8180
-
RAMyMamy #6736 valami szélesebb kép kéne -
strebacom #6735 Nagyonszépen megkérnék valakit, hogy az alábbi linken levö képböl valami faxa bannert farigcsáljon....
A link!!
Nagyonszépen köszönöm!!!
-
#6734 Nem rossz, de nem az igazi.
Azért kösz. :) -
#6733 Na mára az utolsó! :D Többet nem vagyok hajlandó...
-
#6732 Összedobod nekem?
#6722+#6731. -
#6731 Jó lesz ez, pont ilyenre gondoltam.
Ha a másik oldalon lesz, és kicsit nagyobbak lesznek a kártyák. -
RAMyMamy #6730 de :D -
#6729 Én se sokat szaroztam vele, de hidd el, sehogy sem lett ettől jobb! :/
-
#6728 Minimális átlátszósággal nem biztos hogy rossz lenne. -
RAMyMamy #6727 nem illik a képhez sztem, én nem sz.roznék vele -
#6726 Tegyünk egy próbát. Nincs igazán választék. -
RAMyMamy #6725 sztem ez a kép még rosszabb, mint a másik -
RAMyMamy #6724 nem szekrénybe tartom őket, hanem polcon:D tudom fejből, hogy melyik lemezemen mi van;) és nem mindig kész munkákat írok ki, van, hogy 1 év után előveszek vmit és átalakítgatom meg befejezem -
#6723 Akkor érzéki csalódás volt. :D
Valamit elnéztem. -
#6722 Pont olyan típusú képeket nem találok mint amik kellenének. Murphy ismét közbeszólt. :)
Ebből talán ki lehetne hozni valamit: Card
A pakli a bal fölső sarokból indulna (hülyén nézne ki középen egy fél pakli :) ).
A poker felirat lehetne egy leheletnyivel kisebb, mint egy szignó, a színe pedig ennél sötétebb bíbor. Tetszik benne hogy alul sötétebb, fölül pedig egy leheletnyit világosabb.
Maga az alap kép BB7-nél egy kicsit jobb, nincs az a sötét keret. Viszont a Caesar's úgy fest rajta mint egy börtön. :) Nem baj ha egy hajszálnyit látszik bal oldalon a város, mint a #6703-nál.
Elnézést a sok "szutyakolásért". :)
-
Bala10 #6721 és mit csinálsz utána a dvd-vel? megy a szekrény mélyére és pár év után már nem is tudod mi van rajta. :)
őrizgetem a dolgokat egy ideig, majd rámjön a takaríthatnék, akkor kitörlök mindent:) -
RAMyMamy #6720 nem változott meg:D -
#6719 Próbáltam a kaszinókra kihegyezni a képet! :D
Azért raktam végül középre a kártyákat, meg nem biztos, hogy látni, de az ÁSZ nem annyira átlátszó, a többihez képest! -
#6718 Jobb benne hogy közelebb vannak a kaszinók, nincs sötét keretbe foglalva a kép. -
#6717 Én káprázom vagy tényleg megváltozott most a logo-d?
(Mindjárt összekapom magam, amúgy köszi :) ) -
RAMyMamy #6716 én tudok:D -
#6715 Tudom, persze, de most nagyon jár az agyam hogy lenne a legjobb. Remélem tudtok várni egy kicsit. -
RAMyMamy #6714 4,5 giga psd = 1 dvd = 50ft = 8 perc írás
amennyi időt elbaszok ilyenekre, azt az 50 ft-ot már nem sajnálom rá -
RAMyMamy #6713 az alapkép már ilye nelmosott volt -
#6712 Na itt volna:
[Megértem, ha Ramy-é jobb! :D] -
Bala10 #6711 én hétfőn töröltem ki kb 5gigányi ps-es nyavalyát:D
most nincs semmi csak pár dolog:) -
#6710 Valahogy nem néznek ki jól a kártyák, nem tesz jót neki az elmosódás.
Mindjárt nézek valami alternatívát.
-
RAMyMamy #6709 soha nem szoktam psd-t törölni, pont ezért -
RAMyMamy #6708 #6703 javítottam, frissíts plz -
#6707 Gondoltam, hogy ha meg van még a PSD, akkor megcsinálod! :D -
RAMyMamy #6706 ez kb. 10 perc volt, azért megcsinálom -
#6705 Ramy ha nincs elég időd ne aggódj, épp csinálom és hamarosan kész lesz! :)
Persze mindig jó, ha kettő van! :D -
#6704 Ez elég zsivány lett!
Pár változtatást eszközölnék (hátha nem küldesz el a francba :) ).
A kártyák átkerülnének a másik oldalra, dupla méretben, a felirat szintén a másik oldalra, nem tudom ezze a színnel mennyire fog látszani a lila háttér előtt, lehet hogy élénkíteni kell majd a színen.
Köszi. :) -
RAMyMamy #6703
? -
#6702 Összeállítottam egy kívánságlistát, meglátjuk lesz-e jótét lélek aki teljesíti. :)
Alapnak erre gondoltam: Vegas
A szélessége a maximum lenne, 780 pixel. A magasságra vonatkozóan nem írok számot. A bal oldali határ valahol a Caesar's Palace, a jobb oldali pedig a Flamingo felirat után, a fölső határ pedig valahol a fekete ég és a legfelső kaszinó között lenne. Az alsó határt nem konkretizálom, a lényeg hogy ne legyen sötét az alsó rész, a lényeg a kaszinó épületek.
a második kérés már nem biztos hogy egyszerű lesz, ebből a képből a fehér kártyákat kellene kivágni, és beilleszteni az alap képbe. Az lenne az igazi ha áttetsző lenne, látni lehetne rajta keresztül a várost. Méretileg a készítőre bízom, jól látható legyen, de ne töltse ki a képet.
A bal alsó sarokba egy "Poker" feliratot szeretnék, ilyen vagy ehhez hasonló betűstílussal.
Nem kellene túl nagyra, inkább amolyan jelzésértékkel bírjon (persze jól olvashatóan).
Én is nekifognék, de most nincs sok szabadidőm. És különben is, itt azért sokkal jobb bannereket készítenek.
Előre is köszönöm. -
#6701 Rendben, így kalkulálok.
Kösz a segítséget. -
Bala10 #6700 800pixel az sg, abból lejön még egy kicsi... kb 780 lehet már szerintem. ám itt a modik szeretik, ha nem túl magas. olyan 300pixeleset még betesznek. ha saját fórum, akkormeg bármekkora lehet természetes. -
#6699 A banner maximális szélessége pontosan mekkora?
A magassága gondolom nem limitált. -
RAMyMamy #6698 nincs mit, semmilyet :D -
cmsworld #6697 Ezúton szeretném megköszönni Juhii-nak és RAMyMamy-nak a munkáját. Kérlek, írjátok meg PM-ben, mit szeretnétek cserébe. HTML, PHP és tartalomkezelőkkel kapcsolatban tudok főleg segíteni.