Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Valaki ki tudná nekem venni Ebbõl a videóból 200x200 as gif be azt a részt ami 3:00 tól 3:05 ig tart, vagy amennyi belefér az a lényeg, hogy vége legyen benne a kábelekkel, mert a max méret 200kb lenne. Az a lényeg, hogy csak az a része legyen ami a monitor nézõszögébõl van, a külsõ iroda kockás rész már nem.
Elõre is köszi!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ahhoz képest, hogy kezdõnek nevezed magad jó, tetszik. 😊
1-2 apróságot veszek észre csak így hirtelen, pl. hogy a jobb oldali figura kicsit életlen, meg a logó is. De amúgy ötletes.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én azt hallottam, hogy közel ugyanaz és ugyanolyan bonyolultságú mint a PS, de a PS felé dõl a mérleg nyelve. Én csak ajánlani tudom - ha van érzéked hozzá megéri elsajátítani. 😊
Nekem nem tartott amúgy olyan sokáig, ne ijedj meg tõle.
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Én anno a PhotoFiltre programot használtam, egy régebbi, magyar verziót, azzal is lehetett korrekt dolgokat csinálni. Azonban meg sem közelíti a PS minõségét... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A WOT- szerint tiszta, de nekem a kommentek elég "reklám" szagúak - bár tényleg nem ismerem ezt a tárhelyszolgáltatót. Még egy szavazat a "redesign" - ra ; alternatíva még talán pl.egy Joomla oldal ( én anno nagyon megkedveltem, EXTRA.hu - n) , ingyen nagyon szép oldalakat lehet csinálni.., de ez már nem ide való
#7903 -- szívesen..
szedjetek össze 20-30E forintot és egy pályakezdõ designerre bízzátok rá, örülni fog neki mert lesz referenciája
te meg örülsz neki mert lesz egy szép weboldalad, amibõl késõbb ha jol csinálod még profitálni is lehet
de nem akarok beleszolni 😉
verbálisan tudok tippeket adni ha érdekel
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Mellékelt logo lehetõleg szerepeljen a képen, nem kell túlspirázni, szolídabb is lehet, csak valmennyire tartsa meg ezt a színvilágát. Fekete-Fehér-Zöld. Méret megtartása is fontos lenne, utólag lesz méretezve. A logo-kból tekintve a felsõt szerettem volna, mert az jobban illik a képhez.
Az alap, mindenképpen ezzel szeretném ha dolgoznátok:
Alap
logo (felsõ lenne a jobb)
Ezekután ha valaki szívesen megcsinálná, betenném az mw3 topikba, és ha természetessen megszavaznák a többiek is, és a többségnek tetszene akkor természetessen véglegesnek szeretném.
Akár lehet 2-3 változat is és akkor megszavaztatom.
Elõre is köszönöm a figyelmeteket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szeretnélek titeket megkérni, hogy készítsetek nekem egy bannert.
Unokatestvéremmel készítettünk egy weboldalt, a lényege, hogy baranya megyei "mesteretek" gyûjtenénk össze, hogy ha bárkinek szükséges lenne akár egy asztalosra, akkor az könnyen megtalálja.
Ehhez szeretnék kérni egy bannert tõletek.
A mérete 180x150-es legyen, és a banner kinézetét szeretném a készítõ fantáziájára bízni, mert ti jobban értetek hozzá, mint én.
Az oldal linkje : Baranya mester
Egy kis szöveg rajta, talán lehetne annyi, hogy "Nálunk megtalálja, akit keres"
De lehet más is, ha van valami jobb ötlet!
Köszönjük szépen elõre is!
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

szeretnék kérni egy bannert az alábbi képbõl 😊
ha lehet 750x300 körüli legyen a mérete, ugyanis ide szeretném hogy kerüljön mint fórum banner 😊
a többit rádok bízom, a lényeg hogy igényes legyen 😊
köszi a segítséget
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

#7893 .. milyen az a youtube banner?
Egy 600x258 as bannert szaretnék kérni
Az alábbi képekbõl.
http://www.abload.de/image.php?img=jumz6akmrenderkjag.png
http://www.abload.de/image.php?img=hemasrender27kjr.png
Betûtípus
http://www.dafont.com/trashco.font
Felirat
Landwirtschafts Simulator 2011
Oldal
http://kevin353.ewk.hu/
Tehát ilyen fehér háttérhez illeszkedjen a széle, vagy akár az egész kép lehet fehér.
Egyéb díszítõ elem is lehet a kpen, mint pl hajszálcsík, 1-2 helyen kockázás stb.
Elõre is köszönöm
<#wave>#wave>
| Email: [email protected] |
Lehet, hogy csak nekem, de túl magas ez a kép (mármint gondolom jó lenne, ha benne lenne a kés teljes egészében - nekem úgy tetszene), nekem nem megy. :S 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Next PC upgrade: 2022
Szép lett amúgy! <#eljen>#eljen>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Saját weboldalamhoz szeretnék kérni egy 600x258 as bannert
Kép
http://kevin353.ewk.hu/galeria/20110129135132_tg-7.jpg
A felsõ a kép bal oldalán az alsó pedig a kép jobb oldalán helyezkedjen el!
Egy fehér háttérhez igazodjon, de a kép széle legyen egy kicsit olyan mintha régi lenne, és ilyen karcos szerû! A többi kitöltõ rész barnás, mint maga a gép ami a képen van...
Ez az elképzelés, remélem valami ki sül belõle!
Elõre is köszönöm<#wave>#wave>
A Bayernes topikhoz kérnék egy bannert. Az elrendezés és a rajta megjelenõ dolgot az alkotóra bíznám. Talán egy aprócska részletet emelnék ki ha megoldható, hogy a Bayern Müchen logó legyen rajta meganimálva (pl: foroghatna.
Elõre is köszi!
www.bundesliga.de www.kicker.de
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"