Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs a zavarásért! ...és köszi!

Sziasztok!
Naon zöld vagyok még errefelé szóljatok, ha nem jól vagy nem jó helyen dumálok pls. ...<#whatever>
Tud segíteni valaki Gimp-ben? (vaaaagy ps.-ben) egy képet szeretnék vízeffektel ellátni, deee csak egy részét, van raj középen egy folyõcska... Gimp-ben az underwaterrel menne, de csak az egész banner nem jövök rá hogyan kellene csak egy részét <#falbav>

.. nagyon szívesen
nyuny01
Battlefield 3 topikba!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

pxxl
<#eljen> sokkal jobb :)

All hail the double x!

XFeckaX
Gyáá... ez nagyon brutális lett :) !! Köszönöm szépen! :) elismerésem.[=

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

.., hát igen kicsit elcsúszott a "zöldes/kékes"
???
<#worship> az anim nagyon király rajta tényleg nagyon profi vagy és ami fontos ízlésed is van, köszi a topiklakók nevében

pxxl
miért ilyen zöldes/kékes az egész? ha az nincs rajta sztem szebb lenne :)

All hail the double x!

.. köszönöm
Maximus4
Te aztán nem szarral gurigázol!Iszonyat szépek a munkáid!<#taps><#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

????
Gell97 kolega
<#wow1><#eljen>

?? _
kértem de nem adtak, könyörögni meg nem fogok érte

pxxl
nem, csak kérdem, nekem 8 :D tök nem érdekel, hogy milyen banner van ott. csak kértél HG jogot is, aztán mittomén hogy mi van :D

All hail the double x!

akkor legyen :)
nem kell felhatalmazás, erotika topikba is simán betették a modik
vagy te készítetted azt a régi bannert? mert akkor maradhat

pxxl
fel lettél hatalmazva? :D

btw miért ne legyen kiélezve? hiszen ez a két nagy gyártó harcol egymással évek óta. :)

All hail the double x!

milyen videokártyát? topiknak tudna esetleg valaki készíteni egy bannert? valami ízléseset és ne legyen ennyire kiélezve az ati nvidia harc mint a mostanin
köszi

XFeckaX
Üdv mindenkinek!:)
Lenne egy kérésem.. :) Egy Banner kellene nekem a COD4-es klánoldalamra,ha megoldható lenne.
1 000 px × 300 px -es mérettel. a következõ linken szereplõ régi banneremhez hasonló designel,csak picit modernebbel. : ITT TALÁLHATÓ
Elõre is köszönöm szépen.!:) További szép napot!:)

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Nagyon jó lett! Nekem tetszene.

Ger0121
Azta! :O
Ez is nagyon jó!
Nagyon szépen köszönöm!
Valamint szeretném megkérni azt a kedves animáláshoz értõ embert aki egy kis reklámra vágyik, hogy vegye fel velem a kapcsolatot privátban.
Semmi titkos nincs benne. Kellene még pár kisebb dolog. 120*60 ban és egyéb méretekben. (Bannerméretek itt.)
Cserében az elkészült oldalon feltüntetem a "külön köszönetet érdemel" mezõben a készítõ nevét. Valamint egy Micro bar méretû bannert is a készítõtõl szívesen kiteszek.
Az oldalam egyéb reklám és befolyásmentes saját tulajdonú lap lesz. Amin kizárólag olyan tartalmat tûntetek fel amiben nincs konkrét ajánlattétel valamint anyagi háttér.
Köszönöm nektek még egyszer!
Üdv.

---Ger----

nyuny01
Szép munka! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

.. ha már melóztam vele legalább feltöltöm
nyuny01
Nagyon szívesen! :)

Ger0121
Közben PM ben megbeszéltük. :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséged.
Remek munkát végeztél! ;)
Szép napot!

---Ger----

nyuny01
?

Ger0121
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, banner ügyben?
Nem ide kellene. Saját oldalhoz.
Fotózáassal foglalkozom, az lesz az oldal profilja.
Majdnem minden fekete. Ergo valami fekete háttérre kellene.
Anyagot nem linkelek, fogalmam nincs mi legyen rajta.
(A masinám fuji S200EXR (Esetleg bele lehet tenni errõl egy képet)
Az oldal címe: ger-foto.info (lesz) Minimális animálást megköszönnék nagyon, tetszik a Modern Warfare 3 hoz csinált is...
Köszönöm elõre is!
Szép napot nektek!
Üdv.: Geri.
szerk.: Méret: ITT
(animáció idõ 30sec max. :) )

---Ger----

megnézem, köszi. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zsolesz92
Nagyon jól néz ki, viszont az alsó gombok nagyon közel vannak a kewrethez szerintem hagyj nagyobb teret a szövegnek, húzd feljebb a buttonokat, és atom lesz :)

Lehet csak engem zavar, meg nem akarok én belekontárkodni, tényleg csak egy észrevétel :)

grat.

ment pü

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sáska
Huu, hat en meg sosem szerkesztettem ilyet, szoval fogalmam sincs, hogy hogy kell.
persze ha nem bonyolult, akkor meg tudom csinalni-tanulni, bar nincs semmilyen kep-szerkeszto programom.
Azert vetettem ezt fel, mert a legiok/guildek mindig jonnek mennek, es nem szeretnek (sarkitva) 2 hetente uj bannert kerni csak azert, hogy az egyik menut es annak a linkjet lecsereljem.

Bala10, a link nem mukodik nalam.

a feliratokat át kell szerkeszteni, de a linkeket tudod változtatni!

itt le tudod csekkolni. :)

Jim Morrison
ha ugy csinalod meg igen :) és valszeg úgy fogod, vagy elkéred a psd-t és átiiirod vagy megkéred a mûvész urat, és õ majd (gondolom) eltünteti neked.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszönöm :)

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Sáska
Sry a dupla post-ert.
A kesobbiekben, ha esetleg egy legion megszunik, akkor at tudom irni ebben a bannerben a linkeket?

Sáska
hat ez mar most jobban nez ki, mint ahogy elkepzeltem :-)
koszi, hogy idot szansz ra!

még nincs kész teljesen, ha tetszik, befejezem:

Azt megtenné valaki, hogy ezeket "összeanimálja"? Elõre is köszi!

Köszönöm!

Sáska
Sziasztok,

Az Aion topicba szeretnek egy bannert kerni.
Az elkepzeles nem tul bonyolult. A hivatalos oldalrol a concept art-okat szeretnem, hogy a bannerben valtogassak egymast.
Valamint, ha megoldhato (bar ez nem tudom, hogy a bannerhez tartozik-e), a forum hatterenek szeretnek egy barmilyen Aionnal kapcsolatos kepet (olyasmire gondolok, mint a Diablo3 topicban)

elore is koszi, ha valaki megcsinalja!

Hayni
cms-nek

Hayni
csak házigazda vagy moderátor tudja megcsinálni
Nagyon köszönöm,ez jó is lenne.
Beillesztés hogyan mûködik.
Elnézést,nem vagyok túl járatos...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Hayni
Üdv!
Az "Ismerd fel a képrõl a fegyvert" topikhoz lehetne kérni bannert?
Nem én vagyok a házigazda ugyan,de õ már nincs köztünk.
Ha lehet akkor az alant látható képre gondoltam.

Elõre is köszönöm...

king82
Jó reggelt!

A ligakupás képet hol találtad elküldenéd a linket?

www.bundesliga.de www.kicker.de

nyuny01
Szívesen!

Bulykin
tökéletes!!! \o/
nagyon szépen köszönöm <#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

banok
Köszönöm. <#worship>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/