Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
de hogy miért?<#nemtudom>#nemtudom>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
van itt 1általán vki?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
<#szomoru1>#szomoru1><#worship>#worship><#rinya>#rinya><#help>#help>
Kuroro
1ébként hogy áll a banner?
ehhez hasonló banner stílusban óra, zöld szín meg egy rs125óra lehet ez vagy vmi hasonlóilyen zöldre gondoltam mint a weboldalon és középre jó lenne vmi érdekes feliratból hogy TUNING motormotor2ik kép szóval ezekbõl lenne jó egy fain kis banner. remélem megoldható elõre is köszönöm mert nagyon fontos lenne
Kuroro
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Képek hozzá:
Köszi.
Tulajdonképen a logomat szeretném nagyban kb mint egy banner.Semmi más<#wink>#wink>
Nagyon megköszönöm aki megtudja csinálni!<#worship>#worship>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nagyon tetcik!
Majd menet közbe ráiratom a neveket a mogyival, ha akarok.<#vigyor2>#vigyor2>
Vilma
Mivel a dolgot ingyen csinálod, és szívességbõl, nem kéne ráirnod a neved... (Ez egy szokás, minthogy a pincérnek borravalót adsz 😉 )
Másrész nem sokban különbözik az enyémtõl 😄
Nem sértés... 😛 (az enyém is ilyen jó lett)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én nem is igazábol bannert szeretnék, hanem egy avatart, de gondolom nektek profiknak ugyis mindegy 😊
Szoval, ezekkel a képekkel kapcsolatban szeretnék egy szép avatart, nagyon örülnék, ha ki tudnátok valamit hozni belöle! (több kép vvan a következö linken, cska frissiteni kell, és mindig uj ugrik elö)
http://lizardmann.extra.hu/rotator/rotator.php
Köszi szépen elöre is...
Kanapén szoktam ücsörögni tv nézés közben. A banán, meg a kekszuális utalás miatt kell. A fejem meg tök egyértelmû, hogy rajta kell hogy legyen, mert mindig kérdezik, hogy nézek ki.
Na így elég?
Vilma
mielõtt betenném a képet, elmondanám h nagy hülyeséget kértél.
a kanapé távkapcs, banán elõszöris hogy függ össze, max összemosni lehet a képeket de irtelmetlen. aztán ez a vilma... ez, ez mi???
na itt a kép, minden rajt van amit kértél, a rózsaszín elég lesz??

Szeretnénk bannert magamnak a topikomba.
Legyen rajta a fejem (kép van a gallériámban.), kanapé, távirányitó és banán. És legyen benne sok rózsaszin benne.
Ez a topikom.
Vilma
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
olyat logo kellene nekem is méretben már mint a traktoros annyiban lenne külömbség hogy egy cbr600rr föntene egy pályán kicsit oldal irányban villantana 30mp-ként és szépen így bejönne hogy "TUNING weboldala"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
de, az... asszem. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
logót könyebb készíteni...<#fejvakaras>#fejvakaras>
(elsõ banner, nem röhög. 😄 )
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.