Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.. V1, V2
tommygear
üdv!
valaki legyen szives ennek a képnek a bal oldalára ezt a feliratot szépen körbevágva ráilleszteni
köszönöm elõre is
KaszaN
Újabb kép amit ma dobtam össze. Ehhez is vélemény érdekelne. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Metalmilitiakid
Hali!
Valaki ki tudná nekem venni Ebbõl a videóból 200x200 as gif be azt a részt ami 3:00 tól 3:05 ig tart, vagy amennyi belefér az a lényeg, hogy vége legyen benne a kábelekkel, mert a max méret 200kb lenne. Az a lényeg, hogy csak az a része legyen ami a monitor nézõszögébõl van, a külsõ iroda kockás rész már nem.
Elõre is köszi!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Chris Redfield
Ez sirály...

KaszaN

KaszaN
Ja, a csillogást akartam imitálni de nem jött össze. Úgyhogy hagytam és inkább ilyen lett.

Japep

Ahhoz képest, hogy kezdõnek nevezed magad jó, tetszik. 😊
1-2 apróságot veszek észre csak így hirtelen, pl. hogy a jobb oldali figura kicsit életlen, meg a logó is. De amúgy ötletes.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Én azt hallottam, hogy közel ugyanaz és ugyanolyan bonyolultságú mint a PS, de a PS felé dõl a mérleg nyelve. Én csak ajánlani tudom - ha van érzéked hozzá megéri elsajátítani. 😊
Nekem nem tartott amúgy olyan sokáig, ne ijedj meg tõle.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KaszaN
Amúgy kezdõ vagyok. Ezt ma csináltam csak úgy. Vélemény?

KaszaN
Én is azt használom, de én is ugyan azt vettem észre. Nekem még a Gimpet ajánlották, az mondhatnám, hogy nem olyan bonyolult, de olyan irritáló volt számomra a kezelése, hogy 6szor is feladtam a gyakorlását.

Japep

Én anno a PhotoFiltre programot használtam, egy régebbi, magyar verziót, azzal is lehetett korrekt dolgokat csinálni. Azonban meg sem közelíti a PS minõségét... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KaszaN
Hali, egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen progival készítitek a bannereket? Ilyen esetbe sokan photoshopot mondanak, de én is szeretnék ilyen minõségben dolgozni és nem akarok fél évig tutorial videókat nézegetni, hogy meg csináljak egy képet rendesen. Van valaki aki valami egyszerût használ és még is van olyan jó mint a photoshopos?

DarkSector
Köszönöm jó lett, most azóta közben bekerült már 1 banner, de elteszem mert nem lehet tudni mikor kell majd másik. THX még1x. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nyuny01
?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

.. a SiteAdvisor is ugrik a ucoz.hu -ra - ucoz.ru
A WOT- szerint tiszta, de nekem a kommentek elég "reklám" szagúak - bár tényleg nem ismerem ezt a tárhelyszolgáltatót. Még egy szavazat a "redesign" - ra ; alternatíva még talán pl.egy Joomla oldal ( én anno nagyon megkedveltem, EXTRA.hu - n) , ingyen nagyon szép oldalakat lehet csinálni.., de ez már nem ide való
#7903 -- szívesen..
RaZoK
ide teljes redesign kell, ugy néz ki most mint egy 404 -es oldal, egy banner csak rontana a helyzeten

szedjetek össze 20-30E forintot és egy pályakezdõ designerre bízzátok rá, örülni fog neki mert lesz referenciája

te meg örülsz neki mert lesz egy szép weboldalad, amibõl késõbb ha jol csinálod még profitálni is lehet

de nem akarok beleszolni 😉

verbálisan tudok tippeket adni ha érdekel

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

DarkSector
Valaki tudna nekem szerkeszteni erre az alapra egy dizájnos banner-t?
Mellékelt logo lehetõleg szerepeljen a képen, nem kell túlspirázni, szolídabb is lehet, csak valmennyire tartsa meg ezt a színvilágát. Fekete-Fehér-Zöld. Méret megtartása is fontos lenne, utólag lesz méretezve. A logo-kból tekintve a felsõt szerettem volna, mert az jobban illik a képhez.

Az alap, mindenképpen ezzel szeretném ha dolgoznátok:

Alap

logo (felsõ lenne a jobb)

Ezekután ha valaki szívesen megcsinálná, betenném az mw3 topikba, és ha természetessen megszavaznák a többiek is, és a többségnek tetszene akkor természetessen véglegesnek szeretném.
Akár lehet 2-3 változat is és akkor megszavaztatom.

Elõre is köszönöm a figyelmeteket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gyocsika
Sziasztok!

Szeretnélek titeket megkérni, hogy készítsetek nekem egy bannert.
Unokatestvéremmel készítettünk egy weboldalt, a lényege, hogy baranya megyei "mesteretek" gyûjtenénk össze, hogy ha bárkinek szükséges lenne akár egy asztalosra, akkor az könnyen megtalálja.

