Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
MAjdnem egy hónap basszál le..

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

photoshop de h ajobban megnézed kb 10szerese a kivánt méretnek😊örülök hogy teccik

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Peck
apááámmm 😄 no 1. mester 😄 ilyesmit kül hol lehet megtanulni? ^^ vagy milyen progival csináljátok? 😊 de ez állatira jó lett!!! nagyon köszi!!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Na ho teccik? csöühet nagy let😊
nem tom h lehetne csökkenteni a méretét😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Peck
Pls valaki csinálja meg az én kérésemet is,sajnos nem értek a photoshophoz,nagy szépen kérek valakit csinálja meg! (#4335)

Köszi elõre is!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

RAZOR27
Akkor nekem rossz a szemem #4271

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ûû bocs de hat ez elég rusnya lett😊

John Cena
ha nem is 2-3hónap de 1 hónapja itt nem kértem semmit se általábaamit nyitok tiopicot kérek bele bannert de azt nem sûrûn teszem de mostr nyitottam és oda kellene csak máshova meg nem szoktam kérni

John Cena
?:S:S nem is kértem 2hetente bannert!! max 2-3havonta

RAZOR27
Nemakarok genyó lenni ,de kéthetente minek kérsz bannert?

John Cena
ÉS valami Lightos Animációt lehetne???

John Cena
Lehetne kissebb méret azaz úgy értem kb. akor a mint ami a #4305 HSZben!! elõre is köszönöm!!!

John Cena
Köszi!

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

John Cena
Sziasztok a Los Angeles Lakers topicba tudnátok csinálni egy bannert.

ebbõl

ebbõl

és ebbõl

a képbõl vaalmit tudnátok csinálni PLS vagy úyg is jó nekem hogy Nem muszáyl ezeket a képeket csak kapcsolódjon a kosárlabdához(NBA) és a Lakershez

Peck
Hellobello,valaki tudna csinálni nekem egy 100x100 as (lehet kisebb is egy kicsit) max 25kb-os animált képet? "Semir" felirattal,elõre is nagyon köszi!

Sziasztok!
Kérnék szépen valakit,hogy szerkessze meg nekem eztLink,úgy,hogy banner legyen belõle és kellene szerepelni rajta az xbox360 feliratnak.
Vagy esetleg ha valakinek jobb ötlete van és össze tudna hozni egy másik banner-t"Kingdom Under Fire Circle of Doom"témával az gyártsa le.
N.szépen köszönöm!

★ 汤姆 李

offkorz
valaki bannolhatna már szaros :-c

RaZoK
boltból...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ghonann szedjek photoshopot?

mflex
Kösz...tárgytalan.

What about the forests?

bujcsik555
A 4310#-ben leirtat van kedve megcsinálni valakinek?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

mflex
Sziasztok!

Szeretnék valakit megkérni, hogy egy HIGH QUALITY FORUM feliratot készítsen valaki nekem ,hogy bármire rá tudjam húzni,mint pl a #4270 hsz-ben.

A felirat szélessége lehet 1024 és aranyszínû modernebb króm betükkel szeretném.

Elõre is köszi.

What about the forests?

0Fritz0
Ment a privi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

The Protector
Ezt a bannert be lehetne tenni a hancock topikba?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jólett. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RAZOR27
Ez valami film nem? XD nemtudom

0Fritz0
"Frí Vili!" <#nevetes1>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

zsolesz92
LOOOL amikr a bálnát belebassza a vízbe 😄😄😄

0Fritz0
ILYENRE sikerült.
Nem túl nagy, most erre telt. 😊

0Fritz0
Flash-es bizbaszt megpróbálok csinálni.

The Protector
Hy Banner szeretnk kérni a hancock nevû topikhoz amit csináltam.Sajnos nem sok anyag jött ki hozzá de én csináltam egy képet a feliratáról(nem tom h nevezik).Ha lehet ezt szeretném megcsinálni 1 kis szélesítéssel mármint h bannernak jó legyen.Itt a kép

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mit vártál? 24.-e, ráadásul késõn kérted... kicsit elõbb kellett volna gondolkodni. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hát szerintem mán mind1😊
Elmúlik az ünnep mire kész lenne.
Kár😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kösz. 😄
véletlen megnéztem a zsóti a béka címût és onnan kimeccettem a nyulakat😊

(alsógatya... megpróbálom minden nap lecserélni az logó😄)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sõt nem is kell új hanem ezt kellene alakítani.LINK

Egy Ünnepeket jellemzõ xbox360 bannert légyszi gyártson valaki.
Köszönöm!
736szél.243 mag.

Benny04
<#finom>köszi, viszont 😊

0Fritz0
Kellemes Ünnepeket! 😊

RAZOR27
Kellemes Ünnepeket Bannerkészítõk!
Szeretnék egy átlagos(?) méretû bannert a Pc Pimp! nevû topicba a bannerhez nemnagyon tudnék képet berakni ,a lényeg annyi lenne ,hogy tuningolt Pc-k legyenek rajta.
Nagyon megköszönném ha valaki elvállalná ,köszönöm elõre is! <#worship><#worship><#worship>

bujcsik555
Sziasztok!
Szeretnék kérni 770*145 méretben egy képet amire az van irva KS FANOK és a háttér pedig focis, forma1-es, kosárlabdás képek öszevágva.
elöre is nagyon köszönöm

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

0Fritz0
Jó a logód Bala.
Bár gyakrabban váltogatod õket, mint én az alsógatyát. 😊

kistuning
4282est nagyon szépen köszönöm ... láttom luca szék feelinges a dolog :S

<#taps><#eljen><#worship>

desigo
kösz neked is a munkát!
vagy ez?
desigo
ááá
ez tetszik nagyon
kösz szépen <#worship>
0Fritz0
Hm? (390K😎

desigo
üdv

Szeretnék kérni egy bannert a wall-e topikba.
olyan 780 X 200 körülit szeretnék
alapanyagnak valók 😊

katt