:180 pont
Conan the Barbarian felirat kellene rá és xbox360 kiírás még.
Nagyon köszi elõre is!
elöre is köszönöm
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ha nem, akkor akármi..... 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nincs semmi megkötésem csak legyen rajta egy szöveg: "Call Of Duty Fan Oldal!"
Ha megcsinálnátok nagyon megköszönném 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt a képet kéne átalakítani így, hogy a Walkman embléma helyett Szimi felirat hullámozzon. Vajon megoldható?
Glory Glory Man United!!
elõre is köszi
Glory Glory Man United!!