Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem szerkeszteni egy 15+ korhatáros .png (kör alakú)képet (tudjátok a hagyományos piros karika benne a 18 csak nekem most 15-ben kéne) <#idiota>#idiota> ? Ezeknél kicsivel extrább megoldás, vagy jobb kinézet érdekelne mint itt: http://images.google.hu/images?hl=hu&um=1&sa=1&q=18%2B&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&aq=f&oq= <#nevetes1>#nevetes1>
Olyan .png kéne, ami beépül a háttérbe, és nem ilyen fehér vagy fekete kerete lesz. Méretnek 130 px x 130 px kellene, de ha kisebb/nagyobb valamivel az nem zavar.
Elõre is nagyon szépen köszönöm!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ebbõl a képbõl szeretnék egy bannert.
500x300 legyen
annyi felirat h Pred And Never Topic
köszi^^
\"You are fucking crazy people!\"

Hello ezekbõl képekõl egy bannert szeretnék nem muszáj mindet felhasználni de nagy részük ha lehet szerepeljen valmilyen formában . elképzelésem ilyen darkos zöldes Dolog valmi olyan betû típussal mi olyan punkos darkos vagy hogy mondjam. A felirat a következõ legyen hogy Little Pig.
elõre is köszi a fáradozásokat
780×180 legyen a felbontása a képnek 😊
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ám kössz, kipróbálom😊
Tovább már nem is foglalkoztatott! 😄
De most komolyan? Mi benne az a péjntes kijelölés? XD
[/img]
ja és lehet benne póker is. 😊

És az megoldható, hogy a képek ferdén is váltogassák egymást, vagy akk torzabb lesz a kép ? :S ?

nem kell mind felhasználni, csak egy kis segítség, hogy legyen mibõl válogatni 😊

ennyire jutottam vele, ha tetszik, akkor befejezem majd
A flasht azt megoldom...
legyen benne sör, arsenal, real madrid, egy kis simpson család, egy kis family guy.
sör legyen a háttér, mint fõmotívum. <#vigyor3>#vigyor3>
felirat:
[ geo ] topic
,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info
750x326-os méretben kéne topik logó.
Logónak ez lenne a fõ része a Test Drive Unlimited felirat, a két autóval, Play Station, meg egyéb reklám nélkül.
Ezeket meg megszámozva azért linkeltem be, mert szeretném hogy sorba váltogatnák egymást, kb. 6 másodpercenként 1-17-ig, (a váltogatás a sorrend, és az idõ betartása mellet fokozatosan az egyik képbõl át tünve történjen) és belekerülne valahogy a logóba.
K1K2K3K4K5K6K7K8K9K10K11K12K13K14K15K16K17
Ezek mellett még gombok is kellenek ilyen sorrendben:
Játék, EU Patch, Radialeng, Off Topic, FAQ (a FAQ pirossal)
A logó aljára egy ilyen gomb is kéne.
Kéne még egy kiírás is pirossal: Warez és Off tilos a Topicban !
És még vmi, hogy a széleknél olvadjon bele a fórum kékes szinébe, a többit annak az izlésére bízom aki vállalkozik arra hogy elkészítse.
Valaki csinálja meg pls. nagyon kéne... Elõre is 1000 köszönet annak aki megcsinálja !