Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok egy grafikus tipus éppen azért kérek tõletek segítséget .
az alsó képen lévõ stilusra gondolok 500*83 méretben lassubb villogásal és a zöldszín is kicsitt olvashatóbb legyen. A felirat pedig : NEONTEAM.HU
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Csak link,katt rá.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdv. Tasu
Köszönöm elõre is! <#taps>#taps>
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

lenne egy kis meló!(nem nekem kell,másnak,csak én lusta vagyok már megcsinálni^^)
728x652 pixel nagyságú banner kellene
elképzelés:
A két szélén 1-1 piszoly,vagy fegyver,és közép tályon egy jelvény,amiben OLS szöveg szerepeljen.ja és SWAT4 témájú legyen,ha megcsináljátok,htx,páj^^
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Üdvözlet!
Hát, az az igazság, hogy kéne egy banner.
Elég nehéz lesz szeritnem, mivel a "Rossz szokások" topikba kéne... Képeket nem igazán találtam, a fantáziátokra bízom.😄
Ilyenek kellenének bele hogy orrtúrás, TV kapcsoló birizgálása, hûtõnyitogatás, meg ami még eszetekbe jut😄
Kivitelezés elég necces lesz, de hát Ti mit nem tudtok megcsinálni?😛
Elég ütõset lehetne belõle csinálni<#miaz>#miaz>
Elõre is köszi, pistike
😛
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
szeretnék kérni egy Call of Duty 2 témájú bannert ami nagyon faján nézzen ki😊 és legyenrajta valamilyen frappáns betûtipussal ez:
The CoD2 clan!
Elõre is nagyon szépen köszönöm.
megkérhetek valakit hogy csináljon nekem egy átmenetet a logómba? elõre sis köszi!
(rátok bízom hogy mien legyen)
\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Elõre is köszönöm szépen!!!
Elõre is köszönöm szépen Sanyi
Hát, az az igazság, hogy kéne egy banner.
Elég nehéz lesz szeritnem, mivel a "Rossz szokások" topikba kéne... Képeket nem igazán találtam, a fantáziátokra bízom.😄
Ilyenek kellenének bele hogy orrtúrás, TV kapcsoló birizgálása, hûtõnyitogatás, meg ami még eszetekbe jut😄
Kivitelezés elég necces lesz, de hát Ti mit nem tudtok megcsinálni?😛
Elég ütõset lehetne belõle csinálni<#miaz>#miaz>
Elõre is köszi, pistike
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
v1
v2

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szeretnék kérni egy bannert,mily meglepõ:p
annyi h a Francia bajnokság és Válogatott c. topiba kellene,tehátvalami francia focis téma kellene😄
igazábol semmi különleges kérésem nincs,csak az h õ!! is rajta legyen a banneren!😄
bár lehetne pl egy két mezt betenni,pl:1.
2.
képek itt vannak
elõre is nagyon köszönöm!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
-mielõtt bannert kérsz olvasd el a szabályokat
-ird le milyet szeretnél
-ne sürgesd a készítõket
-a lehet linkelj anyagot.
pye
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
sry
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x