Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ezt a képet szeretném banner méretûre elkészíteni , és a NOW AVAILABLE-t eltüntetni . Köszönöm<#wave>#wave>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Remélem, jó helyen járok. Itt sg-n bannerbe technikailag mit lehet bepréselni? Php gondolom nem, flash, css mehet? Külsõ html file-t include-olni? Javascript ugyanígy?
Köszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Azóta biztos fejlõdtem... :D
Amúgy még mindig azt tartom, hogy nagyon sokat is kellene még tanulnom, fõleg a mozgóképek terén.
De köszönöm szépen az elismerést. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Glory, Glory Man. United!
Bocs, itt a hal javítva... láttam pár dolgot, ami "idegesített", javítottam... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Errõl
a képrõl valaki ki tudná venni a szalagot a hal körül?! Ugyebár a szalag egy csíkban takarja a halat, azon a részen a pikkelyeket pótolni kéne.
Üdv,
Kristóf
к.ιηтнуα.
Nagyon f*sza lett:)..az egész klánnak tetszik!
Nagyon szépen köszönöm Isss!<#worship>#worship><#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
Szeretnék kérni egy 780x270-es bannert.
Ezen képek valamelyikébõl:
1.2
A lényeg az,hogy a cod2 írás helyett ha megoldható,meg az lenne a legfontosabb..hogy ha az lenne kiírva,hogy GarandMaster Clán
Vagy ha tudtok valami jobb képet,ami a cod2höz,illetve az M1 Garand fegyverrõl szól,nekem az is jó!
Köszönöm elõre is!
к.ιηтнуα.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
elõre is köszönöm! :)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nagy segítségre lenne szükségem, ami lehet Nektek csak 5percetekbe kerülne.
450pix szélességû GIF-et szeretnék az alábbi 3 képbõl..
Csak annyit szeretnék ezekkel, hogy viszonylag lassan váltson át a másik képre valami !könnyebb! -de látványos- effekttel.
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!
Egy 1280x1024 es képet szeretnék. Valami hasonló kinézetût mint ez, az lenne a lényeg, hogy ne a harcot sugározza, hanem a nyugodtságot és azt, hogy nem érdekli a halál és hasonlók. Pár kép amit hirtelen találtam, de ha találtok jobbat Roronoa Zoro ról, ami szerintetek jobban beleillik szívesen fogadom. (kep1,kep2,kep3). Valamint egy sor kellene rá: Mr. Bushido, nincs külön elvárásom a betûtípusra, megbízok az érzékeitekben :D Elõre is köszi, ha valaki megcsinálja<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szöveg, és annak helyes elrendezése továbbá a banner kb. ekkora méretû legyen mint a kép, ha picit nagyobb nem baj. A képen látható szöveg legfelsõ sora kicsit legyen nagyobb az alsóknál (ha több ideje van a készítõnek azt se bánom hogy bizonyos másodpercenként az egyformából kiemelkedik kicsit), az alsók meg egy méretûek legyenek. A TDU felirat kurzor érintésére váltson kék színûre és kattintásra arra a topikra, az OFF felirat esetében pedig a szín piros legyen. Betûtípust és az egyéb részleteket a készítõre bízom.
Ui.: A készítõ írja ki ide légyszíves ha kész, de a bannert pmben küldje el légyszíves.
De ha nem flash alapú nekem úgy is jó, a lényeg hogy animált legyen, meg kéne bele néhány mûködõképes gomb. A válaszokat várom, és akkor tolom az anyagot.
Ha valaki esetleg ráérne 961X421 -es képet szerkeszteni? egy Gyúrós oldalra kellene Valami kondival kapcsolat képekkel, szépen megcsinálja? :))
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Meg tudná nekem valaki csinálni, hogy ennél a képnél a két oldalon lévõ logo be vibráljon felváltva, mint itt is? Meg tudnám én is, csak most nincs rá idõm és gondoltam hátha van valaki aki olyan kedves, hogy megcsinálja. :D
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Android topikba gondoltam kéne új banner, és csináltam egyet ilyen 'koncepciónak' amit itt meg is nézhettek. Az volt az elképzelés, hogy egy tabban van ilyen slider. Ez mind meg is van, csak az a baj, hogy túl nagy. Az ehhez csinált háttérkép itt van. Annyi lenne a kérésem, hogy megoldható lenne az, hogy kivágnátok az oldalaiból, hogy kisebb legyen (túl magas így) és vékonyabb kerete legyen? Bármilyen androidos tablet jó, ha találtok másikról olyan képet amit egyszerûbb átvariálni azis oké lesz szerintem, csak majd 780px szélesnek kell lennie. ( itt egy nagyobb felbontású kép egy tablethez)