Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
nem tom h lehetne csökkenteni a méretét😊
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Köszi elõre is!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ebbõl
ebbõl
és ebbõl
a képbõl vaalmit tudnátok csinálni PLS vagy úyg is jó nekem hogy Nem muszáyl ezeket a képeket csak kapcsolódjon a kosárlabdához(NBA) és a Lakershez

Kérnék szépen valakit,hogy szerkessze meg nekem eztLink,úgy,hogy banner legyen belõle és kellene szerepelni rajta az xbox360 feliratnak.
Vagy esetleg ha valakinek jobb ötlete van és össze tudna hozni egy másik banner-t"Kingdom Under Fire Circle of Doom"témával az gyártsa le.
N.szépen köszönöm!
★ 汤姆 李
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szeretnék valakit megkérni, hogy egy HIGH QUALITY FORUM feliratot készítsen valaki nekem ,hogy bármire rá tudjam húzni,mint pl a #4270 hsz-ben.
A felirat szélessége lehet 1024 és aranyszínû modernebb króm betükkel szeretném.
Elõre is köszi.
What about the forests?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem túl nagy, most erre telt. 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Elmúlik az ünnep mire kész lenne.
Kár😞
★ 汤姆 李
véletlen megnéztem a zsóti a béka címût és onnan kimeccettem a nyulakat😊
(alsógatya... megpróbálom minden nap lecserélni az logó😄)
Köszönöm!
736szél.243 mag.
★ 汤姆 李

Szeretnék egy átlagos(?) méretû bannert a Pc Pimp! nevû topicba a bannerhez nemnagyon tudnék képet berakni ,a lényeg annyi lenne ,hogy tuningolt Pc-k legyenek rajta.
Nagyon megköszönném ha valaki elvállalná ,köszönöm elõre is! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Szeretnék kérni 770*145 méretben egy képet amire az van irva KS FANOK és a háttér pedig focis, forma1-es, kosárlabdás képek öszevágva.
elöre is nagyon köszönöm
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Bár gyakrabban váltogatod õket, mint én az alsógatyát. 😊