8180
286v1w7.jpg

• Bronx South
    Ebből a képből meg egy topikhátteret kéne faragni, a kép méretét nem muszáj meghagyni, de lehetőleg nagyobb képernyőkön se okozzon problémát ha esetleg kisebb. A jellege ilyen (a csík a szélén a böngészőmből származik, olyan nem kell a háttérbe. :D) legyen a háttérnek, csak a háttér esetében a hszeket behatároló fehér mezőtől kezdjen el láthatóbb lenni a kép. További jó melót !
  • Bronx South
    Again, bár egy másik banner ügyében. (Arra az esetre ha sok lenne spoilerezem.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy üveghatású átlátszó bannerről lenne szó, aminek az üveg rétege alá erről a képről kéne bevágni vizes hátteret. Továbbá a banner olyan 4 másodpercenként fénylődjön meg enyhén, mint ha a Nap sütne rá.

Szöveg, és annak helyes elrendezése továbbá a banner kb. ekkora méretű legyen mint a kép, ha picit nagyobb nem baj. A képen látható szöveg legfelső sora kicsit legyen nagyobb az alsóknál (ha több ideje van a készítőnek azt se bánom hogy bizonyos másodpercenként az egyformából kiemelkedik kicsit), az alsók meg egy méretűek legyenek. A TDU felirat kurzor érintésére váltson kék színűre és kattintásra arra a topikra, az OFF felirat esetében pedig a szín piros legyen. Betűtípust és az egyéb részleteket a készítőre bízom.

Ui.: A készítő írja ki ide légyszíves ha kész, de a bannert pmben küldje el légyszíves.
  • Maximus4
    Szerintem írd le mit szeretnél,és tuti csinálnak neked!
  • Bronx South
    Hy! Tud valaki itt flash alapú animált bannert csinálni ?

De ha nem flash alapú nekem úgy is jó, a lényeg hogy animált legyen, meg kéne bele néhány működőképes gomb. A válaszokat várom, és akkor tolom az anyagot.
  • Pipör
    Sziasztok!!!
    Ha valaki esetleg ráérne 961X421 -es képet szerkeszteni? egy Gyúrós oldalra kellene Valami kondival kapcsolat képekkel, szépen megcsinálja? :))
  • KaszaN
    Hi
    Meg tudná nekem valaki csinálni, hogy ennél a képnél a két oldalon lévő logo be vibráljon felváltva, mint itt is? Meg tudnám én is, csak most nincs rá időm és gondoltam hátha van valaki aki olyan kedves, hogy megcsinálja. :D
  • Jim Morrison
    vagy ha van valakinek jobb ötlete hogy nézzen ki a slider, sziivesen meghallgatom :)
  • Jim Morrison
    Hali !
    Android topikba gondoltam kéne új banner, és csináltam egyet ilyen 'koncepciónak' amit itt meg is nézhettek. Az volt az elképzelés, hogy egy tabban van ilyen slider. Ez mind meg is van, csak az a baj, hogy túl nagy. Az ehhez csinált háttérkép itt van. Annyi lenne a kérésem, hogy megoldható lenne az, hogy kivágnátok az oldalaiból, hogy kisebb legyen (túl magas így) és vékonyabb kerete legyen? Bármilyen androidos tablet jó, ha találtok másikról olyan képet amit egyszerűbb átvariálni azis oké lesz szerintem, csak majd 780px szélesnek kell lennie. ( itt egy nagyobb felbontású kép egy tablethez)
  • isss
    ..szívesen
  • tommygear
    köszi szépen
  • isss
    .. V1, V2
  • tommygear
    üdv!
    valaki legyen szives ennek a képnek a bal oldalára ezt a feliratot szépen körbevágva ráilleszteni
    köszönöm előre is
  • KaszaN
    Újabb kép amit ma dobtam össze. Ehhez is vélemény érdekelne. :D
  • Metalmilitiakid
    Hali!
    Valaki ki tudná nekem venni Ebből a videóból 200x200 as gif be azt a részt ami 3:00 tól 3:05 ig tart, vagy amennyi belefér az a lényeg, hogy vége legyen benne a kábelekkel, mert a max méret 200kb lenne. Az a lényeg, hogy csak az a része legyen ami a monitor nézőszögéből van, a külső iroda kockás rész már nem.
    Előre is köszi!
  • Chris Redfield
    Ez sirály...
  • KaszaN
    Vélemény?
  • KaszaN
    Ja, a csillogást akartam imitálni de nem jött össze. Úgyhogy hagytam és inkább ilyen lett.
  • Japep

Ahhoz képest, hogy kezdőnek nevezed magad jó, tetszik. :)
    1-2 apróságot veszek észre csak így hirtelen, pl. hogy a jobb oldali figura kicsit életlen, meg a logó is. De amúgy ötletes.
  • Japep

Én azt hallottam, hogy közel ugyanaz és ugyanolyan bonyolultságú mint a PS, de a PS felé dől a mérleg nyelve. Én csak ajánlani tudom - ha van érzéked hozzá megéri elsajátítani. :)
    Nekem nem tartott amúgy olyan sokáig, ne ijedj meg tőle.
  • KaszaN
    Amúgy kezdő vagyok. Ezt ma csináltam csak úgy. Vélemény?

