Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
<#gun>#gun><#violent>#violent>-.-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
<#szomoru1>#szomoru1>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szeretnék egy bannert kérnieböla kép böl és oldalaz va rá lene irva PARTY11 elöre is köszönöm a kép mérete
770*145pixel nagyságu még eccer kösz

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Szeretnék egy 735*233 bannert kérni a Szávay Ági topiknak!
A banner a következõkbõl állna:
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
Ebbõl szeretnék egy szép bannert kérni!
Elõre is köszönöm!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szeretnék kérni egy olyan topic bannert amiben dezodor,spray, és egy zuhany van. mellé irva hogy edmond ezeket nem használja. vagy valami ilyesmi csak az benne legyen hogy edomond vagy edi meg az is hogy büdös vagy nem fürdik le vagy nem használ egyéb szereket...
elöre is köszönöm
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a képemeg ez lenne:kép
A képen nem lenne rosz ha rajta Lenne Hogy >> Az erõ Veled Van!
★ 汤姆 李
msn: [email protected]
thx
kivi lennék hogy néz ki a valóságban, amit én elképzeltem :)
mert sajna elég buta emberek dolgoznak, ott ahol a pólót csináltatom, és soha nem lett olyan a kép mint amilyennek képzeltem...
lehet bennem van a hiba! :D
köszi elõre is, ha valaki nekiáll!
?
Szeretnék egy bannert kérni a Hetedik Mennyországos topikomhoz!
Íme a kellékek:
1. kép
2. kép3. kép4. kép
A méret: 850*120
A felirat: Hetedik Mennyország topik
Vmi szép háttéret.
Köszönöm!
szeretném ezt a képet átalakíttatni veletek. rátok bízom! :)
a lényeg hogy pólóra szeretném nyomtatni, ezért a mérete ne legyen kicsi
ja és valami kis szivecskés téma is mehet rá, meg alulra odaírva hogy: Pandabu (a betük türkizkékkel meg babarózsaszínnel felváltva)
elõre is köszi!!!
Szeretnék 1 Bannert ami galambokkal kapcsolatos(lehetne úgy,hogy több galamb van benne).Szöveget majd én szerkesztek rá viszont a Banner nagyon jól jönne.
szél:850 pont
mag:150 pont
Köszi szépen annak aki összehozná!!
★ 汤姆 李
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ám nagyon szívesen, de ennél jobbakat szoktak készíteni itten, ez nem egy nagy dolog. Azért örülök, hogy tetszik. :)
Ezentúl asszem mindig tõled "rendelek" majd bannert! :))
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
? nem tudom, hogy a mérete jó e, akkora mint az itteni.
Elõre is köszi. ^^
:)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)