8180
-
#4817 vagy ha úgy akarod, hogy rá lehessen kattintani, akkor valahogy így:
<a href=http://idejonalink.hu>Ide jön a szöveg</a> -
strebacom #4816 Tudom, "Ne sürgesd a készitöt", de azért egy böffentést elvárnék a 21. században, hogy ránézek wazze, és majd meglátom...szerintetek neeeem??? -
#4815 ami ott van felül a menüsorban, azt másold be -
Hajnalcat #4814 És igen, youtuberól. -
Hajnalcat #4813 De én csak a linkjét akarom betenni, nem az egész videót beilleszteni. Ha azt a kódot rakom be, akkor az egész videót kiteszi. -
#4812 youtube-ról?
mert ha igen, akkor a videó mellett van egy kód, amit be kell szúrni (embed) -
Hajnalcat #4811 Esetleg itt megkérdezhetném, hogy a topikomban lévő banner helyére hogy lehetne egy videó linkjét betenni html kódokkal? -
Bala10 #4810 mérete? :) -
#4809 Presze...
???
-
#4808 Jó lenne csak nagyon pöttyös lett a fény körül.Nemtudod javítani? -
strebacom #4807 Hali készitenétek nekem egy frankó bannert EBBE a topicba, nics semmi elvárásom rátok bizom....Elöre is nagyon köszi!!! -
#4806 olyan font nincs tudtommal. Olyan stílus... Én arra gondoltam -
#4805 van olyan font h anime? -
#4804 Mert akkor arról lenne szó, hogy a banner alapja a Broly-s kép. Broly kép oldalán Goku és Vegita képe van kissé elmosódva. A kép alján pedig ez a felirat: Just Broly's Webpage, ha nem gond akkor animálva. A betűtípus valami anime vagy horrorisztikus font legyen. Előre is köszi
hozzávalók -
#4803 syasztok!
mennyire tudtok bonyolult bannert készíteni ? -
#4802 köszi -
#4801 Tessék! -
#4800 ennek a betűtípusnak mi a neve?
előre is köszi :) -
#4799 ???
-
#4798 #4733-ra valaki valamit? -
#4797 szerintem jó lett,grt -
#4796 Akkor mondjuk kérdezd....és a kritikába még nemhalt bele senki... -
#4795 Szvsz aki nem látta az eredeti képet, azt nem fogja zavarni a módosított sem, mivel ránézésre nem mondod meg, hogy nyújtva van. -
#4794 Ne fikázd más munkáját! -
Bala10 #4793 ne is foglalkozz velük, csak a szájuk jár. mindenhol belepofáznak mindenbe, míg a kisujjukat sem mozdítják. -
#4792 Igen valóban az volt de én nem értek ilyen dolgokhoz de legalább ha kérnek itt valamit megprobálok segíteni nem leugatom a másikat.
Nekem sem segített itt kutya sem pedig nem kértem nagy dolgot! -
#4789 Szerintem ez az ideális bannerméret:
De itt van 700*400ban is
-
#4788 sziasztok ezt a képet megtudnátok csinálni banner méretűre mondjuk 700x400 -ra?
-
#4787 szívesen :) -
NAGYON SZÉPEK! ez durva...
most meg nem tudok választani, mindegyik nagyon jó..
nagyon szépen köszönöm! -
? -
#4784 legyen szives csinaljon nekem valaki egy fable 2-ős képet, igazából aláírásnak kéne egy fórumba.mérete kb 350x150 legyen, ne nagyobb, mert akkor nem tudom beszúrni.én is próbáltam, de nem tudtam jol átméretezni, levágni meg nem akartam belőle, és igy nem engedte berakni.vagy ha berakta, akkor nagyon szemcsés lett a kép, irto ronda.
na ezek lennének a képek: http://www.lionhead.com/fable2/downloads.html
és ezekből az első és az utolsó, a másik kettő nem jön be.plusz kérnék rá valami csinos keretet, ami illik hozzá, vagy nem tudom.semmi név nem kell rá, a fable 2 kiirás pedig ugyis ottvan a képeken
nagyon köszönöm ha valaki időt szán rá és megcsinálja nekem
-
#4783 -
#4782 -
? :) -
#4780 Szevasztok !
Szeretnék ebbe a topikba egy bannert kérni.
Méretet rátok bízom mint ahogy a font típust is(Landwirtschafts Simulator topik legyen ráírva) ,lehetőleg ezekből a képekből válasszatok anyagnak :)
Előre is köszönöm!:) -
#4779 -
Foxhound1980 #4778 Köszi, megoldódott. -
Bala10 #4777 ügyibügyi -
karajjj #4776 nagyon szépen köszönöm