• KaszaN
    Én is azt használom, de én is ugyan azt vettem észre. Nekem még a Gimpet ajánlották, az mondhatnám, hogy nem olyan bonyolult, de olyan irritáló volt számomra a kezelése, hogy 6szor is feladtam a gyakorlását.
  • Japep

Én anno a PhotoFiltre programot használtam, egy régebbi, magyar verziót, azzal is lehetett korrekt dolgokat csinálni. Azonban meg sem közelíti a PS minőségét... :S
  • KaszaN
    Hali, egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen progival készítitek a bannereket? Ilyen esetbe sokan photoshopot mondanak, de én is szeretnék ilyen minőségben dolgozni és nem akarok fél évig tutorial videókat nézegetni, hogy meg csináljak egy képet rendesen. Van valaki aki valami egyszerűt használ és még is van olyan jó mint a photoshopos?
  • DarkSector
    Köszönöm jó lett, most azóta közben bekerült már 1 banner, de elteszem mert nem lehet tudni mikor kell majd másik. THX még1x. :)
  • nyuny01 #7909
    ?

• isss
    .. a SiteAdvisor is ugrik a ucoz.hu -ra - ucoz.ru
    A WOT- szerint tiszta, de nekem a kommentek elég "reklám" szagúak - bár tényleg nem ismerem ezt a tárhelyszolgáltatót. Még egy szavazat a "redesign" - ra ; alternatíva még talán pl.egy Joomla oldal ( én anno nagyon megkedveltem, EXTRA.hu - n) , ingyen nagyon szép oldalakat lehet csinálni.., de ez már nem ide való
    #7903 -- szívesen..
  • RaZoK
    ide teljes redesign kell, ugy néz ki most mint egy 404 -es oldal, egy banner csak rontana a helyzeten

szedjetek össze 20-30E forintot és egy pályakezdő designerre bízzátok rá, örülni fog neki mert lesz referenciája

te meg örülsz neki mert lesz egy szép weboldalad, amiből később ha jol csinálod még profitálni is lehet

de nem akarok beleszolni ;)

verbálisan tudok tippeket adni ha érdekel
  • DarkSector
    Valaki tudna nekem szerkeszteni erre az alapra egy dizájnos banner-t?
    Mellékelt logo lehetőleg szerepeljen a képen, nem kell túlspirázni, szolídabb is lehet, csak valmennyire tartsa meg ezt a színvilágát. Fekete-Fehér-Zöld. Méret megtartása is fontos lenne, utólag lesz méretezve. A logo-kból tekintve a felsőt szerettem volna, mert az jobban illik a képhez.

Az alap, mindenképpen ezzel szeretném ha dolgoznátok:

Alap

logo (felső lenne a jobb)

Ezekután ha valaki szívesen megcsinálná, betenném az mw3 topikba, és ha természetessen megszavaznák a többiek is, és a többségnek tetszene akkor természetessen véglegesnek szeretném.
    Akár lehet 2-3 változat is és akkor megszavaztatom.

Előre is köszönöm a figyelmeteket.
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Szeretnélek titeket megkérni, hogy készítsetek nekem egy bannert.
    Unokatestvéremmel készítettünk egy weboldalt, a lényege, hogy baranya megyei "mesteretek" gyűjtenénk össze, hogy ha bárkinek szükséges lenne akár egy asztalosra, akkor az könnyen megtalálja.

Ehhez szeretnék kérni egy bannert tőletek.
    A mérete 180x150-es legyen, és a banner kinézetét szeretném a készítő fantáziájára bízni, mert ti jobban értetek hozzá, mint én.

Az oldal linkje : Baranya mester

Egy kis szöveg rajta, talán lehetne annyi, hogy "Nálunk megtalálja, akit keres"
    De lehet más is, ha van valami jobb ötlet!

Köszönjük szépen előre is!
  • Bl1ND
    Egy egyedi, egyszerű logót szeretnék kérni valakitől 100x100 as lenne, irjatok privátba infókért, légyszives.
  • andrew1988
    hálásan köszönöm :)
  • isss
  • andrew1988
    Sziasztok!

szeretnék kérni egy bannert az alábbi képből :)

ha lehet 750x300 körüli legyen a mérete, ugyanis ide szeretném hogy kerüljön mint fórum banner :)

a többit rádok bízom, a lényeg hogy igényes legyen :)

köszi a segítséget
  • sekta
    Nagyon jó munka, mondhatnám tökéletesek lettek
  • szabii98

• isss
    ??,..játék topik banner

• isss
    ..hát akkor én is a lassúságom áldozata lettem, pedig hálás feladat egy játék topik banner;
    #7893 .. milyen az a youtube banner?
  • grebber
    Már megcsinálták ,azért köszönöm neked is!
  • kevin353
    Üdvözletem!
    Egy 600x258 as bannert szaretnék kérni
    Az alábbi képekből.
    http://www.abload.de/image.php?img=jumz6akmrenderkjag.png
    http://www.abload.de/image.php?img=hemasrender27kjr.png
    Betűtípus
    http://www.dafont.com/trashco.font
    Felirat
    Landwirtschafts Simulator 2011
    Oldal
    http://kevin353.ewk.hu/
    Tehát ilyen fehér háttérhez illeszkedjen a széle, vagy akár az egész kép lehet fehér.
    Egyéb díszítő elem is lehet a kpen, mint pl hajszálcsík, 1-2 helyen kockázás stb.
    Előre is köszönöm
  • Japep

Lehet, hogy csak nekem, de túl magas ez a kép (mármint gondolom jó lenne, ha benne lenne a kés teljes egészében - nekem úgy tetszene), nekem nem megy. :S :)