Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
★ 汤姆 李
na megcsináltam, ha nem kell, akkor így jártam<#buck>#buck>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Új azt kész az a lényeg😊

★ 汤姆 李
Ki lehet azt cserélni jobb oldalon lennt a címert?
Mindjárt adok újat,jájj bocsi de nem figyeltem azt azis változik mindig és kéne az új rá.
Na meg a címer melletti írást direkt hagytad ott?Az nem kéne rá..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
(lehet, bal oldalon maradt valami szösz...)
#6670 köszi😊
<#worship>#worship><#smile>#smile>
★ 汤姆 李
remélem tetszik<#nemtudom>#nemtudom>
Persze ha valaki elöbb megcsinálja annak is örülnék úgyhogy hajrá valaki ha menne a dolog😊
★ 汤姆 李
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A kép mérete 760x200 pixel, és 512kB.
Ha meglehetne oldani, úgy kellene hogy a cím:
Call of Duty PORTÁL
és mellette villanás szerûen jönnének a képek:
1..
2.IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn😄Gn8vdBKv4CeHM:http://news.filefront.com/wp-content/uploads/2007/07/call-of-duty-4.jpg[/img
3.
4.
Ezek a képek úgy kicsiben, kb. 100x150pixelben.És a legalján ez:
www.callofdutyportal.eoldal.hu
A háttér színe fekete legyen.A betû típusa mindegy.
Jó munkát, és elõre is kösz!
Szabii98
I met God. She's black
Kicsit bajba kerültem:S
Beigértem 1 bannert topic-ba de spanek aki készítené elhúzott nyaralni így megkérnék innen valakit légyszives csinálja meg.
Errõl lenne szó:
Méret-700×250
Háttér:Link
Képek amiknek rajta szerepelni kellene:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
És végül ez
Mindenképpen a készítõre bízom a dolgot tehát csinálja az õ elképzelését.
Én csak egyet szeretnék még kérni,hogy feliratnak ezt rá: Campione d'Italia
Nagyon köszönöm elõre is!
★ 汤姆 李
Én Ebbõl:
és
Ebbõl:
a képbõl szeretnék egy 520x190 bannert!
AZ elképzelésem hogy kb a két gép ami a képen van nagyjából méretarányosan helyezkedjenek el úgy hogy az elsõ kép a kép bal oldalán a második kép pedig a kép jobb oldalán legyen!Így középen lesz egy üres tér ahova azt szeretném hogy az legyen írva hogy"PSPEDITION" valami faja betûtípussal ami lehet animált is!Ja és a háttér
olyan szürke legyen mint ennek a képnek a háttér!Ha nagyon egybe vág a kép meg a háttér akkor szerintem rakhattok a PSP-k köré egy ilyen animos kontúrt.
ennyi lenne remélem mindent le tudtam írni és el tudjátok képzelni!
Remélem valaki megcsinálja mert nagyon fontos lenne!
Köszönöm!!
üdv:.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#worship>#worship>
nem sürgetek senkit se 😞
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ty
amúgy jó lett😄
?
valaki? 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Remélem nem nagy kérés ez. Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
képet megcsinálnátok úgy hogy a háttere átlátszó legyen?