Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
jó helyre írtad 😊

Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írok e de nekem az lenne a gondom hogy szeretnék eltüntetni, illetve másra cserélni egy szöveget a képen.
kép a TEAM EQUALITY-t Team scare-ra ha nem jó oldalra írtam akkor 1000 bocs! Elõre is köszi!
Timbo
amit kihagytam.. lehetõleg 200 Kbyte alatt legyen 😉 köszi

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
Sziasztok 😊

Csináltatnék egy bannert 😉 a téma anglia.
vmi olyasmire gondoltam, hogy angol zászlóó lenne a háttér de kicsit elhalványítva. Erre jönne a felirat : "Irány Anglia!"
nem ide készül a logóó a méret legyen mondjuk 750x150 pixel 😊
köszi elõre is 😛 (jaa és akinek egyéni kreatív ötlete van az nyugodtan felturbózhatja a bannert 😉 ) bízom bennetek 😛 kössssz

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

II Rocky II
jaja ahogy elõttem iro is mondja jól beszél.😊igaz..mondom nagyon faintul örülök én ennek is.😊egyszerûen faszák vagytok és értem én ezt az egészre...(persze tisztelet a kivételnek mint mindig.)

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
"de ha lehet "

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem mondtad h hova kéred a feliratot nem?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

II Rocky II
<#worship>figyelj nagyon szuper fõleg igy hogy kértem és már kaptam is nagyon nagyon köszönöm...télleg nagyon hálás vagyok.(de ha lehet akkor vmi olyanra gondoltam hogy a szemüvegre ráirni a Móricz optika -t .)de mondom jo ez...

24 - Exile -Nov.23

air12

??

II Rocky II
huha...nagyon nagyon megküöszönném aki megcsinálná és még ha lehetne hogy ma.tudom nem illik sõt egyálltalán nem szabad sürgetni titeteket.Ezzel tisztában vagyok.de ez most borzasztóan fontos lenne.Szeretnék egy bannert a köv.képekbõl..(tetszés szerint válasszatok.)ime a link: http://uploaded.to/?id=pc9otr
az elképzelés az lenne hogy kb 300*300 as logo(banner)nem tom hogy nevezzem kellene.Móricz Optika felirattal.vhogy jol szépen elkészitve.(amugy amit feltöltöttem képeket a mérete kb 280 Kb...szal nem oly sok.mégegyszer nagyon megköszönném éás ha mondja az illetõ hogyan háláljam meg akkor megteszem.
Íme a link mégegyszer.

24 - Exile -Nov.23

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

NEXT LP
Sziasztok!
Ki vállalná el egy elég konkrét elképzelés szerint egy lemezborító elkészítését?
Ha valaki segítene e-mailben keressen meg, de csak saját felelõsségre, mert minden ötletem elég bonyolult. XD

Címem: [email protected]

(Szabad egyáltalán kérni ilyet ebben a topikban? Szóljatok rám, ha nem.)

Wreck86
sztem akkor legyen mint bf42 topikban a banner.amúgy jó😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

?<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

megpróbálok, bár az arányokkal bajban szoktam lenni, hiszen a logó az jóval kisebb. 😄 mekkora legyen a mérete?

0Fritz0
A három közül szerintem az utolsó a legjobb.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

daver88
tudsz jobbat, csinálj!!!! köszi

Super Saiyan
jólvan snake ügyes vagy

>:C

zsolesz92
Miért lenne szar? várjuk a te aloktásod...

offkorz
elég szar akárhogyis variálgatod :-c

Wreck86
Sziasztok!
Az SG-n található a "Medal of Honor Pacific Assault" címû játék topikja,s sajnos a régi bannerünk elveszett,ezért szeretnék egy újat kérni tõletek.
Megalkotását rátok bízom.

kép1
kép2
kép3
kép4

köszi szépen!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Maximus4
?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

daver88
ésha középen jönnének ki a játékosok??? az nagyon gázul néz ki???

Maximus4
Változtattam rajta kicsit.Nagyon gáz lett a szöveg?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zsolesz92
Sztem ha nem kell olyan nagy szöveg akkor visitor 10 px-lel bal alsó sarokba, fifa logónál meg meghagyni a fifa 08-at többit körülötte törülni, behúzni a lelátó elé és overlay-re állítani a réteget, elvileg jól fog kinézni. ha nem olverlay akkor probálj ki mást. sztem jó lesz. nekem nincs idõm, erõm bocs

daver88
igazad van, tényleg vegyük le, de vmi akkor sugalja, hogy fifáról van szó..betûtípus mindegy, vmi tetszetõs...

Maximus4
Én ráírom,de szívem szerint a fifa logót levenném,mert nagyon ocsmány.Ja és milyen betûtípussal írjam rá?

szerintem ez egyértelmû a banner miatt😄

Enosh Chan
omg boner happen : o

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

daver88
jólesz....még azt elfelejtettem, hogy azt rá tudnátok írni, hogy Fifa08Site???

nagyon köszönöm

Maximus4
Nem a legjobb de talán ideiglenesen megteszi.Majd jönnek a profik és lesz szebb is.

daver88
üdv!!!

lenne egy hatalmas kérésem!!! vki gyorsan a mai napon össze tudna dobni ezekbõl a képekbõl(770*145-ös méretbe pls.)

kép1
kép3
kép4

nem muszáj minden képnek benne lennie, sõt, ha van job, akár rakhattok is bele jobbat. köszi elõre is

0Fritz0
BUÉK! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Peck
A fórum azért van hogy beszélgessünk,nincs megtiltva a kérdezés ha jól tudom,tudom hogy google a barátom,és van a tutorial.hu,de nem minden olyan dolog van ott leírva amit itt el tudnak mondani nagyonalakba a srácok...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

zsolesz92
Visszaolvasás nélkül is értettem a kérdést, de mi az h ilyet hol lehet megtanulni? Ez photoshop, illetve az a mozgó lehet h IR, de általában google a barátod és a tutorial.hu is és vagy 10000000000 tutorial oldal
😉

Peck
olvass vissza...<#felkialtas>

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

zsolesz92
Milyen módszer?????

Peck
Photoshopban nem vagyok profi,de egy két dolgot megtudok csinálni.... de tudnátok adni valami linket,vagy egyebet,hogy photoshopban mégis hol van ez a módszer? mert én még életemben nem halottam róla 😄 <#help><#vigyor5><#whatever>

John Cena
Nagyon szépen köszönöm!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

RAZOR27
nem ,de ment ugyanaz a pm 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

#4334 ?Ha már rajta van valaki akkor nem szóltam;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nekem is jöhetne az PM, vagy ugy csökkentetd h a szinárnyalatokat veszed kissebre? Azt megcsinálom PS el is

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

RAZOR27
nm 😊

red bull
THX 😉

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

RAZOR27
ment a pm!

red bull
Segítenél hogy kell vele kicsinyiteni?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

RAZOR27
Ulead GIF animator 5 (igen, az)

red bull
sorry most ez lehet hülyeség lesz de az uga5 az egy program? :S

RAZOR27
uga5-el lekicsínythetõ

szerk: Megpróbáltam lekicsinyíteni ,de ennyire nem lehet.Lehet ,de akkor csak 3 színbõl áll ,de az.....hát az nem túl szép XD

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...