Ehhez szeretnék kérni egy bannert tõletek.
A mérete 180x150-es legyen, és a banner kinézetét szeretném a készítõ fantáziájára bízni, mert ti jobban értetek hozzá, mint én.

Az oldal linkje : Baranya mester

Egy kis szöveg rajta, talán lehetne annyi, hogy "Nálunk megtalálja, akit keres"
De lehet más is, ha van valami jobb ötlet!

Köszönjük szépen elõre is!

Bl1ND
Egy egyedi, egyszerû logót szeretnék kérni valakitõl 100x100 as lenne, irjatok privátba infókért, légyszives.

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

andrew1988
hálásan köszönöm 😊

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
Sziasztok!

szeretnék kérni egy bannert az alábbi képbõl 😊

ha lehet 750x300 körüli legyen a mérete, ugyanis ide szeretném hogy kerüljön mint fórum banner 😊

a többit rádok bízom, a lényeg hogy igényes legyen 😊

köszi a segítséget

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

sekta
Nagyon jó munka, mondhatnám tökéletesek lettek<#eljen>

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

szabii98
<#eljen><#eljen>

I met God. She's black

??,..játék topik banner

..hát akkor én is a lassúságom áldozata lettem, pedig hálás feladat egy játék topik banner;
#7893 .. milyen az a youtube banner?
grebber
Már megcsinálták ,azért köszönöm neked is!

Next PC upgrade: 2022

kevin353
Üdvözletem!
Egy 600x258 as bannert szaretnék kérni
Az alábbi képekbõl.
http://www.abload.de/image.php?img=jumz6akmrenderkjag.png
http://www.abload.de/image.php?img=hemasrender27kjr.png
Betûtípus
http://www.dafont.com/trashco.font
Felirat
Landwirtschafts Simulator 2011
Oldal
http://kevin353.ewk.hu/
Tehát ilyen fehér háttérhez illeszkedjen a széle, vagy akár az egész kép lehet fehér.
Egyéb díszítõ elem is lehet a kpen, mint pl hajszálcsík, 1-2 helyen kockázás stb.
Elõre is köszönöm
<#wave>

| Email: [email protected] |

Japep

Lehet, hogy csak nekem, de túl magas ez a kép (mármint gondolom jó lenne, ha benne lenne a kés teljes egészében - nekem úgy tetszene), nekem nem megy. :S 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Olcsóvér
jósetét youtube bannert szokott készíteni valaki?

Acer Aspire one

grebber
Ezt a képet megtudná valaki csinálni banner méretûre?

Next PC upgrade: 2022

pzoli00
- jól sikerült, köszönet <#worship>, esetleg tudnátok még két-három féle verziót készíteni (akár animáltat), mert nagyon feldobná a topikot, ha többféle bannerrel tudnék variálni, az 560x160-as méret és a "Daily Chix" felirat továbbra is él. Thanks! Ti vagytok a legjobbak!

nyuny01
Jó hogy most linkelted,épp akartam nekiállni. 😊
Szép lett amúgy! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

???

pzoli00
Hali, összetudna dobni valaki egy bannert 560x160-as méretben, ebbõl a képbõl és a "Daily Chix" felirattal. Elõre is köszi, örök hálám!

nyuny01
Szívesen! 😊

kevin353
Szép lett, köszi szépen. <#eljen><#wave>

nyuny01
Köszi az észrevételt!

Valóban A betû kell az O helyett.

hungary27
Szerintem LandwirtschAfts
nyuny01
?

king82
Jó reggelt!

Ez szerintem nagyon jó! Köszi!

www.bundesliga.de www.kicker.de

nyuny01
<#eljen>

.. ha linkelsz képet egyszerûbb lenne.. animálva sincs, de talán a topik színvilágához illik
kevin353
Üdv.
Saját weboldalamhoz szeretnék kérni egy 600x258 as bannert

Kép
http://kevin353.ewk.hu/galeria/20110129135132_tg-7.jpg

A felsõ a kép bal oldalán az alsó pedig a kép jobb oldalán helyezkedjen el!
Egy fehér háttérhez igazodjon, de a kép széle legyen egy kicsit olyan mintha régi lenne, és ilyen karcos szerû! A többi kitöltõ rész barnás, mint maga a gép ami a képen van...
Ez az elképzelés, remélem valami ki sül belõle!
Elõre is köszönöm<#wave>

king82
Jó reggelt!

A Bayernes topikhoz kérnék egy bannert. Az elrendezés és a rajta megjelenõ dolgot az alkotóra bíznám. Talán egy aprócska részletet emelnék ki ha megoldható, hogy a Bayern Müchen logó legyen rajta meganimálva (pl: foroghatna.
Elõre is köszi!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Maximus4
Már megoldotta és tényleg nem vízjel kellett neki😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hayni
Ha jól látom, nem vízjelet akar, hanem effektet, és szerintem annyi a megoldása a problémájának hogy kijelöli azt a részt és utána nyom egy effektet. De nekem így túl egyszerû lenne, ezért se írtam be.
zsolesz92